- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
Amin tatlımmmCanLarımm yaa az kaLdı azzO nişan yüzüğünü parmağınıza taktığınızdaki duygu bambaşkaa Çok güzeL heycanLar bunLar Allah utandırmasın herşey istediğiniz gibi oLsun inşş
hayırlısıyla şafakları bitirelim de canım, senin de sıran gelirgünaydın kızlar
ne güsel hepiniz nişanlı yada sözlüsünüz bnim askerim gelince söz nişanım olcak inşallah bende çok mutlu olurum o heyecanı yaşarım
çok güzel bi heyecan di mi yaa, gerçi biz zaten 2 yıldır nişanlı gibiydik, ama salonda yapmamıştık nişanımızı, şimdi o da olacak, bütün herkese ilan edeceğiz birlikteliğimiziiiigünaydın şeker.bence o heyecanı tekrar tekrar yaşadım şimdi sizin heyecanınızlaherşey çok güzel olacak allahın izniyle
sorma walla, yerimde duramıyorumgünaydın kızlar. herkes ne kadar heyecanlı bugün, ne güzel
ewet tatlım, kader kısmet bu işler.. ben de bidaha asla olmaz, kimseyi sevemem derken hayatımın erkekini buldum yahuu, ve çok kısa sürede evlenmeye karar verdik.. şimdi de nihayet evliliğe giden yolda bir adım daha atıyoruz.. Rabbim utandırmasın..evet cnm 8 kasımda nişanlı bi kız olucam kısmetse inanmak çok güç hiç bugünleri görebilceğimi düşünmüyordum kimseyi sevmiyordum bi sıcaklık hissedemiyordum..şimdi ise karar verdim ve nişanlanıyorum ailemi ikna ettim allahım ya ne büyük öyle bi kısmet ediyorki insan anlamıyor bile herşey unutuluyor ol diyor oluveriyor
heyecn olarak heyecanlıyım ama çok değil stres daha fazla birde gripim ya başağrımdan fazla bişey düşünmüyorum bugün..bohça için eksiklikler kaldı onlarıda halledeyim.bi temizlik kalsın geriye sende bohçanı bi güne bırakma cnm tamamlamaya çalış tavsiye
canım harika birşey yapmışsınız, tebrik ederim..kızlaaaar hadi ama bana akıl verin. koruyucu annelik yaptığım kızıma bayram hediyesi alcam. ne alabilirim onu mutlu edebilecek
bence senden gelecek her hediye zaten onu çok mutlu edecektir
eee sana ne die hitap ediyor, anne mi diyor?
ben de kabarık giyeceğim, hem de şimdiye kadar hiç kabarık elbise düşünmezken, abartıyı hiç sevmeyen biriolarak nişanlığımı ilk gördüm ve vuruldumselam kızlarrrrr
ay sizi nişan şafağı sayarken gördükçe ben heyecan yapıyorum valla
Nişan için tuttuğumuz salonun son halini görünce ,nişana iki gün kala ben hiçbir şey yiyememiştim,hyecandan midem bulanıyordu sürekli.yarım saate bir de nişanlığıma bakıyordumnişanın yarısında doğum günüm kutlandı hep beraber,başka bir pasta daha kestikten sonra dans ederken midem bir garip olmya başlamıştı.Tutturdum dans ederken ben çok acıktım demeye nişandan sonra salondan çıkıp arkadaşlarla yemek yemeye gitmiştik Büyük nişan olacağı için kabarık kıyafet seçmek zorunda kaldım ki ben aslında başka istiyordum tabi o kıyafetle yemeğe gidince iki sandalyeye oturmak zorunda kaldım
bayıldım bayıldımmmmYa şuan gözlerim dolu dolu, okudum ve eğer doğruysa insanlık adına ve yardımlarımızın boşuna olmadığı adına hala umudumuzu koruyabiliriz diye düşündüm ve sizinle de paylaşıyorum.. (link vermek yasak olduğu için copy paste yapıyorum Ekşi sözlükten)
(BAŞLIK) "bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım"
(BİR VATANDAŞ)
ömrü hayatımda duyduğum en anlamlı söz oldu bu.
ağlaya ağlaya yazıyorum bunları...
deprem olur olmaz van'a kazak, bot, mont gibi eşyalar gönderirken montun cebine "geçmiş olsun kardeşim, ben de gölcük'te senin şu an yaşadıklarını yaşadım. maddi manevi ne sıkıntın olursa bana 05xxxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsin, hiç çekinme." yazılı bir kağıt koyulduğundan 3 gün sonra gelen mesaj:
"allah razı olsun kardeşim. şu an gönderdiğin montla ısınıyorum. sana söz bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım."
ağlayarak okudum gasocum bunu