2012' de yazın evlenecekler

hayırlı olsun tatlım çok sewindim

merhaba kıssslaarr

Lavantacım dün yazıyodum ki elektrikler kesildi elbisen çok güzel bende kabarık elbiseleri pek sewmem bnm nişan elbisemde aynı renkti cok güzel secmişsin:)) ama kolye takma bnce ya taşlı bi küpe yada taşlı bi saç tokası kullan çok güzel olur

düğün tarihleriyazılmış ilk sayfaya bende warımm bende warım 28 nisan

selam kızlar muhabbetlerinize pek katılamıyorum dersler bi taraftan çeyiz hazırlığı bi taraftan uğraşıyorum, bir de polikistik over teşhisi koydular bana iyice sıkıntılıyım yani....
ankastrelerimizi almıştık bugün evimize getirmişler yerleşmiş bile
kasım ayında izmir yolcusuyum nişanlım resimlerini yollamıyor evin çok merak ediyorum süpriz diyor geldiğinde gör diyor böyle işteee

canım çok geçmiş olsun öncelikle.nişanlın izmir.de mi yaşıyor

geçmş olsun canım sıkma canını bende de vardı geçti gitti. takma kafana. oh ne güzel sürpriz olsun heyecanlı heyecanlı

gecmiş olsun cnm...

kızlaaaar hadi ama bana akıl verin. koruyucu annelik yaptığım kızıma bayram hediyesi alcam. ne alabilirim onu mutlu edebilecek

günaydın kızlar
ne güsel hepiniz nişanlı yada sözlüsünüz bnim askerim gelince söz nişanım olcak inşallah bende çok mutlu olurum o heyecanı yaşarım
sen de yaşayacaksın tatlım, az kaldı, hem senin de evin hazır, bak bizde de o yok, onu bekliyoruz

yavruuşş, 1 saat uğrarlar bişe olmaz canım, uğramasalar da takılma çok, sen var ya herşeye bu kadar takılırsan hiç olmaz, bak söyliyim sana

yok canım arkadaslarda söylemiş zaten gasocum atmadıysa msj atayım msnden biri eklemiş beni o senmisin canım??
yok canım ya ben onu unuttum, yani şöyle, o zaten beni bulmuş, öyle ekledi, yani benim bişey göndermem gerek kalmadı, o sorduğu A harfi ile başlayan bendim zaten o yüzden seninle ilgili birşey de göndermedim ben sedoşuma

aa ne güzel, hem hayırlı olsun, hem de ne hoş sürpriz olmuş

canlar kızıma bayram hediyesi ne alayım akıl verin bana:44:
hımm 7 yaşındaydı dimi o şirine? ya aslında neleri sevdiğine bağlı biraz..
hobi setleri var şimdi çok güzel çok orjinal şeyler, ben son bir yıldır kuzenlerime -kız-erkek farketmiyor hepsine göre var- doğumgünlerinde o hobi setlerinden alıyorum, hatta bütün klasik hediyeleri kenara bırakıp onlarla bütün gece oynuyorlar :))) ilgi alanlarına göre uygun bir hobi seti seçebilirsin sen de :112:
veya ne bileyim başka ne severse artık :)
kaldığı yer sanırım uygun olmayabilir(çünkü henüz yanınızda değildi galiba) ama büyük oyuncak evlerden olabilir :26:
şimdilik bunlar geldi aklıma :114:

selam canım, bu arada düğün tarihini sultana özel mesaj at bence, çünkü geçmişe her zaman bakmayabiliyor, arada kaynamasın mesajın :))

geçmiş olsun canım, pko'n inşallah ilaçla tedavi edilebilir, bişeyciğin kalmaz
ay bu arada ne heyecanlısındır kıızz, resim de göndermiyomuş, ay ne zor

Son düzenleme:
selam kızlarrrrr

ay sizi nişan şafağı sayarken gördükçe ben heyecan yapıyorum valla

Nişan için tuttuğumuz salonun son halini görünce ,nişana iki gün kala ben hiçbir şey yiyememiştim,hyecandan midem bulanıyordu sürekli.yarım saate bir de nişanlığıma bakıyordumnişanın yarısında doğum günüm kutlandı hep beraber,başka bir pasta daha kestikten sonra dans ederken midem bir garip olmya başlamıştı.Tutturdum dans ederken ben çok acıktım demeye nişandan sonra salondan çıkıp arkadaşlarla yemek yemeye gitmiştikBüyük nişan olacağı için kabarık kıyafet seçmek zorunda kaldım ki ben aslında başka istiyordum tabi o kıyafetle yemeğe gidince iki sandalyeye oturmak zorunda kaldım

Ya şuan gözlerim dolu dolu, okudum ve eğer doğruysa insanlık adına ve yardımlarımızın boşuna olmadığı adına hala umudumuzu koruyabiliriz diye düşündüm ve sizinle de paylaşıyorum.. (link vermek yasak olduğu için copy paste yapıyorum Ekşi sözlükten)

(BAŞLIK) "bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım"

(BİR VATANDAŞ)

ömrü hayatımda duyduğum en anlamlı söz oldu bu.

ağlaya ağlaya yazıyorum bunları...

deprem olur olmaz van'a kazak, bot, mont gibi eşyalar gönderirken montun cebine "geçmiş olsun kardeşim, ben de gölcük'te senin şu an yaşadıklarını yaşadım. maddi manevi ne sıkıntın olursa bana 05xxxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsin, hiç çekinme." yazılı bir kağıt koyulduğundan 3 gün sonra gelen mesaj:

"allah razı olsun kardeşim. şu an gönderdiğin montla ısınıyorum.
sana söz bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım."

Son düzenleme:
iki sandalye hee :)) güzel anı olmuş sana da :))
doğum gününde miydi nişanın vaay, biz de kayınvalidemlere ailece iade-i ziyarete gittiğimizde canım aşkım ve annem yani kayınvalidem bana sürpriz yaptılar, salonda minik bi pasta üfledim :) çok hoştu :)
seninki de büyük bir organizasyonla kutlanmış hani, köfteee

Allahım yardımcıları olsun inş

TüyLerim diken diken oLdu ya okurken...Allah'ım herkese yardım etsin..Biz kardeşiz ne oLursa oLsun bunu bozmak isteyenLeri Allah ısLah etsin...

Merhaba hoşgeldin canım umarım hersey ıstedıgın gıbı olur anladıgım kadarıyla sen ıstanbula gelın gelıyorsun bende kahramanmarasa gelın gıdıyorum bende de aynı sıkıntılar var nıkah ıstanbulda dugun gazıantepte olucak daha ev bakılıcak dugun salonu nıkah o kadar cokkı anlayabılıyorum senı allah yardımcımız olsun canım....

kızlar face açmış bulunmaktayım zaten vardıda kullanmıyuordum kapatmıştım şimdi eklemek istiyorum facede sizleri

kızlar face açmış bulunmaktayım zaten vardıda kullanmıyuordum kapatmıştım şimdi eklemek istiyorum facede sizleri

ÖzeL msjLa yoLLa canım adresini

kızlar nerdesiniz el ayak cekilmiş lilam senle ben kalmısım birtek

Aynen yavruşumm yaa sıkıntıdan patLiicam ztn kimsecikLer de yok :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…