2012' de yazın evlenecekler

ee kızlarr buaksam ki konumuz nee kırkyılın bası gelmişim içerde misafir var bn kactım odama geldim kaynatalım azcıkk

canım harika birşey yapmışsınız, tebrik ederim..
bence senden gelecek her hediye zaten onu çok mutlu edecektir
eee sana ne die hitap ediyor, anne mi diyor?

yok tatlım henüz anne demiyor. canım diyor. o şekilde hitap ediyor. bana da nişanlıma da öyle. ama umutluyuz inşallah anne baba diyecek. önümüzdeki haftayı da iple çekiyorum. dokuz gün bizimle olacak

anladım canım güzelmiş. teşekkür ederim. evet yurtdışındayım bulurum burada da. gerçi bana geldiğinde bunların çoğunu yapıyo tasarım atölyemde ama olsun. yine de alabilirim

ee kızlarr buaksam ki konumuz nee kırkyılın bası gelmişim içerde misafir var bn kactım odama geldim kaynatalım azcıkk

aaaaa misafiri bırakmış gelmiş. çok ayıııııııp

Sagol sekerim o senin kalbinin güzelliği sizde pek bi şirinsiniz cok yakısıyorsunuz gözleriniz askla bakıyor birbirinize

sağol canım beniiimmmm

gasocuuum hoşgeldiiin...

size konu açayım,kızlar saç düzleştirici kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum ama çeyizime almak istiyorum,önerebileceğiniz bir marka var mı?braun çok hoşuma gitti kullananınız var mı?

Örf ve adetlerden bahsedebiliriz aslında eminimki herkesin düğünle ilgili degişik adetleri vardır meselaben duymustum düğünden sonraki gün kızın ailesine kahvaltıya gidilirmiş tatlıya tatlı yiyelim tatlı konusalım misali ben utanırım ya hemen ertesi günü gitmeye

nyuuuu yettim anacım ne güse hatunsun kızz
yyalnız kk sır bizim için
annemler dio seninki gelince naapcan bende dedim artık hepsi facede

[

aaaaa misafiri bırakmış gelmiş. çok ayıııııııp[/QUOTE]

öyle deme kız rahat bırakmıyolarki arada gidip geliyorum

benim ki babyliss cnm maşasından da memnunum düzelştiricisindende

aaaaaaaaa öylemiymiş bende utanırım azcık

Son düzenleme:
s
size konu açayım,kızlar saç düzleştirici kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum ama çeyizime almak istiyorum,önerebileceğiniz bir marka var mı?braun çok hoşuma gitti kullananınız var mı?

canım bende rowentanın var seramik tabanlı taraklı ve kabarma elektriklenmeyi de önlüyor... ben memnunum gerçi saçlarım ince telli olduğu için çabuk düzleşiyor ama yine de iyi. rowenta double liss diye istersen bir bak

braun, remington, philips. bu üçü de çok iyi canım. memnun kalırsın. çeyizine alıyosan set al bari maşası falan da olsun

nyuuuu yettim anacım ne güse hatunsun kızz
yyalnız kk sır bizim için
annemler dio seninki gelince naapcan bende dedim artık hepsi facede

Sagol canım benimm hepimiz özel secilmişiz sankimm masallah kafalarımızda cok uydu allah nazarlardankorusun biziii

ilginçmiş. ama yeni evli çift yalnız bırakılır yaaa olurmu ki öyle...

benim ki babyliss cnm maşasından da memnunum düzelştiricisindende

aaaaaaaaa öylemiymiş bende utanırım azcık

braun, remington, philips. bu üçü de çok iyi canım. memnun kalırsın. çeyizine alıyosan set al bari maşası falan da olsun
tamam kızlar bakacağım bütün önerdiklerinize...ama ben maşa yapmayı başaramıyorum hemde kuaför kızı olduğum halde
KızLar seLaaam

Geçmişe dönüp bakıcam ama çeyiz topiğime bişeyLer ekLedim.. bakmak isterseniz :

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...enin-ceyiz-icin-aldiklari-3.html#post21470502

selamlar güselim,bakıcam az sonraaa

ilginçmiş. ama yeni evli çift yalnız bırakılır yaaa olurmu ki öyle...

Sagol canım benimm hepimiz özel secilmişiz sankimm masallah kafalarımızda cok uydu allah nazarlardankorusun biziii
aynen canım ben kolay anlaşamam ama burda herkesin mşşallahı var
iyi demişsinnnnnnnnn ama kknın yeri ayrı ben evlenincede gelirim gb eve net alırız zaten

bende de öle canım kk ya giremediğimiz zaman face yeter biseilerde buluşmada yapalım...
düşünsenize seneye evi temizledin mi bugün ne yaptın konularıyla uğraşcas

sedacım ben babyliss kullanıyom 5 senedir inanılmaz memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…