2012' de yazın evlenecekler

babubur cnm elbise süper fiyat dahada süper..

nyucum çok güzel ya küçüçük şeyler daha mutlu eder insanı

sol kulağım çınlıyor hayır olsun inşallah..

oya yapıyorum biyandan foruma bakıyorum biyandan burnumu siliyorum biyandan düşünüyorum eksiklerim neler kaldı etti diye iyice deli gibi oldum..

bugün aşkımla konuştum düğünü martta yapalım nisanda yapalım diyor..aşkım dayanamıyormuş artık

canım çok geçmiş olsun öncelikle.nişanlın izmir.de mi yaşıyor

teşekkür ederim inşallah geçer gider şu kistler. Ve evet canımm nişanlım izmirde yaşıyor çoook özledim onu

geçmş olsun canım sıkma canını bende de vardı geçti gitti. takma kafana. oh ne güzel sürpriz olsun heyecanlı heyecanlı

moral oldu söylediklerin sağol kuzum. Vallahi meraktan ölcem duvar kağıtları aydınlatmalar falan mutfak dolapları son hallerini asla yollamıyo illa süpriz diyo müthiş heycanlıyım şmdi bekle ki 16 kasım gelsin

gecmiş olsun cnm...

çoook teşekkür ederim canm...

çok teşekkür ederim ilaç tedavisi uygulamıyo henüz doktor. hormonlarım normal seviyedeymiş beni endişelendiren de bu! pko belirtisi hiç yaşamadım, gecikme olmaz, sivilcem tüylenmem yok nasıl oldu bilmiyorum birsürü kist göründü ultrasonda şok oldum
çok heycanlıyım hiç sorma kuzum gün sayıyorum ehehe

Deryaw cnm çok az kaldı mehtabına bi an kendimi gördüm Hatırlıyosan bende böyleydim izine geldiğinde nişan olmuştu 3 ay önce. Biz baş başa kalabılmek için önce ilk 1 hafta askerim memlekete gelmeden dogrudan çeşmeye geçti bende onun yanınaaaaaaaa hopppppppppppp atladım çok güzel 1 hafta tatil yaptık sonra geldik nişanımız oldu sizde buna benzer bişe yapabılırsınız

merak etme tatlım benimde vardı kistlerim en büyüğü 8 cm di diğerleri farklı boyutlardaydı 4 ay doğum kontrol hapı kullandım hiçbirşey kalmadı çikolata kistleri deniyomuş bunlara genc bayanlarda görülüyomus korkulacak bişi yokmuş doktorum böle demişti bana bende çok rahatlamıştım

Tosbacım geçmiş olsun

teşekkür ederim kızlar çok sağolun...

iyiyim canımm sen nasılsın paşasnın iş yerindeyim çok bakamıorum yazmıcaktım o yüsden ama baktım yanlızsın yazdımm
sen napıosun nasılsınn

bende tv.ye bakıyorum canımcım.sizleri bekliyordum sohbet ederiz diye ohhh ne güzel sevdiğin hep yanında

bende tv.ye bakıyorum canımcım.sizleri bekliyordum sohbet ederiz diye ohhh ne güzel sevdiğin hep yanında

ayy Rabbim ayırmasın aynı ilde olunca iyi oluyo kokusu burnumda gidince geliom koklamaya o yoğun çıkamıorus 2 gündür o yüsden ben onun yanındayım

merhba kızlaaaaaaaaar 12 kasımda geliolar beni istemeye az önce ailesi ailemi aradı bir de burada bi arkdaş vardı garanti bankasında çalışan mı sınava mı girmişti hatırlayan var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…