çok pahalı cnm vallabende nişanda giymek isterdim ama imkansız
aynen canım
mail attım resmi hemen cvp veriyolar zaten
merhba kızlaaaaaaaaar 12 kasımda geliolar beni istemeye az önce ailesi ailemi aradıbir de burada bi arkdaş vardı garanti bankasında çalışan mı sınava mı girmişti hatırlayan var mı???
Selam canlarım ben geldim askerimle teldeydim göreve gtdı ağladımüzüldü baya kapatmam lazım komutanlar beni bekliyor dedi malesef kapatdık sabah olmaz şimdi kaçta geliceğide belli değil ALLAHIM bu ne zor askerlik
canım benim gözyaşların anlatıyor ne hissettiğini sanki. üzülme bitanem yakında bitecek allahın izniyleaz daha sabret ve sonunda birlikte mutlu olacaksınız
evet haklısın canım çok zor ama bak bu kadar sabrettin bekledin dayandın hem 43 mü kaldı bitecek allahın izniyle. sizin sevginiz aşkınız dayanağınız oldu. bundan sonra sizi hiç bir güç ayıramayacak inş.canım 410 gün oldu nişanlımı askere göndereli dile kolayartık btmeli
yok canım ben msnden eklemedim seni,ama sen beni faceten mi ekledin ismin ö ile mi başlıyor? ya da ismi ö ile başlayan kim bacılar?yok canım arkadaslarda söylemiş zaten gasocum atmadıysa msj atayım msnden biri eklemiş beni o senmisin canım??
canım hayırlı olsun yeni işin...kızlar işle ilgili bir sonuç alacaktım bugün aldım. oldu çok şükür. benim çok istediğim bir işti ama olacağından pek umutlu değildim. nişanlım sanki olacağını biliyormuş gibi çok güzel bir arajman göndermiş üzerine ''allahın bana lütfu, birtanem, dünyanın en güzel insanı yeni işin hayırlı olsun'' yazmış. bana işin olduğunu haber verdiler. on dakika sonra çiçek geldi. sanki biliyomuş gibi
gasocumun verdiği fikir süpermiiiiş ya da kıyafet al giysin süslü şeylercanlar kızıma bayram hediyesi ne alayım akıl verin bana:44:
hadi hayırlısı canım,bu arada geçmiş olsun...selam kızlar muhabbetlerinize pek katılamıyorum dersler bi taraftan çeyiz hazırlığı bi taraftan uğraşıyorum, bir de polikistik over teşhisi koydular bana iyice sıkıntılıyım yani....
ankastrelerimizi almıştık bugün evimize getirmişler yerleşmiş bile
kasım ayında izmir yolcusuyum nişanlım resimlerini yollamıyor evin çok merak ediyorum süpriz diyor geldiğinde gör diyor böyle işteee
ya çok duygusalmış gasocum yaaYa şuan gözlerim dolu dolu, okudum ve eğer doğruysa insanlık adına ve yardımlarımızın boşuna olmadığı adına hala umudumuzu koruyabiliriz diye düşündüm ve sizinle de paylaşıyorum.. (link vermek yasak olduğu için copy paste yapıyorum Ekşi sözlükten)......................
beni ekleyebilirsin güselim facete de adım aynı yane seda :))kızlar face açmış bulunmaktayım zaten vardıda kullanmıyuordum kapatmıştım şimdi eklemek istiyorum facede sizleri
hayırlısı olsun güselim...evet garantinin sınavını geçmiş,şimdi İstanbul'da eğitimde arkadaşımız..merhba kızlaaaaaaaaar 12 kasımda geliolar beni istemeye az önce ailesi ailemi aradıbir de burada bi arkdaş vardı garanti bankasında çalışan mı sınava mı girmişti hatırlayan var mı???
hoşbulduk balım peteğiiiminşallahhh canımcım:127:
ssedoshhum hoşgeldin
Selam canlarım ben geldim askerimle teldeydim göreve gtdı ağladımüzüldü baya kapatmam lazım komutanlar beni bekliyor dedi malesef kapatdık sabah olmaz şimdi kaçta geliceğide belli değil ALLAHIM bu ne zor askerlik
Bugün neden bu kadar cansız bu topic :2:
evet haklısın canım çok zor ama bak bu kadar sabrettin bekledin dayandın hem 43 mü kaldı bitecek allahın izniyle. sizin sevginiz aşkınız dayanağınız oldu. bundan sonra sizi hiç bir güç ayıramayacak inş.
ooo geliyolar mı nihayeett, hayırlı olsuunnmerhba kızlaaaaaaaaar 12 kasımda geliolar beni istemeye az önce ailesi ailemi aradıbir de burada bi arkdaş vardı garanti bankasında çalışan mı sınava mı girmişti hatırlayan var mı???
sağolasın sedoşum senin askerine ve tüm askerlerimize hayırlı kazasız belasız görevler. Facede sohbte gelsne bi cnmmerhabalar kızlaaar eskileri okudum geldiiim...
yok canım ben msnden eklemedim seni,ama sen beni faceten mi ekledin ismin ö ile mi başlıyor? ya da ismi ö ile başlayan kim bacılar?
canım hayırlı olsun yeni işin...
gasocumun verdiği fikir süpermiiiiş ya da kıyafet al giysin süslü şeyler
hadi hayırlısı canım,bu arada geçmiş olsun...
ya çok duygusalmış gasocum yaa
beni ekleyebilirsin güselim facete de adım aynı yane seda :))
hayırlısı olsun güselim...evet garantinin sınavını geçmiş,şimdi İstanbul'da eğitimde arkadaşımız..
hoşbulduk balım peteğiiim
canım hayırlı görevler olsun inşallah kazasız belasız...
sağolasın sedoşum senin askerine ve tüm askerlerimize hayırlı kazasız belasız görevler. Facede sohbte gelsne bi cnm
sağolasın sedoşum senin askerine ve tüm askerlerimize hayırlı kazasız belasız görevler. Facede sohbte gelsne bi cnm
Buarada sedoshhcum benim ö...olan ekledim seni çaglacım bi sen yoksn birde hvngzl yok sizleride istiyorumm
hoşgeldin canımm...peki senin olduğuna sevindim merak ediyordum seni...
sende çok güselmişsin canım ya maşallaaahhhbu topicin diğer güsel kızları gibi...
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnBen geldimmmmmmmmm buaksam bende aranıza katılayım dedimm duydumki topik cansızmıs hemen canlandıralım canlar...
eklıyorum cnm gördm seniBuarada sedoshhcum benim ö...olan ekledim seni çaglacım bi sen yoksn birde hvngzl yok sizleride istiyorumm
heyyyyttttttt orda sohbete dalıp burayı unutmayın ama
yok cnm kkdan ekleyenleri sordumda geldk hemen bde kpss kursuna gdyo sedoşm bnde başlcm onu konştk
sağlıkla inş. yerlerine dönecekler canımcanım 410 gün oldu nişanlımı askere göndereli dile kolayartık btmeli
evet canım yaa, biziz işte bu..ya çok duygusalmış gasocum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?