arkadaşlar renkli ultrason için 200 istedi hastane normal mi sizce?bir de doğum fiyatları içinde normal doğuma 1800 sezaryen içinde 2650 istediler ayrıca temmuzda bu fiyatlar güncellenicekmiş yani artıcakmış siz hiç rakam aldınız mı?
Merhaba anneler dün gece sabaha kadar acildeydik serum taktılar Midem çok ağrıyordu ishalim ateş basıyordu ama şimdi iyiz
evet canım bende dün girdim 200 tl verdik ayrıntılı için bu fiyatı söylüyorlar. bizim burda üniversitede yapılıyormuş orda daha ucuz ama sıraya sokuyorlarmış bizde belemedik birkaç ay sonrasına veriyorlarmış özelde daha iyi bakıyorlar biliyorsun. benim hamiisle arkadaşlarım girmedi usg de herşey iyi demiş dr isterseniz girebilirsiniz demiş onlar gerek yok demişler isteğe kalmış eğer bir problem yoksa tabi
erkek cnm benimki bende ilk başta nysya gelmeyi düşünüyodum ama zor olucak devamlı git gel diye vazgectim kamil bey var onu denedinmi peki onuda iyi diyorlar hep
Simuzcum çok haklısın. Aslında en önemlisi bezler. Eski usul kullanmana gerek yok. Bir arkadaşım yurtdışından hazır bez şeklinde yıkanabilir bezler sipariş etmişti. Şeklen aynı hazır bez gibi. Ancak içi pamuklu. Bebeğin idrarını ve kakasını akıttıktan sonra sabunlu su ile yıkıyor sonra çamaşır makinesinde yıkıyordu. Bu bezi kullandığı sürece bebeğinin bir kez bile pişik olmadığını söyledi. Ben de sipariş edeceğim inşaallah. Baya bir zahmetli olacak ama olsun özellikle erkek bebekler için önemli
Merhaba anneler dün gece sabaha kadar acildeydik serum taktılar Midem çok ağrıyordu ishalim ateş basıyordu ama şimdi iyiz
canım benım sıkma canını.herkesın basında benzer durumlar var.sonucta senın aılen ve esın yanında,herseyı dort dortluk olmak zorunda degıl.benımde annem almanyadan bırsuru esya getırdı,nıye ben alamadıgımdan degıl ama kayınvalıdemde kalıyorum ben ona gosterdıgımde bana ne dese begenırsın annen kotulerını almıstır ben ıylerını alırım onları gıydırırız.lafa bak gelde oldurme.sankı benım annem bızı copten gıydırdı.neyse aksamda esımın abısı geldık yenı heves ya gosterdık,onunda soyledıgı su daha erken degıl mı?nıye acele edıyorsunuz ben ona en ıyısını alırım..resmen cıldırdım,aldıgım gıbı esyaları tıktım posetlere.esımı cagırdım yanıma madem oyle dedım alsınlar en ıyılerınıde gorelım ....ama hala 1 hastane cıkısından baska bırsey yok...oda su 40 tl lıklerden sankı onun aldıgı cok ıyı oldu sımdı...
yok denemedim nysa özel olduğu için para politikaları var bu bizi çok sıktı 15 günde bir çağırıyorlar orda tekrar para ödemen için. herşey iyi olsunda vereyim tek diyorsun ama memnunda kalmadık ne kalbini dinletti ne cinsiyet söyledi git 15 gün sonra gel dediler hep kilo kontrolu yapmıyor hiç ilgilenmiyor aşırı ilaç takviyesi yapıyorlar. şimdiki dr bu kadar ilaç alman gereksiz dedi bu yüzden kilo alıyorsun dedi şimdi kafam daha rahat. nysa yı önermem gideceksen bile gitme hiç medline da cenk bey de var oda çok iyimiş
Kıslarrrr ayın 11. inde 6. ayımıza giricez az kaldı , benim az kaldıysa çoğumuz girdik demekki , doktorumun belirlediği sat tan hesaplıyorum , en güzel zamanlarımızda geçiyor bu arada , bakalım kimin göbüşü en kocaman olcak
kızlar sizlere bişey sormak istiyorum..beni yanıtlarsanız çok memnun olucam....
C.tesi detaylı ultrason için (Hospitalium)gittim..Hatta dr.um bunun adına 2.DÜZEY ULTRASON dedi. nyse....radyoloh inceledi...10 dk sürmemiştir bile.sora dr.uma gıttım.
oda bı muayane ettı sonuca baktı.....Şimdi benim sorum şu; burda arkadaşlar yazıo yarım saat , 20 dk incelenmişler..benımkı nıye bu kadar kısa sürdü anlamadım..
acaba geçiştirdilermi. ve en kotusude ben hep renklı sanıodum..yıne renksızdi((((
Pişik olmasında değilim zaten. Elde yıkanan bezle de pişik olabilir. Ben içerdiği kimyasallardan bahsediyorum. Kimyasalların sonuçları ileriye dönük ortaya çıkıyor. İnternet, telefon dersek kendimiz ve bebek için aldığımız küçük önlemlerin hiçbir önemi kalmaz. Birisi ıslak mendil kullanmaz, diğer organik kıyafet giydirmez, bir diğeri de bebek bezi kullanmaz. Açıkçası ben annemi çamaşır, ütüyle uğraşıp kafayı yemiş birisi olarak hatırlamıyorum.. Hazır bezle büyümemiş biri olarak söylüyorum bunu. annem çamaşırı kaynatır, erzurum'da -30 dereceyle de dezenfekte edermiş. şuan yaptığı şeyi çok takdir ediyorum. bana göre bebeğimin çamaşırlarını özenle ütülemek, mamasını ellerimle hazırlamak da bir ilgidir. geleceğe dönük olabilir o ayrı.. zaten kreşe gidene kadar çalışmayı düşünmüyorum. 5-6 tane bezi kaynatıp,, ütülemekle çok da bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?