ben çok giremiyorum syfa hakkında sadece yazılanları okuyorum onun haricinde bi bilgim yok açıkcası cahilim birazcık21 haftaya girdik canım
hmmmmm,tam zamanı o zaman.. ne kadar buradasın???
doğumu burda düşünüyorum inşallah
meraba kızlar nasılsınız ınsallah hersey yolundadır bızım hersey yolunda kızım da cok ıyı artık kıpır kıpır gozle bıle fark edılıyor hareketlerı rabbıme cok sukur sızler kuzularınız ne alemde
maşallah maşallah kuzuna , senin bebiş benimkinden büyük dahada bi belli oluyodur kesin.... benim kızım da biraz önce dışardan belli olan hareketlere imza attı:)) maşallah hiç yerinde durmuyoo kıpır kıpır...
meraba kızlar nasılsınız ınsallah hersey yolundadır bızım hersey yolunda kızım da cok ıyı artık kıpır kıpır gozle bıle fark edılıyor hareketlerı rabbıme cok sukur sızler kuzularınız ne alemde
bu dunyada paha bıcılemeyecek seylerden bırılerı bence bılmıyorum benı cok etkıledı hareketlerı
maşallah subhanallah.. benim de dıştan görülen birkaç hareketi oldu. ama artık hareket takip etmeme gerek kalmadan hissedebiliyorum,bu çok hoş. önceden pozisyon ayarlıyor ve elimle kontrol ediyordum hareketi olacak mı diye bekliyordum..büyüyoruz ne güzel. 6.ayıma giriyorum inşallah...
aynen yaaa ben hissedince bi göbeğimi açtım evdede tek başımayım kızım öyle dışardan belli olunca başladım ağlamaya şükretmeyee :) Rabbime şükürler olsun artık benimde bi can yoldaşım olucak... inşallah sağ sağlim doğsunlar , gülücüklerine sevinelim , ilk anne deyişlerine duygulanalım:)
aminnnaynen canım bende cok aglıyorum bıde benım bu 5.gebelıgım ılk 4 tanesı dusuk oldu hıc bu asaeyen hermalara gelememıstık bu benım mucızem dıyorum her zaman rabbım ıstkese bu duyguları yastsın kımselerı bu duyguyu tatmakdan madur etmesın
aminnn
canım yaa çok üzüldüm ilk 4 bebeğine , benim 3. gebeliğim 6 yıldır evliyiz bende hiç bu aşamaya gelememiştim Rabbim inşallah bu sefer onları bize bağışlasın sağlıkla doğsunlar büyüsünler hayırlı evlad olsunlar ...
amın canım senınde mı dusuklerın oldu sebebını buldular mı bende kan pırtılasması varmıs her gun ıgne vuruluyorum suan
merhaba..bende kan hapı kullanmıyorum ama değerim iyimi kötümü bilmiyorum,senin değerin kaçtı?benim sınırın üzerinde ama 11.5 gibi bir değerdi.
birde benim lenfosit ve lökosit miktarım olması gerekenden biraz yüksek çıkmış,bu konuda bilgisi olan varmı acaba? doktor ateş,idrarda yanma filan varmı dedi ama benim öyle bir şikayetim yok ne olabilir merak ediyorum.
Kızlar günaydın bi sağlık ocağına gidip gelicem bebeğim 2 gündür pek oynamıyo gibi çok hissedemiyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?