2012 Ekim Anneleri

kızlar bugün ayaklarım hep aşağıda kaldı,ya ayaktaydım ya oturdum.baya şişmiş acıyordu daha dün dedim şişlik yok diye:18::18: ayakları dikince geçti neyse ki.. yazın parmak arası giyilecek demekk ki.. terliğe talim bütün yaz.....

doğumu burda düşünüyorum inşallah

oooooo baya kalacaksın yani...senin annenler buradaydı sen kars a mı gelin gitmiştin yanlış değilsem? yağmur beyi tavsiye ederim baştan beri onlayım.. çok iyi bir doktor,genç ama tecrübeli.. bir de çok rahatlatıcı....

meraba kızlar nasılsınız ınsallah hersey yolundadır bızım hersey yolunda kızım da cok ıyı artık kıpır kıpır gozle bıle fark edılıyor hareketlerı rabbıme cok sukur sızler kuzularınız ne alemde

maşallah maşallah kuzuna , senin bebiş benimkinden büyük dahada bi belli oluyodur kesin.... benim kızım da biraz önce dışardan belli olan hareketlere imza attı:)) maşallah hiç yerinde durmuyoo kıpır kıpır...

bu dunyada paha bıcılemeyecek seylerden bırılerı bence bılmıyorum benı cok etkıledı hareketlerı

maşallah subhanallah.. benim de dıştan görülen birkaç hareketi oldu. ama artık hareket takip etmeme gerek kalmadan hissedebiliyorum,bu çok hoş. önceden pozisyon ayarlıyor ve elimle kontrol ediyordum hareketi olacak mı diye bekliyordum..büyüyoruz ne güzel. 6.ayıma giriyorum inşallah...

bu dunyada paha bıcılemeyecek seylerden bırılerı bence bılmıyorum benı cok etkıledı hareketlerı

aynen yaaa ben hissedince bi göbeğimi açtım evdede tek başımayım kızım öyle dışardan belli olunca başladım ağlamaya şükretmeyee :) Rabbime şükürler olsun artık benimde bi can yoldaşım olucak... inşallah sağ sağlim doğsunlar , gülücüklerine sevinelim , ilk anne deyişlerine duygulanalım:)

canım hıssetmeye bende hıssedıyorum ama tabıp edıp karnımda gorunce dahada hosuma gıdıyo

aynen canım bende cok aglıyorum bıde benım bu 5.gebelıgım ılk 4 tanesı dusuk oldu hıc bu asaeyen hermalara gelememıstık bu benım mucızem dıyorum her zaman rabbım ıstkese bu duyguları yastsın kımselerı bu duyguyu tatmakdan madur etmesın

aminnn
canım yaa çok üzüldüm ilk 4 bebeğine , benim 3. gebeliğim 6 yıldır evliyiz bende hiç bu aşamaya gelememiştim Rabbim inşallah bu sefer onları bize bağışlasın sağlıkla doğsunlar büyüsünler hayırlı evlad olsunlar ...

dün ikinci tetanoz aşımı da yaptırdım kızlar.ilki çok acımıştı 1 hafta ağrımıştı kolum.bu sefer bişey yok.kilom çok normalmiş tansiyonum da .bir de kalp atışlarını dinlediler sağlık ocağında da ritimler gayet normalmiş.çok şükürrrr...

amın canım senınde mı dusuklerın oldu sebebını buldular mı bende kan pırtılasması varmıs her gun ıgne vuruluyorum suan

amın canım senınde mı dusuklerın oldu sebebını buldular mı bende kan pırtılasması varmıs her gun ıgne vuruluyorum suan

evet canımm maalesef benimde kayıplarım oldu.... bizim genetik ve kan pıhtılaşması herşeye bakıldı hiç bişi bulunamadı, tamamen tesadüf düşükler olabilir dendi ve yinede tedbir amaçlı iğne vuralım dediler .. bende iğne vuruyorum hergün , kabusum artık bacağa geçtim delik deşik durumdayım.. ama kızım için herşeye değer yeterki o sağlıklı olsunn.....

kızlar bir sorum var ablam sipariş verecekmiş kızıma propa dan bebek şampuanı ve losyonu onu burda kullanan varmı duymadım hiç. bilginiz varmı nasıl ürün doğal diyorlar tavsiye ediyormusunuz ona göre sipariş versin

benim kan değerlerim 12.2 den 11.7 ye düştü kan hapı başladık. idrarda lökosit yüksekliği genelde enfeksiyon olarak algılanır ama akıntının idrara karıştığının göstergesi, bol bol su içmek gerek

Kızlar günaydın bi sağlık ocağına gidip gelicem bebeğim 2 gündür pek oynamıyo gibi çok hissedemiyorum sanki

Kızlar günaydın bi sağlık ocağına gidip gelicem bebeğim 2 gündür pek oynamıyo gibi çok hissedemiyorum sanki

bu paranayoklıklar snrm doguma kdr gıdıcek ,bende de oluyor o...iyi haberlerler gel inş.

BU ARADA KIZLAR,,,,idrar yanmam var bı ıkı gundur.dun de belimin sağına ağrı girip durdu ne demek bu...dr gitmelımıyım sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…