2012 Ekim Anneleri

arkadaslar hangı bezle baslarsan o bezle devam et dıyor deneyımlı anneler ...çünkü,degıstırınce pişik oluyormus önereceğiniz bez var mı ? yani çocugu olup kullananlar

cnm ben burada gidiyorum zaten ilk devlete gitmiştim doktorum çok iyiydi fakat kalabalık ve imkanların sınırlılığı yüzünden özele geçtik ercan ciğerli diye biri doktorum referans hastanesinde çok memnunum ondanda sağolsun paramız gitmesin diye elinden geleni yapıyor rutin tahlilleri bile aile hekimine yaptrıyor ücretli diye güler yüzlü sevdim yani doktorumu eşimlede asker arkadaşı çıktılar hep muhabbet gırgırız gittiğimizde ve uzmanlığınada güveniyorum bilgili bi adam

arkadaslar hangı bezle baslarsan o bezle devam et dıyor deneyımlı anneler ...çünkü,degıstırınce pişik oluyormus önereceğiniz bez var mı ? yani çocugu olup kullananlar

Kesinlikle prima kullanmayı düşünüyorum...İlk bebeğim benim ama yinede eminim prima konusunda, etrafımda kullananlardan hiç bir olumsuzluk duymadım...

çok şanslısın canım, evinin yakınında böyle bir nimet olduğu için. Ben de bu forumda birkaç kez belirttiğim üzere dalan roxy sabun tozu kullandım ilk 2 yıl ve çok memnun kaldım, otomatik makinede de kullanılabiliyor ve çamaşırda tortu bırakmıyor, üstelik kokusu da çok hafif, tavsiyem üzerine hemen her şeye alerjisi olan babam da kullandı ve hala memnuniyetle kullanıyorlar. Tekstilde de en güveniliri yine bizim yerli tekstil, yani markası ister yerli ister yabancı olsun Türkiye'de üretilmişse, güven duyuyorum ben. Zaten dünya markalarının bir bölümü de üretimlerini burada yaptırıyorlar ama tabii kendi yabancı etiketini basınca bize maliyetinin 20 katına satıyorlar kendi tekstilimizi. Geçen ay bu gruptan kızlarla Bakırköy'de alışverişe gittik, Girdiğimiz mağazalardan birinde satıcı bey ısrarla idil baby ürünlerini tavsiye etti, boyası, pamuğu falan 1. sınıfmış, çıtçıtların bile nikel olmamasına özen gösterilmiş, alerji yapmaması için. Kızımın doğumundan beri alışveriş ettiğim bir mağaza olduğu için, o da güvendiğim bir beydir, detaylı bilgi verir her seferinde.

inşallah başarırım. gündüzleri bile uygulasam büyük başarı sayacağım. ben bez değiştirmeye alışığım. yeğenlerimin bezlerini değiştirdiğim için.. tabi onun dışında çocuk bakmayla ilgili bir deneyimim yok.

kesinlikle katılıyorum kızımda yaşadım prima kullanıyordum prima bulamayınca molfisk kullandım pişik oldu kızım ben primayı tavsiye ederim

benimde 4 lü testimde afp yüksek çıktığı için beni de perinatologa gönderdiler.hem cerrahpaşanın profesörü cihat şen e hem de çapanın profu recep has a gittim.ikiside sorun yok dedi.içim rahatladı.herşey normalse göndermeleri gereksiz bence ama yinede sen bilirsin tabi

kizlar iyi aksamlar nasilsiniz valla yollari yariladik. artik herkesin bebisi hareket ediyordur sanirim, benimkinin masallahi var kipir kipir gunduzleri uyuyor aksam ustu bi basliyor yatana kadar durmuyor valla böyle aliskanlik edinirse dogdugunda yandik uyumaz geceleri.

canım ben manisa salihlide özel bir hastaneye gidiyorum,detaylı için 40 tl verdim. sezeryanda 400müş:)
Merhaba anneler dün gece sabaha kadar acildeydik serum taktılar Midem çok ağrıyordu ishalim ateş basıyordu ama şimdi iyiz
geçmiş olsun aman dikkat et...
benimki yarımsaat sürdü bi renkli bir renksiz gördük sürekli olarak dönüşümlü yani
bu tabloya gore 23.haftada 6. aya gırılıyor
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

canım 23.hafta derken 22+0 oluyor.yani ben yarın 5. ayımın son gününü yaşayacağım..bu arada sattan başlayıp ay ay hesaplarsam da aynı çıkıyor.5 ocak satım bügün itibariyle 5 bitti,haftaya göre de yarın. bir gün farketmez.. yine söyleyim haftayı aya çevirmeyin,karışıyor...

medela unnadoda indirime girmiş...bunlar ekimde indirime girse tam süper olacak...

cimeka canım bana gittiğin hastanenin numarasını verebilirmisin bende ayrıntılı için hastane arıyorum kuladayım bende burda yok malesef

cimeka canım bana gittiğin hastanenin numarasını verebilirmisin bende ayrıntılı için hastane arıyorum kuladayım bende burda yok malesef

aaaaaaaa hoşgeldin...canım özel medigüven hastanesi..doktorum yağmur minareci,erkek yalnız:) 0236 7120712 randevu için hemen ara..haftalık veriliyor randevular c.tesiden başlıyor..yani bugün ararsan cumaya bulma olasılığın yüksek..çok yoğun...

hoşbulduk canım çok sağol kaç gündür içimde dertti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…