yok denemedim nysa özel olduğu için para politikaları var bu bizi çok sıktı 15 günde bir çağırıyorlar orda tekrar para ödemen için. herşey iyi olsunda vereyim tek diyorsun ama memnunda kalmadık ne kalbini dinletti ne cinsiyet söyledi git 15 gün sonra gel dediler hep kilo kontrolu yapmıyor hiç ilgilenmiyor aşırı ilaç takviyesi yapıyorlar. şimdiki dr bu kadar ilaç alman gereksiz dedi bu yüzden kilo alıyorsun dedi şimdi kafam daha rahat. nysa yı önermem gideceksen bile gitme hiç medline da cenk bey de var oda çok iyimiş
arkadaslar hangı bezle baslarsan o bezle devam et dıyor deneyımlı anneler ...çünkü,degıstırınce pişik oluyormus önereceğiniz bez var mı ?yani çocugu olup kullananlar
arkadaslar ıslak mendıl veya hazır bez zararları var ya bırde şu çin malı bebek gıysılerı zararı var...boyası kuması zararlı dıyorlar..bugun en kalıtelı ve pahalı satan bebe magazası bıle çinden getırtıp etıket degıstırıyorlar malesef...benım arkadaslarım bebe alısverısını mothercareden aldılar hep guvenlı dıye bende oradan almayı dusunuyorum ama hıc bır markayada guvenmıyorum acıkcası...bugun pazara gıttım aaa bı baktım çıtçıtlı bady ler cok guzel 3,5 tl sectım bırkac tane ama aklıma arkadasların dedıklerı geldı bebek cıldı hassas o boyaları emer vs.vs.gerı bıraktım dur dedım topikte kızlara sorayım fikirlerini alayım sonra alırım dedım sizinde duyduklarınız okuduklarınız vardır mutlaka benım ılk bebek acemıyım henüzama şunu ögrendım ve yapacagım gıysılerı alınca organık zeytinyağlı sabunla ocakta kaynatıp durulayıp ütüleyeceğim,organık sabunuda i.saracoğlundan alacam unıversıte onaylıymış sabunları benım evımede çok yakın mağazası gıdıp bır bakayıp bebekler ıcın nelerı var sızede yazarım burdan
Dediğim gibi umarım yılmadan başarırsın, sanırım ilk bebeğin olacak, hayırlısıyla gelsin. İlk aylar için hazır bezde normali günde 10-15 arası oluyordu yanlış hatırlamıyorsam, yine de günümüzde bile tercihini yıkanabilir bezlerden kullanıp bununla "çıldırmadan" başa çıkabilen kadınlar var ki, yıkanabilir bez firmaları hala ayakta kalabiliyorlar. İnşallah sen de o cesur ve sabırlı annelerden olursun, benimse ne vaktim var ne de sabrım maalesef, ilk bebeğimin kakasını her alışımda ilk 1 ay öğürüp kustuğumu hatırlıyorum da sanırım midem sinirlerim kadar bile dayanıklı değil
arkadaslar hangı bezle baslarsan o bezle devam et dıyor deneyımlı anneler ...çünkü,degıstırınce pişik oluyormus önereceğiniz bez var mı ?yani çocugu olup kullananlar
kızlar mrb ben pazar günü kontrole gittim doktorum oğluşumun iç organlarına baktı kalbi bağırsakları böbrekleri çok şükür iyiymiş ama perinatoloji uzmanı numarası verdi ona görünmek istersen görünebilrsin dedi.sizce napmalıyım yada siz naptınız?
canım ben manisa salihlide özel bir hastaneye gidiyorum,detaylı için 40 tl verdim. sezeryanda 400müş:)arkadaşlar renkli ultrason için 200 istedi hastane normal mi sizce?bir de doğum fiyatları içinde normal doğuma 1800 sezaryen içinde 2650 istediler ayrıca temmuzda bu fiyatlar güncellenicekmiş yani artıcakmış siz hiç rakam aldınız mı?
geçmiş olsun aman dikkat et...Merhaba anneler dün gece sabaha kadar acildeydik serum taktılar Midem çok ağrıyordu ishalim ateş basıyordu ama şimdi iyiz
benimki yarımsaat sürdü bi renkli bir renksiz gördük sürekli olarak dönüşümlü yanikızlar sizlere bişey sormak istiyorum..beni yanıtlarsanız çok memnun olucam....
C.tesi detaylı ultrason için (Hospitalium)gittim..Hatta dr.um bunun adına 2.DÜZEY ULTRASON dedi. nyse....radyoloh inceledi...10 dk sürmemiştir bile.sora dr.uma gıttım.
oda bı muayane ettı sonuca baktı.....Şimdi benim sorum şu; burda arkadaşlar yazıo yarım saat , 20 dk incelenmişler..benımkı nıye bu kadar kısa sürdü anlamadım..
acaba geçiştirdilermi. ve en kotusude ben hep renklı sanıodum..yıne renksızdi((((
bu tabloya gore 23.haftada 6. aya gırılıyor
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Merhaba anneler dün gece sabaha kadar acildeydik serum taktılar Midem çok ağrıyordu ishalim ateş basıyordu ama şimdi iyiz
medela unnadoda indirime girmiş...bunlar ekimde indirime girse tam süper olacak...
cimeka canım bana gittiğin hastanenin numarasını verebilirmisin bende ayrıntılı için hastane arıyorum kuladayım bende burda yok malesef
aaaaaaaa hoşgeldin...canım özel medigüven hastanesi..doktorum yağmur minareci,erkek yalnız:) 0236 7120712 randevu için hemen ara..haftalık veriliyor randevular c.tesiden başlıyor..yani bugün ararsan cumaya bulma olasılığın yüksek..çok yoğun...
hoşbulduk canım çok sağol kaç gündür içimde dertti valla
senin tickerın niye yok? kaç haftalıksın diye baktım yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?