2012 Ekim Anneleri

bi git bakalım cnm tahlil yaptır enfeksiyon olabilir değilsede için rahatlar

ya aslında hafiften vuruyo tekmeleri ama çok anlayamıyorum gibi 2 gündür..bide sürekli oturuyorum işyerinde yatarken dahada hissediliyo sanırım...dünde evde işim vardı hiç farkedemedim aklıma takıldı gittim.kalp atışını gördü ama isterseniz kadın doğuma gidin yinede bişi diemem ben dedi kız..

idrar için bi git istersen cnm tahlil isteyebilir geçmiş olsun

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün dra gittim detaylı ultrason için oğlum iyiymiş çok şükür renkliyede girdim üç boyutlu gördüm bebişimi aynı bana benziyordu sizler napıyosunuz bebişler nasıl?

Kızlar günaydın bi sağlık ocağına gidip gelicem bebeğim 2 gündür pek oynamıyo gibi çok hissedemiyorum sanki

merak etme canim biseyi yoktur benimde basima geliyor bazen hatta burayada yazmistim.o ara yormustum kendimi hissedememistim cok uzulmustum.dinlendikce bizimki pitir pitir oynamaya basladi.aslinda onlar cok hareketliler ama biz malesef hepsini hissedemiyoruz bu zamanlarda.kalp atislarinin dinlemeye gittigimde doktor birturlu bulamiyor,cok hareketli diyor ama ben o an hissetmiyorum.icin rahat etsin ama git dinle kendini uzme.

şekerler hepinize günaydınlarrrr inş güzel bir gün geçiririz ama benim şimdiden midem yanmaya başladııı bakalım günü nasıl bitircez

kızlar günaydın bi sağlık ocağına gidip gelicem bebeğim 2 gündür pek oynamıyo gibi çok hissedemiyorum sanki

canımmm yapma böylee hepimize oluyo heee git sağlık ocağına içini rahatlat ama kendini strese sokma ben gündğz doğru düzgün hissetmiyorum bile akşam olunca hissediyorum uzanınca sırt üstüüü allahım tez vakitte rahatlıkla bu günleri geçirmeyi nasip eder inşş

günaydın herkese nasılsınız keyifler yerinde mi bbugün balıkesir biraz serinledi gerçi bana daha dokunmuyor sıcaklar asıl yazı merak ediyorum... Çünkü ben muğlanın ortaca ilçesinde yaşıyorum yazları bakalım hayırlısı:)

izmirde başladı sıcaklar maalesef..ben 1 aydır zaten askılılarla dolaşıyorum evde.yazın ne giyerim çok merak ediyorum :)))

gunaydin canlar nasilsiniz. benim bogazim batiyor yutkunurken, gecen arkadasa gitmistim kizi hastaydi sanirim ondan gecti, esimde ayni durumda. umarim hasta olmayiz

slm kızlar dün akşamdan beri idrarım dahada yığunlaştı birde sanki rahmim kasılıyor gibi dün okadar korktumki yağrrın sabah doktora randevu aldım dua edin birşey çıkmasın

ben sanırım o kadar duygusal biri değilim :) içimde fırtınalar kopuyor onun hareketlerini hissettiğimde ama henüz gözyaşlarım dökülmedi onları sonraya saklıyorum inşallah :)

gunaydin canlar nasilsiniz. benim bogazim batiyor yutkunurken, gecen arkadasa gitmistim kizi hastaydi sanirim ondan gecti, esimde ayni durumda. umarim hasta olmayiz

canım aynısı bana oldu. geçen arkadaşlara gittik bi tanesinin kızı hastaydı bende hiç tahmin etmedim bulaşacağını öyle öptüm falan filan bikaç gündür yatıyodum bugün de boğazım fena ama daha iyi gibiyim. inşallah sana bulaşmamıştır

slm kızlar dün akşamdan beri idrarım dahada yığunlaştı birde sanki rahmim kasılıyor gibi dün okadar korktumki yağrrın sabah doktora randevu aldım dua edin birşey çıkmasın

içini ferah tut canım, Allah ın izniyle bişeyin yoktur inşallah. sağlıkla haberlerle gel

Ne güzel canım yaa hep normal çıkıyormuş, çok güzel bu haber. çok şükür benim de düzeldi. Bu gebeliğimin başında TSH 27 idi benim. sürekli doz arttırarak düşürdü doktorum. şu an 1,67 her ay düzenli olarak kan veriyorum, ona göre dozunu ayarlıyor doktorum. şu an 150'lik içiyorum.

bu arada gebeliğin nasıl?erkek miydi? kızın nasıl?zorlanıyor musun.. kız ben seni çok merak ediyom

Gebeliğim iyi canım. şükür diyeyim. bu cuma kontrolüm var. şeker yüklemesi yapılacak. ayrıntılı usg de her şey yolunda gitti, bir sorun gözükmüyor Allahın izniyle sağ salim gelsin inşallah KIZIM :) ikinci kızım geliyor teyzesi.

Ben de sizleri merak ediyorum ama gelemiyorum yaa. benim ufaklık çok yaramaz. sürekli oyun istiyor. çok yoruyor beni. onunla ilgileniyorum hep. boş zamanlarımda arada bir bakıyorum buraya. hepinize sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum. görüşmek üzere.

kızlar merhaba...
ben bugun doktora gittim ama moralim bozuldu...yine 5 kilo almışım,geçen ay da 5 kilo almıştım,işin kötüsü bebek değil ben alıyorum.bebeğim 510 gr. doktor senin durumuna bakarak bebeğin daha iri olmasını beklerdim dedi,benim boyum da uzun 172 cm boyundayım.yağ dokusu az dedi bebeğin.of ya daha dört ay var böyle giderse 30 kg alıcam toplamda,bu arada da aç yatıyorum aç kalkıyorum yani,göya dikkat ediyorum,yanlış besleniyo olabilirsin dedi doktor.yemek yiyemiyorum soğanlı,ne yicem benn anlıcanız baya üzgünüm bugün,ne yapacağım bilmiyorum..

çok almışsın arkadaşım ( eğer imkanın varsa bi diyetisyene git derim...hem sağlık hemde psikolojık acıdan..çunku anlıyorum senı , insanın psikolojısı bıle acayıp etkılenıyor..
umarım sonraki ayalrın böyle olmaz

havalar ısınmaya başladı evet napacaz bu koca karınlarımızla yanacağızzz galiba..ben doğu anadoludayım sıcaklar başladı ama evim serin oluyorçok şükür bu evde ilk yazım olacak ama serinmiş ev..bende yaz temizliğine başlayayım diyorum artık dün yorganları havalandırdım kaldırdım elyafları çıkardım bir sürü ütüm var onları yapacağım dün 3 makine çamaşır yıkandı hala yıkanan var onları sericem iş bitmiyor ama yaz daha bir güzel oluyor ya günler uzun bir sürü iş görüyorum valla artık 1 ay temizlik yaparım yavaş yavaş halim yok annem 10 gün sonra falan gelirse camlar perdeler koltuklar mutfak yapılır ben o gelmeler ufak işlerimi halledeyimde napalım birde doğum zamanı bir temizlik yapılacak işte o kadar ben hamile olmasam şimdiye işim kalmazdı bile ama korkuyorum kendimi yormaya hemen rahmime baskı yapıyor bebek ALLAH korusun ya iş ne zaman olursa olur zaten şurda 3,5 ayımız kaldı kendi kendimi diyorum ki bi hayırlısıyla seneye bu zamanlar olsaydı bi bebişler 8 aylık oluyorlar ne güzel olur değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…