bu paranayoklıklar snrm doguma kdr gıdıcek ,bende de oluyor o...iyi haberlerler gel inş.
BU ARADA KIZLAR,,,,idrar yanmam var bı ıkı gundur.dun de belimin sağına ağrı girip durdune demek bu...dr gitmelımıyım sizce??
bu paranayoklıklar snrm doguma kdr gıdıcek ,bende de oluyor o...iyi haberlerler gel inş.
BU ARADA KIZLAR,,,,idrar yanmam var bı ıkı gundur.dun de belimin sağına ağrı girip durdune demek bu...dr gitmelımıyım sizce??
Kızlar günaydın bi sağlık ocağına gidip gelicem bebeğim 2 gündür pek oynamıyo gibi çok hissedemiyorum sanki
kızlar günaydın bi sağlık ocağına gidip gelicem bebeğim 2 gündür pek oynamıyo gibi çok hissedemiyorum sanki
aynen yaaa ben hissedince bi göbeğimi açtım evdede tek başımayım kızım öyle dışardan belli olunca başladım ağlamaya şükretmeyee :) Rabbime şükürler olsun artık benimde bi can yoldaşım olucak... inşallah sağ sağlim doğsunlar , gülücüklerine sevinelim , ilk anne deyişlerine duygulanalım:)
gunaydin canlar nasilsiniz. benim bogazim batiyor yutkunurken, gecen arkadasa gitmistim kizi hastaydi sanirim ondan gecti, esimde ayni durumda. umarim hasta olmayiz
slm kızlar dün akşamdan beri idrarım dahada yığunlaştı birde sanki rahmim kasılıyor gibi dün okadar korktumki yağrrın sabah doktora randevu aldım dua edin birşey çıkmasın
Gunaydin canlar..
Semmy bn propayi hic duymadim.
hoşgeldin denniisss seni yakalamışken sorum var.. hashimotoyla ilgili... benim değerlerim hep normal aralığında çıkıyorama düşerek ilerliyor. normalin dışına çıkmadı. ve doktorum aynı dozdan devam ettiriyor..sence nasıl?senin nasıl yapıldı
bu arada gebeliğin nasıl?erkek miydi? kızın nasıl?zorlanıyor musun.. kız ben seni çok merak ediyom
günaydın millet...
kızlar merhaba...
ben bugun doktora gittim ama moralim bozuldu...yine 5 kilo almışım,geçen ay da 5 kilo almıştım,işin kötüsü bebek değil ben alıyorum.bebeğim 510 gr. doktor senin durumuna bakarak bebeğin daha iri olmasını beklerdim dedi,benim boyum da uzun 172 cm boyundayım.yağ dokusu az dedi bebeğin.of ya daha dört ay var böyle giderse 30 kg alıcam toplamda,bu arada da aç yatıyorum aç kalkıyorum yani,göya dikkat ediyorum,yanlış besleniyo olabilirsin dedi doktor.yemek yiyemiyorum soğanlı,ne yicem bennanlıcanız baya üzgünüm bugün,ne yapacağım bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?