kızlar merhaba...
ben bugun doktora gittim ama moralim bozuldu...yine 5 kilo almışım,geçen ay da 5 kilo almıştım,işin kötüsü bebek değil ben alıyorum.bebeğim 510 gr. doktor senin durumuna bakarak bebeğin daha iri olmasını beklerdim dedi,benim boyum da uzun 172 cm boyundayım.yağ dokusu az dedi bebeğin.of ya daha dört ay var böyle giderse 30 kg alıcam toplamda,bu arada da aç yatıyorum aç kalkıyorum yani,göya dikkat ediyorum,yanlış besleniyo olabilirsin dedi doktor.yemek yiyemiyorum soğanlı,ne yicem bennanlıcanız baya üzgünüm bugün,ne yapacağım bilmiyorum..
kızlar merhaba...
ben bugun doktora gittim ama moralim bozuldu...yine 5 kilo almışım,geçen ay da 5 kilo almıştım,işin kötüsü bebek değil ben alıyorum.bebeğim 510 gr. doktor senin durumuna bakarak bebeğin daha iri olmasını beklerdim dedi,benim boyum da uzun 172 cm boyundayım.yağ dokusu az dedi bebeğin.of ya daha dört ay var böyle giderse 30 kg alıcam toplamda,bu arada da aç yatıyorum aç kalkıyorum yani,göya dikkat ediyorum,yanlış besleniyo olabilirsin dedi doktor.yemek yiyemiyorum soğanlı,ne yicem bennanlıcanız baya üzgünüm bugün,ne yapacağım bilmiyorum..
şeker yüklemesi sonucuna göre gerekirse yönlendireceğini söyledi doktorum,diyetisyene.dikkat ediyorum sözde ama iş ciddiye bindi artık,bende ciddiye almalıyım.çok almışsın arkadaşım( eğer imkanın varsa bi diyetisyene git derim...hem sağlık hemde psikolojık acıdan..çunku anlıyorum senı , insanın psikolojısı bıle acayıp etkılenıyor..
umarım sonraki ayalrın böyle olmaz
teşekkürederim,bilmiyorum ki hem çok hızlı kilo alışım ve aldıklarımın kendime oluşu etkiledi beni.bide ben 5 kilo doğmuşum,ne bilim bizim ailede öyledir hep,iri bekliyodum ondan hayal kırıklığına uğradım sanırım.yumurta çok yiyorum bende ama diğerlerini pek yediğim söylenemez.bakalım şekerim nasıl çıkacak,ya insan hakkaten hassas oluyomuş ufacık bişey bile moral bozmaya yetiyor,hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah...selam canım niye moralini bozuyorsun ki, sağlıklıymış işte bebeğin varsın zayıf olsun! anladığım kadarıyla senin aldığın kiloya kıyaslayınca bebişi az bulmuş zaten. Hem daha yolun yarısındayız, bak 36. haftasındaki bir arkadaşım muz ve yumurtayı her gün düzenli yemeye başlayınca bebeğin kilosu farketmiş, tavsiye etmişti. Bir de nohut, bulgur, mercimek, kuru fasulye ve barbunya yemeği ihmal etme, her gün sütünü de.
moralini bozma canım burda bir abla vardı oda kilo almış dr versen iyi olur demiş yediklerine dikkat etmiş ve hergün düzenli birşekilde yürümüş bu şekilde verdim dedi. yürüyüş yapmıyorsan eğer yürüyüşe çıkabilirsin ama arada değil hergün düzenli olarak. aç kalmanın sana bir yararı olmaz az az sık sık ye bebeğinde senden besleniyor unutma kalorili şeyler çok tüketiyor olabilirsin yediklerini gözden geçir canım yoluna girer inş sıkma canını
kizlar iyi aksamlarnasilsiniz valla yollari yariladik. artik herkesin bebisi hareket ediyordur sanirim, benimkinin masallahi var kipir kipir gunduzleri uyuyor aksam ustu bi basliyor yatana kadar durmuyor valla böyle aliskanlik edinirse dogdugunda yandik uyumaz geceleri.
merak etme canim biseyi yoktur benimde basima geliyor bazen hatta burayada yazmistim.o ara yormustum kendimi hissedememistim cok uzulmustum.dinlendikce bizimki pitir pitir oynamaya basladi.aslinda onlar cok hareketliler ama biz malesef hepsini hissedemiyoruz bu zamanlarda.kalp atislarinin dinlemeye gittigimde doktor birturlu bulamiyor,cok hareketli diyor ama ben o an hissetmiyorum.icin rahat etsin ama git dinle kendini uzme.
inşallah kızlarrr...sanki aşağıda oynuyo gibi genemi aşağı indi pozisyonmu deiştirdi anlamadımcanımmm yapma böylee hepimize oluyo heee git sağlık ocağına içini rahatlat ama kendini strese sokma ben gündğz doğru düzgün hissetmiyorum bile akşam olunca hissediyorum uzanınca sırt üstü allahım tez vakitte rahatlıkla bu günleri geçirmeyi nasip eder inşş
cnm üzme kendini bebeğin sağlıklıysa sorun yok ama kilo alımın sanırım çok fazla gidiyorkızlar merhaba...
cnm bana 26 gibi gel dedi doktorumkıslarr
aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı?
şeker yuklemesı kac haftalıkken yapılıyor
inşallah kızlarrr...sanki aşağıda oynuyo gibi genemi aşağı indi pozisyonmu deiştirdi anlamadım
cnm üzme kendini bebeğin sağlıklıysa sorun yok ama kilo alımın sanırım çok fazla gidiyor
cnm bana 26 gibi gel dedi doktorum
herkes bebişlerini hissetmeye başlamış :) biz hala kızımla iletişime geçemedik. ya da o geçti ben anlamıyorumnasıl bişey hissediyorsunuz hareket ettiğinde?
kıslarr
aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı?
ben yarın yaptırıcam cnm akşam 9dan sonra bişey yiyip içmiycem su hariç sbah 9da aile hekimine gidicem kontrolümde var yrn yani çalışmıyorum kocişimle evimizde vakit geçiricez :)))
canım bana hiç öyle akşam şu saatten sonra aç gel falan demediler. sadece sabah kahvaltı yapma dedi önce doktor muayne edecek sonrasın dada şeker yüklemesi yapılacak dendi.
inşallah çok pahalı birşey değildir. bu ay fazla masrafımız oldu
ben özellikle sordum 12 saat açlık gerekiyormuş, şeker yüklemesine gidecekler için haberiniz olsun.ek yapma gereği duydum, doktoruma sormayı unuttuğum için laboratuara sorduğumda söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?