2012 Ekim Anneleri

havalar ısınmaya başladı evet napacaz bu koca karınlarımızla yanacağızzz galiba..ben doğu anadoludayım sıcaklar başladı ama evim serin oluyorçok şükür bu evde ilk yazım olacak ama serinmiş ev..bende yaz temizliğine başlayayım diyorum artık dün yorganları havalandırdım kaldırdım elyafları çıkardım bir sürü ütüm var onları yapacağım dün 3 makine çamaşır yıkandı hala yıkanan var onları sericem iş bitmiyor ama yaz daha bir güzel oluyor ya günler uzun bir sürü iş görüyorum valla artık 1 ay temizlik yaparım yavaş yavaş halim yok annem 10 gün sonra falan gelirse camlar perdeler koltuklar mutfak yapılır ben o gelmeler ufak işlerimi halledeyimde napalım birde doğum zamanı bir temizlik yapılacak işte o kadar ben hamile olmasam şimdiye işim kalmazdı bile ama korkuyorum kendimi yormaya hemen rahmime baskı yapıyor bebek ALLAH korusun ya iş ne zaman olursa olur zaten şurda 3,5 ayımız kaldı kendi kendimi diyorum ki bi hayırlısıyla seneye bu zamanlar olsaydı bi bebişler 8 aylık oluyorlar ne güzel olur değilmi

selam canım niye moralini bozuyorsun ki, sağlıklıymış işte bebeğin varsın zayıf olsun! anladığım kadarıyla senin aldığın kiloya kıyaslayınca bebişi az bulmuş zaten. Hem daha yolun yarısındayız, bak 36. haftasındaki bir arkadaşım muz ve yumurtayı her gün düzenli yemeye başlayınca bebeğin kilosu farketmiş, tavsiye etmişti. Bir de nohut, bulgur, mercimek, kuru fasulye ve barbunya yemeği ihmal etme, her gün sütünü de.

moralini bozma canım burda bir abla vardı oda kilo almış dr versen iyi olur demiş yediklerine dikkat etmiş ve hergün düzenli birşekilde yürümüş bu şekilde verdim dedi. yürüyüş yapmıyorsan eğer yürüyüşe çıkabilirsin ama arada değil hergün düzenli olarak. aç kalmanın sana bir yararı olmaz az az sık sık ye bebeğinde senden besleniyor unutma kalorili şeyler çok tüketiyor olabilirsin yediklerini gözden geçir canım yoluna girer inş sıkma canını

şeker yüklemesi sonucuna göre gerekirse yönlendireceğini söyledi doktorum,diyetisyene.dikkat ediyorum sözde ama iş ciddiye bindi artık,bende ciddiye almalıyım.
teşekkürederim,bilmiyorum ki hem çok hızlı kilo alışım ve aldıklarımın kendime oluşu etkiledi beni.bide ben 5 kilo doğmuşum,ne bilim bizim ailede öyledir hep,iri bekliyodum ondan hayal kırıklığına uğradım sanırım.yumurta çok yiyorum bende ama diğerlerini pek yediğim söylenemez.bakalım şekerim nasıl çıkacak,ya insan hakkaten hassas oluyomuş ufacık bişey bile moral bozmaya yetiyor,hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah...

haklısın ,yürüyüşe bende başlamalıyım,pek hareketli de değilim zaten hamileliğimden beri o da etkilemiş olabbilir.birde doktorun verdiği vitaminleri kullanmadım ben midemden dolayı,balık yağı da verdi bir de onlara başlıyayım,umarım kilo alışım durur ve bebeğim almaya başlar...

Son düzenleyen: Moderatör:

herkes bebişlerini hissetmeye başlamış :) biz hala kızımla iletişime geçemedik. ya da o geçti ben anlamıyorum nasıl bişey hissediyorsunuz hareket ettiğinde?

inşallah kızlarrr...sanki aşağıda oynuyo gibi genemi aşağı indi pozisyonmu deiştirdi anlamadım
cnm üzme kendini bebeğin sağlıklıysa sorun yok ama kilo alımın sanırım çok fazla gidiyor
kıslarr

aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı?
cnm bana 26 gibi gel dedi doktorum

şeker yuklemesı kac haftalıkken yapılıyor

doktorum bana 24. haftada dedi ama öncesinde de yaptıranlar varmış.

canım bana da 24 dedi pazartesi için randevu aldım gidicem inşallah da acaba ekstra kaç para alacaklar onu merak ettim bide o içirdikleri acaba çok mu iğrençç

herkes bebişlerini hissetmeye başlamış :) biz hala kızımla iletişime geçemedik. ya da o geçti ben anlamıyorum nasıl bişey hissediyorsunuz hareket ettiğinde?

cnm 19+1 sin sanırım bu hafta sonunda sen de hissedersin merak etme..benimki biraz hızlı çıktı 17 de başladım ben tam olarak.çok nefis bir duygu...şimdi de hiç durmuyor.göbeğim dalga dalga...:)))

kıslarr

aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı?

ben yarın yaptırıcam cnm akşam 9dan sonra bişey yiyip içmiycem su hariç sbah 9da aile hekimine gidicem kontrolümde var yrn yani çalışmıyorum kocişimle evimizde vakit geçiricez :)))

selam annelerrr nasılsınız? biz cok sukur mınısımle ıyız.... cuma gunu şeker yüklemem var sonraa ver elini alanyaaa..... kum deniz vee bol bol spor.... seker yuklemesı yapan arkadaslar varmı aranızda? varsa acmı gıttıler tokmu kac saat suruyor?

ben yarın yaptırıcam cnm akşam 9dan sonra bişey yiyip içmiycem su hariç sbah 9da aile hekimine gidicem kontrolümde var yrn yani çalışmıyorum kocişimle evimizde vakit geçiricez :)))

canım bana hiç öyle akşam şu saatten sonra aç gel falan demediler. sadece sabah kahvaltı yapma dedi önce doktor muayne edecek sonrasın dada şeker yüklemesi yapılacak dendi.

inşallah çok pahalı birşey değildir. bu ay fazla masrafımız oldu

selam annecikler:))) bizde cumartesi ayrıntılı ultrasona gircez inşallah sorunsuz bişekilde bunuda atlatırız.sonrada şeker yüklemesi var sırada arkadasım gecen ay yaptırdı tok git bana kesınlıkle dedı o ac gıtmıs ıctırdıklerı guzel degılmıs doktor acsan bıseyler ye demıs.bu arada sağ boşluğumda ağrı batmalar oluyor sizdede böyle bişey varmı kızlar??

ben özellikle sordum 12 saat açlık gerekiyormuş, şeker yüklemesine gidecekler için haberiniz olsun.ek yapma gereği duydum, doktoruma sormayı unuttuğum için laboratuara sorduğumda söylediler.

Son düzenleme:
ben özellikle sordum 12 saat açlık gerekiyormuş, şeker yüklemesine gidecekler için haberiniz olsun.ek yapma gereği duydum, doktoruma sormayı unuttuğum için laboratuara sorduğumda söylediler.

kafam karıştı valla bazılarıda tok gidin diyo ama fark şu sanırım 50 mg yüklemede aç tok fark etmiyo ama 100 lük olursa aç demişler herkese başka sölenmiş bende şaşırdım....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…