- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
ben özellikle sordum 12 saat açlık gerekiyormuş, şeker yüklemesine gidecekler için haberiniz olsun.ek yapma gereği duydum, doktoruma sormayı unuttuğum için laboratuara sorduğumda söylediler.
selam kızlar.benım karnımda ara ara sertlesmeler oluyor,hemen gecıyor ama.annemle kayınvalıdeme sordum hatta gosterdım bebek oynuyor dedıler.sımdıde 2 gundur hıssetmıyorum o sertlesmelerı.bebısıme bısey olmuusur dıyede cok korkuyorum..
kızlar merhaba...
ben bugun doktora gittim ama moralim bozuldu...yine 5 kilo almışım,geçen ay da 5 kilo almıştım,işin kötüsü bebek değil ben alıyorum.bebeğim 510 gr. doktor senin durumuna bakarak bebeğin daha iri olmasını beklerdim dedi,benim boyum da uzun 172 cm boyundayım.yağ dokusu az dedi bebeğin.of ya daha dört ay var böyle giderse 30 kg alıcam toplamda,bu arada da aç yatıyorum aç kalkıyorum yani,göya dikkat ediyorum,yanlış besleniyo olabilirsin dedi doktor.yemek yiyemiyorum soğanlı,ne yicem bennanlıcanız baya üzgünüm bugün,ne yapacağım bilmiyorum..
selam kızlar.benım karnımda ara ara sertlesmeler oluyor,hemen gecıyor ama.annemle kayınvalıdeme sordum hatta gosterdım bebek oynuyor dedıler.sımdıde 2 gundur hıssetmıyorum o sertlesmelerı.bebısıme bısey olmuusur dıyede cok korkuyorum..
canım şeker yüklemesi benim 24 veya 25te yapılacak..kızlar kesinlikle aç gidilecek. benim doktorum bir sayfa yazı verdi.özelllikle altı çizili aç karnına diye.. 50lik ister eczaneden alın ister hastaneden yazıyor..saat 10dan sonra su dışında bişey tüketmeyin diyor.2 -3 saat sürecek sanırım. arada da hareket etmemeye gayret edecekmişiz..yani o içtiğimiz şekeri yakmamak için..şeker yuklemesı kac haftalıkken yapılıyor
canım sen 24 e giriyorsun. 6.ayının ilk haftası doluyor bile..22+0 ve 22+6 araları 23.hafta demek oluyor..21+6 da 5 bitti.kızlar bız 23 haftamıza gırdık 5 ay bıttı 6. ayın ıcındeyız sımdı degılmı?
kızlar ben cok kaşınıyorum yaa heryerim hemde.. catlıcak diye mi diyorum ama kremde kullanıyorum yagda acaba bişeymi dokundu gögüslerim göbegim sırtım bacaklarım hatta ayaklarım bile tatlı tatlı kaşınıyo
kızlar kac gundur heyecandan kendımı yedım bıtırdım..cuma gunu sabah detaylı usg miz vardı inşallah temiz çıkar sonucumuz derken,doktor ameliyata girecekmiş randevuyu akşam 18:00 e aldılar yaa( akşama kadar bekleyecem heyecandan kalp atısımı duyuyorum yaaaaa... bugune kadar herşey yolunda gitti inşallah yolundada devam eder,dua edın...
canım şeker yüklemesi benim 24 veya 25te yapılacak..kızlar kesinlikle aç gidilecek. benim doktorum bir sayfa yazı verdi.özelllikle altı çizili aç karnına diye.. 50lik ister eczaneden alın ister hastaneden yazıyor..saat 10dan sonra su dışında bişey tüketmeyin diyor.2 -3 saat sürecek sanırım. arada da hareket etmemeye gayret edecekmişiz..yani o içtiğimiz şekeri yakmamak için..
canım sen 24 e giriyorsun. 6.ayının ilk haftası doluyor bile..22+0 ve 22+6 araları 23.hafta demek oluyor..21+6 da 5 bitti.
valla bunun çatlamanın habercisi olduğu söylenir. bende hiç kaşıntı.başlangıçta 4 5 adet çatlağım oldu ama o zaman da kaşıntı yoktu.bence lierac veya mustela kullanmıyorsan önlemini al derim..
anneler malum cogumuz 6. ayımıza gırdık ve yavas yavas hazırlıklar basladı sızler tulumları badıleri kac beden aldınız? 0 3 ay zaten hastane cıkıslarımız ve bır kac seyımız var.... peki 3-6 mı yoksa 6-9 mu almak lazım?
canım benım bugun 22+6 ... yanı bu cızelgeye gore
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay 6. ay olmuyormu?
canım hani orada 19-22 5.ay diyor ya işte o 19+0 ve 22+0 oluyor.yani haftaların başı itibariyle geçiş yapıyorsun..
benım eksıgım en cok uzun kollu bady ve tulum ama 3-6 mı 6-9 mu alsam bılemıyorum
ayyyy buu aylar benıı oldurcekkkkkkkkkkk yemınınleeeeebız sımdı soranlara ne dıycek kac aylıgız dıycez
canım bence 3-6 yı da 6-9 u da uzun kollu al. çünkü aralık -şubat ile mart mayıs arasına geliyor.her türlü uzun kollu giyerler..bence 3-6yı da çok alma.çünkü hediye olarak yeni doğmuş bebeğe minik eşyalar gelir daha çok.. 6- 9dan da almana gerek yok pek.çünkü bebişinin gelişimine bakar alırsın .bebişini atarsuın arabasına gider gider alırsın..hapis olacak halimiz yok ya evde..ilk 3 ay hemen hemen hiç çıkamama ihtimalimiz olabilir. o da dediğim gibi hediyelerden veya internetten alınır..
6ya girdim de,6nın içindeyim de,bir hafta sonra 5.5 de..takıl işte...
‎8 HAZİRAN CUMA GÜNÜ AÇILACAK OLAN PANAYIRIMIZDA EMİR HIRDAVAT DİYARI OLARAK 37 NUMARADA HİZMETİNİZDEYİZ....DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ....(ÇAKI,ÇAKMAK,BIÇAK,EL FENERİ,ELEKTRİK MALZ.BALTA,KÜREK,ÇAPA,EL ARABA,VS...)
okadar yoğunumki hepinizi özledim çooooookkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?