2012 Ekim Anneleri

selam kızlar.benım karnımda ara ara sertlesmeler oluyor,hemen gecıyor ama.annemle kayınvalıdeme sordum hatta gosterdım bebek oynuyor dedıler.sımdıde 2 gundur hıssetmıyorum o sertlesmelerı.bebısıme bısey olmuusur dıyede cok korkuyorum..

selam annişlerr nasılsınız bebişler nasıl iştende ayrıldıgım için bikaç gündür giremedim geçmişi okuyim dedim ama bitmiyo yarıda bıraktım

ben özellikle sordum 12 saat açlık gerekiyormuş, şeker yüklemesine gidecekler için haberiniz olsun.ek yapma gereği duydum, doktoruma sormayı unuttuğum için laboratuara sorduğumda söylediler.

canım sağolasın ya bende pazartesi gidicem inşallah mutlaka dikkat ederim 12 saat aç olmaya nolur nolmaz

aynısı bende de oluyo bazen patlıycak gibi sert oluyo bazen yumuşak oluyo. geçenlerde iki gün hissetmedim bebişi bişey oldu diye korktum kontrole gittim ama şükür iyiymiş. sende evham yapma canım bi sorun yoktur oluyo böyle şeyler

anneler malum cogumuz 6. ayımıza gırdık ve yavas yavas hazırlıklar basladı sızler tulumları badıleri kac beden aldınız? 0 3 ay zaten hastane cıkıslarımız ve bır kac seyımız var.... peki 3-6 mı yoksa 6-9 mu almak lazım?

kızlar ben cok kaşınıyorum yaa heryerim hemde.. catlıcak diye mi diyorum ama kremde kullanıyorum yagda acaba bişeymi dokundu gögüslerim göbegim sırtım bacaklarım hatta ayaklarım bile tatlı tatlı kaşınıyo

canım ben sana hemen bır dıyetısyene gıtmenı tavsıye ederım bende 8 kılo aldım ve dıyetısyene basladım 3 haftadır cok saglıklı yıyorum ve kılo almadım...kendı basına olmuyor..bırde bana adımsayar alıp hergun yurumemı soyledı gunde 10 bin adım dedı.takıyorum adımsayarı cıkıyorum yuruyuse bır bakıyorum 5 bin adım olmus ay akşamda 5 bin atım dıyorum 10 bini tamamlamaya calısıyorum onunla ugrasırken bır bakıyorum 1 saat yurumusum cok eğlenceli tavsiye ederim ben real den aldım voit marka ve 13 tl denemeye deger farkındalıgını arttırıyor..sen yurudum zannedıyorsun bır bakıyorsun 2 bin adım atmıssın yeterlı yurumemıssın...kısacası dıyetısyene gıt ve verdıgı listeye tamamen uy bebiş için..

bendede oluyor karnıma yaklastıgında sertlesıyor sonra derınlere dalıyo nerelere gıdıyor bılmem kafalarına göre takılıyorlar

kızlar kac gundur heyecandan kendımı yedım bıtırdım..cuma gunu sabah detaylı usg miz vardı inşallah temiz çıkar sonucumuz derken,doktor ameliyata girecekmiş randevuyu akşam 18:00 e aldılar yaa ( akşama kadar bekleyecem heyecandan kalp atısımı duyuyorum yaaaaa... bugune kadar herşey yolunda gitti inşallah yolundada devam eder,dua edın...

şeker yuklemesı kac haftalıkken yapılıyor
canım şeker yüklemesi benim 24 veya 25te yapılacak..kızlar kesinlikle aç gidilecek. benim doktorum bir sayfa yazı verdi.özelllikle altı çizili aç karnına diye.. 50lik ister eczaneden alın ister hastaneden yazıyor..saat 10dan sonra su dışında bişey tüketmeyin diyor.2 -3 saat sürecek sanırım. arada da hareket etmemeye gayret edecekmişiz..yani o içtiğimiz şekeri yakmamak için..
kızlar bız 23 haftamıza gırdık 5 ay bıttı 6. ayın ıcındeyız sımdı degılmı?
canım sen 24 e giriyorsun. 6.ayının ilk haftası doluyor bile..22+0 ve 22+6 araları 23.hafta demek oluyor..21+6 da 5 bitti.

valla bunun çatlamanın habercisi olduğu söylenir. bende hiç kaşıntı.başlangıçta 4 5 adet çatlağım oldu ama o zaman da kaşıntı yoktu.bence lierac veya mustela kullanmıyorsan önlemini al derim..

rahat ol canım bende senin gibi telaş yaptım bebişimide sıktım sanırım sonuçlar kötü çıkar diye yedim kendimi ama şükür herşey yolunda çıktı. seninde iyi çıkar inş bir sorun olmaz canım. elinde değil biliyorum ben daha fazla stres yaşadım güzel şeyler düşün burdaki kızlar sağolsun beni rahatlatmışlardı hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin Allahım

canım benım bugun 22+6 ... yanı bu cızelgeye gore

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay 6. ay olmuyormu?

ben 19 haftayı bitirdim yeni yeni almaya başlıyacağım 03 ay alıcam herşeyi ama 1 aydan sonra çabuk boy atıyorlarmış bebişlerimiz o yüzden birkaç tane 3-6 ay stokta bulundurmak daha iyi diyorlar

canım benım bugun 22+6 ... yanı bu cızelgeye gore

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay 6. ay olmuyormu?

canım hani orada 19-22 5.ay diyor ya işte o 19+0 ve 22+0 oluyor.yani haftaların başı itibariyle geçiş yapıyorsun..

benım eksıgım en cok uzun kollu bady ve tulum ama 3-6 mı 6-9 mu alsam bılemıyorum

canım bence 3-6 yı da 6-9 u da uzun kollu al. çünkü aralık -şubat ile mart mayıs arasına geliyor.her türlü uzun kollu giyerler..bence 3-6yı da çok alma.çünkü hediye olarak yeni doğmuş bebeğe minik eşyalar gelir daha çok.. 6- 9dan da almana gerek yok pek.çünkü bebişinin gelişimine bakar alırsın .bebişini atarsuın arabasına gider gider alırsın..hapis olacak halimiz yok ya evde..ilk 3 ay hemen hemen hiç çıkamama ihtimalimiz olabilir. o da dediğim gibi hediyelerden veya internetten alınır..

vallahı benım esımmm hamıle kaldıktan sonra cok sıkıyor dısarı konusundaaa arabamııı elımden aldıı nereye gıtsem metroyla gıdıyorummm o da benııı bunaltıyor ınternetten alısverıse ızın vermıyorrr anlıycan kendıyle cıkarsam cıkıcam cocuk oluncaaa eee bılıyosun erkkeklerde pek gezmeyı sevmıyorr hadiiiii hadiiii uff puff deyıp duruyorr seytan o andaaaa sacını basını yoll dıyor

‎8 HAZİRAN CUMA GÜNÜ AÇILACAK OLAN PANAYIRIMIZDA EMİR HIRDAVAT DİYARI OLARAK 37 NUMARADA HİZMETİNİZDEYİZ....DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ....(ÇAKI,ÇAKMAK,BIÇAK,EL FENERİ,ELEKTRİK MALZ.BALTA,KÜREK,ÇAPA,EL ARABA,VS...)

okadar yoğunumki hepinizi özledim çooooookkkkkkkk

Allahhh helal bol kazanclar nasıp etsın.... hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…