2012 Ekim Anneleri

6-9 un tüketimi daha çok oluyor, o dönemde ek gıdaya geçildiği için. Bir de dikkat etmeniz gereken alacağınız bedenin, giyeceği mevsimle uyumlu olması. Ekim doğumlu olacağına göre 6-9 aylık kıyafeti nisan, mayıs, haziranda giyecek, 9 aylık olduğunda muhtemelen küçük geleceğinden temmuzu katmayın. Kıyafetleri biraz paylı giydirmekte de yarar var, özellikle çıtçıtlı bodyleri ve tulumları çok kastırmamak lazım.

benım eksıgım en cok uzun kollu bady ve tulum ama 3-6 mı 6-9 mu alsam bılemıyorum

6-9da da lazım olur uzun kollu sonuçta nisan, mayıs ayında bir anda ısınmıyor, yani kısa kollu giyecek kadar olmuyor, ama çok alma uzunlu kısalı al, kısaları içine de giydirirsin sonuçta.

en ıyısı 6-9 almakk bebıs ıcındee sıkıscagınaa bol olsun rahat olsunn daha ıyııı bırde evımız bızım kısın coook sıcak oluyor merkezı sıstem oldugu ıcın uzun kollu pek almayı dusunmuyor 5-6 olsa yeter onuda dısarı cıktıgımızda ıcten gıydırırım gerı kalanı evde gıyer ama tulumlar 6-9 alıcamm hem cabuk buyuyorlar hemde gelen hedıyeler zaten ufak olur

şeker yüklemesinden sonra gerekirse yönlendireceğini söyledi doktorum,kesinlikle dur demem lazım.ben estetik kaygı olayını geçtim,ama bu durum bebeğim içinde iyi değil bu kadar kilo nereye gidiyo bebeğim de zayıfsa? doğru söylüyosun yürüyüş yapmak çok önemli,çok dikkat edeceğim artık,şakası kalmadı bu işin,sağol canım bu arada fikirlerin için...

herkese iyi akşamlar
kızlar biz yarın deteylı ultrasona giricez dualarınızı eksik etmeyin ,cuma günü de şeker yüklemesi yapılacak
umarım zor geçmez bulantı falan
aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı?

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar
kızlar biz yarın deteylı ultrasona giricez dualarınızı eksik etmeyin ,cuma günü de şeker yüklemesi yapılacak
umarım zor geçmez bulantı falan
aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı?

ayyyyyy hayıııııııır, sakın sakın sakın!!!!! Mikrodalgaya özel plastikten üretilmiştir o, fırında eritirsin aman haa, fırından da olma! Canım mikrodalga yoksa buharlı sterilizatör al, ya da hiçbir şey alma tencerede 5 dakika kaynatıver olsun bitsin, buharlıların sterilize etmesi çooook uzun sürüyor, ben ilk tecrübesizlikle buharlı almıştım ama inan genelde tencerede kaynattım biberon ve emzikleri

cnm şeker yükleme bildigim kadarıyla 24-28 haftalar arası die biliorum ama ben varmı daha erken yaptıran.benim doktorum henüz birşey demedi.ama ben bu ay sonu gidicem 25 haftayı geçmiş olucam o zaman tedbir amaçlı aç gideyim belki yapar aç yapılıyor sanırım.illaki biraz miden bulanır şekerli sudan.

selam kızlar, iyi akşamlar herkese.

ben 2 hafta sonra yaptırcam şeker yüklemesini, 24-28. haftalarda yapılıyor diye biliyorum ben de. senin biraz erken değil mi???

kızlar göbişler topiğimize ilk fotomu ekliyorummm

aaaaaaaa hiç aklıma gelmemişti birde arzum marka vardı sağol bilginn için hiç almayayım bari kaynatıveririm yok mikro dalga şimdi onuda alamam zaten kalsın bakalım şimdilik

bızz geldıkk :)) havalar ısındı gezmekten topıge yazamıyoruz ama msjlarınızı takıp edıyorum hep
bızde yavas yavas aldık bu ay sonu tamamlıcaz temmuzdada yıkayıp utuleyıpm temmuz sonuda valızımızı hazır edıcez kısmetse

tabıkıde canım cok ozel bızım ıcın onlar kayıp ede ede bulduk rabbım kımselerey yasatmasın ıgnelerde artık benımde canımı cok yakıyor skıldım artık ıgnelerden ılaclardan bebegım hareket ettıkce az kaldı az dıye kendı kendımı motıve edıyorum

herkes bebişlerini hissetmeye başlamış :) biz hala kızımla iletişime geçemedik. ya da o geçti ben anlamıyorum nasıl bişey hissediyorsunuz hareket ettiğinde?

canım ben 21.haftam bıttıkden sonra hıssetmeye basladım..oncesınde karıncalanma gıdıklanma gıbı hıslerım oluyordu sonra bırden bıre tekme tokat gırıstı kızım bana

evet canım çok sağlam yerlerden araştırdım emin olabilirsin gökten yere inmeyen efsanelerde geçen cennet kuşu ve fatih sultan mehmetin annesinin adı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…