benım eksıgım en cok uzun kollu bady ve tulum ama 3-6 mı 6-9 mu alsam bılemıyorum
anneler malum cogumuz 6. ayımıza gırdık ve yavas yavas hazırlıklar basladı sızler tulumları badıleri kac beden aldınız? 0 3 ay zaten hastane cıkıslarımız ve bır kac seyımız var.... peki 3-6 mı yoksa 6-9 mu almak lazım?
Allahhh helal bol kazanclar nasıp etsın.... hayırlı olsun
benım eksıgım en cok uzun kollu bady ve tulum ama 3-6 mı 6-9 mu alsam bılemıyorum
canım ben sana hemen bır dıyetısyene gıtmenı tavsıye ederım bende 8 kılo aldım ve dıyetısyene basladım 3 haftadır cok saglıklı yıyorum ve kılo almadım...kendı basına olmuyor..bırde bana adımsayar alıp hergun yurumemı soyledı gunde 10 bin adım dedı.takıyorum adımsayarı cıkıyorum yuruyuse bır bakıyorum 5 bin adım olmus ay akşamda 5 bin atım dıyorum 10 bini tamamlamaya calısıyorum onunla ugrasırken bır bakıyorum 1 saat yurumusum cok eğlenceli tavsiye ederim ben real den aldım voit marka ve 13 tl denemeye deger farkındalıgını arttırıyor..sen yurudum zannedıyorsun bır bakıyorsun 2 bin adım atmıssın yeterlı yurumemıssın...kısacası dıyetısyene gıt ve verdıgı listeye tamamen uy bebiş için..
bendede oluyor karnıma yaklastıgında sertlesıyor sonra derınlere dalıyo nerelere gıdıyor bılmemkafalarına göre takılıyorlar
Chicco Buharlı Sterılızator Mıkrodalga - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
hiç bilgim yok fırına koysam olmazmı m,kro dalga yok
herkese iyi akşamlar
kızlar biz yarın deteylı ultrasona giricez dualarınızı eksik etmeyin ,cuma günü de şeker yüklemesi yapılacak
umarım zor geçmez bulantı falan
aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı?
herkese iyi akşamlar
kızlar biz yarın deteylı ultrasona giricez dualarınızı eksik etmeyin ,cuma günü de şeker yüklemesi yapılacak
umarım zor geçmez bulantı falan
aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı?
ayyyyyy hayıııııııır, sakın sakın sakın!!!!! Mikrodalgaya özel plastikten üretilmiştir o, fırında eritirsin aman haa, fırından da olma! Canım mikrodalga yoksa buharlı sterilizatör al, ya da hiçbir şey alma tencerede 5 dakika kaynatıver olsun bitsin, buharlıların sterilize etmesi çooook uzun sürüyor, ben ilk tecrübesizlikle buharlı almıştım ama inan genelde tencerede kaynattım biberon ve emzikleri
evet canımm maalesef benimde kayıplarım oldu.... bizim genetik ve kan pıhtılaşması herşeye bakıldı hiç bişi bulunamadı, tamamen tesadüf düşükler olabilir dendi ve yinede tedbir amaçlı iğne vuralım dediler .. bende iğne vuruyorum hergün , kabusum artık bacağa geçtim delik deşik durumdayım.. ama kızım için herşeye değer yeterki o sağlıklı olsunn.....
herkes bebişlerini hissetmeye başlamış :) biz hala kızımla iletişime geçemedik. ya da o geçti ben anlamıyorumnasıl bişey hissediyorsunuz hareket ettiğinde?
bızz geldıkk :)) havalar ısındı gezmekten topıge yazamıyoruz ama msjlarınızı takıp edıyorum hep
bızde yavas yavas aldık bu ay sonu tamamlıcaz temmuzdada yıkayıp utuleyıpm temmuz sonuda valızımızı hazır edıcez kısmetse
Ben çok beğendim gerçekten hüma ismini yanlız biraz araştırdım farklı farklı şeyler yazıyor anlamı hakkında bi yerdede erkek ismi diyor :44: sen biliyormusun tam anlamını acaba ? Ben kararlıyım hümada ama yanına bişey daha eklesekmi diyorum , 2. isimli dahamı iyi oluyo bilemedim :44: kızlar sizde fikir verin nolur
temmuz sonu erken değil mi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?