2012 Ekim Anneleri

herşey yolunda gider inş bir sorun çıkmaz canım dualarımız seninle.şeker yüklemesini ben ayın 15 inde olcam aç karna gidiliyormuş ve yanında tuzlu birşeyler getir dedi ebe kan aldıktan sonra yersin diye bulantı o yüzden oluyor sanırım

en güzelini yaparsın canım , ben dün aldım saraçoğlunun sabununu , sıvısı kalmamıştı kalıp olanını aldım , 8 tl dedi adam üzerindede 8 yazıyordu , bende bi yanlkışlık olmasın bunlar 4 tl dedim sonra aaa yanlışlık olmuş filan dedi hemen yani bilmesem 8 tl ye kaklicaktı , ama o beni bilmiyor tabii :)) bende türk malı almaya dikkat ediyorum ama birçok markanın hatta dünya markalarının fabrikaları ucuz iş gücünden dolayı çinde o yüzden bence en güvenli yönten 3 kez ıslatıp bekleterek yıkamak , ondan sonra içim rahat giydiricem minnoşuma , birde roxy toz sabun demiş kızlar , ben onuda kullanıyorum kendi iç çamaşırlarım ve beyazlarımda oda güzel ama ben yinede zeytinyağlı sabunda ısrarlıyım

herkese günaydın
şeker yüklemesini yaptırmayanlar yanınızda limonla gidin, şekerli su içmek berbat bişiy hemde aç karna, limon sıkılabiliyor bi engeli yok, bol şekerli limonata içmiş oluyosunuz daha tercih edilir bişey bence,

günaydınlar herkese....birazdan doktora gidiyorum ve bebişimi göreceğim onu çok özledim bu arada o kadar çok acıktımki acım acım .şeker yüklemesi için aç gtmem gerekiyormuşşşşşşşşşş

ben şeker yüklememi yaptırdım 3 kere kan veriyosun 1 saat aralıklarla aç karnına glikoz içtim çok fena oldum ben sabahları bişey yemezsem midemi uğundurma tutuyor sabah gittim hastaneye saat 11:30 kadar aç aç bekle çok zorlandım ALLAH kolaylık versin kızlar bu arada ban hiç ücret ödemedim özel hastanede yaptırdım sadece eczaneden 75 gr glikoz al gel dediler onu aldım 1,5 tl...o kadar dı ...
bende bebişimin herşeyini önümüzdeki aya yıkayıp ütülüyeceğim inşallah kısmetse..

kızlar çok sıkıldım artık ben,Allahım nasıl geçicek 3 ay daha?
hamile kaldığımdan beri stresim bitmedi.
işyerinde de herkes üstüme üstüme geliyo zaten herşeyden nefret ediyorum.
kazasız belasız doğum iznime kadar çalışabilsem başka bir amacım yok.
daha oğluma bir çöp alamadım.ismini de bulamadım.onun hiçin hiçbirşey yapmıyormuşum gibi geliyor.
kendime bile doğru dürüst bakamıyorum.
sigara tiryakisiydim ben hamile kaldığımı öğrenince bıraktım,ama hala çok zorlanıyorum.arada dayanamayıp,yakıyorum ((
öff, nolucak böyle yaa ,kimse beni anlamıyor,kimse beni sevmiyor gibi hissediyorum..

günaydın kızlarrrr
söylediğin iyi oldu canım bir bilgim yoktu yanımda götürürüm artık. şeker yüklemesinin belli bir zamanı yok mu acaba ya ben 20. haftamda yaptırcam erken geldi sizin tarihlere göre bir sakıncası olur mu acaba?

seni anlıyorum canım.ama elinden geldiği kadar kendini sıkmamaya çalış bütün insanları bir kenara bırak anlatmaya çalışıp kendini yorma bile. bebeğin için alışverişe çıkmaya başla onun için birşeyler almak bakmak bile insanı mutlu ediyor. iş çıkışı birşeyler al bütün sitresin geçer bebeğini düşün seni hissediyo biliyorsun. sigarayı bende içiyordum eskiden hamile kalmadan önce bıraktım şükür ama eşim hala içiyo ve sinirlenince sıkılınca benimde canım çekiyo istiyorum vermiyor ama bebeğim zarar görecek diye düşününce o ağır basıyo. seni sinir eden insanlarla fazla görüşme yada mesafeli ol belki hamilelikten sana öyle geliyor olabilir. şuan senden başkası önemli değil sen ve bebeğin önemlisin onun için hazırlıklar yap liste yap kendini ona ver düşüncelerini o yönde değştirmiş olursun

inan deniyorum canım,ama beceremiyorum.iş yerimde problemler var ama bunu unutacak sosyal bir yaşantım da yok.işten çıksam,çıkamam kredi ödüyoruz iznime 2 ay kaldı ücretli izne çıkabileyim en azından diye sabrediyorum.

eşimin ailesi ben hamile değilmişim gibi davranıyor.görümcem de hamile önümüzdeki hafta doğumu var. ben arıyorum soruyorum ilgileniyorum.
hiçkimse bana senin halin nasıl diye sormuyor. eşim ve ailem dışında hiçbir destekçim yok.
görümcelerim ve elti adayım,hepsinden ayrı ayrı kazık yedim.şimdi birlikte çok huzurlular.kimsenin beni arayıp sorduğu yok.
bazen ben mi kötüyüm acaba diye düşünüyorum,ama kimseye kötülük yaptığım da yok,aksine aptal derecesinde iyiyim.
ama asıl önemli sorun ben bunları kafama takmamayı beceremiyorum.
ay deliriyorum galiba yaa ..

kızlar bız 23 haftamıza gırdık 5 ay bıttı 6. ayın ıcındeyız sımdı degılmı?

canım ben de 23. haftamdayım ama soranlara 5,5 diyorum. 24 olunca da 6 diycem inşallahhh

canım nasıl yani ben anlamadım 3 kere kan alıyolarsa ve saat başıysa biz şimdi 3 saat hastanede mi bekliycez ben hastaneyi aradım fiyat için ama dozuna göre fiyat değişiyor şimdiden birşey söyleyemeyiz dediler. zaten sağolsun bizim hastenede hapşursan para alıyo (

senin hormonlarınla ilgilidir canım, hepimizde öyle sıkıntılar var. düşünmemeye ve daha rahat olmaya çalış. iyi düşün ki iyi şeyler olsun. bak ne güzel bi bebeğin olacak Allah ın izniyle onu sağlıcakla kucağına alacaksın daha güzel şey var mı ki dünyada. hem daha alırsın bişeyler nolcak ki yarın doğuruyo değilsin herşey zamanla olur. sen gönlünü rahat tut ki bebişinde rahat etsin

cnm sakın böyle şeyler düşünme biliyorum çok zordur mutlaka düşünmemek ama kendine başka uğraşlar bulmaya çalış.kitap oku müzik dinle yürüyüş yap boş zamanlarında.vitrin bakmak bile insanı rahatlatıyor emin ol ki.bişey almamış olsan da üzülme çoğu insan daha bişey almamıştır.ben de çok az aldım daha.ama hepsi olur panik yok. bigün bir bakmışsın hepsini almışsın.bebişinle konuş tepiklerini dinle.zaten o doğunca herşeyi unutursun.

kıslar günaydın bende seker yuklemesinden geldim.içerken etkılemedı benıde limonata gibiydi ama sonra 1 saat beni baydı o tat ya.sonucunu yarın artık.

kıslar günaydın bende seker yuklemesinden geldim.içerken etkılemedı benıde limonata gibiydi ama sonra 1 saat beni baydı o tat ya.sonucunu yarın artık.

canım inşallah şeker falan çıkmaz da gönlünce herşeyi yersin. şekerli suyu içtikten 1 saat sonra mı ölçümü yapıyolar?

canım merhaba benimde hiç stresim bitmedi biliyormusun bebeğim sinirli olacak doğduğunda diye korkuyorum...hamileliğim ilk aylarında görümcem bizden borç istedi zaten bizimde durumumuz çok iyi değil vermemek için elimden geleni yaptım.sonrasında bana tavır takındı ve hala konuşmuyoruz.bugünler de de eşimle problemlerim var ne istesem bir türlü yaptıramıyorum hamile kıyafetlerimi bile annemler alıyor ve bu onun umrunda değil... akşam sabaha kadar ağladım, bebeğime nasıl bakacaksın diye...bebeğimiz için bir iğne almadık daha sen nasıl babalık yapıcaksın diye onunla da kavga ediyorum ve bu dertlerimi anlatacağım hiçbir arkadasım dostum yok çevremde birtek anneme anlatıyorum oda neden bu kadar acele ettiniz bebek konusunda diyor artık kendimi gectim bebeğimin haline üzülüyorum...annem ve benden baska bebeğimi düşünen kimse yok. kayınvalidem kendi havasında evime ne yapsam diye düşünüyor bir kere bile sormadı birşeye ihtiyacınız var mı biz ne alalım torunumuz için diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…