herkese iyi akşamlar
kızlar biz yarın deteylı ultrasona giricez dualarınızı eksik etmeyin ,cuma günü de şeker yüklemesi yapılacak
umarım zor geçmez bulantı falan
aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı?
arkadaslar ıslak mendıl veya hazır bez zararları var ya bırde şu çin malı bebek gıysılerı zararı var...boyası kuması zararlı dıyorlar..bugun en kalıtelı ve pahalı satan bebe magazası bıle çinden getırtıp etıket degıstırıyorlar malesef...benım arkadaslarım bebe alısverısını mothercareden aldılar hep guvenlı dıye bende oradan almayı dusunuyorum ama hıc bır markayada guvenmıyorum acıkcası...bugun pazara gıttım aaa bı baktım çıtçıtlı bady ler cok guzel 3,5 tl sectım bırkac tane ama aklıma arkadasların dedıklerı geldı bebek cıldı hassas o boyaları emer vs.vs.gerı bıraktım dur dedım topikte kızlara sorayım fikirlerini alayım sonra alırım dedım sizinde duyduklarınız okuduklarınız vardır mutlaka benım ılk bebek acemıyım henüzama şunu ögrendım ve yapacagım gıysılerı alınca organık zeytinyağlı sabunla ocakta kaynatıp durulayıp ütüleyeceğim,organık sabunuda i.saracoğlundan alacam unıversıte onaylıymış sabunları benım evımede çok yakın mağazası gıdıp bır bakayıp bebekler ıcın nelerı var sızede yazarım burdan
herşey yolunda gider inş bir sorun çıkmaz canım dualarımız seninle.şeker yüklemesini ben ayın 15 inde olcam aç karna gidiliyormuş ve yanında tuzlu birşeyler getir dedi ebe kan aldıktan sonra yersin diye bulantı o yüzden oluyor sanırım
günaydınlar herkese....birazdan doktora gidiyorum ve bebişimi göreceğim onu çok özledim bu arada o kadar çok acıktımki acım acım .şeker yüklemesi için aç gtmem gerekiyormuşşşşşşşşşş
herkese günaydın
şeker yüklemesini yaptırmayanlar yanınızda limonla gidin, şekerli su içmek berbat bişiy hemde aç karna, limon sıkılabiliyor bi engeli yok, bol şekerli limonata içmiş oluyosunuz daha tercih edilir bişey bence,
kızlar çok sıkıldım artık ben,Allahım nasıl geçicek 3 ay daha?
hamile kaldığımdan beri stresim bitmedi.
işyerinde de herkes üstüme üstüme geliyo zaten herşeyden nefret ediyorum.
kazasız belasız doğum iznime kadar çalışabilsem başka bir amacım yok.
daha oğluma bir çöp alamadım.ismini de bulamadım.onun hiçin hiçbirşey yapmıyormuşum gibi geliyor.
kendime bile doğru dürüst bakamıyorum.
sigara tiryakisiydim ben hamile kaldığımı öğrenince bıraktım,ama hala çok zorlanıyorum.arada dayanamayıp,yakıyorum((
öff, nolucak böyle yaa ,kimse beni anlamıyor,kimse beni sevmiyor gibi hissediyorum..
seni anlıyorum canım.ama elinden geldiği kadar kendini sıkmamaya çalış bütün insanları bir kenara bırak anlatmaya çalışıp kendini yorma bile. bebeğin için alışverişe çıkmaya başla onun için birşeyler almak bakmak bile insanı mutlu ediyor. iş çıkışı birşeyler al bütün sitresin geçer bebeğini düşün seni hissediyo biliyorsun. sigarayı bende içiyordum eskiden hamile kalmadan önce bıraktım şükür ama eşim hala içiyo ve sinirlenince sıkılınca benimde canım çekiyo istiyorum vermiyor ama bebeğim zarar görecek diye düşününce o ağır basıyo. seni sinir eden insanlarla fazla görüşme yada mesafeli ol belki hamilelikten sana öyle geliyor olabilir. şuan senden başkası önemli değil sen ve bebeğin önemlisin onun için hazırlıklar yap liste yap kendini ona ver düşüncelerini o yönde değştirmiş olursun
kızlar bız 23 haftamıza gırdık 5 ay bıttı 6. ayın ıcındeyız sımdı degılmı?
ben şeker yüklememi yaptırdım 3 kere kan veriyosun 1 saat aralıklarla aç karnına glikoz içtim çok fena oldum ben sabahları bişey yemezsem midemi uğundurma tutuyor sabah gittim hastaneye saat 11:30 kadar aç aç bekle çok zorlandım ALLAH kolaylık versin kızlar bu arada ban hiç ücret ödemedim özel hastanede yaptırdım sadece eczaneden 75 gr glikoz al gel dediler onu aldım 1,5 tl...o kadar dı ...
bende bebişimin herşeyini önümüzdeki aya yıkayıp ütülüyeceğim inşallah kısmetse..
daha oğluma bir çöp alamadım.ismini de bulamadım.onun hiçin hiçbirşey yapmıyormuşum gibi geliyor.
sigara tiryakisiydim ben hamile kaldığımı öğrenince bıraktım,ama hala çok zorlanıyorum.arada dayanamayıp,yakıyorum((
öff, nolucak böyle yaa ,kimse beni anlamıyor,kimse beni sevmiyor gibi hissediyorum..
kıslar günaydın bende seker yuklemesinden geldim.içerken etkılemedı benıde limonata gibiydi ama sonra 1 saat beni baydı o tat ya.sonucunu yarın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?