günaydınlar herkese....birazdan doktora gidiyorum ve bebişimi göreceğim onu çok özledim bu arada o kadar çok acıktımki acım acım .şeker yüklemesi için aç gtmem gerekiyormuşşşşşşşşşş
en güzelini yaparsın canım , ben dün aldım saraçoğlunun sabununu , sıvısı kalmamıştı kalıp olanını aldım , 8 tl dedi adam üzerindede 8 yazıyordu , bende bi yanlkışlık olmasın bunlar 4 tl dedim sonra aaa yanlışlık olmuş filan dedi hemen yani bilmesem 8 tl ye kaklicaktı , ama o beni bilmiyor tabii :)) bende türk malı almaya dikkat ediyorum ama birçok markanın hatta dünya markalarının fabrikaları ucuz iş gücünden dolayı çinde o yüzden bence en güvenli yönten 3 kez ıslatıp bekleterek yıkamak , ondan sonra içim rahat giydiricem minnoşuma , birde roxy toz sabun demiş kızlar , ben onuda kullanıyorum kendi iç çamaşırlarım ve beyazlarımda oda güzel ama ben yinede zeytinyağlı sabunda ısrarlıyım
Gunaydin kizlar. Seker yuklemesi yaptiran detayli anlayabilir mi.asamalarini falan.uc kere kan veriliyormus ilki mi ackarnina yoksa sonuna kadar mi. Bir de 24-28.hftalarda olmaliymis ama asiri kg varsa veya alede seker hastaligi varsa onceden yapilmasi iyiymis.
benim bildiğim kadarıyla 21- 24. haftalarda 50 gr şeker yüklemesi yapılıyor. önce kan alınıyor.aç karna şekerli suyu içiyorsun, 1 saat hiç bişey yiyip içmiyorsun. 1 saat sonra tekrar kan alınıyor. 24-28. haftalarda da 100 gr lık şeker yüklemesi yapılıyor.
canım merhaba benimde hiç stresim bitmedi biliyormusun bebeğim sinirli olacak doğduğunda diye korkuyorum...hamileliğim ilk aylarında görümcem bizden borç istedi zaten bizimde durumumuz çok iyi değil vermemek için elimden geleni yaptım.sonrasında bana tavır takındı ve hala konuşmuyoruz.bugünler de de eşimle problemlerim var ne istesem bir türlü yaptıramıyorum hamile kıyafetlerimi bile annemler alıyor ve bu onun umrunda değil... akşam sabaha kadar ağladım, bebeğime nasıl bakacaksın diye...bebeğimiz için bir iğne almadık daha sen nasıl babalık yapıcaksın diye onunla da kavga ediyorum ve bu dertlerimi anlatacağım hiçbir arkadasım dostum yok çevremde birtek anneme anlatıyorum oda neden bu kadar acele ettiniz bebek konusunda diyor artık kendimi gectim bebeğimin haline üzülüyorum...annem ve benden baska bebeğimi düşünen kimse yok. kayınvalidem kendi havasında evime ne yapsam diye düşünüyor bir kere bile sormadı birşeye ihtiyacınız var mı biz ne alalım torunumuz için diye.
inan deniyorum canım,ama beceremiyorum.iş yerimde problemler var ama bunu unutacak sosyal bir yaşantım da yok.işten çıksam,çıkamam kredi ödüyoruz iznime 2 ay kaldı ücretli izne çıkabileyim en azından diye sabrediyorum.
eşimin ailesi ben hamile değilmişim gibi davranıyor.görümcem de hamile önümüzdeki hafta doğumu var. ben arıyorum soruyorum ilgileniyorum.
hiçkimse bana senin halin nasıl diye sormuyor. eşim ve ailem dışında hiçbir destekçim yok.
görümcelerim ve elti adayım,hepsinden ayrı ayrı kazık yedim.şimdi birlikte çok huzurlular.kimsenin beni arayıp sorduğu yok.
bazen ben mi kötüyüm acaba diye düşünüyorum,ama kimseye kötülük yaptığım da yok,aksine aptal derecesinde iyiyim.
ama asıl önemli sorun ben bunları kafama takmamayı beceremiyorum.
ay deliriyorum galiba yaa ..
canım ben de 23. haftamdayım ama soranlara 5,5 diyorum. 24 olunca da 6 diycem inşallahhh
canım nasıl yani ben anlamadım 3 kere kan alıyolarsa ve saat başıysa biz şimdi 3 saat hastanede mi bekliycezben hastaneyi aradım fiyat için ama dozuna göre fiyat değişiyor şimdiden birşey söyleyemeyiz dediler. zaten sağolsun bizim hastenede hapşursan para alıyo (
senin hormonlarınla ilgilidir canım, hepimizde öyle sıkıntılar var. düşünmemeye ve daha rahat olmaya çalış. iyi düşün ki iyi şeyler olsun. bak ne güzel bi bebeğin olacak Allah ın izniyle onu sağlıcakla kucağına alacaksın daha güzel şey var mı ki dünyada. hem daha alırsın bişeyler nolcak ki yarın doğuruyo değilsin herşey zamanla olur. sen gönlünü rahat tut ki bebişinde rahat etsin
ben şeker yüklemesi içn 21 milyon verdim. 42de muane ücreti tabiii
İSTANBUL DA AKIL ALMAZ OLAY..........
kadın yolun ortasında dogum yaptı bebegini orda bırakıp gitti..
yaa inanmıyorum bunlar nasıl anne yaaaa
pardon canım ya balım demişim sana GECEM...
benim gittiğim hastanede muayne ücreti 115 tl demek ki 50-100 lira alacaklar benden
canım sen ona anne mi diyorsun. ne yaşadığını bilemeyiz ama hiç birşey bunu makul kılmaz böyle anne de olmaz
cnm senin has. pahalı ama oraya kontrole gidiyosun diye tahlilleride orda yaptırmak zorunda deilsinki tahlilleri başka yerde yaptır ordaki doktoruna göstersen olmazmı?
yaa afedilmez olayyyyy o yavrum nasıl bırakılırrrr ne diyeyim ALLAH akıl fikir yürek versin inşallah
seni aramayanı sen neden arıyorsun canım bırak onlar kendilerine baksınlar sana eşin ailen bebişin yeter nasıl olsa. görümcen doğum yapınca arar gidersin tamam. sende hamilesin onun seni daha iyi anlaması lazım. herkes işine geldiği gibi davranıyor.ilk başlarda benim kayınvaldemde herkes doğuruyo hamile kalıyo dedi benimki sorunlu geçti kendi 3 tane doğurdu sorunsuz sonra baktı çevredeki herkes kanamalı sorunlu geçiriyo sesini çıkarmıyo.
bende senin gibi kafama herşeyi takan biriyim sürekli içimden olanları konuşuyorum o onu dedi bunu dedi ben bunu neden demedim falan bir bakıyorum yine dalmışım.eşime dedim ben düşünmeden yapamıyorum diye kendini üzüyorsun olan sana oluyo dedi haklıydıda.şimdi zorda olsa düşünmemeye çalışıyorum. bebeğimle ilgili ne yapabiliriz ne alırım onu düşünüyorum isim arayışındayım böyle oyalıyorum kendimi ben bu yöntemi buldum sende kendine oyalanacak birşeyler bul. yoksa değmeyecek insanlar yüzünden kendini ve bebişini üzersin. 2 ay kalmış azcık daha dayan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?