2012 Ekim Anneleri

slm kızlarr nasılsınızzzzzz bendee salı günü gittim ogluşumu gördümmmmdoktor detaylı ve şeker yüklemesi istedi ama en erken tarihte randevu 22 hazirana verdiii şeker yüklemesinin sonucu o gün içinde veriyorlarmııı:26::26::26::26::26::26:

Buyur buradan yak 4 tl lik sabunu nasıl 8 tl ye satmaya kalkıyorlar yaa gelde guven ....her sey para için satmak için Allah bilir malzemedede hile yapıyorrlar ..hangı subeden aldın canım bır caddede bırde çapada var şubesi ....

Gunaydin kizlar. Seker yuklemesi yaptiran detayli anlayabilir mi.asamalarini falan.uc kere kan veriliyormus ilki mi ackarnina yoksa sonuna kadar mi. Bir de 24-28.hftalarda olmaliymis ama asiri kg varsa veya alede seker hastaligi varsa onceden yapilmasi iyiymis.

kızlar bebişimi gördüm geldim hastaneden ay o ne ya şeker yüklemesi aç karnına baydı yağni birde açtım bu saate kadar bebişim 23+1 550 gram çıktı:)))maşallah oğlişime oğlumda açlıktan sündü ama

benim bildiğim kadarıyla 21- 24. haftalarda 50 gr şeker yüklemesi yapılıyor. önce kan alınıyor.aç karna şekerli suyu içiyorsun, 1 saat hiç bişey yiyip içmiyorsun. 1 saat sonra tekrar kan alınıyor. 24-28. haftalarda da 100 gr lık şeker yüklemesi yapılıyor.

ben pazartesi 24. haftamda olucam inşallah o zaman bana direkt 100 lük yapacaklar.

ya kimse fiyatı konusunda bişey yazmamış. ne kadara yapılıyo????

canım aç gittim ilk önce parmaktan aldılar daha sonra şeker yüklemesi yapıldı 1 saat sonra damardan aldılar saat 15.30da sonuçlar çıkacak.

İSTANBUL DA AKIL ALMAZ OLAY..........

kadın yolun ortasında dogum yaptı bebegini orda bırakıp gitti..

yaa inanmıyorum bunlar nasıl anne yaaaa

canım senı anlıyorum zor durum bunlar ama bızım hormonlarımızda normal degıl bu aralar bunu da hesaba kat alınganlık yapıyoruz,ilgi istiyoruz hepsi hormonların suçu,bende farklı degılım
ama sana bır sey söyleyım mı ...heeerrrr şeyi heeerrrrrkesi kocanı bile unut karnındaki bebeğe konsatre ol..çünkü benım gıttığım merkezde aynı zamanda tüp bebekte yapıyorlar ve bırak hamılelıgı,bebek sahıbı olmayı sadece kanında gebelik hormonu B-hcg yi görsem yeter artık diyenler var...o kadar ugrasıp varını yokunu ne varsa dökup,kredıler cekıp borc alıp kac kez deneyıp negatıf sonuc alanları düşündükçe ne kadar basıt şeylere kafa takıyoruz diyorum...sen bebegımı dusunen kımse yok dıye dusunme onu veren Allah rızkınıda verıyor zaten onu sağ sol değil Allah düşünsün,Allahın sevdiği bir kul olursa kim ne yaparsa yapsın sırtı yere gelmez...senın yarın bebegın olacak,mis gibi kokacak,sana anne diyecek,bunu isteyen ne kadar kadın var biliyor musun anneeeee dıye seslenılmek ısteyen? böyle düşününce yemişim kaynanasınıda,görümcesinide,kocasınıda,gerekırse kendı ailemide diyorum..şükretmek lazım,Allah ı sinirlendirmemek lazım,kımseden bir şey beklemiyorum diye kendıne telkın vermek çok işe yarıyor...banane sağdan soldan yaaa benım cocugum sağ salim sağlıklı doğsunda gerekırse çuvala sarıp buyuturum en guzel sevgıyı ona ben verırım... kımse dusunmesın ben dusunurum, annesi yeter ona hem bebek dogunca gorecekseın herkes onu cooookkkk sevecek,sevılmez mı onlar melek

seni aramayanı sen neden arıyorsun canım bırak onlar kendilerine baksınlar sana eşin ailen bebişin yeter nasıl olsa. görümcen doğum yapınca arar gidersin tamam. sende hamilesin onun seni daha iyi anlaması lazım. herkes işine geldiği gibi davranıyor.ilk başlarda benim kayınvaldemde herkes doğuruyo hamile kalıyo dedi benimki sorunlu geçti kendi 3 tane doğurdu sorunsuz sonra baktı çevredeki herkes kanamalı sorunlu geçiriyo sesini çıkarmıyo.
bende senin gibi kafama herşeyi takan biriyim sürekli içimden olanları konuşuyorum o onu dedi bunu dedi ben bunu neden demedim falan bir bakıyorum yine dalmışım.eşime dedim ben düşünmeden yapamıyorum diye kendini üzüyorsun olan sana oluyo dedi haklıydıda.şimdi zorda olsa düşünmemeye çalışıyorum. bebeğimle ilgili ne yapabiliriz ne alırım onu düşünüyorum isim arayışındayım böyle oyalıyorum kendimi ben bu yöntemi buldum sende kendine oyalanacak birşeyler bul. yoksa değmeyecek insanlar yüzünden kendini ve bebişini üzersin. 2 ay kalmış azcık daha dayan canım

balım hastanede 2 saat bekliyorsun canım ilk gittiğinde önce glikozu içiriyorlar sonra kan alıyorlar ve 1 saat sonra tekrar gelip kan veriyorsun ve yine 1 saat bekleyip kan verip gidiyorsun o kadar toplam 2 saat hastanede bekledim ben gittim acilde uzandım oturamadım aç olduğum içinde bir hayli zorlandım

ben şeker yüklemesi içn 21 milyon verdim. 42de muane ücreti tabiii

benim gittiğim hastanede muayne ücreti 115 tl demek ki 50-100 lira alacaklar benden

İSTANBUL DA AKIL ALMAZ OLAY..........

kadın yolun ortasında dogum yaptı bebegini orda bırakıp gitti..

yaa inanmıyorum bunlar nasıl anne yaaaa

canım sen ona anne mi diyorsun. ne yaşadığını bilemeyiz ama hiç birşey bunu makul kılmaz böyle anne de olmaz

pardon canım ya balım demişim sana GECEM...

olsun canım önemli değil

sonrası için arkadaşlara söz verdim de ogün işe gitmiycem kızlarla alem yapıcaz

o yüzden soruyorum ne kadar hastanede kalmak gerekiyor diye

sağolasın canım demek ki iki saatlik bide muayne var 2,5 saatlik işim var.

benim gittiğim hastanede muayne ücreti 115 tl demek ki 50-100 lira alacaklar benden

canım sen ona anne mi diyorsun. ne yaşadığını bilemeyiz ama hiç birşey bunu makul kılmaz böyle anne de olmaz

cnm senin has. pahalı ama oraya kontrole gidiyosun diye tahlilleride orda yaptırmak zorunda deilsinki tahlilleri başka yerde yaptır ordaki doktoruna göstersen olmazmı?

yaa afedilmez olayyyyy o yavrum nasıl bırakılırrrr ne diyeyim ALLAH akıl fikir yürek versin inşallah

bazen öyle yapıyorum canım, tahlilleri başka yerde yaptırıp doktora sonuç göstermeye getiriyorum. ama işte şöyle bişey var çalıştığım için sürekli izin alamıyorum. hani nasıl olsa doktora muayne için gidiyorum o gün onu da yaptırıp işimi halledeyim düşüncesindeyim. gerçi çok pahalı gelirse yine de yaptırmam napim

artık daha fazla düşünmemiz gerekiyor.

merhabalar... biz artık yürüyüşe başladık kızlar eşimle beraber her akşam bir saati buluyo yürüdüğümüz çok iyi geliyo e bütün gün oturunca akşamları bari yürümek lazım.. hepinize iyi günler bol tepikler...

al bendende o kadar bende geçen hafta sorunlar yaşadım kayınvalidemle ben doktor kontrolüm var diye gitmiştim ben ilçede oturuyorum onlar merkezde benim doktorum orda olduğu için mecburen gidiyorum.bu arada kızımda hastalandı hem kendim için hem kızım için tahlil sonuç ben şeker yüklemesi kontrolüm derken haftanın beş günü ful hastanedeydim bu arada araştırma hastanesi beni korkuttu kızımın kalbinde üfürüm duydular tahlilden tahlile gönderdiler o gece ağla ağla öldüm uyuyamadım inanın çok kötü oldum bulantım olduğu dönemde onunla ilgilenemedim için kendimi suçladım karnımdaki bebekten bile soğumaya başladım neyse sabah oldu tekrar gittik sonuçlar temiz çıktı şükür ben iyice tatmin olmadım bu sefer özel bir doktora götürdüm oda sorun yok dedi üfürüm falan duymadı ertesi gün babası birde devlet hastanesine götür dedi oraya götürdüm kardiyoloji doktoru ultrasonda kalbine iyice baktı sağolsun çok iyi ilgilendi şükür temiz hiç bir şeyi yokmuş ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN bu arada kendi kontrollerim falan derken hafta bitti mecbur kayınvalidemde kaldık benim hastane hastane koşturmaktan ayaklarım su toplamışş ölüyorum hamileyim havalar sıcak oda bende ev işi bekliyormuşşş da haberim yokmuş suratı beş karış bana karşı bide bebeğim %95 kız dedim hiç bir tepki vermedi bana diyoki üçüncü belki oğlan olur ağzının ucuyla bende oğlumda olmasın dedim RABBİM BUNLARA CAN SAĞLIĞI TEK VERSİN YETER ben zaten can derdine düşmüşüm inanın o kadar kızdım ki belki kızarsınız bana ama hiç bir şey yemedim pazar günüydü ne sabah ne öğle ne akşam onun minneti onun olsun çantamda topkek vardı onu yedim bir tek o akşam eşim geldi onada dediki bu karından şikayetçiyim hiç işimi yapmıyor bana kızdı yemek yemedi bebek ölecek karnında kızına üzülmüş bana üzülmüyor diyor bende evladım herkesten önce gelir dedim artık kaynanalık yapacam sana dedi eşimde anasını haklı çıkardı tabiki 2 hafta durup geliyormuşuz da falan fıstık işte beni oğluna attı ALLAHA havale ediyorum pazartesi evime döndüm çok şükür dedim evim nede rahatmış ALLAH beni onlara muhtaç etmesin diyorum geçen haftam çok çok kötüydü ŞÜKÜRLER OLSUN kuzumun bişeyi yok öbürleri umrumda bile değil ALLAH canım kızlarımı bana bağışlasın sağlık versin hayırlı olmalarını nasip etsin varsın oğlumda olmasın napalım ALLAH kız evladı bana layık görmüş vermiş gerisi boşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…