2012 Ekim Anneleri

kızlar merhaba biz dikişten sonra ilk defa salı günü doktorumuza gittik çok şükür herşey yolundaymış bebişlerim iyimiş kızımız 313gr oğlumuz 282 gr mış çok şükür zor günlerden sonra iyi olduklarını gördük rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

biz hala başlamadık ama başlamak istiyoruz. aslında geç bile kaldık

gunaydın babamızın almış oldugu cıcılerı geldı kızımın ayy çok tatlılar yaa helekı yakalı ıç zıbınına bayıldım hemen yukluyorum

o yürüyüşler o kadar faydalı ki, normal doğumu kolaylaştırıyor. çok iyi yapıyorsunuz bravo size, bizde hala başlamadık, işten çıkıyorum eve git yemek bulaşık derken oğlumla oynuyoruz saat 10 oluyo ben göçüyorum. her gün yarım saat yapmak bile yetecek.bende en kısa zamanda başlıycam inşallah

canım ne güzel anlatmışsın,içim açıldı haklısın :)

Valla ben kızlar ben yürümeye üşeniyorum Üşenmekte değil aslında çalışıyorum eve gidiyorum yemek falan derken hiç içimden gelmiyor ama yaz geldi artık bol bol yüzerim yüzmekte iyi dir diyor çoğu kişi....

Canım beniiiiimmm, çok üzüldüm arkadaşım. Ama sonra da çok sevindim. Allah'a şükür kızının hiçbir şeyciği yokmuş. Çok geçmişler olsun. Çok şükür hepiniz iyisiniz. Ayrıca bence çok şanslısın iki kızın olacağı için :) Biz iki kız kardeşiz ve tüm dünyaya karşı hep beraberiz. Ne olursa olsun, benim en yakınım, en büyük destekçim her zaman kardeşim oldu. Bütün evlatlar harika ama çocuk olarak, insanın kız kardeşinin olması çok büyük bir destek bence hayat boyu...

Bütün arkadaşlar, biliyorum bu hormonlarla çok zor ama ne olur kaynanaymış, görümceymiş hiç takmayın kafanıza... İnsanlar bir garipleşti iyice. İyiler daha iyi, kötüler daha acımasız oldu sanki. Ya da hormonlardan bize öyle geliyor. Ama o da onların sorunu. Kötülük yapan, karşısındakinin kalbini değiştiremez ki, sadece kendi ettiği kötülükle kendisi daha da kirlenir. Ne yazık ki onlara kendi kendilerini kirletirken farkına bile varmıyorlar. Belki onları kötülük yapmaya iten şey daha önce gördükleri kötülükler. Ama şu anda bizim yapmamız gereken şey bebeklerimiz için, onların etkilenmemesi için kendimizi korumak. Kim ne derse desin. En nihayetinde bizim sorumluluğumuz öncelikle bebeklerimze karşı. Amaaaaaannnn, keyifli kitaplar okumaya, komik filmler seyretmeye, yeşilliklerde dolaşmaya çalışın. Ne olur ama ne olur hiçbir şey için üzmeyin kendinizi. Güzel arkadaşlarım...

Sizlere bişi daha sormak istiyorum Kızlar... Bu detaylı ultrasona giren varmı aranızda ??? nekadar sürdü rakam ne ödediniz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....

şu benım gıbı tüp bebek yaptıranlara sankı ınsan degılmısde zavallı mahluklarmıs gıbı bakanlara,konusanlara uyuz oluyoum sankı onların basına gelmesı ımkansız mıs gıbı acıyarak konusmaları benı cılleden cıkarıyor sanı bız gıdıp keyfımızden mılyarlarca paramızı hastanede bırakıp bırde olumsuz sonuc alıcaz dıye kendımızı yıpratıyoruz.yıllarca cocugumuz olmayınca baskalarına gozu yaslı bakıyoruz.bence bızler degıl bızlere zavallı gozuyle bakanlar asıl zavalılar.kusura bakmayın ama artık cok dolmustum bu konuda

Sizlere bişi daha sormak istiyorum Kızlar... Bu detaylı ultrasona giren varmı aranızda ??? nekadar sürdü rakam ne ödediniz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....

25 dk sürdü 180 tl ödedim unutulmaz anlar yaşadım çok farklı ve muhteşemdi herşeyini detaylı görüyosun:))

ben gırdım canım haftaya haftasonu tekrar gırıcem 380 tl odedım.sıgortasız.30 dk surdu

Son düzenleme:

sen hiç kafana takma fesat insancıkların nesli tükenmez asla kim bilir ne kurup suratları 5 karış oluyoda yorum yapıyolar dualar edip gülümseyeceklerine ve şuna inan o insancıklar sen güzel olan ne yaşarsan aynı tepkiyi vericeklerdi :))

25 dk sürdü 180 tl ödedim unutulmaz anlar yaşadım çok farklı ve muhteşemdi herşeyini detaylı görüyosun:))

Ben haftaya çarşamba gircem ayın 13 de ve heycandan ölmek üzereyim onu orda gördüğümde rahatlıyorum sanki... Yüzü gözü siması elleri herşeyini net görüyorsun diyorlar doktorumda bana artık kütlesel olarak büyüyecek simasını nasıl görürsen %80 ona yakın doğacak dedi gerçekten doğrumu merak ediyorum( zamanda geçmek bilmiyor zaten bekledikçe:))

valla bu cahıl ınsanlar yuzunden saklıyorum artık tüp bebek oldugunu,kı ben bu durumdan hıc utanmıyorum.benım kaderım buymus yanı bu kadar herkesın basına gelebılır..

ya rakamlar ne kadar enteresan biriniz 300 üzerinde ödemeişsiniz biriniz 180 ödemişsiniz nasıl rakamlardır bunlar anlamadım.. Bakalım ben ne kadar ödiycem antalya andeva yıldız hastanesinde merak ettim

Canım bencede hiç kafana takma bırak isteyen sitediğini konuşsun sanada bebişinede yazık. Kendini bilmez insanlara cevap vermeye kalkarsan çıldırırsın çünkü ağızlarını kapatamazsın en güzelini yap onlar seni sinir etceğine üzceğine sen onalrı sinir et gül ve geç:)))

ya rakamlar ne kadar enteresan biriniz 300 üzerinde ödemeişsiniz biriniz 180 ödemişsiniz nasıl rakamlardır bunlar anlamadım.. Bakalım ben ne kadar ödiycem antalya andeva yıldız hastanesinde merak ettim

canım benım ben ıstanbul memorıal şişliye gıdıyorum.bende ssk gecmıyor.bırde pahalı bır hastane ondan bu kadar fark edıyor yoksa ssk anlasmalı hastanelerde daha uygun

canım benım ben ıstanbul memorıal şişliye gıdıyorum.bende ssk gecmıyor.bırde pahalı bır hastane ondan bu kadar fark edıyor yoksa ssk anlasmalı hastanelerde daha uygun

Evet doğru söylüyorsun canım... Ama genede çok uçuk rakamalar sonuçta neyse sonucu güzel olunca aslında çokta önemsenmiyo bu rakamlar sanırım:))

Evet doğru söylüyorsun canım... Ama genede çok uçuk rakamalar sonuçta neyse sonucu güzel olunca aslında çokta önemsenmiyo bu rakamlar sanırım:))

bugune kadar gıttıgım en ıyı hastane 5 yıl sonra orda hamıle kaldım kalmasaydımda orda devam edıcektım ama gercekten verdıgım paranın karsılıgını fazlasıyla alıyorum ben ordan..daha oncekı doktorum 4 yıl boyunca bır kere bıle telefona cıkmadı.burdakı doktorum ıyı degılım dedım ıstersen gel ben hastaneye gelırım dedı gece bırde...cunku ben ondan baskasına muayene olmuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…