merhabalar... biz artık yürüyüşe başladık kızlar eşimle beraber her akşam bir saati buluyo yürüdüğümüz çok iyi geliyo e bütün gün oturunca akşamları bari yürümek lazım.. hepinize iyi günler bol tepikler...
Chicco Buharlı Sterılızator Mıkrodalga - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
hiç bilgim yok fırına koysam olmazmı m,kro dalga yok
merhabalar... biz artık yürüyüşe başladık kızlar eşimle beraber her akşam bir saati buluyo yürüdüğümüz çok iyi geliyo e bütün gün oturunca akşamları bari yürümek lazım.. hepinize iyi günler bol tepikler...
canım senı anlıyorum zor durum bunlar ama bızım hormonlarımızda normal degıl bu aralar bunu da hesaba kat alınganlık yapıyoruz,ilgi istiyoruz hepsi hormonların suçu,bende farklı degılım
ama sana bır sey söyleyım mı ...heeerrrr şeyi heeerrrrrkesi kocanı bile unut karnındaki bebeğe konsatre ol..çünkü benım gıttığım merkezde aynı zamanda tüp bebekte yapıyorlar ve bırak hamılelıgı,bebek sahıbı olmayı sadece kanında gebelik hormonu B-hcg yi görsem yeter artık diyenler var...o kadar ugrasıp varını yokunu ne varsa dökup,kredıler cekıp borc alıp kac kez deneyıp negatıf sonuc alanları düşündükçe ne kadar basıt şeylere kafa takıyoruz diyorum...sen bebegımı dusunen kımse yok dıye dusunme onu veren Allah rızkınıda verıyor zaten onu sağ sol değil Allah düşünsün,Allahın sevdiği bir kul olursa kim ne yaparsa yapsın sırtı yere gelmez...senın yarın bebegın olacak,mis gibi kokacak,sana anne diyecek,bunu isteyen ne kadar kadın var biliyor musun anneeeee dıye seslenılmek ısteyen? böyle düşününce yemişim kaynanasınıda,görümcesinide,kocasınıda,gerekırse kendı ailemide diyorum..şükretmek lazım,Allah ı sinirlendirmemek lazım,kımseden bir şey beklemiyorum diye kendıne telkın vermek çok işe yarıyor...banane sağdan soldan yaaa benım cocugum sağ salim sağlıklı doğsunda gerekırse çuvala sarıp buyuturum en guzel sevgıyı ona ben verırım... kımse dusunmesın ben dusunurum, annesi yeter ona hem bebek dogunca gorecekseın herkes onu cooookkkk sevecek,sevılmez mı onlar melek
al bendende o kadar bende geçen hafta sorunlar yaşadım kayınvalidemle ben doktor kontrolüm var diye gitmiştim ben ilçede oturuyorum onlar merkezde benim doktorum orda olduğu için mecburen gidiyorum.bu arada kızımda hastalandı hem kendim için hem kızım için tahlil sonuç ben şeker yüklemesi kontrolüm derken haftanın beş günü ful hastanedeydim bu arada araştırma hastanesi beni korkuttu kızımın kalbinde üfürüm duydular tahlilden tahlile gönderdiler o gece ağla ağla öldüm uyuyamadım inanın çok kötü oldum bulantım olduğu dönemde onunla ilgilenemedim için kendimi suçladım karnımdaki bebekten bile soğumaya başladım neyse sabah oldu tekrar gittik sonuçlar temiz çıktı şükür ben iyice tatmin olmadım bu sefer özel bir doktora götürdüm oda sorun yok dedi üfürüm falan duymadı ertesi gün babası birde devlet hastanesine götür dedi oraya götürdüm kardiyoloji doktoru ultrasonda kalbine iyice baktı sağolsun çok iyi ilgilendi şükür temiz hiç bir şeyi yokmuş ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN bu arada kendi kontrollerim falan derken hafta bitti mecbur kayınvalidemde kaldık benim hastane hastane koşturmaktan ayaklarım su toplamışş ölüyorum hamileyim havalar sıcak oda bende ev işi bekliyormuşşş da haberim yokmuş suratı beş karış bana karşı bide bebeğim %95 kız dedim hiç bir tepki vermedi bana diyoki üçüncü belki oğlan olur ağzının ucuyla bende oğlumda olmasın dedim RABBİM BUNLARA CAN SAĞLIĞI TEK VERSİN YETER ben zaten can derdine düşmüşüm inanın o kadar kızdım ki belki kızarsınız bana ama hiç bir şey yemedim pazar günüydü ne sabah ne öğle ne akşam onun minneti onun olsun çantamda topkek vardı onu yedim bir tek o akşam eşim geldi onada dediki bu karından şikayetçiyim hiç işimi yapmıyor bana kızdı yemek yemedi bebek ölecek karnında kızına üzülmüş bana üzülmüyor diyor bende evladım herkesten önce gelir dedim artık kaynanalık yapacam sana dedi eşimde anasını haklı çıkardı tabiki 2 hafta durup geliyormuşuz da falan fıstık işte beni oğluna attı ALLAHA havale ediyorum pazartesi evime döndüm çok şükür dedim evim nede rahatmış ALLAH beni onlara muhtaç etmesin diyorum geçen haftam çok çok kötüydü ŞÜKÜRLER OLSUN kuzumun bişeyi yok öbürleri umrumda bile değil ALLAH canım kızlarımı bana bağışlasın sağlık versin hayırlı olmalarını nasip etsin varsın oğlumda olmasın napalım ALLAH kız evladı bana layık görmüş vermiş gerisi boşşşşş
Sizlere bişi daha sormak istiyorum Kızlar... Bu detaylı ultrasona giren varmı aranızda ??? nekadar sürdü rakam ne ödediniz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....
Sizlere bişi daha sormak istiyorum Kızlar... Bu detaylı ultrasona giren varmı aranızda ??? nekadar sürdü rakam ne ödediniz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....
şu benım gıbı tüp bebek yaptıranlara sankı ınsan degılmısde zavallı mahluklarmıs gıbı bakanlara,konusanlara uyuz oluyoum sankı onların basına gelmesı ımkansız mıs gıbı acıyarak konusmaları benı cılleden cıkarıyor sanı bız gıdıp keyfımızden mılyarlarca paramızı hastanede bırakıp bırde olumsuz sonuc alıcaz dıye kendımızı yıpratıyoruz.yıllarca cocugumuz olmayınca baskalarına gozu yaslı bakıyoruz.bence bızler degıl bızlere zavallı gozuyle bakanlar asıl zavalılar.kusura bakmayın ama artık cok dolmustum bu konuda
25 dk sürdü 180 tl ödedim unutulmaz anlar yaşadım çok farklı ve muhteşemdi herşeyini detaylı görüyosun:))
sen hiç kafana takma fesat insancıkların nesli tükenmez asla kim bilir ne kurup suratları 5 karış oluyoda yorum yapıyolar dualar edip gülümseyeceklerine ve şuna inan o insancıklar sen güzel olan ne yaşarsan aynı tepkiyi vericeklerdi :))
şu benım gıbı tüp bebek yaptıranlara sankı ınsan degılmısde zavallı mahluklarmıs gıbı bakanlara,konusanlara uyuz oluyoum sankı onların basına gelmesı ımkansız mıs gıbı acıyarak konusmaları benı cılleden cıkarıyor sanı bız gıdıp keyfımızden mılyarlarca paramızı hastanede bırakıp bırde olumsuz sonuc alıcaz dıye kendımızı yıpratıyoruz.yıllarca cocugumuz olmayınca baskalarına gozu yaslı bakıyoruz.bence bızler degıl bızlere zavallı gozuyle bakanlar asıl zavalılar.kusura bakmayın ama artık cok dolmustum bu konuda
ya rakamlar ne kadar enteresan biriniz 300 üzerinde ödemeişsiniz biriniz 180 ödemişsiniz nasıl rakamlardır bunlar anlamadım.. Bakalım ben ne kadar ödiycem antalya andeva yıldız hastanesinde merak ettim
canım benım ben ıstanbul memorıal şişliye gıdıyorum.bende ssk gecmıyor.bırde pahalı bır hastane ondan bu kadar fark edıyor yoksa ssk anlasmalı hastanelerde daha uygun
Evet doğru söylüyorsun canım... Ama genede çok uçuk rakamalar sonuçta neyse sonucu güzel olunca aslında çokta önemsenmiyo bu rakamlar sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?