2012 Ekim Anneleri

Ya doktor kadar önemli bişi varmı???? Ben temmuzda evlendim geçen sene Ayhan bey doktorum benim ilk doktorum ilk gittiğim dakikada beni okadar rahatlatmıştı ki ilk kez gittiğimi anlayıp onun üstüne doktor tanımam dedim:) benim de tansiyonum düşmüştü 10/5 eşim aradı ayhan beyi hemen getirin dedi gittik yarım saate yakın uğraştı benle içimi rahatlatmak için sorduğum her sorunun cevabını alıyorum hastası varsa cep teline bakamazsa mutlaka geri dönüyor arıyor. İnsan doktoruna güvenmeli diye düşünüyorum...

OYY OYY MAŞALAHHH sanadaa ,prens oğluşunada , prenses kızınadaaa..... inşallah sağlıkla kucağımıza alalımm

Artık minik oğlumla bir karar aldık kimseyi takmıcazzz :)ben ve oğlum sağlıklı olalımda gerisi önemli değil kendimi ve oğlumu üzüyorum hiç kimseye birşey olmuyor.
cici cici giyindik anneanneye gitmek için dayımızı bekliyoruz :)

daha 1 yıl olmamıs bıle evlenelı.ben de 2008 hazıranda evlenmıstım..

Canım kızı erkeği mi var bunun? Allah hayırlısını versin. Senin elinde mi sanki? Hem bu devirde kız anneleri daha rahat ediyor; forumda da okuyoruz hepimiz annelerimizin nasıl da kıymetini bildik hamile kalınca. Allah anlayışsız insnalardan korusun. Eşin de nasıl annesini haklı bulmuş ama kaynanalar bi fena kim bilir kendini nasıl haklı çıkarmıştır Allah yardımcın olsun canım

:))) Benimki 30 eşimin ki 36 ikimizinde doğum günü aynı gün 28 ağustos ben 31 o 37 olcak kızımızı kucağımıza aldığımızda allah kısmet ederse inşallah

ee o zaman haklıymıssın anca bırde bır yastan sonra hamılelıkte zor gecer.benımde esım 28.herkes bızım ıcın erken oldugunu soyledı ama dınlemedık

ee o zaman haklıymıssın anca bırde bır yastan sonra hamılelıkte zor gecer.benımde esım 28.herkes bızım ıcın erken oldugunu soyledı ama dınlemedık

eğer gerçekten istiyorsan ve eğer karşındaki kişi oysa beklemenin bir manası yok bence ne kadar güzel genç anne olcaksın benim çocuğum 20 yaşına geldimi ben 51 yaşında olcam senin çocuğun 20 yaşına geldimi sen 42 yaşında olcaksın daha ne olsunnnnn:)

ege mrb yazını okudum antalyadaymışsın bende antalyadayım topçular andevaya gidiyorum 18 de 4 boyutlu ultrason var 130 dediler ücretine sen hangine gidiyosun ve hangi doktora?

Andeva Yıldıza gidiyorum bende Ayhan Yılmaza benim kont 13 de ama sormadım 4 boyutlu ultrason ne kadar bugün iş çıkışında öğreneyim diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…