bence ben erken evlendım.annem gıbı annem suan 38 yasında
Andeva Yıldıza gidiyorum bende Ayhan Yılmaza benim kont 13 de ama sormadım 4 boyutlu ultrason ne kadar bugün iş çıkışında öğreneyim diye düşünüyordum
bende ünal yirmibeşe gidiyorum senin erken tarih vermişer benim 15 ile 20 arası gel dediler senin niye erken acaba
valla gelcek hafta 21. haftamda olacağım. zaten bu 4 boyutlu 20 ila 24. haftalar arasındamı ne yapılıyormuş aylık kont göre ayarladı ayhan bey sanırım
canım annen daha çok gençmiş :) benim annemde 45 yaşında oda benim yaşımdaymış beni doğurduğundakayınvalidem eşimi 38 yaşında doğurmuş
valla gelcek hafta 21. haftamda olacağım. zaten bu 4 boyutlu 20 ila 24. haftalar arasındamı ne yapılıyormuş aylık kont göre ayarladı ayhan bey sanırım
bende 21+5 olucam ünal bey biliyordur vaktini sen hissediyomusun bebişini?
arkadaşlar ben bugün gittiğimde ayrıntılınında randevusunu aldım haftaya salı saat 3 te
Sizlere bişi daha sormak istiyorum Kızlar... Bu detaylı ultrasona giren varmı aranızda ??? nekadar sürdü rakam ne ödediniz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....
şu benım gıbı tüp bebek yaptıranlara sankı ınsan degılmısde zavallı mahluklarmıs gıbı bakanlara,konusanlara uyuz oluyoum sankı onların basına gelmesı ımkansız mıs gıbı acıyarak konusmaları benı cılleden cıkarıyor sanı bız gıdıp keyfımızden mılyarlarca paramızı hastanede bırakıp bırde olumsuz sonuc alıcaz dıye kendımızı yıpratıyoruz.yıllarca cocugumuz olmayınca baskalarına gozu yaslı bakıyoruz.bence bızler degıl bızlere zavallı gozuyle bakanlar asıl zavalılar.kusura bakmayın ama artık cok dolmustum bu konuda
bugune kadar gıttıgım en ıyı hastane 5 yıl sonra orda hamıle kaldım kalmasaydımda orda devam edıcektım ama gercekten verdıgım paranın karsılıgını fazlasıyla alıyorum ben ordan..daha oncekı doktorum 4 yıl boyunca bır kere bıle telefona cıkmadı.burdakı doktorum ıyı degılım dedım ıstersen gel ben hastaneye gelırım dedı gece bırde...cunku ben ondan baskasına muayene olmuyorum..
sorma canım ya bende sinir oluyorum. bide böyle sizde şöyle oluyo mu sizde böyle oluyo mu diye sorular ya. sanki biz bebek değilde töbe Yarabbim başka bişey doğurucaz. ama napalım buda o kişilerin cahilliklerinden kaynaklanıyo. biz bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alalım da gerisi tırı vırı salla gitsinn
canım bende medicalpark a gidiyorum orasıda diğer yerlere göre pahalı ama tabi memorial daha pahalıdır. sorması ayıp muayne ücreti ne kadar veriyosun bide doğumu sordun mu ne kadara yapıyolar
sorma canım ya bende sinir oluyorum. bide böyle sizde şöyle oluyo mu sizde böyle oluyo mu diye sorular ya. sanki biz bebek değilde töbe Yarabbim başka bişey doğurucaz. ama napalım buda o kişilerin cahilliklerinden kaynaklanıyo. biz bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alalım da gerisi tırı vırı salla gitsinn
canım bende medicalpark a gidiyorum orasıda diğer yerlere göre pahalı ama tabi memorial daha pahalıdır. sorması ayıp muayne ücreti ne kadar veriyosun bide doğumu sordun mu ne kadara yapıyolar
Ayyyy annen benden genç Tugceserdar :)))) Ben 39 yaşındayımBugüne kadar ne yapmışım ben yahu??? Çok güzel erkenden anne olacaksın, annen de erkenden anneanne olacak. Ben kendimi anne olarak zor düşünüyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?