2012 Ekim Anneleri

Andeva Yıldıza gidiyorum bende Ayhan Yılmaza benim kont 13 de ama sormadım 4 boyutlu ultrason ne kadar bugün iş çıkışında öğreneyim diye düşünüyordum

bende ünal yirmibeşe gidiyorum senin erken tarih vermişer benim 15 ile 20 arası gel dediler senin niye erken acaba

bende ünal yirmibeşe gidiyorum senin erken tarih vermişer benim 15 ile 20 arası gel dediler senin niye erken acaba

valla gelcek hafta 21. haftamda olacağım. zaten bu 4 boyutlu 20 ila 24. haftalar arasındamı ne yapılıyormuş aylık kont göre ayarladı ayhan bey sanırım

valla gelcek hafta 21. haftamda olacağım. zaten bu 4 boyutlu 20 ila 24. haftalar arasındamı ne yapılıyormuş aylık kont göre ayarladı ayhan bey sanırım

Birde en son kont de ayhan bey kendisi aldı radyologtan randevuyu ben almadım ozamanda demişti bidahaki kont zamanına denk getirdim diye

arkadaşlar ben bugün gittiğimde ayrıntılınında randevusunu aldım haftaya salı saat 3 te

bende 21+5 olucam ünal bey biliyordur vaktini sen hissediyomusun bebişini?

Evet çok net olmamakla birlikte hissediyorum özellikle kavun yediğim dönemlerde çıldırıyor sanırım kızım:)) ufaktan ufaktan hissediyorum ama kemikleri okadar sertleşmediği için daha sık değil sanırım... sen hissediyormusun

Sizlere bişi daha sormak istiyorum Kızlar... Bu detaylı ultrasona giren varmı aranızda ??? nekadar sürdü rakam ne ödediniz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....

canım benim gittiğim hastane 250 aldı 30 dk. falan sürdü.

sorma canım ya bende sinir oluyorum. bide böyle sizde şöyle oluyo mu sizde böyle oluyo mu diye sorular ya. sanki biz bebek değilde töbe Yarabbim başka bişey doğurucaz. ama napalım buda o kişilerin cahilliklerinden kaynaklanıyo. biz bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alalım da gerisi tırı vırı salla gitsinn

canım bende medicalpark a gidiyorum orasıda diğer yerlere göre pahalı ama tabi memorial daha pahalıdır. sorması ayıp muayne ücreti ne kadar veriyosun bide doğumu sordun mu ne kadara yapıyolar

sorma canım ya bende sinir oluyorum. bide böyle sizde şöyle oluyo mu sizde böyle oluyo mu diye sorular ya. sanki biz bebek değilde töbe Yarabbim başka bişey doğurucaz. ama napalım buda o kişilerin cahilliklerinden kaynaklanıyo. biz bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alalım da gerisi tırı vırı salla gitsinn

canım bende medicalpark a gidiyorum orasıda diğer yerlere göre pahalı ama tabi memorial daha pahalıdır. sorması ayıp muayne ücreti ne kadar veriyosun bide doğumu sordun mu ne kadara yapıyolar[/QUOTE]

muayene 210 tl dogumda 7.000 tl

Soran arkadasima egeydi sanirim:

Benim detaylim yarim saatsurdu cd sini aldim.40 tl odedim.seker yuklemesine hic vermeyecekmisim.

muayene 210 tl dogumda 7.000 tl[/QUOTE]

senin çokmuş ben muayne 115 veriyorum doğum da 3.000 tl imiş

[/QUOTE]

senin çokmuş ben muayne 115 veriyorum doğum da 3.000 tl imiş[/QUOTE]

bız sorduk neden boyle pahalı dıye a plus hastaneymıs ondan.acıbadem bıle daha uygun

[/QUOTE]

bız sorduk neden boyle pahalı dıye a plus hastaneymıs ondan.acıbadem bıle daha uygun

muayene 210 tl dogumda 7.000 tl[/QUOTE]

bız sorduk neden boyle pahalı dıye a plus hastaneymıs ondan.acıbadem bıle daha uygun[/QUOTE]

oturduğum yer oraya çok yakın aslında ama işte çok pahalı diye oraya gitmiyordum ki zaten çok pahalıymış. medicalpak bile bizim belimizi büktü oranın altından hiç kalkamazdık herhalde.

Allah yardımcımız olsun, sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah da bunların hiçbirini hatırlamayız.

erken evlenmenınde zorlukları var.daha gezıp tozma cagındayken senın yasıtların gezerken sen aksama ne pısırıcegını temızlıgı naıl bıtırecegını dusunuyosun.ilk baslarda cok zor gelıyordu ama sımdı alıstım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…