2012 Ekim Anneleri

CANIM MAŞALLAH BEBİŞLERİNEEEE

BAK CANIM BEN BU KARNIMDAKİ BEBEĞE TÜP BEBEKLE SAHİP OLDUM EŞİMDE CANLI SPERM SAYISI ÇOK AZDI BİR EMRİYO OLDU VE RABBİM NASİP ETTİ HAMİLE KALDIM BUNDAN ÖNCEKİNİ DÜŞÜRDÜM AYRICA BEN SİGARA TİRYAKİSİYDİM KAHVEYİ KOLAYI ÇOK SEVERDİM BALIKDAN CEVİZDEN NEFRET EDERDİM İNAN BEBEĞİM İÇİN NE İYİYSE ONU YAPIYORUM ÖZELLİKLE STRESSS BENDEN UZAK DURSUN BIRAK KAYINVALİDEMİ GÖRÜMCEMİ BEN KOCAMI BİLE TAKMIYORUM İŞİMİ UMURSAMIYORUM HERŞEYİ Bİ KENARA BIRAKDIM 9 AYLIĞINA SONRA İLGİLENİRİM BU BEBEĞE SAHİP OLMAK İÇİN BEN O HASTANE KÖŞLELERİNDE RABBİME YALVARDIM VEDE ODA BENİ ÖDÜLLENDİRDİ ONUN BUNUN İÇİN KENDİMİDE BEBEĞİMİDE RİSKE ATAMAM SENDE ATMA ARKADAŞIM KİMSEYİ UMURSAMA EŞİNEDE YERGELİNCE LAFINI VER EZDİRME KENDİN

CANIM AYNEN YÜĞRÜMEYİ ÇOK İSTİYORUYM AMA ÖZELLİKLE AKŞAM YEMEĞİNİ YEDİKDEN SONRA YERİMDEN KALKAMIYORUMMM

Son düzenleme:
ya kızlar 7.000 falan siz nediyorsunuz ( Andeva yıldızda 950 normal doğuma 1250 sezeryana tek kişilik özel odalarda fiyat verdiler... İstanbulda olmadığıma şükür etmem lazım sanırım

Ayşe buarada sen doğumu sordunmu nekadara yaptırıyorlar ??

bende az hissediyorum bazen pıt pıtları çoğalıyo özellikle yemek yedikten sonra bide hastaneyi sordum 750 normal 850 genel anestezi ile sezeryan ama epitural falan yapılınca yükseliyomuş sanırım her andeva aynı değil bizim muayene ücretide 35 senin kaç dediler?

Benim 40 muayne ücretim... Şimdi bir arkadaşımla konuştum oda ayhan beyin hastası bugün 4 d vardı onlarında 30 dkka sürmüş 130 tl ödemişler cd olarak vermişler resmini vermişler diyorki inanamayacaksın gözlerimden yaşlar aktı böyle bişey görmedim ben dedi... Ama bende heycanlandım yaaaaaaaaaaa

muayene 210 tl dogumda 7.000 tl

senin çokmuş ben muayne 115 veriyorum doğum da 3.000 tl imiş[/QUOTE]

muayene 210 tl dogumda 7.000 tl
maşallah ikinizinkide çok pahalı kızlar maşallah:)
ben asla okadar verememişte durum olduktan sonra sorun değilde olmayınca her ay çok büker belimizi.
ben 25 nöbette gittiğim için 35 veriyorum...sezeryanda en fazla 1,5 2 dir sanırım

senin çokmuş ben muayne 115 veriyorum doğum da 3.000 tl imiş

ben asla okadar verememişte durum olduktan sonra sorun değilde olmayınca her ay çok büker belimizi.
ben 25 nöbette gittiğim için 35 veriyorum...sezeryanda en fazla 1,5 2 dir sanırım[/QUOTE]

canım sen nereye gidiyodun?

senin çokmuş ben muayne 115 veriyorum doğum da 3.000 tl imiş

ben 25 nöbette gittiğim için 35 veriyorum...sezeryanda en fazla 1,5 2 dir sanırım[/QUOTE]

napıyım canım ben keyfımden gıtmıyorum ama orada basladım orada mutlu sona gıdelım ıstıyorum.tüp bebek dıyınce hemen rısklı dıkkatlı olmak lazım dıyorlar.baska hastaneye gıttım olesıne dogumu sordum ben yapmadıgım ıcın tp bebegı devam ettıremem demıstı

nerede başladıysan tabiki oraya devam etmen gerek cnm.herkes bütçesine göre bi yere gider yapacak bişi yok.
tüp bebek daha zordur tabiki

nerede başladıysan tabiki oraya devam etmen gerek cnm.herkes bütçesine göre bi yere gider yapacak bişi yok.
tüp bebek daha zordur tabiki

zor canım ya sımdıye kadar 12 bın tl harcamısım hala devam yanı.dahada 3.5 ay var.3 bın daha gıder heralde bırde dogum 7.600 sezeryan.yandık yanı yetısmıyor.kaynanada kalıyoruz evde olsak hıc yetısmıyecek...

kızlarrr yarın seker yuklemem var ve ben kocadann baklava ıstedımmm1: ayrıcaa sımdıdeee bır tenceree makarna yapıyorum kendımeeee vee gunde 1 ekmege yakın yıyorumm benım gıbııı olan varmı acabaa???? ayrıcaa 1 kılo kıraz aldımm vee coplerınden baskaa kalmadıı ne olcak bu halım

MAŞALAHHH ARKADAŞIMAAA YARASIN BEBİŞİNE CAN OLSUN KAN OLSUN

inş güzel çıkar cnm sonuçların..

ben ekmek yemiyorum cnm günde 1 dilim falan belkide..

doktorumda tavsiye etmedi.kilolumusun dersen hayır değilim 57 le hamile kalmıştım 60 ım şuan 61 e gidiyorum ama:)

bende böyle açık iştah yok maalesefff ne güzelll:)bebişine yarasınn

MAŞALAHHH ARKADAŞIMAAA YARASIN BEBİŞİNE CAN OLSUN KAN OLSUN

amın canım sagolasındaaa 10 kılo aldımmmmm...... bu gıdısle 20 kılo ıle bıter sanırsammmmm doymak nedır bılmıyorum kıııııı sankıı mıdemı deldılerr helee bu ayy benıı mahvettı yemek benım ıcın hobii olduu sankiiii

kızlar canım okadar sıkkınki şeker yüklemesi soucum yüksek çıktı sınır120miymiş150 çıktı gizli şeker dendi artık kilo almak yok yemekler unsuz tuzsuz şeker hiç olmayacak

kayabebe cnm düzelir inş üzme kendini lütfennn
bende çok korkuyorum yaaa yüksek çıkarsa die...
ben tuzlu yiyorum çok ve tuzsuz yaşayamam

kayabebe cnm düzelir inş üzme kendini lütfennn
bende çok korkuyorum yaaa yüksek çıkarsa die...
ben tuzlu yiyorum çok ve tuzsuz yaşayamam

ya canım ne bilim moral kalmadı aslında çok yüksek değil dedi doktorum ama dikkat etmekte faydalı diye ekledi ben zaten 9 kilo aldım aman ya haftaya salıda ayrıntılı ultrasyonum var hayırlısı olur inşallah

ben 52 ıle hamıle kaldım suannnn 62 tam 10 kılooo....

kızlar canım okadar sıkkınki şeker yüklemesi soucum yüksek çıktı sınır120miymiş150 çıktı gizli şeker dendi artık kilo almak yok yemekler unsuz tuzsuz şeker hiç olmayacak

uzulmee arkadasımmm banadaa doktorum yuksek seker cıkarsa dıyet uygulayacagını soyledııı yarın 10 kıloo aldıgımı duyuncaa kadıncagız kalpten gıdecek galıbaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…