kızlar merhaba biz dikişten sonra ilk defa salı günü doktorumuza gittik çok şükür herşey yolundaymış bebişlerim iyimiş kızımız 313gr oğlumuz 282 gr mış çok şükür zor günlerden sonra iyi olduklarını gördük rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
al bendende o kadar bende geçen hafta sorunlar yaşadım kayınvalidemle ben doktor kontrolüm var diye gitmiştim ben ilçede oturuyorum onlar merkezde benim doktorum orda olduğu için mecburen gidiyorum.bu arada kızımda hastalandı hem kendim için hem kızım için tahlil sonuç ben şeker yüklemesi kontrolüm derken haftanın beş günü ful hastanedeydim bu arada araştırma hastanesi beni korkuttu kızımın kalbinde üfürüm duydular tahlilden tahlile gönderdiler o gece ağla ağla öldüm uyuyamadım inanın çok kötü oldum bulantım olduğu dönemde onunla ilgilenemedim için kendimi suçladım karnımdaki bebekten bile soğumaya başladım neyse sabah oldu tekrar gittik sonuçlar temiz çıktı şükür ben iyice tatmin olmadım bu sefer özel bir doktora götürdüm oda sorun yok dedi üfürüm falan duymadı ertesi gün babası birde devlet hastanesine götür dedi oraya götürdüm kardiyoloji doktoru ultrasonda kalbine iyice baktı sağolsun çok iyi ilgilendi şükür temiz hiç bir şeyi yokmuş ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN bu arada kendi kontrollerim falan derken hafta bitti mecbur kayınvalidemde kaldık benim hastane hastane koşturmaktan ayaklarım su toplamışş ölüyorum hamileyim havalar sıcak oda bende ev işi bekliyormuşşş da haberim yokmuş suratı beş karış bana karşı bide bebeğim %95 kız dedim hiç bir tepki vermedi bana diyoki üçüncü belki oğlan olur ağzının ucuyla bende oğlumda olmasın dedim RABBİM BUNLARA CAN SAĞLIĞI TEK VERSİN YETER ben zaten can derdine düşmüşüm inanın o kadar kızdım ki belki kızarsınız bana ama hiç bir şey yemedim pazar günüydü ne sabah ne öğle ne akşam onun minneti onun olsun çantamda topkek vardı onu yedim bir tek o akşam eşim geldi onada dediki bu karından şikayetçiyim hiç işimi yapmıyor bana kızdı yemek yemedi bebek ölecek karnında kızına üzülmüş bana üzülmüyor diyor bende evladım herkesten önce gelir dedim artık kaynanalık yapacam sana dedi eşimde anasını haklı çıkardı tabiki 2 hafta durup geliyormuşuz da falan fıstık işte beni oğluna attı ALLAHA havale ediyorum pazartesi evime döndüm çok şükür dedim evim nede rahatmış ALLAH beni onlara muhtaç etmesin diyorum geçen haftam çok çok kötüydü ŞÜKÜRLER OLSUN kuzumun bişeyi yok öbürleri umrumda bile değil ALLAH canım kızlarımı bana bağışlasın sağlık versin hayırlı olmalarını nasip etsin varsın oğlumda olmasın napalım ALLAH kız evladı bana layık görmüş vermiş gerisi boşşşşş
Valla ben kızlar ben yürümeye üşeniyorumÜşenmekte değil aslında çalışıyorum eve gidiyorum yemek falan derken hiç içimden gelmiyor ama yaz geldi artık bol bol yüzerim yüzmekte iyi dir diyor çoğu kişi....
ya kızlar 7.000 falan siz nediyorsunuz( Andeva yıldızda 950 normal doğuma 1250 sezeryana tek kişilik özel odalarda fiyat verdiler... İstanbulda olmadığıma şükür etmem lazım sanırım
istanbuldada o fıyata hastaneler var.gıdılebılecek ama ben orayı tercıh ettım
Ayşe buarada sen doğumu sordunmu nekadara yaptırıyorlar ??
bende az hissediyorum bazen pıt pıtları çoğalıyo özellikle yemek yedikten sonra bide hastaneyi sordum 750 normal 850 genel anestezi ile sezeryan ama epitural falan yapılınca yükseliyomuş sanırım her andeva aynı değil bizim muayene ücretide 35 senin kaç dediler?
muayene 210 tl dogumda 7.000 tl
maşallah ikinizinkide çok pahalı kızlar maşallah:)muayene 210 tl dogumda 7.000 tl
senin çokmuş ben muayne 115 veriyorum doğum da 3.000 tl imiş
senin çokmuş ben muayne 115 veriyorum doğum da 3.000 tl imiş
napıyım canım ben keyfımden gıtmıyorum ama orada basladım orada mutlu sona gıdelım ıstıyorum.tüp bebek dıyınce hemen rısklı dıkkatlı olmak lazım dıyorlar.baska hastaneye gıttım olesıne dogumu sordum ben yapmadıgım ıcın tp bebegı devam ettıremem demıstı
nerede başladıysan tabiki oraya devam etmen gerek cnm.herkes bütçesine göre bi yere gider yapacak bişi yok.
tüp bebek daha zordur tabiki
kızlarrr yarın seker yuklemem var ve ben kocadann baklava ıstedımmm1: ayrıcaa sımdıdeee bır tenceree makarna yapıyorum kendımeeee vee gunde 1 ekmege yakın yıyorumm benım gıbııı olan varmı acabaa???? ayrıcaa 1 kılo kıraz aldımm vee coplerınden baskaa kalmadıı ne olcak bu halım
kızlarrr yarın seker yuklemem var ve ben kocadann baklava ıstedımmm1: ayrıcaa sımdıdeee bır tenceree makarna yapıyorum kendımeeee vee gunde 1 ekmege yakın yıyorumm benım gıbııı olan varmı acabaa???? ayrıcaa 1 kılo kıraz aldımm vee coplerınden baskaa kalmadıı ne olcak bu halım
MAŞALAHHH ARKADAŞIMAAA YARASIN BEBİŞİNE CAN OLSUN KAN OLSUN
kayabebe cnm düzelir inş üzme kendini lütfennn
bende çok korkuyorum yaaa yüksek çıkarsa die...
ben tuzlu yiyorum çok ve tuzsuz yaşayamam
ben 52 ıle hamıle kaldım suannnn 62 tam 10 kılooo....inş güzel çıkar cnm sonuçların..
ben ekmek yemiyorum cnm günde 1 dilim falan belkide..
doktorumda tavsiye etmedi.kilolumusun dersen hayır değilim 57 le hamile kalmıştım 60 ım şuan 61 e gidiyorum ama:)
bende böyle açık iştah yok maalesefff ne güzelll:)bebişine yarasınn
kızlar canım okadar sıkkınki şeker yüklemesi soucum yüksek çıktı sınır120miymiş150 çıktı gizli şeker dendi artık kilo almak yok yemekler unsuz tuzsuz şeker hiç olmayacak
olsun cnm bundan sonra daha az almaya bakarsın allahtan çok kilolu hamile kalmamışsın zaten...70 le bitirirsin inş en fazla..ben 52 ıle hamıle kaldım suannnn 62 tam 10 kılooo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?