2012 Ekim Anneleri

saolun yazılarınız için canlarım benim insanız işte kafamız takılıyor ister istemez ama şunu anladım insanın evi gibisi yokmuşş ALLAH sağlıkla yaşamayı nasip etsin artık kimse umrumda değil..

naber kizlar nasilsiniz doktordaydim bugun hersey iyiymis ama demirim gecenki ölcume göre dusmus. gunde 2 tane demir tableti icicem. ya nasil cogalir bu demir yaaaa

merhaba ekim anneleri ben eylül anneleri topiğinden ravza..size bir sorum olucak bebek cicilerinizin olduğu topikte bir kundak görmüştm..gezme kundağı deniliyomuşçok hoşuma gitti ama mağazalarda bulamadımsanırım bir internet sitesinden alınmş.. nerden alındığını yazar mısınız ben de oğluşuma alıyım

ben antalyadayım canım sitesinden bakmıştım burada tekbir eczanede var öztürk ecz. araya araya buldum sonunda ama kısçem için herşeye değerrrr

İSTANBUL DA AKIL ALMAZ OLAY..........

kadın yolun ortasında dogum yaptı bebegini orda bırakıp gitti..

yaa inanmıyorum bunlar nasıl anne yaaaa

sabah eşimle kahvaltı yaparken haberlerde gördük , şaka sandık , böyle birşey olabilirmi yarabbim , lanet olsun o insanlara , neyseki bebek iyi , hastaneye götürdüler , sonradan müge anlıda çıktı , kız 16 yaşındaymış , yanındaki annesiymiş , yolda yürürken doğuruyo , bebek yere düşüyo , onlar yürüyüp gidiyorlar , tek kelimeyle sözün bittiği yer

ya rakamlar ne kadar enteresan biriniz 300 üzerinde ödemeişsiniz biriniz 180 ödemişsiniz nasıl rakamlardır bunlar anlamadım.. Bakalım ben ne kadar ödiycem antalya andeva yıldız hastanesinde merak ettim

bende antalyadayım , medisuya gidiyorum , radyolog yapıyor medisuda 20-30 dk arası sürüyormuş tabii bebeğin pozisyonuna bağlı olarak ve 100 tl , sen hangi andevada hangi doktora gidiyorsun ? Bi tel açıp öğrenebilirsin fiyatı ama radyolog yapıyormu onuda sor bazı yerlerde kadın doğumcular yapıyor detaylıyıda , kendi alanları olmamasına rağmen

merhaba kizlar

nasilsiniz bakalim pazar gunu cezaire donuyoruz. yogun bir hafta gecirdik bu arada dr da gitdik bebegimizin bi sikintisi yokmus cok sukur kalbindede bisey cikmadi bende bebegimde saglikliymisiz.ucaga binecegim icin raporumu yeniletdim. simdilik kontrolum yok ucakda rahatsiz olmassam 10 gun sonra kontrole gidicem.

birde bebisimizin cinsiyetini ogrendik kizimiz oluczk bugun pembe hastane cikisi citcitli badi ve eldiven aldim geri kalanlari ordan alicam insallah...

aaaaaaa oldumu şimdik , her yaşta anne olmak farklı güzel bir duygudur bence , hem artık çalışmalar var , anne olma yaşı 60 lara çıkıcak yakında , bakarsın doğururuz o yaşlardada bi tane , heyecan olur , renk gelir hayatımıza

bende çok farklı değilim inan , kendimi tutmaya çalışıyorum 1-2 haftadır , yeşillik aldım bol bol salata yapıyorum hiç sevmesemde ama meyveyi çok yiyorum genede oda iyi değil sonuçta şeker hele komşumuzun dut ağacı var bana ne zaman istersen gel silkelim dedi , gidip gidip dut alıyorum dalından Allah sonumuzu hayretsin

12 sayfa okudum yaa süper , topiğimiz şenlendi gene ama geç kaldım kociş gelmek üzere , hemen yemeğimi hazırliyim fıstıklar sonra görüşürüz

cnm sanırsam kundak battaniyeyi soruyorsun ben ondan ist. eminönü havuzlu handan aldım.

Son düzenleme:
kızlar canım okadar sıkkınki şeker yüklemesi soucum yüksek çıktı sınır120miymiş150 çıktı gizli şeker dendi artık kilo almak yok yemekler unsuz tuzsuz şeker hiç olmayacak

canım geçmiş olsun ben çok kiloluyum diye doktorum inşallah çıkmaz ama çıkması yüksek bi ihtimal dedi..dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. yürüyüş öneriliyor.. bir de benim bildiğim yüksek çıktığında dozunu arttırıp 4 kere kan vererek bakılıyor bikaç gün sonra. arkadaşımın yüksek çıktı,ikinci yükleme sonucu normal çıkmıştı..

canım şu üstünde aycık olanı soruyorsan gitti gidiyordan aldık bende aldım harika ötesi bişey herkes bayılıyor çok ta uygun 19 liraydı galiba eğer oysa tabi bacaklı bir ayı var üstünde

valla bu cahıl ınsanlar yuzunden saklıyorum artık tüp bebek oldugunu,kı ben bu durumdan hıc utanmıyorum.benım kaderım buymus yanı bu kadar herkesın basına gelebılır..

merak etme canım dünyanın bu gidişatıyla artık herkes tup bebek le cocuk sahibi olacak bende tüp bebek mi ?normal mi diyenlere anormal cevabını veriyorum kalıyorlar öyle amaannn benım cocugum olsunda ister tüp le olsun ister doğalgaz la,ben önemli olan çocugumun olması gerısı vız dıye bakıyorum artık,

canım şu üstünde aycık olanı soruyorsan gitti gidiyordan aldık bende aldım harika ötesi bişey herkes bayılıyor çok ta uygun 19 liraydı galiba eğer oysa tabi bacaklı bir ayı var üstünde

evet evet ondan bahsediyorum ben de bayıldım ona yaa..hatta sizin topikten resmini çalıp bizim topikteki kızlara da gösterdimgitti gidiyorda aradım ama bulamadım rica etsem link atar mısın

selam kızlar nasılsınız şeker yüklemesinden bahsedilmiş 24.haftayı bitir dedi dr um sonra tsh hemogram idrar ve 50 lik şeker yüklemesi yaptır dedi...benim şimdi son adete gire 24hafta 3günlük bebeğim ama ultrasona göre 5gün gerideyiz o yüzden önümüzdeki salı falan gitsem olur demi 24.hafta 24+6 da mı bitmiş oluyooo...

kızlar linenste bebek ürünlerinde ay sonuna kadar yüzde elli indirim var haberiniz olsunnn................ havlu bornoz nevresim ve uyku seti ihtiyacı olanlaraa duyurulur..
sevgiler.......

Gunaydin canlarim,sagolsun kizim uyutmadi.oynaya oynaya 5e dogru uyandirdi.gobek deligimin ustunde de altinda hareket var.sanirim kizim yine dikine duruyor ve biri elleri biri ayaklari.
BİRCAN 23+6 da 24.haftamiz bitiyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…