Canım beniiiiimmm, çok üzüldüm arkadaşım. Ama sonra da çok sevindim. Allah'a şükür kızının hiçbir şeyciği yokmuş. Çok geçmişler olsun. Çok şükür hepiniz iyisiniz. Ayrıca bence çok şanslısın iki kızın olacağı için :) Biz iki kız kardeşiz ve tüm dünyaya karşı hep beraberiz. Ne olursa olsun, benim en yakınım, en büyük destekçim her zaman kardeşim oldu. Bütün evlatlar harika ama çocuk olarak, insanın kız kardeşinin olması çok büyük bir destek bence hayat boyu...
Bütün arkadaşlar, biliyorum bu hormonlarla çok zor ama ne olur kaynanaymış, görümceymiş hiç takmayın kafanıza... İnsanlar bir garipleşti iyice. İyiler daha iyi, kötüler daha acımasız oldu sanki. Ya da hormonlardan bize öyle geliyor. Ama o da onların sorunu. Kötülük yapan, karşısındakinin kalbini değiştiremez ki, sadece kendi ettiği kötülükle kendisi daha da kirlenir. Ne yazık ki onlara kendi kendilerini kirletirken farkına bile varmıyorlar. Belki onları kötülük yapmaya iten şey daha önce gördükleri kötülükler. Ama şu anda bizim yapmamız gereken şey bebeklerimiz için, onların etkilenmemesi için kendimizi korumak. Kim ne derse desin. En nihayetinde bizim sorumluluğumuz öncelikle bebeklerimze karşı. Amaaaaaannnn, keyifli kitaplar okumaya, komik filmler seyretmeye, yeşilliklerde dolaşmaya çalışın. Ne olur ama ne olur hiçbir şey için üzmeyin kendinizi. Güzel arkadaşlarım...
Canım kızı erkeği mi var bunun? Allah hayırlısını versin. Senin elinde mi sanki? Hem bu devirde kız anneleri daha rahat ediyor; forumda da okuyoruz hepimiz annelerimizin nasıl da kıymetini bildik hamile kalınca. Allah anlayışsız insnalardan korusun. Eşin de nasıl annesini haklı bulmuşama kaynanalar bi fena kim bilir kendini nasıl haklı çıkarmıştır Allah yardımcın olsun canım
CANIM MAŞALLAH BEBİŞLERİNEEEE
BAK CANIM BEN BU KARNIMDAKİ BEBEĞE TÜP BEBEKLE SAHİP OLDUM EŞİMDE CANLI SPERM SAYISI ÇOK AZDI BİR EMRİYO OLDU VE RABBİM NASİP ETTİ HAMİLE KALDIM BUNDAN ÖNCEKİNİ DÜŞÜRDÜM AYRICA BEN SİGARA TİRYAKİSİYDİM KAHVEYİ KOLAYI ÇOK SEVERDİM BALIKDAN CEVİZDEN NEFRET EDERDİM İNAN BEBEĞİM İÇİN NE İYİYSE ONU YAPIYORUM ÖZELLİKLE STRESSS BENDEN UZAK DURSUN BIRAK KAYINVALİDEMİ GÖRÜMCEMİ BEN KOCAMI BİLE TAKMIYORUM İŞİMİ UMURSAMIYORUM HERŞEYİ Bİ KENARA BIRAKDIM 9 AYLIĞINA SONRA İLGİLENİRİM BU BEBEĞE SAHİP OLMAK İÇİN BEN O HASTANE KÖŞLELERİNDE RABBİME YALVARDIM VEDE ODA BENİ ÖDÜLLENDİRDİ ONUN BUNUN İÇİN KENDİMİDE BEBEĞİMİDE RİSKE ATAMAM SENDE ATMA ARKADAŞIM KİMSEYİ UMURSAMA EŞİNEDE YERGELİNCE LAFINI VER EZDİRME KENDİN
CANIM AYNEN YÜĞRÜMEYİ ÇOK İSTİYORUYM AMA ÖZELLİKLE AKŞAM YEMEĞİNİ YEDİKDEN SONRA YERİMDEN KALKAMIYORUMMM
Buyur buradan yak4 tl lik sabunu nasıl 8 tl ye satmaya kalkıyorlar yaa gelde guven ....her sey para için satmak için Allah bilir malzemedede hile yapıyorrlar ..hangı subeden aldın canım bır caddede bırde çapada var şubesi ....
İSTANBUL DA AKIL ALMAZ OLAY..........
kadın yolun ortasında dogum yaptı bebegini orda bırakıp gitti..
yaa inanmıyorum bunlar nasıl anne yaaaa
ya rakamlar ne kadar enteresan biriniz 300 üzerinde ödemeişsiniz biriniz 180 ödemişsiniz nasıl rakamlardır bunlar anlamadım.. Bakalım ben ne kadar ödiycem antalya andeva yıldız hastanesinde merak ettim
Ayyyy annen benden genç Tugceserdar :)))) Ben 39 yaşındayımBugüne kadar ne yapmışım ben yahu??? Çok güzel erkenden anne olacaksın, annen de erkenden anneanne olacak. Ben kendimi anne olarak zor düşünüyorum :))))
kızlarrr yarın seker yuklemem var ve ben kocadann baklava ıstedımmm1: ayrıcaa sımdıdeee bır tenceree makarna yapıyorum kendımeeee vee gunde 1 ekmege yakın yıyorumm benım gıbııı olan varmı acabaa???? ayrıcaa 1 kılo kıraz aldımm vee coplerınden baskaa kalmadıı ne olcak bu halım
merhaba ekim anneleriben eylül anneleri topiğinden ravza..size bir sorum olucak bebek cicilerinizin olduğu topikte bir kundak görmüştm..gezme kundağı deniliyomuş çok hoşuma gitti ama mağazalarda bulamadım sanırım bir internet sitesinden alınmş.. nerden alındığını yazar mısınız ben de oğluşuma alıyım
kızlar canım okadar sıkkınki şeker yüklemesi soucum yüksek çıktı sınır120miymiş150 çıktı gizli şeker dendi artık kilo almak yok yemekler unsuz tuzsuz şeker hiç olmayacak
merhaba ekim anneleriben eylül anneleri topiğinden ravza..size bir sorum olucak bebek cicilerinizin olduğu topikte bir kundak görmüştm..gezme kundağı deniliyomuş çok hoşuma gitti ama mağazalarda bulamadım sanırım bir internet sitesinden alınmş.. nerden alındığını yazar mısınız ben de oğluşuma alıyım
valla bu cahıl ınsanlar yuzunden saklıyorum artık tüp bebek oldugunu,kı ben bu durumdan hıc utanmıyorum.benım kaderım buymus yanı bu kadar herkesın basına gelebılır..
canım şu üstünde aycık olanı soruyorsan gitti gidiyordan aldık bende aldım harika ötesi bişey herkes bayılıyor çok ta uygun 19 liraydı galiba eğer oysa tabi bacaklı bir ayı var üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?