günaydın güzel anneler... benım 23 haziranda şeker yüklemem var moralim bozulmasın diye şekeri iki hafta önceden kesmek istiyorum ama şekerli yediğim şeyler de genelde meyveler oluyo.. ne yapmalıyım sizce?
bende antalyadayım , medisuya gidiyorum , radyolog yapıyor medisuda 20-30 dk arası sürüyormuş tabii bebeğin pozisyonuna bağlı olarak ve 100 tl , sen hangi andevada hangi doktora gidiyorsun ? Bi tel açıp öğrenebilirsin fiyatı ama radyolog yapıyormu onuda sor bazı yerlerde kadın doğumcular yapıyor detaylıyıda , kendi alanları olmamasına rağmen
merhaba ;
Andeva Yıldıza gidiyorum ben Ayhan Yılmaza Andeva telefonda bilgi vermiyor ama dün öğrendik 130 tl miş 30 dk falan sürüyormuş. Bakalım nasıl görcez kızımızı:)
hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah , benim doktorum prof. olduğu için belki girmeyebilirim detaylıya , randevu istemiştim ama iptal ettim çünkü kafama göre iş yapmak istemiyorum zaten doktorum bi sorun görürse veya gerekli görürse gönderir die düşünüyorum , benimde kızım olcak
onla hiç alakası yok sanırsam normalde tatlı hiç sevmemde yamemde ama dün nasılsa çıktı ya 150
:) Ya bunun erkeği kızı olmaz ama ne bileyim belkide ben ilk kız olduğum için kız çocuğu ayrı bişey diye düşünüyorumne hayallaerim ne planlarım var kızımla ilgili inşallah allah yapmayı nasip eder normalmi sezeryanlamı yapacaksı bellimi?
normal yapmak isterim Allahta nasip ederse ama erken die hiç sormadım bu konuyu doktoruma , benimde hayalim taaa gençkızlığımdan beri bir kızım olsun isterdim , tabiki erkekte olsa aynı sevilir ama ne bileyim Allahım gönlüme göre verdi , şimdiden çok heves ediyorum bu cicili bicili kız kıyafetlerine filan , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah , bu arada ismini kesinleştirdik biz HÜMA olucak belki 2. isimde düşünebiliriz yanına :44:
al bendende o kadar bende geçen hafta sorunlar yaşadım kayınvalidemle ben doktor kontrolüm var diye gitmiştim ben ilçede oturuyorum onlar merkezde benim doktorum orda olduğu için mecburen gidiyorum.bu arada kızımda hastalandı hem kendim için hem kızım için tahlil sonuç ben şeker yüklemesi kontrolüm derken haftanın beş günü ful hastanedeydim bu arada araştırma hastanesi beni korkuttu kızımın kalbinde üfürüm duydular tahlilden tahlile gönderdiler o gece ağla ağla öldüm uyuyamadım inanın çok kötü oldum bulantım olduğu dönemde onunla ilgilenemedim için kendimi suçladım karnımdaki bebekten bile soğumaya başladım neyse sabah oldu tekrar gittik sonuçlar temiz çıktı şükür ben iyice tatmin olmadım bu sefer özel bir doktora götürdüm oda sorun yok dedi üfürüm falan duymadı ertesi gün babası birde devlet hastanesine götür dedi oraya götürdüm kardiyoloji doktoru ultrasonda kalbine iyice baktı sağolsun çok iyi ilgilendi şükür temiz hiç bir şeyi yokmuş ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN bu arada kendi kontrollerim falan derken hafta bitti mecbur kayınvalidemde kaldık benim hastane hastane koşturmaktan ayaklarım su toplamışş ölüyorum hamileyim havalar sıcak oda bende ev işi bekliyormuşşş da haberim yokmuş suratı beş karış bana karşı bide bebeğim %95 kız dedim hiç bir tepki vermedi bana diyoki üçüncü belki oğlan olur ağzının ucuyla bende oğlumda olmasın dedim RABBİM BUNLARA CAN SAĞLIĞI TEK VERSİN YETER ben zaten can derdine düşmüşüm inanın o kadar kızdım ki belki kızarsınız bana ama hiç bir şey yemedim pazar günüydü ne sabah ne öğle ne akşam onun minneti onun olsun çantamda topkek vardı onu yedim bir tek o akşam eşim geldi onada dediki bu karından şikayetçiyim hiç işimi yapmıyor bana kızdı yemek yemedi bebek ölecek karnında kızına üzülmüş bana üzülmüyor diyor bende evladım herkesten önce gelir dedim artık kaynanalık yapacam sana dedi eşimde anasını haklı çıkardı tabiki 2 hafta durup geliyormuşuz da falan fıstık işte beni oğluna attı ALLAHA havale ediyorum pazartesi evime döndüm çok şükür dedim evim nede rahatmış ALLAH beni onlara muhtaç etmesin diyorum geçen haftam çok çok kötüydü ŞÜKÜRLER OLSUN kuzumun bişeyi yok öbürleri umrumda bile değil ALLAH canım kızlarımı bana bağışlasın sağlık versin hayırlı olmalarını nasip etsin varsın oğlumda olmasın napalım ALLAH kız evladı bana layık görmüş vermiş gerisi boşşşşş
:) Çok güzel bir isim ismiyle yaşasın inşallah... Biz daha netleştiremedik ben megolamanım sanırım erkek olsaydı babasının ismini ve ege ismini koycaktık kız olacak benim ismimi koyacağız ama 2. ismi yani esas ismi belirsiz... Eşimin ismi İnanç Benim ismim çisem ikimizin ismide bence çok güzel istiyorum ki İsmi bizimkisi gibi ender duyulanlardan olsun kaç tane fikir değiştirdik bilemezsin ama hala bulamadık:2:
Sizlere bişi daha sormak istiyorum Kızlar... Bu detaylı ultrasona giren varmı aranızda ??? nekadar sürdü rakam ne ödediniz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....
onla hiç alakası yok sanırsam normalde tatlı hiç sevmemde yamemde ama dün nasılsa çıktı ya 150
slm kızlarr nasılsınızzzzzz bendee salı günü gittim ogluşumu gördümmmmdoktor detaylı ve şeker yüklemesi istedi ama en erken tarihte randevu 22 hazirana verdiii şeker yüklemesinin sonucu o gün içinde veriyorlarmııı:26::26::26::26::26::26:
ben girdim canım ayrıntılı ultrasona yarım saate yakın sürmüştür ve 200 tl verdim canım. bebeğinin her tarafına bakıyorlar bütün organlarına falan sana rapor veriyor inş güzel sonuçlar alırsın canım
ay kendimi hem yaşlı hissettim aranızda hemde evde kalmış
bende çok kafa yordum hatta sülalecek herkesten başka başka fikirler geldi ama anlamından dolayı ve bana göre kulağada hoş geldiği için Hümada karar kıldık , erkek olsa bizimkininde ismi hazırdı , bazen aklıma geliyorda bazı bebeklerin testisleri geç gelişirmiş , diyorum bu gidişimizde erkek çıkmasınsanmıyorum açıkçası ama olabiliyor böyle şeyler malesef :44: benimde önümüzdeki hafta randevum , merakla bekliyorum bebeğimi çok özledimmmm 5 hafta olucak hemen hemen
:) yalnız değilsin canım bende 29 yaşındayım. geçen sene evlendim. bende senin gibi bundan sonra Allah nasip ederse tabi ikinciyi düşünüyorum yaşım geçiyor diye önce bunu sağlıkla doğuralım da inş gönlümüze göre olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?