2012 Ekim Anneleri

günaydın güzel anneler... benım 23 haziranda şeker yüklemem var moralim bozulmasın diye şekeri iki hafta önceden kesmek istiyorum ama şekerli yediğim şeyler de genelde meyveler oluyo.. ne yapmalıyım sizce?

günaydın güzel anneler... benım 23 haziranda şeker yüklemem var moralim bozulmasın diye şekeri iki hafta önceden kesmek istiyorum ama şekerli yediğim şeyler de genelde meyveler oluyo.. ne yapmalıyım sizce?

onla hiç alakası yok sanırsam normalde tatlı hiç sevmemde yamemde ama dün nasılsa çıktı ya 150

günaydın kızlar nasılsını bugun bakalım. son hazırlıklarımı yapıyorum. dun bebısımız ıcın hastane cıkısı d vıt 3 mendıl cıtcıtlı badı falan aldım esım cok fazla aldırmadı bısey ordan alırsın dedı bende zaten dolasamadım cok eksık var kız oldugu ıcın oglumun kucuklerınıde baskasına verdım bugun de kalan esyalarımı toplayacagım ve dogum sonrasına kadar turkıyeye gelemıycem.

merhaba ;

Andeva Yıldıza gidiyorum ben Ayhan Yılmaza Andeva telefonda bilgi vermiyor ama dün öğrendik 130 tl miş 30 dk falan sürüyormuş. Bakalım nasıl görcez kızımızı:)

merhaba ;

Andeva Yıldıza gidiyorum ben Ayhan Yılmaza Andeva telefonda bilgi vermiyor ama dün öğrendik 130 tl miş 30 dk falan sürüyormuş. Bakalım nasıl görcez kızımızı:)

hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah , benim doktorum prof. olduğu için belki girmeyebilirim detaylıya , randevu istemiştim ama iptal ettim çünkü kafama göre iş yapmak istemiyorum zaten doktorum bi sorun görürse veya gerekli görürse gönderir die düşünüyorum , benimde kızım olcak

:) Ya bunun erkeği kızı olmaz ama ne bileyim belkide ben ilk kız olduğum için kız çocuğu ayrı bişey diye düşünüyorumne hayallaerim ne planlarım var kızımla ilgili inşallah allah yapmayı nasip edernormalmi sezeryanlamı yapacaksı bellimi?

onla hiç alakası yok sanırsam normalde tatlı hiç sevmemde yamemde ama dün nasılsa çıktı ya 150

aslında tabiki alakası var ama sadece şekerli yiyecekler tüketenlerde şeker yükselmiyor mesela vücutta şeker etkisi yapan daha doğrusu glisemik indeksi yüksek ( hızla kan şekerini yükseltip hızla düşüren) besinler var mesela beyaz undan yapılmış herşey ve pirinç pilavı gibi o yüzden sadece şekerli yiyecekleri tüketmemek yeterli değil , düşük glisemik indeksli beslenmek , her yemeğe salata ve yoğurt eklemek ve ve yiyecekleri işlem görmemiş posalı , doğal halleriyle tüketmek gerek

normal yapmak isterim Allahta nasip ederse ama erken die hiç sormadım bu konuyu doktoruma , benimde hayalim taaa gençkızlığımdan beri bir kızım olsun isterdim , tabiki erkekte olsa aynı sevilir ama ne bileyim Allahım gönlüme göre verdi , şimdiden çok heves ediyorum bu cicili bicili kız kıyafetlerine filan , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah , bu arada ismini kesinleştirdik biz HÜMA olucak belki 2. isimde düşünebiliriz yanına :44:

:) Çok güzel bir isim ismiyle yaşasın inşallah... Biz daha netleştiremedik ben megolamanım sanırım erkek olsaydı babasının ismini ve ege ismini koycaktık kız olacak benim ismimi koyacağız ama 2. ismi yani esas ismi belirsiz... Eşimin ismi İnanç Benim ismim çisem ikimizin ismide bence çok güzel istiyorum ki İsmi bizimkisi gibi ender duyulanlardan olsun kaç tane fikir değiştirdik bilemezsin ama hala bulamadık:2:

ne insanlar var ya şaşırıyorum. benim kayınvaldem de ilk evlendiğimde benden her işini yapmamaı beklemiş gelin değilimde hizmetçiyim sanki. birde aşırı tititz kadın çok daikkat ediyo yaptığım işi beğenirmi bilemiyorumki birşeyine ellemeye korkuyordum. sabah kahvaltıyı beraber yapacakmışız iş ne varsa beraber yaparmışız gezmesine beraber gidermişiz. hiç tartışmaya ben girmedim bir ara patlak verdi eşim ağzına geleni söyledi bir hafta konuşmadık şimdi eşime de birşey demiyor arada mutlaka birşey diyordur o Allahın emri de büyük bir olay çıkmadı enazından. evlilik böyle bir şey değil ya ben bunu kabul etmiyorum. ben geç evlendim kimseyi isstemedim eşimi çok sevdim ondan başkasıda olmaz dı heralde. ama evlendim diye ailesinin her istediğini yapacağım diye birşey yok. ben akşamları eşimle film izlemeyi seviyorum beraber zaman geçirmek istiyorum kadın beni çağırıyor şu misafir geldi gel her misafir geldiğinde gelecek halim yok ya anlayış yok. tamam çok kötü insanlar değilller ama ince düşüncce yok.
canım sen en iyisini yapıyorsun kızına bebeğine kendine iyi bak gerisi boş aslında kızma ama eşinin kayınvaldenin ağzını kapatması gerek sen ne söylersen havada kalır o bir laf ettimi susuyorlar ezdirmesin seni ciddi ciddi otur konuş eşinle senin bakış açından da baksın anasıyla değil seninle bir ömür yaşayacak öff .ok ızdım şimdi kimseyi memnun edemezsin canım seni sevmiyor anlaşılan yeterli bulmuyo yada anne gibi olsa insan öylemii konuşur hiç Allah ona kötü bir geline çatırrsaymış görürmüş o Allahından bulsun herkes sen bebeğine konsantre ol canım arana mesafe koy eşinede koydur mutlaka

bende çok kafa yordum hatta sülalecek herkesten başka başka fikirler geldi ama anlamından dolayı ve bana göre kulağada hoş geldiği için Hümada karar kıldık , erkek olsa bizimkininde ismi hazırdı , bazen aklıma geliyorda bazı bebeklerin testisleri geç gelişirmiş , diyorum bu gidişimizde erkek çıkmasın sanmıyorum açıkçası ama olabiliyor böyle şeyler malesef :44: benimde önümüzdeki hafta randevum , merakla bekliyorum bebeğimi çok özledimmmm 5 hafta olucak hemen hemen

Sizlere bişi daha sormak istiyorum Kızlar... Bu detaylı ultrasona giren varmı aranızda ??? nekadar sürdü rakam ne ödediniz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....

ben girdim canım ayrıntılı ultrasona yarım saate yakın sürmüştür ve 200 tl verdim canım. bebeğinin her tarafına bakıyorlar bütün organlarına falan sana rapor veriyor inş güzel sonuçlar alırsın canım

kızlar merhabalar.herkese günaydınn.
Ben şeker yüklemesi yaptırdım.açlık 88 tokluk 157 çıktı.dr tokluk için sınır dedi.çokmu yüksek yaa korkuyorum.napam lazım.10 gün sonra 100 lük şeker yüklemesi yapılacak.yaa çok değilmi 100 lük.ya aniden şekerim fırlarsa diye korkuyorum.bebeğe zararı olurmu bu şeker yüklemesinin.sizlerin tokluk kaç çıktı.cevap kzılarrr(

Amin inşallah valla heycanla bekliyorum çarşamba günü saat 16 yı bende özledim en son 14 mayıstaydı kont bakalım ne durumda

kızlar..herkese günaydın..hayırlı cumalar..
sayfalar akmış gitmiş, maşallah ekim annelerine:) umarım herkes iyidir. şöyle bi genel baktım sıkıntı yok gibi..:)
uzun zamandır giremiyorum..hem işler çok yoğun hemde kayınpederim vefat etti. çok sıkıntılı günler geçirdik..bu sürede bebeğimde bizimle birlikte üzüldü geçen hafta kontrolümüz vardı, bi türlü yüzünü göstermedi kızım bize.en son birazcık gösterdi oda dudaklarını bükmüştü. çok üzüldüm bende inşallah artık doğuma kadar bi üzüntü yaşamayız..yarında detay ultrason için randevumuz var..bi sorun yoktur inşallah..dua edin olur mu?
kızlar bişi sorucam, sizde de şişkinlikler başladı mı? benim erken başlası diye düşünüyorum akşam eve gittiğimde ayaklarım çok fena olmuş oluyo çok tuzlu bişide yemiorum ama yolun yarısında böyleysek sonları düşünemiyorum bi öneriniz var mı?

ay kendimi hem yaşlı hissettim aranızda hemde evde kalmış

:) yalnız değilsin canım bende 29 yaşındayım. geçen sene evlendim. bende senin gibi bundan sonra Allah nasip ederse tabi ikinciyi düşünüyorum yaşım geçiyor diye önce bunu sağlıkla doğuralım da inş gönlümüze göre olur canım

Orda görüyorum ya rahatlıyorum resmen... Hareketlerini falan görünce şimdi yeni yeni hissetmeye başaldık ya sonuçta çokta anlamıyorsun ne durumda bilmiyor insan ve b uda bende merak uyandırıyor eşime bazen diyorum acilemi gitsek acaba tansiyonu falan düştü deriz bebeğe bakarlar bizde görürüz diye :) aklımdan türlü türlü hınzırlıklar geçmiyor değil:))

Aminnnnnnnnnn canımmmm inşallahhhh hayırlısıyla bi kucağımıza alsak insan merak ediyor yaaa en azından ben çok merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…