2012 Ekim Anneleri

başınız sağ olsun , bende 3-4 haftadır var ödem -şişlik ama dikkat ettim genelde fazla ayakta kaldığım zaman çok oluyo diğer zamanlardada var ama normal , tuzu kesmek filan işe yaramıyo ama kesmekte fayda var tabii gene , ben bol yeşillik yemeye başladım biraz faydası oldu

bende 28 imde evlendim 29 umda hamile kaldım ama bebeğim düştü çok istemiştik ama kısmet olmadı , sonrasında biraz korktuk korunduk açıkçası aynı şeyi yine yaşarmıyız die . Evimizi filan aldık derken benim yaş 31 oldu , bebek konuusu gündemimizde yokken geldi meleğimiz , sürpriz yaptı bize Allahım kısmet ederse sağsalim yeter 1 tane diyoruz

Sağol canım Allah razı olsun..
evet ayakta kalınca çok oluo. ben bide oturarak çalışıorum. ayakları tüm gün sarkıtıorum perişanlık işte dra sordum yapıcak bişi yok dedi:26: bazı bünyeler yapıo dio akşamları evde işte yukarı dikiorum ayaklarımı, allah yardımcımız olsun..

Sendemi 31 de alıyorsun kucağına :)) valla bende öyle yapıcam hayırlısıyla inş

bizde eşimle diyoruz gelsin artık miniğimiz sevip koklayalım die , ben geçen hafta içi tetanoz aşısı olmaya gittim sağlık ocağına , ebe kalbini dinletti kuzucuğumun , görmesemde gene mutlu oldum içim rahatladı andevadaki radyolog nasıl acaba ? cd çekiyormu 30 dk boyunca ? Gittiğinde benide bilgilendirirsen sevinirim canım

ben evlendikten bir kaç ay sonra hamile kalmıştım malesef bende düşük yaptım olmayacak tekrar düşecek diye korktum çok şükür bebeğim bana tutundu Allahım hepimize hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin. bu bebeğimde çok aksilik yaşadım inş birdahakinde yaşamam. kayınvaldeme bunu doğurayım birtane daha yapcam diyorum önce bunu büyütünde diyo nasıl bakacaksınız zor olur diyo gülüyo bize :) bakalım şimdilik böyle düşünüyoruz hayırlısı olsun

Canım bir arkadaşımlaa aynı doktora gidiyoruz biz onların dündü 4d leri bende ondan öğrendim çekiyormuş tamamını fotoğraflarını falanda çekiyormuş. Ben daha tetenoz olmadım valla doktoruma sormam lazım onuda 13 de görücem arayıpta sormak istemedim ama ebem hemen aradı sağlık ocağından naptın diye:)) bakalım 13 de gittiğimde konuşacağım doktorumla:))

kizlar dr bana tetenoz asisi icin 23 haftadan sonra yaptir dedi. saglik ocagi 20 haftadan sonra olur gel yapalim istersen dedi ben daha ince saglik ocagina kontrole hic gitmedim asiyida pazar gunu yolda kolum agrimasin diye yaptirmadim aranizda yaptiran varmi. nirde seker yuklemesi yaptiranlar kacinci haftada yaptiriliyor benim dr bisey solemedi bu konuda da gidince ordaki dr un ister belki

Sendemi 31 de alıyorsun kucağına :)) valla bende öyle yapıcam hayırlısıyla inş

yooook malesef canım 31 de hamile kaldım ama 32 de anne olucam Allah kısmet ederse , önceleri bende baya bi üzülüyordum bu yaş olayına ama nasip böyleymiş napalım , şimdi hiç takmıyorum 45 inde anne olanları gördükçe , bugünleri hesaplasam daha erken evlenirdim sanırım , biz 5 sene flört ettik kocişimle , oda benden 1 yaş büyük

ya canım sen yazıyorsunda türkiye yurtdışı filan ben konuyu bilmediğimden bişey anlamıyorum , sen türkiyedemisin ? 20. haftada başlıyor tetanoz aşısı zamanı , şeker yüklemeside eğer extrem bi durum olupta doktor erken istemezse 24-28 haftalar arası yapılıyor

slm arkadaşlarr 2 gün önce benden 2 hafta ilerde hamile olan arkadaşımın kızının bi anda erkeğe döndüğünü duydumm, üst komşumunda 6. aya kadar erkek denen bebeğin kıza döndüğünü:)

ya benimkinide yanlış gördülersee diye endişeye düştüm kızım kızım diye alıştım tabiki oda evlad olucak ama pskolojik olarak değişik bi durum olur galiba...

Sen nediyorsunnn bak şimdi bana da kız dediler hatta geçen ay öğrendim hep sakladı :) 14 deki detaylı ultrasonda gözükür herhalde ay bak şimdi şaka gibi bişi bu ya....

canım benim dr 24 haftada çağırdı şeker yüklemesine bakalım sonuç inş hayırlı olur 10 gün sonra gitcezzzz ben aşı yaptırmadım dr gerek görmedi

Sen nediyorsunnn bak şimdi bana da kız dediler hatta geçen ay öğrendim hep sakladı :) 14 deki detaylı ultrasonda gözükür herhalde ay bak şimdi şaka gibi bişi bu ya....

sorma valla bende telaşlandımm benim bebişi 16. haftada doç. dr 4 boyutluda baktı kız dedi, gerçi kızım tam yüz üstü yatıyodu rahat görünmüyodu .. 18. haftadada diğer doktorum eski siyah beyaz usg de baktı kız gibi görünüyo dedi....

şimdi bende detaylıyı beklicem artık daha 2 haftam var bari bişiler almıyım diyorum iyice emin oluyim öyle alırım pembişleri...

olabiliyor işte canım bende bu hafta teyit ettiricem tekrar doktoruma , gerçi düşük bir ihtimal ama olsun yinede alışverişe başlamak lazım artık , herşeyini cicili bicili alıpta erkek derse birde , değişmezde onlar kim uğraşıcak yani , hepsinin yenisi alınacak bu sefer , yazık

Kızlar birde size Kağaan Kocatepenin vidolarını tavsiye ediyorum. Benim int doktorum adam videolarla herşeyi anlatmış hele birde hafta hafta gebelikte bir annenin haftalarını takip etmiş doğuma kadar doğum dahil videoda var ne zaman seyretsem o videoların sonunda ağlıyorum... Tavsiye ederim seyredin

günaydın güzel anneler... benım 23 haziranda şeker yüklemem var moralim bozulmasın diye şekeri iki hafta önceden kesmek istiyorum ama şekerli yediğim şeyler de genelde meyveler oluyo.. ne yapmalıyım sizce?

onla hiç alakası yok sanırsam normalde tatlı hiç sevmemde yamemde ama dün nasılsa çıktı ya 150

evet tatlıyı ,şekeri kesmekle alakası yok ,vucudun insülin salgılamasıyla alakalıymış

bende hep kaan kocatepenin sitesini takip ediyorum , çok iyi bir doktor gerçekten iyi bilgilendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…