kızlar..herkese günaydın..hayırlı cumalar..
sayfalar akmış gitmiş, maşallah ekim annelerine:) umarım herkes iyidir. şöyle bi genel baktım sıkıntı yok gibi..:)
uzun zamandır giremiyorum..hem işler çok yoğun hemde kayınpederim vefat etti.çok sıkıntılı günler geçirdik..bu sürede bebeğimde bizimle birlikte üzüldü geçen hafta kontrolümüz vardı, bi türlü yüzünü göstermedi kızım bize.en son birazcık gösterdi oda dudaklarını bükmüştü. çok üzüldüm bende inşallah artık doğuma kadar bi üzüntü yaşamayız..yarında detay ultrason için randevumuz var..bi sorun yoktur inşallah..dua edin olur mu?
kızlar bişi sorucam, sizde de şişkinlikler başladı mı? benim erken başlası diye düşünüyorumakşam eve gittiğimde ayaklarım çok fena olmuş oluyo çok tuzlu bişide yemiorum ama yolun yarısında böyleysek sonları düşünemiyorum bi öneriniz var mı?
:) yalnız değilsin canım bende 29 yaşındayım. geçen sene evlendim. bende senin gibi bundan sonra Allah nasip ederse tabi ikinciyi düşünüyorum yaşım geçiyor diye önce bunu sağlıkla doğuralım da inş gönlümüze göre olur canım
başınız sağ olsun , bende 3-4 haftadır var ödem -şişlik ama dikkat ettim genelde fazla ayakta kaldığım zaman çok oluyo diğer zamanlardada var ama normal , tuzu kesmek filan işe yaramıyo ama kesmekte fayda var tabii gene , ben bol yeşillik yemeye başladım biraz faydası oldu
bende 28 imde evlendim 29 umda hamile kaldım ama bebeğim düştüçok istemiştik ama kısmet olmadı , sonrasında biraz korktuk korunduk açıkçası aynı şeyi yine yaşarmıyız die . Evimizi filan aldık derken benim yaş 31 oldu , bebek konuusu gündemimizde yokken geldi meleğimiz , sürpriz yaptı bize Allahım kısmet ederse sağsalim yeter 1 tane diyoruz
Orda görüyorum ya rahatlıyorum resmen... Hareketlerini falan görünce şimdi yeni yeni hissetmeye başaldık ya sonuçta çokta anlamıyorsun ne durumda bilmiyor insan ve b uda bende merak uyandırıyor eşime bazen diyorum acilemi gitsek acaba tansiyonu falan düştü deriz bebeğe bakarlar bizde görürüz diye :) aklımdan türlü türlü hınzırlıklar geçmiyor değil:))
bende 28 imde evlendim 29 umda hamile kaldım ama bebeğim düştüçok istemiştik ama kısmet olmadı , sonrasında biraz korktuk korunduk açıkçası aynı şeyi yine yaşarmıyız die . Evimizi filan aldık derken benim yaş 31 oldu , bebek konuusu gündemimizde yokken geldi meleğimiz , sürpriz yaptı bize Allahım kısmet ederse sağsalim yeter 1 tane diyoruz
bizde eşimle diyoruz gelsin artık miniğimiz sevip koklayalım die , ben geçen hafta içi tetanoz aşısı olmaya gittim sağlık ocağına , ebe kalbini dinletti kuzucuğumun , görmesemde gene mutlu oldum içim rahatladı andevadaki radyolog nasıl acaba ? cd çekiyormu 30 dk boyunca ? Gittiğinde benide bilgilendirirsen sevinirim canım
Sendemi 31 de alıyorsun kucağına :)) valla bende öyle yapıcam hayırlısıyla inş
kizlar dr bana tetenoz asisi icin 23 haftadan sonra yaptir dedi. saglik ocagi 20 haftadan sonra olur gel yapalim istersen dedi ben daha ince saglik ocagina kontrole hic gitmedim asiyida pazar gunu yolda kolum agrimasin diye yaptirmadim aranizda yaptiran varmi. nirde seker yuklemesi yaptiranlar kacinci haftada yaptiriliyor benim dr bisey solemedi bu konuda da gidince ordaki dr un ister belki
slm arkadaşlarr 2 gün önce benden 2 hafta ilerde hamile olan arkadaşımın kızının bi anda erkeğe döndüğünü duydumm, üst komşumunda 6. aya kadar erkek denen bebeğin kıza döndüğünü:)
ya benimkinide yanlış gördülersee diye endişeye düştüm kızım kızım diye alıştım tabiki oda evlad olucak ama pskolojik olarak değişik bi durum olur galiba...
kizlar dr bana tetenoz asisi icin 23 haftadan sonra yaptir dedi. Saglik ocagi 20 haftadan sonra olur gel yapalim istersen dedi ben daha ince saglik ocagina kontrole hic gitmedim asiyida pazar gunu yolda kolum agrimasin diye yaptirmadim aranizda yaptiran varmi. Nirde seker yuklemesi yaptiranlar kacinci haftada yaptiriliyor benim dr bisey solemedi bu konuda da gidince ordaki dr un ister belki
Sen nediyorsunnn bak şimdi bana da kız dediler hatta geçen ay öğrendim hep sakladı :) 14 deki detaylı ultrasonda gözükür herhalde ay bak şimdi şaka gibi bişi bu ya....
slm arkadaşlarr 2 gün önce benden 2 hafta ilerde hamile olan arkadaşımın kızının bi anda erkeğe döndüğünü duydumm, üst komşumunda 6. aya kadar erkek denen bebeğin kıza döndüğünü:)
ya benimkinide yanlış gördülersee diye endişeye düştüm kızım kızım diye alıştım tabiki oda evlad olucak ama pskolojik olarak değişik bi durum olur galiba...
günaydın güzel anneler... benım 23 haziranda şeker yüklemem var moralim bozulmasın diye şekeri iki hafta önceden kesmek istiyorum ama şekerli yediğim şeyler de genelde meyveler oluyo.. ne yapmalıyım sizce?
onla hiç alakası yok sanırsam normalde tatlı hiç sevmemde yamemde ama dün nasılsa çıktı ya 150
Kızlar birde size Kağaan Kocatepenin vidolarını tavsiye ediyorum. Benim int doktorum adam videolarla herşeyi anlatmış hele birde hafta hafta gebelikte bir annenin haftalarını takip etmiş doğuma kadar doğum dahil videoda var ne zaman seyretsem o videoların sonunda ağlıyorum... Tavsiye ederim seyredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?