Herkese Hayırlı Cumalar Arkadaslar
Benımde yenı haftam baslıyor Cuma gunlerını ayrı bır sevıyorum Kızım gıt gıde buyuyor maasallah ona :)
bende hep kaan kocatepenin sitesini takip ediyorum , çok iyi bir doktor gerçekten iyi bilgilendiriyor
hayırlı cumalar nasılsınız benımde 25 hazıranda şeker testım var fakat bende şeker testı aletım var sureklı parmaktan kan alıp örçüyorum hep normal çıkıyor ınsallah yıne normal çıkar hastanedede
selam kızlar.hayırlı cumalar
kızlar merhaba,bende dün ayrıntılı ultrasona girdim.tek tek herşeye bakıldı,bir sorun yok çok şükür.kızım da 470 gr çıktı bir gün önce 500 gr demişti doktorum ve zayıf demişti,radyoloji uzmanı zayıf filan demedi hatta özellikle sordum,normal aralıklarda dedi.ama benim aklıma takıldı,doktorumun dediği.burada da takip ediyorum benim haftalarımda genelde 600 gr civarında oluyor bebekler.of ya ufacık bişey bile moral bozuyor,aklımdan atamıyorum.Allah dert,tasa vermesin,sağlıkla doğuralım inşallah......
Herkese Hayırlı Cumalar Arkadaslar
Benımde yenı haftam baslıyor Cuma gunlerını ayrı bır sevıyorum Kızım gıt gıde buyuyor maasallah ona :)
slm arkadaşlarr 2 gün önce benden 2 hafta ilerde hamile olan arkadaşımın kızının bi anda erkeğe döndüğünü duydumm, üst komşumunda 6. aya kadar erkek denen bebeğin kıza döndüğünü:)
ya benimkinide yanlış gördülersee diye endişeye düştüm kızım kızım diye alıştım tabiki oda evlad olucak ama pskolojik olarak değişik bi durum olur galiba...
merak etme canım dünyanın bu gidişatıyla artık herkes tup bebek le cocuk sahibi olacakbende tüp bebek mi ?normal mi diyenlere anormal cevabını veriyorum kalıyorlar öyle amaannn benım cocugum olsunda ister tüp le olsun ister doğalgaz la,ben önemli olan çocugumun olması gerısı vız dıye bakıyorum artık,
Bence bu kadar çok takilma 23 haftadasın sanırım bu haftanın sonunda olması gereken ortalama kilosu zaten 550 gr daa haftanıda tamamlamadın belli bir haftadan sonra haftada 450gr almaya başlayacaksın zaten bu kadar canını sıkma hayırlısıyla doğsunda kucağına alda ister 3kg doğsun ister 2.800 kg gerisi boş
off aynı dert bende de var zira göbeğim gayet de sivri:18: ama doktorum 3 kere kız dedi bi anda dönüşmek nasıl oluyo onu anlamış değilim yaa... şeker yüklemesinde bi daha sorucam valla kızarsa kızsın
pozisyonla alakalı heralde ... erkek bebeğin kıza dönüğünü çok duydum , kordondan dolayı karıştırıyolar . ama kız bebeğin sonradan çıkıntısı nasıl oluyo onu bende anlayamıyorum canım yaa ?
öyle tabiki,zayıf kilolu çok önemli değil,ben acaba bebek beslenemiyormu bir problemmi var diye takıldım.bide bu aralar çok fazla prematüre bebek hikayelerini okudum onlardan da etkilendim sanırım,doktor da öyle deyince panik oldum.çok fazla bilmemek gerekiyor her söylenenden bir anlam çıkarıyorsun ve bu da stresten başka bir işe yaramıyor.
pozisyonla alakalı heralde ... erkek bebeğin kıza dönüğünü çok duydum , kordondan dolayı karıştırıyolar . ama kız bebeğin sonradan çıkıntısı nasıl oluyo onu bende anlayamıyorum canım yaa ?
Doktorumun bir lafı var araştır oku gezin bak bilinçli bir anne ol ama bana sormadan da sakın strese kapılma der :)
evet doğru bişey ama beni doktorum strese soktu:) kendisi dedi zayıf senin durumuna göre daha iri olmasını beklerdim dedi.hatta minyon olabilir deyip kendimizi rahatlatmayalım dedi.sonrada anormal bir durum yok diyede ekledi ama bu benim için yeterli oldu tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?