- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
ne güzel cevap vermiş... Allahımmm ya o doktora gitmekte kararlımısın ben kesin değiştirmiştim. Moral bozmuş resmen kim bu doktor çok merak ettim canım ya
aslında şu ana kadar memnunum genelde ama biraz panik bir doktor sanırım yada gerçekten bir sorun gördü.işte ufacık bir sözü benim kuruntu yapmama yetiyor.yada ben durumu abarttım.bundan sonraki gidişata göre kararımı veririm artıkk.
hayırlısı olsun artık nediyim ama bu kadar takma diycem söyleyende doktor kiiii allahım ya.... Belli bir şeyden sonra annenin ve babanın doğum kilosuda çok önemliymiş bebeğin kilosunda ben 4.5 kg doğmuşum eşim 6.5 kilo doğmuş ben bi 5 kg bekliyorum bu gidişle kızımı tosuncuk olacak kanımca
maşşallahhoş bende 5 kilo doğmuşum ama babası 3 kilo doğmuş,sanırım babasına benzeyecek
kızlar merhaba,bende dün ayrıntılı ultrasona girdim.tek tek herşeye bakıldı,bir sorun yok çok şükür.kızım da 470 gr çıktı bir gün önce 500 gr demişti doktorum ve zayıf demişti,radyoloji uzmanı zayıf filan demedi hatta özellikle sordum,normal aralıklarda dedi.ama benim aklıma takıldı,doktorumun dediği.burada da takip ediyorum benim haftalarımda genelde 600 gr civarında oluyor bebekler.of ya ufacık bişey bile moral bozuyor,aklımdan atamıyorum.Allah dert,tasa vermesin,sağlıkla doğuralım inşallah......
maşallahhhhh 3.5 kg bekliyorum senin bebişini içimden öyle geçti valla
slm arkadaşlarr 2 gün önce benden 2 hafta ilerde hamile olan arkadaşımın kızının bi anda erkeğe döndüğünü duydumm, üst komşumunda 6. aya kadar erkek denen bebeğin kıza döndüğünü:)
ya benimkinide yanlış gördülersee diye endişeye düştüm kızım kızım diye alıştım tabiki oda evlad olucak ama pskolojik olarak değişik bi durum olur galiba...
off aynı dert bende de var zira göbeğim gayet de sivri:18: ama doktorum 3 kere kız dedi bi anda dönüşmek nasıl oluyo onu anlamış değilim yaa... şeker yüklemesinde bi daha sorucam valla kızarsa kızsın
kızlar merhaba,bende dün ayrıntılı ultrasona girdim.tek tek herşeye bakıldı,bir sorun yok çok şükür.kızım da 470 gr çıktı bir gün önce 500 gr demişti doktorum ve zayıf demişti,radyoloji uzmanı zayıf filan demedi hatta özellikle sordum,normal aralıklarda dedi.ama benim aklıma takıldı,doktorumun dediği.burada da takip ediyorum benim haftalarımda genelde 600 gr civarında oluyor bebekler.of ya ufacık bişey bile moral bozuyor,aklımdan atamıyorum.Allah dert,tasa vermesin,sağlıkla doğuralım inşallah......
Bi anda dönüşmek olmuyor da :) bazı doktorlar emin olmadan yada net görmeden söylüyor sanırım...mesela bizde 16. haftada öğrendik erkek olduğunu sonra ki gidişimde yine yine yine :) sorunca doktorum bacak arasını net olarak gösterdi ''bakın bunlar torbaları bu da pipi'' dedikten sonra ben alışverişe başladım...Ayrıntılıda da yine erkek dendi hiç tereddütüm kalmadı...Benim karnım hiç sivri değil ayrıca ekşi ve acıyı canım çekiyor, tatlıyla aram hiç yok hamileliğimden beri...yani bende bütün belirtiler ters
Birde hislerinize güvenin derim hatta rahat edecekseniz başka bir doktora daha gidin emin olmak istiyorsanız...Ben hep bebeğimi erkek hissediyordum ve öyle oldu genelde çevremde de hep bunu duyuyorum anne hissediyor diyorlar yada rüyada görüyormuş anne bebeğini...
herkese selam güzel ekim anneleri...
sıcaklar başladı şimdiden yatamıyorum geceleri.temmuzda ağustosta napcam ben yaa..bir de ayaklarımı da hep uzatmam gerekiyo uzatmazsam şişiyo.şimdiden başladık şişmeye.son aylarda yine 40 numara olacak ayaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?