2012 Ekim Anneleri

ne güzel cevap vermiş... Allahımmm ya o doktora gitmekte kararlımısın ben kesin değiştirmiştim. Moral bozmuş resmen kim bu doktor çok merak ettim canım ya

aslında şu ana kadar memnunum genelde ama biraz panik bir doktor sanırım yada gerçekten bir sorun gördü.işte ufacık bir sözü benim kuruntu yapmama yetiyor.yada ben durumu abarttım.bundan sonraki gidişata göre kararımı veririm artıkk.

hayırlısı olsun artık nediyim ama bu kadar takma diycem söyleyende doktor kiiii allahım ya.... Belli bir şeyden sonra annenin ve babanın doğum kilosuda çok önemliymiş bebeğin kilosunda ben 4.5 kg doğmuşum eşim 6.5 kilo doğmuş ben bi 5 kg bekliyorum bu gidişle kızımı tosuncuk olacak kanımca

Hanımlar yazılarınızı anca okuyabılıyorum evımde degılım anneme geldık mınnosumla begenemıyorum burdan yazılanları benım cepten olmuyor o elmanın telı ıyıdı rahatca herseyı yapıyordum neyse artık pazar gunu evıme gecınce rahatca takıp ederım burayı bu arada kısmetse bende 22 Hazırana alıcam randevumu seker yuklememız yapılacak bakalım herhalde artık son tetkıklerımız sonrasında dogumu bekleyecez hayırlısıyla

maşşallah hoş bende 5 kilo doğmuşum ama babası 3 kilo doğmuş,sanırım babasına benzeyecek

ben üşüttüm sanırım kızlar sağ boşluğum ağrıyor nefes alınca ağrı giriyor ne yapmalıyım acaba böbrekte mi bişey ar diye şüphe ediyorum.

cnm benimde 22 haftalıkken 470 gramdı bana zayıf falan demedi haftasına göre uygun dedi..

Merhaba Hanımlar...

Maşallah ne çok yazmışsınız dün giremedim malum hava güzel olunca alışverişe çıkmak kaçınılmaz oluyor
Doktor kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle dönerler inş.

bizde de var gibi emin değilim dr kız dedi ayrıntılıya da girdik eşim ailem hep kız istiyordu ablam kızyafet aldı bebişime satıcıya eğer erkek olursa değitirebilirmiyiz diye soruyor :) bana bakınca erkek diyor herkes benimde içime şüphe düşürdüler. ben hep bir erkek bebeğim olsun istiyordum kıs dediler ona alıştık şimdi Allah sağlık versin o önemli ama şimdi kafam karıştı 28 de dr gideceğiz birdaha sorayım

off aynı dert bende de var zira göbeğim gayet de sivri:18: ama doktorum 3 kere kız dedi bi anda dönüşmek nasıl oluyo onu anlamış değilim yaa... şeker yüklemesinde bi daha sorucam valla kızarsa kızsın

Bi anda dönüşmek olmuyor da :) bazı doktorlar emin olmadan yada net görmeden söylüyor sanırım...mesela bizde 16. haftada öğrendik erkek olduğunu sonra ki gidişimde yine yine yine :) sorunca doktorum bacak arasını net olarak gösterdi ''bakın bunlar torbaları bu da pipi'' dedikten sonra ben alışverişe başladım...Ayrıntılıda da yine erkek dendi hiç tereddütüm kalmadı...Benim karnım hiç sivri değil ayrıca ekşi ve acıyı canım çekiyor, tatlıyla aram hiç yok hamileliğimden beri...yani bende bütün belirtiler ters

Birde hislerinize güvenin derim hatta rahat edecekseniz başka bir doktora daha gidin emin olmak istiyorsanız...Ben hep bebeğimi erkek hissediyordum ve öyle oldu genelde çevremde de hep bunu duyuyorum anne hissediyor diyorlar yada rüyada görüyormuş anne bebeğini...

canım benim ben dün 23+1dim 550 çıktı kuzum doktor haftasına göre iyi dedi yalnız bende senin gibi acaba azmı derdine düştüm ya neden bilmem salı günü saat 3 te ayrıntılı ultrasyonumuz var hadi hayırlısı birde gebelik şekeri çıktı offffffffffffffffffff

Kızlar ya şimdi diğer form sayfalarını geerken gördüm. Çok güzel listeler yapmışlar kim hangi tarihte doğum yapacak cinsiyeti ismi hastanesi ili şeklinde bizde böyle bir çalışma yapıldımı yapılmadıysa yapsak güzel olmazmı sizce??? Nedersiniz

herkese selam güzel ekim anneleri...

sıcaklar başladı şimdiden yatamıyorum geceleri.temmuzda ağustosta napcam ben yaa..bir de ayaklarımı da hep uzatmam gerekiyo uzatmazsam şişiyo.şimdiden başladık şişmeye.son aylarda yine 40 numara olacak ayaklarım

o belirtiler gerçektende değişiyor kişiye göre canım , benim eşim gördü rüyasında kızımız olucak dedi ki ben hamileymişim yeni o zaman hamile olduğumdan haberimiz bile yoktu doktorumda cinsiyeti sorunca biyerleri gösterdi işte bu dudağı filan dedi bizde eşimle anlamadık önce ne dudağı die meğerse kızışımın kukusunun dudağıymış sonradan düştü bizim jeton , çok güldük eşimle durumu anlayınca

:)) Sıcaklar sıcaklarrrrr dur daha nem bastırmadı bide nem eklendimi bittik biz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…