kızlar merhaba,bende dün ayrıntılı ultrasona girdim.tek tek herşeye bakıldı,bir sorun yok çok şükür.kızım da 470 gr çıktı bir gün önce 500 gr demişti doktorum ve zayıf demişti,radyoloji uzmanı zayıf filan demedi hatta özellikle sordum,normal aralıklarda dedi.ama benim aklıma takıldı,doktorumun dediği.burada da takip ediyorum benim haftalarımda genelde 600 gr civarında oluyor bebekler.of ya ufacık bişey bile moral bozuyor,aklımdan atamıyorum.Allah dert,tasa vermesin,sağlıkla doğuralım inşallah......
Bi anda dönüşmek olmuyor da :) bazı doktorlar emin olmadan yada net görmeden söylüyor sanırım...mesela bizde 16. haftada öğrendik erkek olduğunu sonra ki gidişimde yine yine yine :) sorunca doktorum bacak arasını net olarak gösterdi ''bakın bunlar torbaları bu da pipi'' dedikten sonra ben alışverişe başladım...Ayrıntılıda da yine erkek dendi hiç tereddütüm kalmadı...Benim karnım hiç sivri değil ayrıca ekşi ve acıyı canım çekiyor, tatlıyla aram hiç yok hamileliğimden beri...yani bende bütün belirtiler ters
Birde hislerinize güvenin derim hatta rahat edecekseniz başka bir doktora daha gidin emin olmak istiyorsanız...Ben hep bebeğimi erkek hissediyordum ve öyle oldu genelde çevremde de hep bunu duyuyorum anne hissediyor diyorlar yada rüyada görüyormuş anne bebeğini...
hoşgeldinnnnnnn:))
kızlar..herkese günaydın..hayırlı cumalar..
sayfalar akmış gitmiş, maşallah ekim annelerine:) umarım herkes iyidir. şöyle bi genel baktım sıkıntı yok gibi..:)
uzun zamandır giremiyorum..hem işler çok yoğun hemde kayınpederim vefat etti.çok sıkıntılı günler geçirdik..bu sürede bebeğimde bizimle birlikte üzüldü geçen hafta kontrolümüz vardı, bi türlü yüzünü göstermedi kızım bize.en son birazcık gösterdi oda dudaklarını bükmüştü. çok üzüldüm bende inşallah artık doğuma kadar bi üzüntü yaşamayız..yarında detay ultrason için randevumuz var..bi sorun yoktur inşallah..dua edin olur mu?
kızlar bişi sorucam, sizde de şişkinlikler başladı mı? benim erken başlası diye düşünüyorumakşam eve gittiğimde ayaklarım çok fena olmuş oluyo çok tuzlu bişide yemiorum ama yolun yarısında böyleysek sonları düşünemiyorum bi öneriniz var mı?
benim bebiş kaç kilo doğar acaba ... kayınvalidemin çocuklar maşallah ilk bebeği 6buçuk kilo , eşim 5buçuk , görümcemede ay garibim bi o zayıf doğdu diyolar oda 4buçuk kiloo:)))
şimdi ben 3 kilo doğurunca minnacık gelicek onların gözüne:) ben 3 kilo filan doğmuşum kızımda benim gibi narin olurr :)
6buçuk munormal mi doğmuş? gebelikte şekeri yüksek olan annenin bebekleri genelde böyle çok kilolu olurmuş.hani 4-4,5 normal olabilir belki de.6,5 çok geldi maşallah..benim oğlum 3330gr doğmuştu.3 kilo zaten normal canım minnacık gelmesin onlara
AsudeD cım cok ıyı etmıssın sevı bebenın lınkını paylasmakla sagolsın canım ama bugun bakamayacam maalesef kı evımde degılım cepten gırıyorum ama mutlakA bılgısayarı acınca bakıcam bana da lazım cunku aldıgım fıleye uyuyor madem :)
factor b benım carsamba 10 da radyolojıden randevum var detaylı ultrason ıcın sen ne yaptın
merhaba bende aranıza yeni katıldım , Allahım herkeze sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?