2012 Ekim Anneleri

canım benim bebişin kilosu gayet iyi..doktorun belki şunu demek istemiştir hani çoooook zayıf insanlar olur yemeğe gidersin dünyayı yer doymadım der,ya da tam tersi olur..çoooook şaşırırsın..veya çooooook zayıf bi insan tosunncuk ddoğurur bu bundan mı çıkmış dersin,neresine sığmış dersin onun gibi bi şaşmadır.alınan kiloyla
orantıladığında bebeğin kilosu az gelmiştir..

bir de kızlarcımmm,hani o bebeklerin kiosu var ya tam ölçüm değil zaten de olamaz.. kağıtlarınızın üstünde o kilonun yazdığı yerin yanında +- yanında bi sayı yazar. yani tamamen tahmini kiloları..mesela benimkinde 450 gr yazıyor +-70 gr yazıyor. yani bebeğim 380 gr ile 520 gr arasında olabilir. yani tam gramlar değil onlar.geniş bir aralık içindeler...

kızlar slm dünden beri hastaneyle uğraşıyorum şekerim aile hekiminde yüksek çıktı bugün kendi doktorum baktırdı çok şükür iyi çıktı sonuç şeker sorununuda atlattık aşımıda vuruldum.

ya kızlar siz son sayfaya geçebiliyormusun ben geçemiyorumda okuyamıyorumda mesajımı okuyan varsa özelden dönsün bana (

herkese merhaba:)geçmişe bakmadım daha umarım tüm anneler ve tatlı kuzuları iyidir inş.

dün dr. kontrolüm vardı çok şükür bebeğim iyi 3 lü test sonucumuz temiz çıktı, bebeğimin yüzünü gördük babamızla ilk defa çok tatlıydı çok şükür herşey yolundaymış babamızla oğlumuzun ilk cicisini aldık fenerbahçeli hastane çıkışı ayın 23 de detaylı usg var rabbim inş. ondada güzel haberler almayı nasip eder.

gülşah nasılsın canım? geçmişi okuduğumda senden hiçbir haber alamadım yazdın yoksa ben mi görmedim inş. herşey yolundadır

canım işte bu his meselesi karıştırıyo ya aklımmı , ben hep erkek hissettim rüyalarımda hep erkek bebek gördüm 16. haftada eşimin kuzeni doç. dr 4 boyutluda bakar bakmaz kız dedi tam 6 asistanda merak ederek, sorular sordu : hocam cinsiyeti nasıl anlıyosunuz diye ? oda en ince ayrıntısını anlattı, vulva şurası, boşluk rahim yeri, idrar kesesi hepsini gösterdi , benimki büyük ihtimalle değişmez çok emin konuştu .. bende alıştım kızıma şimdi bu çevremdekiler gibi bi değişklik olmaz heralde nebiliyim insan yinede bi şüpheye düşüyo??

benim bebiş kaç kilo doğar acaba ... kayınvalidemin çocuklar maşallah ilk bebeği 6buçuk kilo , eşim 5buçuk , görümcemede ay garibim bi o zayıf doğdu diyolar oda 4buçuk kiloo:)))

şimdi ben 3 kilo doğurunca minnacık gelicek onların gözüne :) ben 3 kilo filan doğmuşum kızımda benim gibi narin olurr :)

canım başınız sağolsun allah sabır versin( kalbini ferah tut canım inş. güzel haberler alırsın bebeğin sağlıkla büyüsün inş. güzel haberlerini bekliyorum

6buçuk mu normal mi doğmuş? gebelikte şekeri yüksek olan annenin bebekleri genelde böyle çok kilolu olurmuş.hani 4-4,5 normal olabilir belki de.6,5 çok geldi maşallah..benim oğlum 3330gr doğmuştu.3 kilo zaten normal canım minnacık gelmesin onlara

AsudeD cım cok ıyı etmıssın sevı bebenın lınkını paylasmakla sagolsın canım ama bugun bakamayacam maalesef kı evımde degılım cepten gırıyorum ama mutlakA bılgısayarı acınca bakıcam bana da lazım cunku aldıgım fıleye uyuyor madem :)

aslında o dönem şekeri varmıymış yokmuymuş bilmiyo, ama şimdi çoooooook yüksek şeker hastası . ailede var onların genetik... bana göre de o dönemde şeker hastasıydı..

maallesef normal doğmuş , inanamadım hastanede doğum başlamış sezaryene alamamışlar kadıncaz 30 küsür dikişle doğurmuş , hala dr lara çok sayar....

aman ben öyle kilolu bebiş istemem zaten 3 olsun sağlıklı olsun , rahat doğum olsun...

Yine kızınla anneanneye gittiniz tabii :) siz ne çok geziyorsunuz öyle ana kız

Hanımlar Limango da prima bezler kampanyada satılıyor... üstelik kargosu bedava ve taksitle alma imkanı da var..Haberiniz olsun

Son düzenleme:
factor b benım carsamba 10 da radyolojıden randevum var detaylı ultrason ıcın sen ne yaptın

benimde perşembe canım ama 18.30 da çünkü eşim anca o saatte gelebilcek , zaten radyoloji 5 e kadar çalışıyormuş , doktorum radyolojide görsün derse başka bir güne alıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…