2012 Ekim Anneleri

benimde perşembe canım ama 18.30 da çünkü eşim anca o saatte gelebilcek , zaten radyoloji 5 e kadar çalışıyormuş , doktorum radyolojide görsün derse başka bir güne alıcam artık

anladım canım bende radyolojıye muayene sonrası raporumu doktora gosterıcem gelınce olanı bıtenı anlatırım sana ozledım artık bebısımı 5 hafta olucak carsamba gunu gormeyelı

kızlar 23 haftasında olupta doktora gidip bebişinin kilosunu öğrenenler yazarsa sevinirim sanki benimki az gibi geldi 23+1 550 gram oğlişimmmm

anladım canım bende radyolojıye muayene sonrası raporumu doktora gosterıcem gelınce olanı bıtenı anlatırım sana ozledım artık bebısımı 5 hafta olucak carsamba gunu gormeyelı

mehmet beydende aldınmı randevu ? o saatlerde hep ameliyatı oluyoya , sana denk gelmez inşallah , gelince hemen yaz ama bende merak ediyorum inşallah iyi haberlerle gelirsin

mehmet beydende aldınmı randevu ? o saatlerde hep ameliyatı oluyoya , sana denk gelmez inşallah , gelince hemen yaz ama bende merak ediyorum inşallah iyi haberlerle gelirsin

mehmet beyden randevu almadım canım sonucu alınca gostermeye calısacam genelde sonuc gostermek ıcın araya alıyorlar ya zaten ogun esımınde dogum gunu hemen yazarım sana ben zaten bayan bana doktorunuza rapor yazıyoruz demıstıonce bır ayrıntılıyı yaptırayımda gosterırım bı goreyım bebegımı ıcım rahatlasın en cokta renklı gorebılıyormuyuz onu merak edıyorum ama koca hastanenın vardır heralde renklısıde ultrason doktoru sonucta

kızlar 23 haftasında olupta doktora gidip bebişinin kilosunu öğrenenler yazarsa sevinirim sanki benimki az gibi geldi 23+1 550 gram oğlişimmmm

mrb cnm bende gebelik orgdan baktım olması gereken 23+0 da 550 gram yazıyor benimde yarın 22+6 15 gün önce 348 gramdı inşallah toparlamıştır benimkide ççççooooookkkkkkk heyecanlıyım yarın saat 12 de randevum inşallah hayırlı haberle gelirim

kızlar ben aldıklarımı size yazmak istiyorum sizce neler eksik yorumlarsanız sevinirim
2 adet 15'er parça hastane çıkışı
1 adet 7 parça hastane çıkışı
2 adet yelek
7 adet 0-3 çıtçıtlı badi 4 aldım 3 tanede has.çık. içinde var
5 adet 3-6 çıtçıtlı badi
2 adet battaniye kadife
2 adet battaniye penye has.çık.içinde var
4 adet 0-3 tulum
2 adet 3-6 tulum
2 adet 3-6 çok tatlı 3 parça eşofman takımı
1 adet emzirme sütyeni
iç çamaşırı kendime
1 adet sabahlık takımı
2 adet pijama takımı
1 adet ultra prima premiumcare
biberon olarak çoğunluk avent dedi alıcam netten bulunsun diye birde göğüs pompası alsammı gerekirmi diye karar veremiyorum:26::26::26lasentam aşağıda diye erken alırız bebeği dedi doktor bide emziremessem kankaybı olurda halsiz olursam acaba gerekirmi pompa
diyorumki içine çıtçıtlı badi üstüne yıldız pijama takım onun üstüne tulum giyer havalarda soğuyacak kısmet olursa hem ele avuca geliryarınnda doktora gidicem kısmetse inşallah hayırlı haberle dönerimde dönüşte bebeme yıldız pijama takımı çorap alırım inşallah rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza alıp cicilerini giydirmeyi nasip etsin hepimizeaminnnnnn

güle güle kullansınn bebişin sağlıkla sıhhatle inşallah...

benim elmdeki listeye baktım banyo havlusu, alt açma minderi , bol miktarda ağız silme bezi , çorap ,patik , ... küvet ve filesi... yavaş yavaş alıncak şeyler içinde bunlar var daha liste çok kabarkta yazamadım acelesi yok diye:)

bende yarın çıkıp bişiler almaya başlıcam inşallah...

evet canım ya nasılda unuttum alt açma ve fileyi bugün babanemizi yakalamıştık ama tühh aklıma gelmedi

evet canım ya nasılda unuttum alt açma ve fileyi bugün babanemizi yakalamıştık ama tühh aklıma gelmedi

tühh iyi olmamış babanneyi kaçırmak, bidahaki sefere iyi bi liste hazırlaa bence elimdeki listeye bi bakıyorummm anam karınca duası gibi bissürü şey yazmışlar , yavaş yavaş almaya başlamalıyım sanırım yoksa havalar ısınınca çok zor olucak çıkıp bakmak....

hastaneye giderken kullanılıcak çanta var bide, ben biraz büyük düşünüyorum içine alt açma minderi filan sığsın sonra gezmelere giderken kullanırım, çok arkadaşımı eleştirdim bebeği gelişi güzel halıya yere yatırıp açıyolardı altını ....

evet biraz öyle oldu canım,benim boyum 172 cm,kilomda 76 çıktı o gün ve iki ay üst üste beşer kilo almışım,zaten doktor dehşete düştü birde bebeğe baklı minnacık,öyle bir yorum yaptı haliyle ve benimde aklıma takıldı.daha rahat olmak gerek biliyorum sonuçta bu bebekler fabrikasyon değiller.çok öznel herşey,anneye göre bebeğe göre farklılık gösterebiliyor ama insan takılıyor malesef.

bende pazartesi yaptırıcam şeker testini ama hiç umudum yok çünkü çok kilo aldım.23+0 haftalık bebeğin kilosu 426-710 gr arasında değişebilir yazıyor radyoloji raporunda benim bebeğinde normal aralıkta ama alt sınıra daha yakın ve 22 haftalık gözüküyor ölçümlerde yani bir hafta geride,bugüne kadar hep gününde çıkıyordu.bu durumda senin bebeğin kilosu hayli iyi canım hiç takma kafana.

günaydınnnnn tatile girdik ama ben yine 6da uyandım.yavaş yavaş alışırım inşallah. gerçi gebeyken uyuyabileceğimizi sanmıyorum,özellikle temmuzdan sonra.neyse ki kula serin. pek memlekete de gitmeyi düşünmüyorum,yani tüm tatilimi orada geçiremem..evimde rahatım..temmuzda birçok şeyini alırım bebeğin. onları yerleştir düzelt derken zaman geçer..

evden taşınmayı istiyordum.sevmiyorum pek. kullanışlı değil ve 2+1. gerçi hemen bebek odası yapmıycam ama o odalar da minik minik.ama okula çok yakın.ev sahibim çok iyi.kirası da uygun..artıları da eksileri de var evin.. bir de taşınsak,nereden baksan 1000-1500 tl gidecek en az..bu sene taşındık buraya.boyadık masraf yaptık.kararsız kaldık şimdi,ama bir sene daha idare edilebilir..kaloriferli ama ısınamadık..eğer kazanı tamir ederler yalıtımı yaparlarsa iyi olur..

canım inşşş bunların hepsini bebişin sağlıcakla giyerr ben çalıştığım için süt pompası mecbur alıcam zaten elektirikli olanlarıda dünya para bakalım iyisinden bir tane denk getirip alayım diyorum sürekli takip ediyorum zatenn:)

canımm bende bu sene taşınmayı düşünüyordum bebeğe annem bakacak onların yanından kiraya gidecektim kendi evimi kiraya verip sonra senin gibi düşündüm bu kadar masraf yaptım eve birde zaten bu sene oldukca masraflı geçiyo o yüzden şimdilik erteledik şu kışı bi çıkaralım sonra gitmeyi planlıyorum doğum iznimin bitmesine yakın felan işteee ahh ne güzel sizler tatile girdiniz şu sıcaklarda işe gitmek öldürüyo insanı izinde kullanmıcam doğuma kadar kaldık ankaranın bozkırında

canım medela marka unnadoda sıklıkla indirime giriyor kullananlar memnun.150 falan oluyor fiyatı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…