canımm bende bu sene taşınmayı düşünüyordum bebeğe annem bakacak onların yanından kiraya gidecektim kendi evimi kiraya verip sonra senin gibi düşündüm bu kadar masraf yaptım eve birde zaten bu sene oldukca masraflı geçiyo o yüzden şimdilik erteledik şu kışı bi çıkaralım sonra gitmeyi planlıyorum doğum iznimin bitmesine yakın felan işteee ahh ne güzel sizler tatile girdiniz şu sıcaklarda işe gitmek öldürüyo insanı izinde kullanmıcam doğuma kadar kaldık ankaranın bozkırında
evet biraz öyle oldu canım,benim boyum 172 cm,kilomda 76 çıktı o gün ve iki ay üst üste beşer kilo almışım,zaten doktor dehşete düştü birde bebeğe baklı minnacık,öyle bir yorum yaptı haliyle ve benimde aklıma takıldı.daha rahat olmak gerek biliyorum sonuçta bu bebekler fabrikasyon değiller.çok öznel herşey,anneye göre bebeğe göre farklılık gösterebiliyor ama insan takılıyor malesef.
bende pazartesi yaptırıcam şeker testini ama hiç umudum yok çünkü çok kilo aldım.23+0 haftalık bebeğin kilosu 426-710 gr arasında değişebilir yazıyor radyoloji raporunda benim bebeğinde normal aralıkta ama alt sınıra daha yakın ve 22 haftalık gözüküyor ölçümlerde yani bir hafta geride,bugüne kadar hep gününde çıkıyordu.bu durumda senin bebeğin kilosu hayli iyi canım hiç takma kafana.
biz artık taşınırsak seneye yaz olur bu zamanlarda..o zaman zaten gerekli olacak bebek için ayrı bir alan..
bu yaz sıcaklarında çalışan gebelere allah kolaylık versin..biz de temmuza kadar sınavlara gideceğiz sadece,anadolu lisesindeyim ben.o da haftada 2 gün falan olur..en çok ta okul için hamile kıyafeti almak zorunda kalmadığıma sevindim. diğer pantolonların düğmesini fermuarını kapamadan idare ettim son haftayı.bir tane kumaş hamile pantolonu aldım.hergün de o giyilmiyor.sınavdan sınava giyerim artık..
kızlar bebeğini göbeğinin üstünde hisseden var mı?ben 2-3 gündür yukarıda da aşağıda da alıyorum hareketleri..
kızlar ben aldıklarımı size yazmak istiyorum sizce neler eksik yorumlarsanız sevinirim
2 adet 15'er parça hastane çıkışı
1 adet 7 parça hastane çıkışı
2 adet yelek
7 adet 0-3 çıtçıtlı badi 4 aldım 3 tanede has.çık. içinde var
5 adet 3-6 çıtçıtlı badi
2 adet battaniye kadife
2 adet battaniye penye has.çık.içinde var
4 adet 0-3 tulum
2 adet 3-6 tulum
2 adet 3-6 çok tatlı 3 parça eşofman takımı
1 adet emzirme sütyeni
iç çamaşırı kendime
1 adet sabahlık takımı
2 adet pijama takımı
1 adet ultra prima premiumcare
biberon olarak çoğunluk avent dedi . canım ağız silme mendili,normal atlette bulundur.hatta kilot,sadece altta giyilecek patikli tulum bir kaçtne ve bide alt üstlü takım al bunlar normal tulumdan daha kullanışlı
kızlar bibronda aventmi,dr brown mu hangisini tercih ediyosunuz ben kararsız kaldım
Herkese Günaydınnnn kızlarrrrrrrrrr bugün 21. haftamıza girdik biz kızımlaaaaa:))
mrb cnmbende gebelik orgdan baktım olması gereken 23+0 da 550 gram yazıyor benimde yarın 22+6 15 gün önce 348 gramdı inşallah toparlamıştır benimkide ççççooooookkkkkkk heyecanlıyım yarın saat 12 de randevum inşallah hayırlı haberle gelirim
tam yarıyı bitirmişsiniz...
sağol canım aradan 8 yıl geçince unutuyor insan en azından ben böyleyimkızlar ben aldıklarımı size yazmak istiyorum sizce neler eksik yorumlarsanız sevinirim
2 adet 15'er parça hastane çıkışı
1 adet 7 parça hastane çıkışı
2 adet yelek
7 adet 0-3 çıtçıtlı badi 4 aldım 3 tanede has.çık. içinde var
5 adet 3-6 çıtçıtlı badi
2 adet battaniye kadife
2 adet battaniye penye has.çık.içinde var
4 adet 0-3 tulum
2 adet 3-6 tulum
2 adet 3-6 çok tatlı 3 parça eşofman takımı
1 adet emzirme sütyeni
iç çamaşırı kendime
1 adet sabahlık takımı
2 adet pijama takımı
1 adet ultra prima premiumcare
biberon olarak çoğunluk avent dedi . canım ağız silme mendili,normal atlette bulundur.hatta kilot,sadece altta giyilecek patikli tulum bir kaçtne ve bide alt üstlü takım al bunlar normal tulumdan daha kullanışlı
amin canım inşallahcanım inşşş bunların hepsini bebişin sağlıcakla giyerr ben çalıştığım için süt pompası mecbur alıcam zaten elektirikli olanlarıda dünya para bakalım iyisinden bir tane denk getirip alayım diyorum sürekli takip ediyorum zatenn:)
tühh iyi olmamış babanneyi kaçırmak, bidahaki sefere iyi bi liste hazırlaa benceelimdeki listeye bi bakıyorummm anam karınca duası gibi bissürü şey yazmışlar , yavaş yavaş almaya başlamalıyım sanırım yoksa havalar ısınınca çok zor olucak çıkıp bakmak....
hastaneye giderken kullanılıcak çanta var bide, ben biraz büyük düşünüyorum içine alt açma minderi filan sığsın sonra gezmelere giderken kullanırım, çok arkadaşımı eleştirdim bebeği gelişi güzel halıya yere yatırıp açıyolardı altını ....
evet var çantam mendilde aldımda annemde yapacak sağolun fikirler için
ağladım ya doğum videosunu izlerken
evetttt bitirdikkkk çarşamba günüde bi yüzünü görsem( Dün akşam rüyamda saçma sapan şeyler gördüm zaten
Kızlar birde size Kağaan Kocatepenin vidolarını tavsiye ediyorum. Benim int doktorum adam videolarla herşeyi anlatmış hele birde hafta hafta gebelikte bir annenin haftalarını takip etmiş doğuma kadar doğum dahil videoda var ne zaman seyretsem o videoların sonunda ağlıyorum... Tavsiye ederim seyredin
canım benim ben dün 23+1dim 550 çıktı kuzum doktor haftasına göre iyi dedi yalnız bende senin gibi acaba azmı derdine düştüm ya neden bilmem salı günü saat 3 te ayrıntılı ultrasyonumuz var hadi hayırlısı birde gebelik şekeri çıktı offffffffffffffffffff
herkese merhaba:)geçmişe bakmadım dahaumarım tüm anneler ve tatlı kuzuları iyidir inş.
dün dr. kontrolüm vardı çok şükür bebeğim iyi 3 lü test sonucumuz temiz çıktı, bebeğimin yüzünü gördük babamızla ilk defa çok tatlıydıçok şükür herşey yolundaymış babamızla oğlumuzun ilk cicisini aldık fenerbahçeli hastane çıkışı ayın 23 de detaylı usg var rabbim inş. ondada güzel haberler almayı nasip eder.
benim bebiş kaç kilo doğar acaba ... kayınvalidemin çocuklar maşallah ilk bebeği 6buçuk kilo , eşim 5buçuk , görümcemede ay garibim bi o zayıf doğdu diyolar oda 4buçuk kiloo:)))
şimdi ben 3 kilo doğurunca minnacık gelicek onların gözüne:) ben 3 kilo filan doğmuşum kızımda benim gibi narin olurr :)
aslında o dönem şekeri varmıymış yokmuymuş bilmiyo, ama şimdi çoooooook yüksek şeker hastası . ailede var onların genetik... bana göre de o dönemde şeker hastasıydı..
maallesef normal doğmuş , inanamadım hastanede doğum başlamış sezaryene alamamışlar kadıncaz 30 küsür dikişle doğurmuş , hala dr lara çok sayar....
aman ben öyle kilolu bebiş istemem zaten 3 olsun sağlıklı olsun , rahat doğum olsun...
kızlar 23 haftasında olupta doktora gidip bebişinin kilosunu öğrenenler yazarsa sevinirim sanki benimki az gibi geldi 23+1 550 gram oğlişimmmm
bulamadım ben hafta hafta takıp ettıgı gebenın vıdeosunu link atabılır mısın ?
22+6 da 540 gram cıktı benım kı bende tam tersi fazlamı acaba dıye düşündüm,daha şeker yuklemesı yaptırmadım acaba bende şeker varda bebek kılo mu aldı dedım
canım seninkide 23 haftalık artık .ı bende gebelik şekeri çıktı .ben kilosuna az diyorum sen çok diyosun:)) sağlıklı olsunda rabbimden tek isteğim bu
bulamadım ben hafta hafta takıp ettıgı gebenın vıdeosunu link atabılır mısın ?
22+6 da 540 gram cıktı benım kı bende tam tersi fazlamı acaba dıye düşündüm,daha şeker yuklemesı yaptırmadım acaba bende şeker varda bebek kılo mu aldı dedım
canım güle güle giysin bebişinfenebahçeli hastane çıkışını nerden aldın ??
gebelik şekeri olan annenin bebeği 4 kılonun uzerınde dogarmıs,iyi bir şey değil ki bu
ay tatlıcık bir an benım kayınvalidemden bahsedıyorsun sandım biliyor musun ?o da eşimi 6 kilo dogurmuş,sezeryana almamışlar çok zor dogurmus ve kesik kesik etmısler ondada 30-40 dikiş var,banada dıyorkı sana normal dogum yaptırmam ben çok cektım dıyorkendı oğlu 6 kılo dogmusya o 6 kılo bebeği sağlıklı zannedıyor oğlunun cocuguda 6 kılo dogacak dıye dusunuyor oyle bır ınanısı var kilolu bebek sağlıklı bebek diye inanış var insanlarda halbukı cok yanlış ve ben dedım kı sende kesın gebelık şekeri oluştu o yuzden 6 kılo olmus bebegın dedım ılk defa benden duymuş çok şaşırdı bizim sülalede şeker yok dedi sülaleyle alakası yok gebelik şekeri ayrı dedım
canım 22+6 da 540 gr.geldi
gözlerime inanamıyorumcumartesi sabahı erken bir saatte 6 kişi var ve sohbet ediyoruz...Allah Allah
valla bu hamilvaltıelikte bana bi haller oldu önceden hafta sonları 12 de zor kalkardım şimdi 9 a kadar zorla duruyorum yataktaeşim uyuyo bende biraz temizlik yapim dedim arada da size bakıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?