2012 Ekim Anneleri

biz artık taşınırsak seneye yaz olur bu zamanlarda..o zaman zaten gerekli olacak bebek için ayrı bir alan..

bu yaz sıcaklarında çalışan gebelere allah kolaylık versin..biz de temmuza kadar sınavlara gideceğiz sadece,anadolu lisesindeyim ben.o da haftada 2 gün falan olur..en çok ta okul için hamile kıyafeti almak zorunda kalmadığıma sevindim. diğer pantolonların düğmesini fermuarını kapamadan idare ettim son haftayı.bir tane kumaş hamile pantolonu aldım.hergün de o giyilmiyor.sınavdan sınava giyerim artık..

kızlar bebeğini göbeğinin üstünde hisseden var mı?ben 2-3 gündür yukarıda da aşağıda da alıyorum hareketleri..

ne bilim canım sitelerde araştırdım dünden beri kimisine göre çok iyi kimisininkide 22 haftada 600 gram felan yazıyordu salı günü 3 te ayrıntılı ultrasyonum var dua edin kızlar benim için bebişim sağlıklı çıksınnnn

evet artık yukarılara kayacak hareketleri canım .ay ben ilk hamileliğimde bu kadar pinpirikli değildim ya...

kızlar bibronda aventmi,dr brown mu hangisini tercih ediyosunuz ben kararsız kaldım

hayırlı haberlerle gel canım benimmm

bulamadım ben hafta hafta takıp ettıgı gebenın vıdeosunu link atabılır mısın ?

22+6 da 540 gram cıktı benım kı bende tam tersi fazlamı acaba dıye düşündüm,daha şeker yuklemesı yaptırmadım acaba bende şeker varda bebek kılo mu aldı dedım

canım güle güle giysin bebişin fenebahçeli hastane çıkışını nerden aldın ??

gebelik şekeri olan annenin bebeği 4 kılonun uzerınde dogarmıs,iyi bir şey değil ki bu

ay tatlıcık bir an benım kayınvalidemden bahsedıyorsun sandım biliyor musun ?o da eşimi 6 kilo dogurmuş,sezeryana almamışlar çok zor dogurmus ve kesik kesik etmısler ondada 30-40 dikiş var,banada dıyorkı sana normal dogum yaptırmam ben çok cektım dıyorkendı oğlu 6 kılo dogmusya o 6 kılo bebeği sağlıklı zannedıyor oğlunun cocuguda 6 kılo dogacak dıye dusunuyor oyle bır ınanısı var kilolu bebek sağlıklı bebek diye inanış var insanlarda halbukı cok yanlış ve ben dedım kı sende kesın gebelık şekeri oluştu o yuzden 6 kılo olmus bebegın dedım ılk defa benden duymuş çok şaşırdı bizim sülalede şeker yok dedi sülaleyle alakası yok gebelik şekeri ayrı dedım

kızlar 23 haftasında olupta doktora gidip bebişinin kilosunu öğrenenler yazarsa sevinirim sanki benimki az gibi geldi 23+1 550 gram oğlişimmmm

canım 22+6 da 540 gr.geldi

gözlerime inanamıyorum cumartesi sabahı erken bir saatte 6 kişi var ve sohbet ediyoruz...Allah Allah

9 ay 10 gn - ay ay hamilelik (gebelik) ve doum - 1. Blm - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe ,

burdan seyredebilirsin canım

gözlerime inanamıyorum cumartesi sabahı erken bir saatte 6 kişi var ve sohbet ediyoruz...Allah Allah

valla bu hamilvaltıelikte bana bi haller oldu önceden hafta sonları 12 de zor kalkardım şimdi 9 a kadar zorla duruyorum yatakta eşim uyuyo bende biraz temizlik yapim dedim arada da size bakıyorumm

valla bu hamilvaltıelikte bana bi haller oldu önceden hafta sonları 12 de zor kalkardım şimdi 9 a kadar zorla duruyorum yatakta eşim uyuyo bende biraz temizlik yapim dedim arada da size bakıyorumm

burasıda alışkanlık oldu gözümü açar açmaz burdayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…