2012 Ekim Anneleri

ayyyy çarşamba olsun valla artık yaaa kızım ne durumda görmek istiyorum bende az öönce kıpırdandık yine ufaktan ufaktan tekmeledik napıyoruz içerde bilmiyorum ki:)))

merhaba anneler uzun zaman oldu girmeyeli arada bakıyorum ama vakit buldukça....herkes ii sanırım aman iyi olalım rabbimin izniyle bebişlerimizle...biz şükür gayet iyiyiz çok özledim yavrumu 5 haftadır görmüyorum kaç kilo oldu kaç santim nasıl ne durumda merak içindeyiz bu salı şeker yüklememiz ve ayrıntılı ultrasonumuz var çok heyecanlıyız....güzel haberler vericem sizlere hayırlısıyla dua edin bize...kendinize ii bakın...

kızlar bişey sorucam en son kaçıncı haftaya kadar yolculuk yapma şansımız var biliyomusunuz ,ben 26. haftada yola çıkıcam sanırım 32. haftaya kadar yokum tatile gidicem risk kaçıncı haftada başlıo acaba???

valla doktorların önerdiği 27. haftadan sonra seyehat yasak 27. haftaya kadarda en fazla 1 saatlik uçak yolcuğu ve 4 saatlik özel araçla yolculuğu öneriyorlar araçla çıkılacak yoldada her 1 saatte 10 -15 dkka inip yürümek gerekiyor... Bende 9 da izne ayrılıcam tatil planlarım var iii ce araştırdım:))

camoka güzel soru :) ben de çıkmak istiyorum ama 34. hafta falan gitmem lazım 3,5 saatlik yol .çok zor gibi mi görünüyo??????

hmmm çok sağol canım benim tatil planı yatacak galiba

CANIM VALLA BENDE NE GİYECEĞİMİ ŞAŞIRDIMMM ARTIK KOT PANTOLON KUMAŞ FELAN ALDIM AMA YİNEDE BUNALTIYO EVDE SERESERPE EŞOFMANLA DİNLENMEK VARKENNN NEYSE HAYIRLISI OLSUNDAAAA BUNLAR GÜZEL SIKINTILAR

canım medela marka unnadoda sıklıkla indirime giriyor kullananlar memnun.150 falan oluyor fiyatı...

BENİM ODA ARKADAŞIMDA KULLANMIŞ ONDAN BENDE DÜŞÜNÜYORUM ACABA GİDİP Bİ MEDİKALCİDE BAKSAM SONRADA SİPARTİŞİNİ Mİ VERSEM YOKSA AVENT CHICCO 400 LİRA CİVARINDA BAKALIM ARTIK

çoooook pahalı ben o kadar veremem valla.. unnadoda ekimde bir daha girerse alırım.. 150 idi.zaten işe şubatta başlayacağım..beni emsin,eğer hemen bulamazsam..

kızlar merhabalar bişey sormak istiyorum hamilelikte beyaz akıntı normalmi benim 2gündür akıntım var kokusuz böyle olan varmı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…