ben 2 hafta sonra yaptırcam şeker yüklemesini, 24-28. haftalarda yapılıyor diye biliyorum ben de. senin biraz erken değil mi???
cnm şeker yükleme bildigim kadarıyla 24-28 haftalar arası die biliorum ama ben varmı daha erken yaptıran.benim doktorum henüz birşey demedi.ama ben bu ay sonu gidicem 25 haftayı geçmiş olucam o zaman tedbir amaçlı aç gideyim belki yapar aç yapılıyor sanırım.illaki biraz miden bulanır şekerli sudan.
günaydın kızlar nasılsınız biz dün şeker yüklemesi yaptırdık SAT'a göre 22+1 deydim ultrasonda 23+3 çıktık
sabah aç karna kan verdim,sonra 50 ml şeker verdiler su ile karıştırıp içtim tam bir saat sonra tekrar kan verdim bi de idrar
sınır 140 olmalıymış benim 142 çıktı doktorum önemli değil dedi
yani tam sınırda çıktı
çok zorlanmadım ama çok acıkmıştım:))
bebişim ultrasona göre 23+3 te 618 gr olmuş
ben 2 hafta sonra yaptırcam şeker yüklemesini, 24-28. haftalarda yapılıyor diye biliyorum ben de. senin biraz erken değil mi???
günaydın kızlar nasılsınız biz dün şeker yüklemesi yaptırdık SAT'a göre 22+1 deydim ultrasonda 23+3 çıktık
sabah aç karna kan verdim,sonra 50 ml şeker verdiler su ile karıştırıp içtim tam bir saat sonra tekrar kan verdim bi de idrar
sınır 140 olmalıymış benim 142 çıktı doktorum önemli değil dedi
yani tam sınırda çıktı
çok zorlanmadım ama çok acıkmıştım:))
bebişim ultrasona göre 23+3 te 618 gr olmuş
nazar değmesin .canlarım birde bebişlerinizin kilosunu 2012 ekim anneleri bebeklerinin kiloları kısmınada yazarsanız iyi olur ordan takip etmek bu konuyu burdan takip etmekten daha kolay oluyor:))
bulamadım ben hafta hafta takıp ettıgı gebenın vıdeosunu link atabılır mısın ?
22+6 da 540 gram cıktı benım kı bende tam tersi fazlamı acaba dıye düşündüm,daha şeker yuklemesı yaptırmadım acaba bende şeker varda bebek kılo mu aldı dedım
canım seninkide 23 haftalık artık .ı bende gebelik şekeri çıktı .ben kilosuna az diyorum sen çok diyosun:)) sağlıklı olsunda rabbimden tek isteğim bu
amin canım inşallah hepimizin ki sağlıklı dogsunlarda..ya ben yanlış yazmısım 21+6 daydım dün...ım bugun 22+0 ye gırdım..pazartesi çapada 21+2 iken 340 gr.demişlerdi dün detaylım vardı 21+6 da 540 dedıler fazlamı acaba dedım ??
amin canım inşallah hepimizin ki sağlıklı dogsunlarda..ya ben yanlış yazmısım 21+6 daydım dün...ım bugun 22+0 ye gırdım..pazartesi çapada 21+2 iken 340 gr.demişlerdi dün detaylım vardı 21+6 da 540 dedıler fazlamı acaba dedım ??
e bebek 4 günün içinde 200 grammı almış bence önceki ölçümde bi yalnışlık vardır dur canım benimkindende belli olr salı günü aradan 4 gün geçecek ne kadar fark çıkacak bu arada ayrıntılı nasıl ben çok heycan yapıyorummm
kızlar bu arada sezeryan yaparsanız eğer genel anestezimi düşünüyorsunuz yoksa epiduralmi??
nazar değmesin .canlarım birde bebişlerinizin kilosunu 2012 ekim anneleri bebeklerinin kiloları kısmınada yazarsanız iyi olur ordan takip etmek bu konuyu burdan takip etmekten daha kolay oluyor:))
oraya da yazdım canım:))
bebişler her hafta giderek büyüyolar 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var inşallah 900 gr falan duyarım doktordan :))
kızlar bişey sorucam en son kaçıncı haftaya kadar yolculuk yapma şansımız var biliyomusunuz ,ben 26. haftada yola çıkıcam sanırım 32. haftaya kadar yokum tatile gidicem risk kaçıncı haftada başlıo acaba???
e bebek 4 günün içinde 200 grammı almış bence önceki ölçümde bi yalnışlık vardır dur canım benimkindende belli olr salı günü aradan 4 gün geçecek ne kadar fark çıkacak bu arada ayrıntılı nasıl ben çok heycan yapıyorummm
evet işte ben o yuzden fazlamı dedım ..sen salı gunu yazarsan kıyaslarız iyir olur ....
valla doktorların önerdiği 27. haftadan sonra seyehat yasak 27. haftaya kadarda en fazla 1 saatlik uçak yolcuğu ve 4 saatlik özel araçla yolculuğu öneriyorlar araçla çıkılacak yoldada her 1 saatte 10 -15 dkka inip yürümek gerekiyor... Bende 9 da izne ayrılıcam tatil planlarım var iii ce araştırdım:))
biz artık taşınırsak seneye yaz olur bu zamanlarda..o zaman zaten gerekli olacak bebek için ayrı bir alan..
bu yaz sıcaklarında çalışan gebelere allah kolaylık versin..biz de temmuza kadar sınavlara gideceğiz sadece,anadolu lisesindeyim ben.o da haftada 2 gün falan olur..en çok ta okul için hamile kıyafeti almak zorunda kalmadığıma sevindim. diğer pantolonların düğmesini fermuarını kapamadan idare ettim son haftayı.bir tane kumaş hamile pantolonu aldım.hergün de o giyilmiyor.sınavdan sınava giyerim artık..
kızlar bebeğini göbeğinin üstünde hisseden var mı?ben 2-3 gündür yukarıda da aşağıda da alıyorum hareketleri..
canım medela marka unnadoda sıklıkla indirime giriyor kullananlar memnun.150 falan oluyor fiyatı...
CANIM VALLA BENDE NE GİYECEĞİMİ ŞAŞIRDIMMM ARTIK KOT PANTOLON KUMAŞ FELAN ALDIM AMA YİNEDE BUNALTIYO EVDE SERESERPE EŞOFMANLA DİNLENMEK VARKENNNNEYSE HAYIRLISI OLSUNDAAAA BUNLAR GÜZEL SIKINTILAR
BENİM ODA ARKADAŞIMDA KULLANMIŞ ONDAN BENDE DÜŞÜNÜYORUM ACABA GİDİP Bİ MEDİKALCİDE BAKSAM SONRADA SİPARTİŞİNİ Mİ VERSEM YOKSA AVENT CHICCO 400 LİRA CİVARINDA BAKALIM ARTIK
hmmm çok sağol canım benim tatil planı yatacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?