kızlar merhabalar bişey sormak istiyorum hamilelikte beyaz akıntı normalmi benim 2gündür akıntım var kokusuz böyle olan varmı arkadaşlar
kızlar merhabalar bişey sormak istiyorum hamilelikte beyaz akıntı normalmi benim 2gündür akıntım var kokusuz böyle olan varmı arkadaşlar
24 haftalık olduk bizde bugün kızlar
kızlar tşk ederim cvp için negüzel bebişlerinize kıyafetr alıyorsunuz ben hala hiçbişey almadım çünkü hala riskimiz var yatıyorum büTüngün böyle giderse bebeklerime hiçbişeyini ben seçemicem ama olsun onlar doğsunda doğduktan sonra alırım kendi İstediklerimi
bugün itabariyle 24 haftalık olduk
Rabbim e çok şükür inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.
pazartesi günü hem kontrolümüz hem de şeker yüklememiz var. bize dua edin şeker anneler inşallah hem ben hem bebişim iyidir.
Ben epidural sezaryen olacağım canım
bide spinal var epuduralle spinal aynımı kızlar.
kızlar geldim şimdi plasentamın durumu aynıymış yani yukarı çıkmamış 15 gün sonra yine gidicem alttan bakıcak bu sefer bebeğimiz iyi herşeyi normalmiş hamd olsun napalım hayırlısı olsun allah beterinden korusun...
bi sorun çıkmazsa Allahın izniyle normal doğum istiyorum ağrısıyla sızısıyla "NORMAL":)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?