2012 Ekim Anneleri

sağol cnm epudurali normal doğumdada yapıyorlar sanırım ben hastaneyi aradım doğum fiyatları için normal 250 tl sezeryan 350 tl epudural normal yada sezeryan 1.000 tl.ama sezeryanda hasta isterse isteğe baglı olursa fiyatı değişik olurmu onu bilmiorum. sen zorunlu sezeryanmı yoksa kendinmi istiyorsun.ben hepsinden korkuyorum bakalım ne kısmet olacak.

ben normal doğumdan korkuyorum ( acı yadxa ağrıdan değilde sanki bebeğime bişey olursa havasız kalırsa ben bi hata yaparsam diye (

Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz merak etme, rabbim bu canları bize nasip etmiş çok şükür, sağsalim kavuşmayı da nasip edicektir inşallah. pozitif düşünelim hep

ben hamilelikten önce de normal doğum yaparım diye düşünüyordum, şimdi de öyle düşünüyorum. çok şükür rabbime en ufacık bir korku hissetmiyorum. acısıyla sancısıyla da olsa normal olsun inşallah

Amin canım inşallah rabbim hepimizin evlatlarını sağsalim kucağımıza almamızı nasip eder , ama ben hiç cesaretimi toplayamıyorum bu konuda hatta aklıma her geldiğinde yada biri sorduğunda konuyu kapatmak istiyorum ilk defa bu konuda yorumu burada yaptım en baştan beri hamileliğimde birçok sorun yaşadım .Rabbim her üzüntünün sonunda yüzümüzü güldürdü minik oğlumu bana bağışladı şimdi ya bişi olursa korkusu içimi kaplıyor hep .Hakkımızda hayırlısı Allahım hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip eder İnş.

bende senin gibi korkuyorum cnm bu kadar çok korkarsak zaten normal doğum yapamayız.bende cesaretiimi toplayıp normal yapabilmeyi çok isterdim ama dedigin gibi bebek havasız kalır olmusuz bişey olur die de düşünmeden edemiyorum.hayırlısı ne ise o olsun artık bakalım.

zorunlu sezaryen canım daha önceden aynı yerden ameliyatım var o yüzden...epidural olmasını istemem sebebim o anı görmek istiyorum oğluma ilk hoşgeldini ben söylemek,ilk ağlamasını duymak onu ilk ben koklamak istiyorum

Son düzenleme:
Kizlar bugün seker yükleme sonucu guzel çıktı bügünde Alanya ya geldik kizimla bol bol deniz sefası yapcagiz

Herkese merhaba kizlar,bir haftadir internetim bozuldu giremedim hic,umarim herkes iyidir....

Giremeyince bosluk oldu,merak ettim sizleri...

Dun ayrintiliya girdim,Allaha sukur iyiymis herseyi,oglusum 22+3 500 gr olmussmasallah ona,soyle kiloyla soylesek artik:))))

kızlarcım merhaba herkese fotograf eklemek için ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olabilir misiniz oğluşumun cicişlerini eklesem

aynen cnm Allah'ım izin verirse bi sorun cıkmadan inşallah bende normal istiyorum.inşallah gönlümüze göre olur herşey kızlar

herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar uzun bi süredir giremiyordum ayın 31 nde ayrıntılı ultrasona girmiştim bebeğin kalbinde kireçlenme olduğunu söyledi doktor fetal eko istedi bebeğimin ekosu çekildi şükürler olsun iyi çıktı geçermiş zamanla cinsiyetimizide öğrendik nihayet kızım olacak inşallah çok istiyordum bi oğlum var

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kızımla uğraşıyorum o yüzden pek giremedim tuvalete alıştırmaya çalışıoz bakalım:)))

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kızımla uğraşıyorum o yüzden pek giremedim tuvalete alıştırmaya çalışıoz bakalım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…