2012 Ekim Anneleri

23. haftada kaç aylık hamile olmuş oluyoruz acaba

evet canım arkadaşın dediği gibi 21+6 5.ayın son günü.. 25+6 da 6.ayın son günü. dolu dolu 5 aylık hamilesin şuan. ben çevreme 6.nın içindeyim diye söylüyorum. satından başlayıp ay saysan da aynısı çıkıyor zaten..bir iki gün farkla...

herkeslere günaydın... kızım maşallah çok hareketli bu sabah.. karnı acıktı yavrumun ve ben kahvaltıya yeni otrmak üzereyim.. kızlar yediklerimiz bebeğimizi 1-2 saat sonra doyuruyormuş aman az az sık sık beslenmeyi unutmayalım.. bir de öğlene kadar bekletmeyelim yavru kuşları....

zaten ben kilo aldıramıyormuyum diye canım sıkılıyor

arkadaşlar yataarken sola yatabiliyormusunuz ben zorlanıyorum

hiiiiiç canını sıkma bebeğin kilosu konusunda,daha önce de dediğim gibi onlar tam gramlar değil..400 yazıyorsa 480 de olabilir 320 de.hiç bir zaman tam kilosunu bilemeyiz.. hem bebekler 7.8.9. aylarda alıyor asıl gramları.. bir de lütfen başka bebişlerle de kıyaslama yapma.. bunlar fabrikasyon üretim değil ki hepsi bir olsun..annenin yaşı anne babanın şimdiki ve doğduklarındaki kiloları gibi bir sürü faktör var..sen beslenmene dikkat et,özellikle muz ve keçi boynuzu pekmezi hergün yemeye çalış.çilek te çok iyiymiş dediler dün..

sola yatabiliyorum ama bütün gece duramıyorum demek ki sağımda da buluyorum kendimi sırt üstü de.. ama çoğunluk soldayım..

günaydın iyi pazarlar kızlarcım.bende bende artık tekmeler, hareketler,kımıltılar hissetmek istiyorum.Eşimle ne kadar yağlı bir göbeğim varmış diyoruz daha ancak arada küçük seyrimeler halinde hislerimiz.ee tabi anneciği bebeşim rahat etsin diye besledi büyüttü mideyialan geniş oğluşum ne yapsın

ben o kilolu yağlı falan olayına inanmıyorum..topiğin en şişman annesi olarak ilk hissedenlerden biriyim.ve gayet te net hissettim..

arkadaşlar yataarken sola yatabiliyormusunuz ben zorlanıyorum

bende hep soluma yatmaya çalışıyorum ama gece uyanıp mecburen sağa dönmek zorunda kalıyorum çünkü bacaklarım ve kollarım tutuluyor, eşimden destek alıyorum sırtımdan bana sarılıyor ama bir yere kadar oda uykusunda dönüyor, sonra dikkat ediyorum ama bazen kendimi sırtüstü de buluyorum bu benim en sevdiğim pozisyondur uyamak için :)

canım beslenmem gayet iyi gebelik şekeri çıktı 150 doktor tatlıyı kes tatlı tarzı herşeyi bitireceksin dedi yoksa günlük pekmez yiyordum doktorum kilosu normal haftasına göre dedi 23+1de 550 gram çıktı paşammm.ama diğer sitelerde 600,6 65 felan görünce acaba dedim...yine önceki hamileliğimdeki gibi son aylarımda alacak oğlişim sanırsam

ben o kilolu yağlı falan olayına inanmıyorum..topiğin en şişman annesi olarak ilk hissedenlerden biriyim.ve gayet te net hissettim..

ne güzell maşallah size bol hareketli olun doğuma kadar inşallah.öyleyse benim oğlum tembel yada daha çok yaramazlık yaparım deyip yatıyo öylece

merhaba kızlarr,bende ekim anneleri konusuna bugün adım tmış bulunmaktayımm..yazdıklarınızı okuyorum,bebiş alışverişlerinizi falan çok özeniyorum sizeçünkü ben alışverişe çıkamıyorum..
erken kasılmam olduğu için sürekli yatar ve nadiren oturur vaziiyetteyim.aksi halde hemen karnım sertleşiyo.
plesentamda aşağıda..erken doğum vs olur diye korkmuyo değilim ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..azzra seninde plesentan aşağıda sanırım senin hareketlerinde sınırlama var mı..
benim gibi erken kasılması olan var mı yada..

canım benimde o gün akşam saatlerinde kasılmam olmuştu doktora sordum önemli olmadığını normal olduğunu söyledi nefes darlığını ben ilk aylarımda çekmiştim düşün yağni doktor reflüden dedi göğüs hastalıkları uzmanı

aaa canım tatilin başladı ne güzel , şimdi bebeğinede kendinede bol bol zaman ayırırsın , ısınma sorunu halledilirse acelede etme odayı 2 yaşından sonra yapmak daha mantıklı geliyor bana

birde ben bazen nefes almakta güçlük çekiyorum daralıyorum size de oluyor mu

hoşgeldin...benim de zaman zaman karnımda serleşmeler oluyor doktorum bu konuda bişey demedi..çok ta rahatım bakalım... burada birkaç kişide var bu plesanta durumu..

dururken nefes daralması yaşamıyorum merdivenler zorluyor en çok.. bir de burnum hep tıkalı ağzımdan nefes alıyorum ve bu da şişiriyor beni...

gerçekten bu 9 ayın keyfini çıkarmayı planlıyorum...kaldı 4 ay..

Son düzenleme:

peki ne yapman gerektiğini söyledi doktor,bende doktora görüneyimmi sence,forumdaki doktora sordum kardiyoloğa git dedi..
ama benim kasılmalarımı ultrasonda gördü doktor ıstırahat et sürekli diyo..

aaa canım tatilin başladı ne güzel , şimdi bebeğinede kendinede bol bol zaman ayırırsın , ısınma sorunu halledilirse acelede etme odayı 2 yaşından sonra yapmak daha mantıklı geliyor bana

bu mesaj bana sanırım banaysa cevabım:

evet ısınma işi hallolursa tamamdır..üşeniyorum zaten..bu son 6 yılda 6.evim zaten yeteeeeeerrr..bıktım taşınmaktan. hadi ötekiler bekar eviydi veya bekar evi gibiydi eşya almamıştık. ama şimdi fullll....seneye taşınırız..bebek te büyümüş olur azıcık..ona göre 3+1 e geçeriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…