ben o kilolu yağlı falan olayına inanmıyorum..topiğin en şişman annesi olarak ilk hissedenlerden biriyim.ve gayet te net hissettim..
bende hep soluma yatmaya çalışıyorum ama gece uyanıp mecburen sağa dönmek zorunda kalıyorum çünkü bacaklarım ve kollarım tutuluyor, eşimden destek alıyorum sırtımdan bana sarılıyor ama bir yere kadar oda uykusunda dönüyor, sonra dikkat ediyorum ama bazen kendimi sırtüstü de buluyorum bu benim en sevdiğim pozisyondur uyamak için :)
bu mesaj bana sanırımbanaysa cevabım:
evet ısınma işi hallolursa tamamdır..üşeniyorum zaten..bu son 6 yılda 6.evim zaten yeteeeeeerrr..bıktım taşınmaktan. hadi ötekiler bekar eviydi veya bekar evi gibiydi eşya almamıştık. ama şimdi fullll....seneye taşınırız..bebek te büyümüş olur azıcık..ona göre 3+1 e geçeriz..
Güne kızımın tekmeleriyle uyanmak PAHA BİÇİLEMEZZZZZZ
merhaba kızlarr,bende ekim anneleri konusuna bugün adım tmış bulunmaktayımm..yazdıklarınızı okuyorum,bebiş alışverişlerinizi falan çok özeniyorum sizeçünkü ben alışverişe çıkamıyorum..
erken kasılmam olduğu için sürekli yatar ve nadiren oturur vaziiyetteyim.aksi halde hemen karnım sertleşiyo.
plesentamda aşağıda..erken doğum vs olur diye korkmuyo değilim ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..azzra seninde plesentan aşağıda sanırım senin hareketlerinde sınırlama var mı..
benim gibi erken kasılması olan var mı yada..
ben hala seğirme gibi sanki birisi kapı çalıyo gibi tık tık şeklinde ama sık sık hissediyorum , inşallah 24 te bende kızımın tekmesiyle uyanırım bu arada canım listeye bi el atarsan ismimiz değiştirirmisin Hüma olucak şimalden vazgeçtik
Valla çok bariz tekmelerini hissediyorum artık eşimede hissettiriyorum elini koyuyor evet vurdu diyor büyüdük galiba artıkUyutmadı mesela bu sabah o tekmelerle uyandım o da haklı yani kalkta doyur beni diyor minnoşum
o listeye bir ara göz atıcam valla üşeniyorum
Kızlar bu arada dün annemdeyken çarşıya çıktım , Bellonaya gittim , daha önce beğendiğim bir beşik seti vardı üretilmiyormuş artık , şansıma 1 tane kalmış ellerinde :119: aldım hemen , içinde visco yatağı var , birde bebek karyola seti , hepsi bellona , benim yatak odam ve istediğim tarz itibariyle bana en uygunu buydu , çok mutlu oldum , eve gelince resimlerini eklerim , ha birde karyola setleri çok indirimli şu an bellonada bi bakın derim , içinde karyola kenarlığı , çarşafı , yorganı , yastığı , emzirme yastığı , oyuncak torbası var ve 55 tl ye düşmüş , dandik markalar bile 90 dan başlıyor , birde adama sordum bebek ve genç odası takımlarında boya bile kullanılmıyormuş kaplama yapıyoruz dedi , hiçbir zararlı madde içermez dedi
tamam canım acelesi yok , sen keyfine bak , bende çok aç uyanıyorum yataktan hatta bazen gece wc kalkıncada acıktığımı hissediyorum ama uyma şeytana diorum su içip yatıyorumaslında 1 bardak süt bile içsek uyanır uyanmaz faydası olur kesin minişlerimize
güle güle kullanın canım inşallah iyi günlerdeMerak ettim aldığın takımları eklersin bir an önce Aslında bende aldım geçen hafta uyku setini Özdilekten 120 tl ye içinde yorganı falan var yatak kenarları ve yatak başı koruması funnababyler çok pahalı yaaa 270 tl falan o kadarına da gerek yok bence
evet haklısın bende sabahları sütün içine nesfitlerden koyuyorum içine de fındık atıyorum besleyici olsun diye hem kuru üzümleri de var
Valla çok bariz tekmelerini hissediyorum artık eşimede hissettiriyorum elini koyuyor evet vurdu diyor büyüdük galiba artıkUyutmadı mesela bu sabah o tekmelerle uyandım o da haklı yani kalkta doyur beni diyor minnoşum
o listeye bir ara göz atıcam valla üşeniyorum
herkese merhabalar, nasilsiniz kizlar? giremiyorum bu aralar fazla, malum tasindim is guc. esyalarim falan hic yoktu bi yandan da onlari tamamliyoruz yavas yavas, bebisim gelene kadar bi duzen kuracagiz insallah. 7. aydan itibarende bebisimin ceyizini duzerimhayirlisi bakalim.
kızlar bu atta çantası hakkında ne düşünüyorsunuz ? tercih ettiğiniz bir marka veya model varmı ? ben kararsız kaldım kola asmalı bebekle rahat olmaz sanırım sırta asmalımı alsam acaba ?
tamam canım acelesi yok , sen keyfine bak , bende çok aç uyanıyorum yataktan hatta bazen gece wc kalkıncada acıktığımı hissediyorum ama uyma şeytana diorum su içip yatıyorumaslında 1 bardak süt bile içsek uyanır uyanmaz faydası olur kesin minişlerimize
kızlar bu atta çantası hakkında ne düşünüyorsunuz ? tercih ettiğiniz bir marka veya model varmı ? ben kararsız kaldım kola asmalı bebekle rahat olmaz sanırım sırta asmalımı alsam acaba ?
ben kesinlikle atta çantasını alacağım..kuzenim kullanmıştı çantası da güzel bence.. ama hani bebek çantaları var ya onlar kadar büyük bişey değil.. atta çantasını içindekiler için alacağım özellikle.. bir tane valiz gibi deri çantalardan alıp kol çantası taşımamayı düşünüyorum.. ya da eğer atta çantası bebeğin eşyalarını alırsa düşüncem de değişir.. bakalım..dışarı çıkarken biberonu bezi yedek kıyafeti alt açması battaniyesi derken attaya sığmaz gibi.edammm mı birisi de almıştı burada...ha bu arada edammm görünmüyor uzun zamandır!!!mavi battaniye de yok,çınar efenin annesi burada mı??
bir de şu var
Uni Baby Yenidoğan Bakım Çantası - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?