2012 Ekim Anneleri

ben o kilolu yağlı falan olayına inanmıyorum..topiğin en şişman annesi olarak ilk hissedenlerden biriyim.ve gayet te net hissettim..

topiğin öteki şişman anneside benim bende gayet net hissettim

bende hep soluma yatıyorum ama gece lavabo ıhtıyacım ıcın ne zaman uyansam sağımda buluyorum kendımı, hep solda uyumak olmuyor uyustuuyor kan akışı olmaz yoksa..bence vucud dogal ıhtıyacını karsılıyor sağ-sol-sıt üstü.. benım ıcın hangı pozısyon rahatsa bebek ıcın de o rahattır ben öyle düşünüyorum yani ....

evet sanaydı alıntı yapmamışmıyım :)) bende 2 yaşından sonra düşünüyorum oda yapmayı canım , zaten şu an müsait oda yok bebiş için

Güne kızımın tekmeleriyle uyanmak PAHA BİÇİLEMEZZZZZZ

ben hala seğirme gibi sanki birisi kapı çalıyo gibi tık tık şeklinde ama sık sık hissediyorum , inşallah 24 te bende kızımın tekmesiyle uyanırım bu arada canım listeye bi el atarsan ismimiz değiştirirmisin Hüma olucak şimalden vazgeçtik

benim marjinal canım bu topikteyim uğrarsan vaktin olursa okursun http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/255618-plasenta-previa.html

Valla çok bariz tekmelerini hissediyorum artık eşimede hissettiriyorum elini koyuyor evet vurdu diyor büyüdük galiba artık Uyutmadı mesela bu sabah o tekmelerle uyandım o da haklı yani kalkta doyur beni diyor minnoşum
o listeye bir ara göz atıcam valla üşeniyorum

Kızlar bu arada dün annemdeyken çarşıya çıktım , Bellonaya gittim , daha önce beğendiğim bir beşik seti vardı üretilmiyormuş artık , şansıma 1 tane kalmış ellerinde :119: aldım hemen , içinde visco yatağı var , birde bebek karyola seti , hepsi bellona , benim yatak odam ve istediğim tarz itibariyle bana en uygunu buydu , çok mutlu oldum , eve gelince resimlerini eklerim , ha birde karyola setleri çok indirimli şu an bellonada bi bakın derim , içinde karyola kenarlığı , çarşafı , yorganı , yastığı , emzirme yastığı , oyuncak torbası var ve 55 tl ye düşmüş , dandik markalar bile 90 dan başlıyor , birde adama sordum bebek ve genç odası takımlarında boya bile kullanılmıyormuş kaplama yapıyoruz dedi , hiçbir zararlı madde içermez dedi

tamam canım acelesi yok , sen keyfine bak , bende çok aç uyanıyorum yataktan hatta bazen gece wc kalkıncada acıktığımı hissediyorum ama uyma şeytana diorum su içip yatıyorum aslında 1 bardak süt bile içsek uyanır uyanmaz faydası olur kesin minişlerimize

güle güle kullanın canım inşallah iyi günlerde Merak ettim aldığın takımları eklersin bir an önce Aslında bende aldım geçen hafta uyku setini Özdilekten 120 tl ye içinde yorganı falan var yatak kenarları ve yatak başı koruması funnababyler çok pahalı yaaa 270 tl falan o kadarına da gerek yok bence

evet haklısın bende sabahları sütün içine nesfitlerden koyuyorum içine de fındık atıyorum besleyici olsun diye hem kuru üzümleri de var

herkese merhabalar, nasilsiniz kizlar? giremiyorum bu aralar fazla, malum tasindim is guc. esyalarim falan hic yoktu bi yandan da onlari tamamliyoruz yavas yavas, bebisim gelene kadar bi duzen kuracagiz insallah. 7. aydan itibarende bebisimin ceyizini duzerim hayirlisi bakalim.

saol canım hepimiz iyi günlerde kullanalım inşallah aldıklarımızı , gelir gelmez eklerim , bellonadada 120 civarıymış normalde kampanyada 80 e düşmüş , son kalanlarıda 55 e düşürmüşler bitirmek için , eğer bu kadar uygun olmasaydı bende özdilekten almayı düşünüyordum benim birçok textil hep özdilekten hepside taş gibi hala , artık bebeğimin havlularını alırım ordanda birde yazlık nevresim takımı alırım almam lazım zaten

bizim kız babasıyla oynuyor resmen dalga geçiyor ben elimi koymasam da hissediyorum ya,kıpırdıyor diyorum,gelip elini koyuyor eşim de,bekliyor bekliyor bekliyor,tık yok.sıkılıyor tabi bırakıyor..hoooop bizimki kıpırdıyor hah diyorum kaçırdın. deli oluyor.. daha nasip olmadı zavallıma. o da artık bıraktı elini melini koymuyor.trip atıyor kıza.küsmüş artık.. iki çocuğum olacak galiba..yandımmm:18::18:

hayırlı olsun yeni eviniz , bizde 7 ay kadar oldu taşınalı , hele eşya filan almak çok tatlı telaşlar ama sen iş yapma bişey kaldırma , dikkat et , gerisi yavaş yavaş olur

kızlar bu atta çantası hakkında ne düşünüyorsunuz ? tercih ettiğiniz bir marka veya model varmı ? ben kararsız kaldım kola asmalı bebekle rahat olmaz sanırım sırta asmalımı alsam acaba ?

kızlar bu atta çantası hakkında ne düşünüyorsunuz ? tercih ettiğiniz bir marka veya model varmı ? ben kararsız kaldım kola asmalı bebekle rahat olmaz sanırım sırta asmalımı alsam acaba ?

ben kesinlikle atta çantasını alacağım..kuzenim kullanmıştı çantası da güzel bence.. ama hani bebek çantaları var ya onlar kadar büyük bişey değil.. atta çantasını içindekiler için alacağım özellikle.. bir tane valiz gibi deri çantalardan alıp kol çantası taşımamayı düşünüyorum.. ya da eğer atta çantası bebeğin eşyalarını alırsa düşüncem de değişir.. bakalım..dışarı çıkarken biberonu bezi yedek kıyafeti alt açması battaniyesi derken attaya sığmaz gibi.edammm mı birisi de almıştı burada...ha bu arada edammm görünmüyor uzun zamandır!!!mavi battaniye de yok,çınar efenin annesi burada mı??

bir de şu var

Uni Baby Yenidoğan Bakım Çantası - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

cnm ben de bir sabah uyandım acıkmışım.gittim süt içeyim bari yarasın bebişime dedim aç karnına bana çok fena dokundu.bütün gün kustum.reflü de var bende eskden beri ondan mıdır bilmiyorum.o günden beri kahvaltıdan 1 saat sonra falan içiyorum sütü.

ben bübschen markalı olanı aldım jokerden 70 liraya içinde kremleri şampuanı yağı falan var alt açma bezi çantası da çok şık ciciler topiğinde paylaşmıştım fikir olsun sizlere de

cnm burdayım ben :)))
bu arada unı baby cıvıl bebede 29.90 daha uygun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…