2012 Ekim Anneleri

bizde de durum aynı.babası tam elini koyuyo bizimki duruyo.bekliyo bekliyo yok..bırakınca yine başlıyo.yaramaz bunlar yaramaz

herkese selammmmmmmmmmmmm

bizim artık netimiz var kızlar hergün gelirim

nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıllarrrrrr

derinada evet deprem oldu ama ben anlamadımmmm

kızlar bu atta çantası hakkında ne düşünüyorsunuz ? tercih ettiğiniz bir marka veya model varmı ? ben kararsız kaldım kola asmalı bebekle rahat olmaz sanırım sırta asmalımı alsam acaba ?

merhaba canım
ben geçen gün niveanın atta çantasını aldım çok hoş bir çantası var ben beğendim
içinde ıslak mendil,bebe yağı,pişik kremi,sabun,şampuan ve alt açma var
fiyatıda uygun .migrostan aldım ben nette stoklar bitmişti ama şimdi baktım tekrar satışa girmiş bi bakın derim

Nivea Baby Kol Çantalı Atta Seti - e-bebek.com

Slm anneler esimin kuzeni eczacı ve eczanesi var bana catlak için mustela önerdi bebek bakım ürünü olarakta sadece mustela önerdi yine niwea ne Sebamed hiçbirini kullanma icinde alerji yapıcı maddenin çok yüksek olduğunu söyledi Yani mustela aldım bende

Son düzenleme:
iyi akşamlar tombul anneler
aranızda lierac çatlak kremi kullanan var mı?
ben kullanmaya başladığımdan beri özellikle göbüşümün sağ ve sol tarafında acayip kuruma var
derim dökülüyo resmen
doktorum mustela al demişti keşke onu alsaydım bi sürü para verdim bu lieraca
bol bol sürüyorum bitsin diye ,biter bitmez mustela alıcam
var mı aranızda mustela kullanan ???

ben kullanmaya başladığımdan beri özellikle göbüşümün sağ ve sol tarafında acayip kuruma var
derim dökülüyo resmen

derim dökülüyo resmen

Herkese iyi aksamlarrr,,,
Biz bu aksam markete gittik,ben heyecanlandim,primanin bezini,dalin sampuan,bebe yagi,islak mendil aldim:))

Canım ben lierac kullanıyorum ama senin dediğin gibi bir şikayetim olmadı. En çok lieracla mustela kullanılıyormuş zaten. Benimde aklımda mustela var bu bitince onu mu alsam diyorum. Çabucakta bitiyorlar yaaa bir sürü para kendi hazırladığım zeytinyağlı badem yağlı ceviz yağlı kakao yağlı ve içinde 5 tane E vitamini ampulu olan karışımı da uzunca süre kullandım fakat kolayca emmediği için zor oluyordu ama harika oluyordu. onu da yapabilirim ama yazın da vıcık vıcık hiç çekilmez

kızlar bugun ruyamda erken dogum yapıyordum erken olmasına ragmen 3,650 gr doguyordu sımsıyah sacları tombul yanakları vardı bakalım dogunca aynısımı olcak

valla niye böyle oldu anlamadım hani daha öncesinde bebe yağı kullanıyodum lieractan daha iyiydi
cildim birden kurumuş olamaz
neyse bi de mustelayı deneyeyim bakalım nolucak

benimki de ayni ben elimi koymasamda hissediyorum hatta disardan da görunuyo, ne zaman esime bak simdi pit pit aticak karnim diyorum bakiyor tik yok, kafasini ceviriyor oynuyor benimki pit diye neyse ki gördu gecen gun hosuna gitti, vuruyor parmaklariyla karnima hafifce, rahatsiz ediyor oglumu

Bende kayisuli,susam,aci badem kullaniyorum ama gercerten hic cekilmiyo yazin,kivami koyu,emmiyo ve kokuyo(iyyy su anda da surdum ve yapis yapis hissediyorumnn

Seninkarisimi alip yapiyim bakalim yarin zyagini ne kadar koyuyorsun masumCum

canım ben lierac kullanıyorum,çok ta memnunum,bi şikayetim yok. çatlamaya başlamıştım ben,anında durdu.. işe yaramayacak olsaydı çatlamaya devam ederdi diyorum ama bakalım zaman ne gösterecek...ama tabi her ürün her cilde aynı olmaz. bebeklerde bile kimi prima süper diyor ama kiminin bebeğine alerji yapıyor.. cildine yaramamış demek ki...

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri yeni bir hafta başlıyor inşallah hepimiz için daha güzel çok güzel bir hafta geçiririz. biz biraz mide yanması derdi çekiyoruz da bu arada gene iş gene iş

günaydın güzel anne adayları ve bebişleri nasılsınız :) uzun zamandır gelemediim özürdilerim bunun için o kadar cok yazılmıs ki geçmişi okumaya yetişemedim. fazla nete gelemiyorum artık geldikce yazarım size. cok öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…