arkadaslar antalyada deprem oldu cok korktum
bizim kız babasıyla oynuyor resmen dalga geçiyorben elimi koymasam da hissediyorum ya,kıpırdıyor diyorum,gelip elini koyuyor eşim de,bekliyor bekliyor bekliyor,tık yok.sıkılıyor tabi bırakıyor..hoooop bizimki kıpırdıyor hah diyorum kaçırdın. deli oluyor.. daha nasip olmadı zavallıma. o da artık bıraktı elini melini koymuyor.trip atıyor kıza.küsmüş artık.. iki çocuğum olacak galiba..yandımmm:18::18:
kızlar bu atta çantası hakkında ne düşünüyorsunuz ? tercih ettiğiniz bir marka veya model varmı ? ben kararsız kaldım kola asmalı bebekle rahat olmaz sanırım sırta asmalımı alsam acaba ?
iyi akşamlar tombul anneler
aranızda lierac çatlak kremi kullanan var mı?
ben kullanmaya başladığımdan beri özellikle göbüşümün sağ ve sol tarafında acayip kuruma var
derim dökülüyo resmen
doktorum mustela al demişti keşke onu alsaydım bi sürü para verdim bu lieraca
bol bol sürüyorum bitsin diye ,biter bitmez mustela alıcam
var mı aranızda mustela kullanan ???
Canım ben lierac kullanıyorum ama senin dediğin gibi bir şikayetim olmadı. En çok lieracla mustela kullanılıyormuş zaten. Benimde aklımda mustela var bu bitince onu mu alsam diyorum. Çabucakta bitiyorlar yaaa bir sürü para kendi hazırladığım zeytinyağlı badem yağlı ceviz yağlı kakao yağlı ve içinde 5 tane E vitamini ampulu olan karışımı da uzunca süre kullandım fakat kolayca emmediği için zor oluyordu ama harika oluyordu. onu da yapabilirim ama yazın da vıcık vıcık hiç çekilmez
kızlar bugun ruyamda erken dogum yapıyordum erken olmasına ragmen 3,650 gr doguyordu sımsıyah sacları tombul yanakları vardı bakalım dogunca aynısımı olcak
bizim kız babasıyla oynuyor resmen dalga geçiyorben elimi koymasam da hissediyorum ya,kıpırdıyor diyorum,gelip elini koyuyor eşim de,bekliyor bekliyor bekliyor,tık yok.sıkılıyor tabi bırakıyor..hoooop bizimki kıpırdıyor hah diyorum kaçırdın. deli oluyor.. daha nasip olmadı zavallıma. o da artık bıraktı elini melini koymuyor.trip atıyor kıza.küsmüş artık.. iki çocuğum olacak galiba..yandımmm:18::18:
Canım ben lierac kullanıyorum ama senin dediğin gibi bir şikayetim olmadı. En çok lieracla mustela kullanılıyormuş zaten. Benimde aklımda mustela var bu bitince onu mu alsam diyorum. Çabucakta bitiyorlar yaaa bir sürü para kendi hazırladığım zeytinyağlı badem yağlı ceviz yağlı kakao yağlı ve içinde 5 tane E vitamini ampulu olan karışımı da uzunca süre kullandım fakat kolayca emmediği için zor oluyordu ama harika oluyordu. onu da yapabilirim ama yazın da vıcık vıcık hiç çekilmez
iyi akşamlar tombul anneler
aranızda lierac çatlak kremi kullanan var mı?
ben kullanmaya başladığımdan beri özellikle göbüşümün sağ ve sol tarafında acayip kuruma var
derim dökülüyo resmen
doktorum mustela al demişti keşke onu alsaydım bi sürü para verdim bu lieraca
bol bol sürüyorum bitsin diye ,biter bitmez mustela alıcam
var mı aranızda mustela kullanan ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?