arkadaslar antalyada deprem oldu cok korktum
ben bübschen markalı olanı aldım jokerden 70 liraya içinde kremleri şampuanı yağı falan var alt açma bezi çantası da çok şık ciciler topiğinde paylaşmıştım fikir olsun sizlere de
peki ne yapman gerektiğini söyledi doktor,bende doktora görüneyimmi sence,forumdaki doktora sordum kardiyoloğa git dedi..
ama benim kasılmalarımı ultrasonda gördü doktor ıstırahat et sürekli diyo..
günaydın kızlaaar.p.tesi evde olmak güzel bişeymiş.. doktorum programını izleyebileceğim.sadece yarın okula gideceğim -bu hafta -toplantı için.ondan sonraki 3 haftada birkaç kere sınavlara gideceğim o kadaaaaaar..kahvaltıdan sonra eşimi uğurladım sadece bulaşık makinesini boşalttım yerleştirdim ve elektrik süpürgesi tuttum toz aldım ama kan ter içinde kaldım. sanki tüm eve dipten girişmişim gibi yoruldum.. en şaşırtan da çoooook terlemek oldu. bu da sanırım hamileliğin bir getirisi..
bu arada karar verdim temmuzda eve dipten bi girişeceğim annem gelsin de bi..ağustosta da bebeğin eksiklerini tamamlayıp yıkama ütüleme işlerini yaparız..bu yaz memlekette de çok kalmayı planlamıyorum. gökçeadaya gideriz bir süre,biraz izmir. sonra kula.. bakalım planlar bunlar ama....
Gunaydın guzel anneler ve beişleri sağlıklı,mutlu,huzurlu bir hafta olsun,bu haftamızıda sağ salim atlatalım inşallah...bizde 22+2 olduk
5.ayı bıtırıyormuyuz ne oldu şimdi:16
günaydın kızlaaar.p.tesi evde olmak güzel bişeymiş.. doktorum programını izleyebileceğim.sadece yarın okula gideceğim -bu hafta -toplantı için.ondan sonraki 3 haftada birkaç kere sınavlara gideceğim o kadaaaaaar..kahvaltıdan sonra eşimi uğurladım sadece bulaşık makinesini boşalttım yerleştirdim ve elektrik süpürgesi tuttum toz aldım ama kan ter içinde kaldım. sanki tüm eve dipten girişmişim gibi yoruldum.. en şaşırtan da çoooook terlemek oldu. bu da sanırım hamileliğin bir getirisi..
bu arada karar verdim temmuzda eve dipten bi girişeceğim annem gelsin de bi..ağustosta da bebeğin eksiklerini tamamlayıp yıkama ütüleme işlerini yaparız..bu yaz memlekette de çok kalmayı planlamıyorum. gökçeadaya gideriz bir süre,biraz izmir. sonra kula.. bakalım planlar bunlar ama....
Günaydın Hanımlar
Sabahları artık hepimiz kuzularımızın tekmeleriyle uyanıyoruz ne güzelll
Bu hafta bir an önce geçsin çünkü bizim cuma günü kontrolümüz var minik kuşumu göreceğim
Bugün kontrolü olan arkadaşlarımız inş. güzel haberlerle dönerler
Sıcaklardan yana bizde şikayetçiyiz evde sorun yok arabada da aynı şekilde rahatız ama dışarı çıkmak alışveriş yapmak çok zor oluyo ancak avm ler de rahat rahat geziyoruz...Aradığım herşeyde avm de olmuyor tabii... son aya kalmadan bütün eksikleri bitirmek lazım yoksa bu sıcaklar sırtımızdayken dışarı çıkmak daha da eziyet olur
Bu arada yarın ıkea dan oğlumuzun beşiğini alacağız
kızlar sabah kahvemi içiyorum gelin içelim:))
ayyy afiyet olsun..bana kahveyi vermedi doktor çay içebiliyorum(
işte onu doktoruma soracağım..kendi arabamızla gideceğimiz için saate bir 10-15 dk yürüyebilirim.ç.kaleden izmire giderken zaten çoooook güzel yerler var. her bir yere girer çıkarız..peki yolculuk işi nasıl olacak 27 haftadan sonra riksli diye duydum am bilemem gittiğin yerde kalma:))
ben de sanırım onu alacağım ikeadan. tam net değilim ama öyle görünüyor..Günaydın Hanımlar
Sabahları artık hepimiz kuzularımızın tekmeleriyle uyanıyoruz ne güzelll
Bu hafta bir an önce geçsin çünkü bizim cuma günü kontrolümüz var minik kuşumu göreceğim
Bugün kontrolü olan arkadaşlarımız inş. güzel haberlerle dönerler
Sıcaklardan yana bizde şikayetçiyiz evde sorun yok arabada da aynı şekilde rahatız ama dışarı çıkmak alışveriş yapmak çok zor oluyo ancak avm ler de rahat rahat geziyoruz...Aradığım herşeyde avm de olmuyor tabii... son aya kalmadan bütün eksikleri bitirmek lazım yoksa bu sıcaklar sırtımızdayken dışarı çıkmak daha da eziyet olur
Bu arada yarın ıkea dan oğlumuzun beşiğini alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?