2012 Ekim Anneleri

ayrıntılıya girdinmi sen canım grdiysen nasıl anlatırmısın

evet cnım girdim çok şükür güzel sonuçlar aldık...

radyoloji uzm. doktorumuzla beraber birlikte baktılar uzun sürdü 25 dak. siyah beyaz olarak organlarına baktılar...daha öncede yazmıştım aslında gerçekten bu denli detaylı olacağını hiç beklemiyordum...göz küreciklerine baktılar doğuştan gelen katarak varmı yokmu diye...omurgasındaki disklerde açıklık olup olmadığına baktılar..kalbin dört odacığı olması gerekiyormuş onu incelediler...kalbin karıncık ve kulakçıklarını incelediler kalp atım hızıyla uygun olması gerekiyormuş onların gelişiminin..orta beyinle arka çukurluğu ölçtüler gebelik haftasıyla uyumlu olmalıymış bide beyinciğin baş çevre yapısıyla, gebelik haftasının uyumlu olması gerekiyormuş..kemik ölçümlerini yaptılar...mide, karaciğer, akciğer, diyafram ,bağırsaklar, böbrekler karın duvarı incelendi...kalbin arka odacığında bir damar varmış onu görmemiz gerek dediler yana yat dediler ve o damara baktılar çünkü o damarın genişliğini görerek herhangi bir kromozom bozukluğu olup olmadığını netleştiriyorlarmış...aklıma gelenler bunlar...daha sonra biraz ayağa kaldırdılar iki bardak su içtim sonrada 4d ile incelediler elleri ayakları normal mi parmakları vs net bir şekilde incelediler güzel göründüğü anları resim olarak verdiler birde cd verdiler..Bir de dosya olarak rapor hazırladılar bir örneğini de bize verdiler...Hiç aklımın ucundan geçmeyecek kadar çok detay varmış meğer incelenmesi gereken içim çok daha rahatladı...

Son düzenleme:
Herkese gunaydinnnn

Yillik izne ciktim 1 hafta evdeyim:)))temizlik yapicam simdi ama cok sicak yattigim yerden kalkamiyorum:)))

aynen canım bizimde yapıldı radyolojide detaylı ultrason 45 dk sürdü 2 tane oluncaaynılarını bizede yaptılar çok şükür herşey güzel çıktı cd mizi aldık arada seyrediyoruz fotolarımızıda dolaba yapıştırdım gelip gidip öpüyorum yakışıklı oğluşlarımı

aaaaa diğeride mi oğlan çıktı

maşallah canım size
epeydir yoktun taşınıyordun yanlış hatırlamıyorsam yerleştin mi yeni evine canım...diğerinin kız olabileceğini söylemişti galiba o dönemler doktorun ama erkekmiş bak sen yaramaza

canım sorma yaa bende öyle sürekli izliyorum bide seviyorum kendi kendime ahh kuzum tatlı kuzum diye

günaydın kızlarrrrr yolun yarısını aştık artık allahın izniyle rabbim geri kalanıda sağlıklı bir şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah huzurla mutlulukla

evet canım taşındım yerleştim çok şükür internetimizde yeni bağlandı

ilk ultrasonda 14. haftada biri erkek diğeri kıza benziyor demişlerdi sonradan oda erkek olduiki yaramazım geliyor allahın izniyle

çınar ve yiğit

off zor oluyo artık yaaaa , benim karnım iyice büyüdü daha 4 ayımız var ben nasıl olucam bilemiyorum gerçekten korkmaya başladım ama ben normal süpürge ile süpüremiyorum evi , eğilmek gerekiyor çünkü o zaman sancı gibi bişey giriyor karnıma , benim robot süpürgem var o süpürüyo artık bende tozları alıyorum , böyle idare edicez , bebek oluncada çok işime yaricak die düşünüyorum , çok tavsiye ederim hamişlere ama şu an bebeklarden ona sıra gelirmi bilmiyorum , ben alalı baya oldu
Odkurzacz Samsung NaviBot SR8845 - RTV EURO AGD - YouTube

adlarıyla uzun ve sağlıklı bir ömür yaşasınlar oğulların annesi

Bende çarşamba gircem ayrıntılı ultrasona öğleden sonra inş hayırlı haberlerle gelirim bende sizler gibiiii

geçmişte yazmıştım ama okumadın sanırım ben bellonadaki anıl beşik setini buldum canım , buradada 1 tane kalmış , ben yakındanda çok beğendim , hem altı yüksek , hem tekerli hemde yan tarafı komple çıkabiliyor , zaten kafayı takmıştım biliyorsun :)) markası bellonaymış bu arada içindede bellona yatağı vardı birde bellona karyola seti aldım oda çok indirimdeydi , 120 den 55 e düşmüş şansıma buradada son 1 tane kalmış beşikten çok mutlu oldum , eve gelince eklerim resimlerini

Bende çarşamba gircem ayrıntılı ultrasona öğleden sonra inş hayırlı haberlerle gelirim bende sizler gibiiii

hemen yaz bize döner dönmez , bende doktoruma gideceğim direk bakalım o isteyecekmi , istemezse genede girmek istiyorum , sen memnun kalırsan bende andevada girebilirim ama doktorum gerekli görürse medisuda girerim mecbur , inşallah hayırlı haberlerle dönersin

gunaydın kızlar .bende kayınvalıdemde kalıyorum normal zamandada arada gelır kalırız.buraya bır yatak almayı dusunuyorum ama nasıl bısey alıcagımı bılemıyorum.bu aksam bebek arabasını almaya gıdıcez onuda alıyım dıyorum bana bır fıkır verınde alıyım ya.

maşallah yavrularına yanlız o usg resimleri havayla temas ettikçe siliniyor bi süre sonra , ben albüme koydum hemen sende öyle birşey yap istersen , ileridede bakmak istersin belki

Hayırlı olsun canım güle güle kullanın...karyola setini bende bellonadan almıştım ben aldığımda da aynı fiyattı epeydir indirimde zaten bellona bebe uyku seti hatta fotolarını paylaşmıştım uyku setinin bence çok kullanışlı inş. kullanırkende memnun kalırız

darısı benim başıma gelir gelmez yazarım

benim aldığım bunun aynısı , bellonada satılıyor anıl beşik seti ismi ama artık üretilmiyor yinede bulma ihtimalin var altta sallanma aparatı var onu çıkarınca sallanıyor , içeri katlayınca tekerlekli oluyor , ön parmaklıklarda asansörlü , yüksek yada alçak kullanılabiliyor

Son düzenleme:
maşallah yavrularına yanlız o usg resimleri havayla temas ettikçe siliniyor bi süre sonra , ben albüme koydum hemen sende öyle birşey yap istersen , ileridede bakmak istersin belki

teşekkür ederiz teyzeleri hepimizin kuzuları sağlıkla sıhatle dünyaya gelsin inşallahhhhh

renkli olanlardamı silinir canım siyahbeyazlar silinir ama renkliyi duymamılştım

cnm ne güzel bişeymiş bu böyle ilk kez görüyorum geri kalmışım heralde biraz ben :)))

amin canım , karyola seti gayet güzel geldi bana , zaten istikbal bellona aynı biliyorsun , turuncu aldım ben , kız diede herşeyi pembe veya kırmızı istemiyorum , yeşil , sarı mavide alıcam kızıma :)) rengarenk olsun du bakiyim hemen senin eklediğin fotoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…