2012 Ekim Anneleri

bu benım bebek odam bu senın onerdıgın besıkte onunla neredeyse aynı ozellıkte.ben bu takımı 720 tl ye aldım uretımden kalktı.pekı bu senın onerdıgın besık ne kadar bırde fıyata neler dahıl

kızlar ben çok oturdum biraz uzanmam lazım
sizler maşallah her şeyinizi kendiniz yapıyosunuz benim annem yardıma geliyor ben hiç bişeye elimi sürmüyorum gnelde yatarak geçiriyoruzz biz

biraz dinlenelim yemeğimizi filan yiyelim öğleden sonra görüşürüz bebekler ve siz allaha emanet olun görüşürüzzzzzzz
bu maşallahlarrrrr bebiişlerimizeeeeeeeeeeeeeeeee görüşürüzzzzz

cnm ne güzel bişeymiş bu böyle ilk kez görüyorum geri kalmışım heralde biraz ben :)))

yokcanım geri kalmaktan değilde , ben 7 ay önce aldım hep eşyalarımı hepsi samsung , bende mağazada gördüm tesadüfen yoksa benimde haberim olmazdı büyük ihtimal , görür görmez bayıldık eşimle , hepsini samsungtan alınca baya bi indirimde yaptılar bize , öyle denk geldi yani

sende çok iyi almışsın takımı , ben 335 e aldım beşik ve yatağını 55 te karyola seti toplam 390 oldu ama bu liste fiyatı , ben pazarlık yapmadım çünkü 10 a böldürdüm , eğer böldürmesem indirirm yaptırırdım

canım istikbal bırde ben fuara felan da gıttım cok arastırdım bu fıyata yok hıcbıryerde.2 yıl garantılı

kızlar ben bayramdan sonra bebeğimin odasıını hazırlamayı düşünüyorum yani ağustos sonu görümcemde burda olucak oda yanımda olmak ister onla hazırlayalım diyorum erkenmi sizce eylül sonuna kadar kirlenirmi eşyalar

cicilerim topiğinde canım ama biraz gerilere bak epey oldu çünkü ekleyeli

banada lazıııımmmmm kaç para acaba???????:26::26::26::26::26:

kızlar allah kısmet ederse doğumdan sonra korse takmayı düşünen ve fikri olan varsa paylaşırmı tombiş olmama rağmen benim göbeği yoktu kızım da sezeryan oldum sonrada acıdan takamadım yağ birikintisi oldu iğrenç bunda bari dayanıp taksamda düz olsa diye geldi aklıma sizce......?

beklerken kirlenmez dimi bana kalsa son 1 ay yerleştiririm ama görümcem yanımda olsun istiyorum düğünümüzde eşya yerleştirirken yanımızda olamadı üzüldü bari yiğenininkinde olsun

yok be canım ole bır ttozunu alırsın doguma az kalada bır detaylı sıler temızler yıkarsın tamam

slmmmm annişlerrr
bu ne sıcak yaaaaaaaa
tabi benim gibi türkiyenin en sıcak bölgesinde bulunursan yapıcak bişey olmas
45 derece kesin var yani
sular akıyo bedenimden
neyseki okula sabahları gidiyoz
bugün sabaha karşı kızım sağolsun pıt pıt tekmeledi durdu
uyuyamadım
gözlerim kapalı gülümseyerek yatıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…