- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Eki Görüntüle 441678 benim aldığım bunun aynısı , bellonada satılıyor anıl beşik seti ismi ama artık üretilmiyor yinede bulma ihtimalin var altta sallanma aparatı var onu çıkarınca sallanıyor , içeri katlayınca tekerlekli oluyor , ön parmaklıklarda asansörlü , yüksek yada alçak kullanılabiliyor
cnm ne güzel bişeymiş bu böyle ilk kez görüyorum geri kalmışım heralde biraz ben :)))
Eki Görüntüle 441679 bu benım bebek odam bu senın onerdıgın besıkte onunla neredeyse aynı ozellıkte.ben bu takımı 720 tl ye aldım uretımden kalktı.pekı bu senın onerdıgın besık ne kadar bırde fıyata neler dahıl
sende çok iyi almışsın takımı , ben 335 e aldım beşik ve yatağını 55 te karyola seti toplam 390 oldu ama bu liste fiyatı , ben pazarlık yapmadım çünkü 10 a böldürdüm , eğer böldürmesem indirirm yaptırırdım
kızlar ben bayramdan sonra bebeğimin odasıını hazırlamayı düşünüyorum yani ağustos sonu görümcemde burda olucak oda yanımda olmak ister onla hazırlayalım diyorum erkenmi sizce eylül sonuna kadar kirlenirmi eşyalar
amin canım , karyola seti gayet güzel geldi bana , zaten istikbal bellona aynı biliyorsun , turuncu aldım ben , kız diede herşeyi pembe veya kırmızı istemiyorum , yeşil , sarı mavide alıcam kızıma :)) rengarenk olsundu bakiyim hemen senin eklediğin fotoya
canım hıcbırsey olmaz ben 3 ay once aldım
canım hıcbırsey olmaz ben 3 ay once aldım
cicilerim topiğinde canım ama biraz gerilere bak epey oldu çünkü ekleyeli
yarısına kadar baktım ama göremedim henüz :)) neyse bahaneyle bakıyorum hepsine
off zor oluyo artık yaaaa , benim karnım iyice büyüdü daha 4 ayımız var ben nasıl olucam bilemiyorum gerçekten korkmaya başladımama ben normal süpürge ile süpüremiyorum evi , eğilmek gerekiyor çünkü o zaman sancı gibi bişey giriyor karnıma , benim robot süpürgem var o süpürüyo artık bende tozları alıyorum , böyle idare edicez , bebek oluncada çok işime yaricak die düşünüyorum , çok tavsiye ederim hamişlere ama şu an bebeklarden ona sıra gelirmi bilmiyorum , ben alalı baya oldu
Odkurzacz Samsung NaviBot SR8845 - RTV EURO AGD - YouTube
banada lazıııımmmmm kaç para acaba???????:26::26::26::26::26:
biz 1000 tl ye almıştık nakit ama indirim yapmışlardı , bi samsung bayisinden öğrenebilirsin tam fiyatı 1200 tl civarıdır die düşünüyorum zam gelmediyse
beklerken kirlenmez dimi bana kalsa son 1 ay yerleştiririm ama görümcem yanımda olsun istiyorum düğünümüzde eşya yerleştirirken yanımızda olamadı üzüldü bari yiğenininkinde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?