2012 Ekim Anneleri

daha sabah sürdüm lieracı şimdi karnımda kuru tortu bırakmış yine
bana yaramadı sanırım mustela eczanelerde satılıyo mu ki illa netten mi almamız gerekiyo ???

Hepinize Selamlar Arkadaşlar Yeni Haftamız Hayırlı Olsun Hepimize

Canım Benim aldığım çantaya da bebek gezi çantası diyor içinde ve yanlarında bölmeleri var biberon için fakat ısısını tutması için bir bölümü yok. Ama içi geniş zaten kremleri şampuanları çıkartıcam bu çantayı bir yere giderken bebeğin eşyalarını koyucam biberondu beziydi alt açma bezi de içinde yani sizlerin bahsettiği attaaaa çantası oluyor tek farkı ısıyı tutan bölümünün olmaması. Zaten öyle çantalar bir dünya paradır büyük ihtimalle

Kızlar bugün benim aşım var şimdi hazırlanıp gidip vurulucam inşallah çok acımıyordur bide serklaj olduğu için yürümeyede korkuyorum ama yapcak bişey yok doktorum vurulman gerekli dedi gerçi arabayla gidicez ama yinede dışarı çıkmak korkutuyor beni

bana yaramadı sanırım mustela eczanelerde satılıyo mu ki illa netten mi almamız gerekiyo ???

ilk hamileliğimde bende lierac kullandım ne göğsümde ne karnımda hiç çatlak olmadı. günde 1 kez kullanmıştım 4. aydan itibaren. şimdi yine onu kullanıyorum. fakat çatlaklları tamir etmiyo, çatlamayı önlüyor diye biliyorum. tabi birde dediğiniz gibi kişiden kişiye farklılık gösteren durumlar.
bu arada hamilelikte yüzde lekelenmeler olabiliyor. güneş kremi vs. kullanıyomusunuz

sanırım lierac bi bana yaramadı cildim o kadar kuru ki anlatamam pul pul dökülüyo
evet güneş kremi kullanıyorum şu ana kadar lekelenme olmadı inşallah olmaz
doktorum 2 gün önce söyledi mutlaka güneş koruyucu kullan dedi
duyduğuma göre bu lekelenme 7. ayda ortaya çıkıyomuş

ne kullanıyorsun, güneşinde en etkili olduğu dönem son 3 ayımız. dikkat etmek gerekecek. benim zaten lekelerim var yüzümde daha da artacak diye ödüm kopuyor

ne kullanıyorsun, güneşinde en etkili olduğu dönem son 3 ayımız. dikkat etmek gerekecek. benim zaten lekelerim var yüzümde daha da artacak diye ödüm kopuyor

sebamed 45 faktör
ben güneşe çok çıkmamaya özen gösteriyorum zaten tenim esmer bi de lekelenmem olursa çok kötü görünür cildim
güneşe çıkmadan 20 dk önce sürmek gerekiyo

işe yarıyomu gerçekten memnunmusun

temizliği güzel , yanlarda fırçaları var döne döne içine doğru ittiriyo pislikleri oradanda çekiyor , girebildiği heryeri gayet güzel temizliyor , kıl tüy bilşey bırakmıyo , zaten otomatikte kullanılıyo manuelde , tek sıkıntı giremediği yerler oluyor buzdolabı arkası gibi ince yerler , oralarıda dip bucak temizlikte diğer süpürgenin ince ucuyla yapıyorum oda ayda bir filan yetiyo , çok batmıyo oralar . Dediğim gibi günlük temizlik için harika , ben çoğu zaman silmiyorum bile peşinden çünkü tahtaları filan parlatıyo birde cep telefonu şarjı kadar az elektrik tüketiyo

tavsiyem netten alma çünkü burası türkiye herşeyin sahtesini birebir yapıyorlar malesef güvendiğin bir eczaneden al çünkü bırak neti eczanelerde bile sahte olabiliyor , ya kendi internet sitesinden alıcaksın , mustelanın varmı bilmiyorum ama yada güvendiğin tanıdık bir eczaneden

güneş kremini sürmeyi unutma güneşte de durma..tehlikeli saatler. aşıya gelince,vururken acımadı ama sonrasında kolun ağırlaşıyor,yukarı kaldıramıyorsun

ben çatlak önleyici olarak lierac,güneş kremi olarak ta sebamed 50 kullanıyorum. güneşin dik olduğu zamanlar hiç görmüyorum güneş.korkuyorum lekeden.kalıcı olabiliyormuş.

hmmm anladım canım , benim baktığımın biberon çantası içinde ayrıydı makyaj çantasının uzunu gibi ve 120 dedi ama bana çok geldi , belki araştırsak aynısı daha uygunda vardır ama onu alacağıma kendime şık ve kocaman bir çanta alırım die düşünüyorum , bakalım artık gezip bi fikir edinmek lazım en kısa zamanda , seninkide hoş ama boyutlarını tam anlayamadım küçük gibi gördüm sanki :26: battaniyesi , bikaç giysisi , biberonu , alt açması , mama kutusu , bezi sığarmı acaba ?

zaten eczaneden aldım özellikle sordum sahtesi falan varmış ne diyosunuz diye
eczanedeki sahte olmaz dediler ama biter bitmez bi de mustelayı denicem bakalım inşallah aynı sıkıntıyı yaşamam mustelanın da kendi sitesi var sanırım bebek bakım ürünlerini de musteladan alıcam
acaba mustelanın kendi sitesinden alışveriş yapan var mı aramızda ??

bende aldım sebamed ama hiç beğenmedim , belki daha önce kullandığım güneş koruyucu çok iyi olduğu için onla kıyaslıyorum sanırım ama biri 200 tl biri 40 tl tabiiki fark olması normal arada ama sebamed güzel dağılmıyor , kireç gibi beyaz , garnier bb çıkmış hafiftende fondöten gibi , bi inceleyebilirsin onu mağazada 30+ varsa

Azracim bende takmayi dusunuyorum,ama henuz bakamadim.baya faydasi oluyormus diye biliyorum bende...

niyeki günde bir fincan kahve birşey yapmaz bende çay içemiyorummmm

bilmiyorum kafein vermiyorlar arkadaşımada 7.aydan sonra vermişti....

Laracım hoşgeldin bende 2-3 gun once aklımdan gecırdım senı kalp kalbe karşıymıs derler bende hiç birşey almadım ve aynen battanıye örüyorum ilk hazırlık olarak 7. aydan sonra başlanırmış alışverise denılıyor ne bilim anlamadım..

Allah allah ben medya markt ta görmustum bunu işe yaramaz demıstım kendı kendıme demek marifetliymiş ne kadar a aldın ??

Canım biberondu emzik bezi falan sığar tabi de öyle battaniye bir kaç kıyafet falan zorlanır çanta diye düşünüyorum. Ben bi çantanın detaylı resmini çekeyim sana pek küçük değil ama öyle bavul gibi de değil

öylemi dedi , o zaman bu kadar sahte ilaç üretiliyor onları nalburlarmı satıyor acaba ben çok pimpirikliyim canım , herşeyi kılına tüyüne incelerim , hiç memnun değilim bu huyumdan ama elimde değil malesef güvendiğim bir eczane var antalyada , ordan başka biyerden almıyorum hiçbirşey , yakın olsan tavsiye ederdim sana orayı

kızlar e bebekten alışveriş yapanınız var mı ya da annebebekmagazaları.com dan alışveriş yapanınız
güvenli siteler mi sipariş yapabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…