canım ben lierac kullanıyorum,çok ta memnunum,bi şikayetim yok. çatlamaya başlamıştım ben,anında durdu.. işe yaramayacak olsaydı çatlamaya devam ederdi diyorum ama bakalım zaman ne gösterecek...ama tabi her ürün her cilde aynı olmaz. bebeklerde bile kimi prima süper diyor ama kiminin bebeğine alerji yapıyor.. cildine yaramamış demek ki...
canım ben seninkini gördüm ama o bebek bakım çantası die biliyorum , benim kastettiğim içinde biberon koyma yeri , bez koyma yeri , biberon ısısını koruyan bir bölüm filan olandan , seninkinde varmı bilmiyorum bunlar ama benim daha önce kullananlarda gördüklerim baya büyüktü birde mağazanın birinde şık bir tane görmüştüm 120 tl dedilerkrem filan hiçöbirşey yok , sadece söylediğim bölümler var içinde , bende düşündüm o zaman şık bir bayan çantası aliyim büyüklerden hem daha şık hem daha ucuz die :)) bilmem aynı işi görürmü ama :44:
daha sabah sürdüm lieracı şimdi karnımda kuru tortu bırakmış yine
bana yaramadı sanırım mustela eczanelerde satılıyo mu ki illa netten mi almamız gerekiyo ???
ilk hamileliğimde bende lierac kullandım ne göğsümde ne karnımda hiç çatlak olmadı. günde 1 kez kullanmıştım 4. aydan itibaren. şimdi yine onu kullanıyorum. fakat çatlaklları tamir etmiyo, çatlamayı önlüyor diye biliyorum. tabi birde dediğiniz gibi kişiden kişiye farklılık gösteren durumlar.
bu arada hamilelikte yüzde lekelenmeler olabiliyor. güneş kremi vs. kullanıyomusunuz
sanırım lierac bi bana yaramadı cildim o kadar kuru ki anlatamam pul pul dökülüyo
evet güneş kremi kullanıyorum şu ana kadar lekelenme olmadı inşallah olmaz
doktorum 2 gün önce söyledi mutlaka güneş koruyucu kullan dedi
duyduğuma göre bu lekelenme 7. ayda ortaya çıkıyomuş
ne kullanıyorsun, güneşinde en etkili olduğu dönem son 3 ayımız. dikkat etmek gerekecek. benim zaten lekelerim var yüzümde daha da artacak diye ödüm kopuyor
işe yarıyomu gerçekten memnunmusun
daha sabah sürdüm lieracı şimdi karnımda kuru tortu bırakmış yine
bana yaramadı sanırım mustela eczanelerde satılıyo mu ki illa netten mi almamız gerekiyo ???
güneş kremini sürmeyi unutma güneşte de durma..tehlikeli saatler. aşıya gelince,vururken acımadı ama sonrasında kolun ağırlaşıyor,yukarı kaldıramıyorsunKızlar bugün benim aşım var şimdi hazırlanıp gidip vurulucam inşallah çok acımıyordur bide serklaj olduğu için yürümeyede korkuyorum ama yapcak bişey yok doktorum vurulman gerekli dedi gerçi arabayla gidicez ama yinede dışarı çıkmak korkutuyor beni
ilk hamileliğimde bende lierac kullandım ne göğsümde ne karnımda hiç çatlak olmadı. günde 1 kez kullanmıştım 4. aydan itibaren. şimdi yine onu kullanıyorum. fakat çatlaklları tamir etmiyo, çatlamayı önlüyor diye biliyorum. tabi birde dediğiniz gibi kişiden kişiye farklılık gösteren durumlar.
bu arada hamilelikte yüzde lekelenmeler olabiliyor. güneş kremi vs. kullanıyomusunuz
Hepinize Selamlar Arkadaşlar Yeni Haftamız Hayırlı Olsun Hepimize
Canım Benim aldığım çantaya da bebek gezi çantası diyor içinde ve yanlarında bölmeleri var biberon için fakat ısısını tutması için bir bölümü yok. Ama içi geniş zaten kremleri şampuanları çıkartıcam bu çantayı bir yere giderken bebeğin eşyalarını koyucam biberondu beziydi alt açma bezi de içinde yani sizlerin bahsettiği attaaaa çantası oluyor tek farkı ısıyı tutan bölümünün olmaması. Zaten öyle çantalar bir dünya paradır büyük ihtimalle
tavsiyem netten alma çünkü burası türkiye herşeyin sahtesini birebir yapıyorlar malesefgüvendiğin bir eczaneden al çünkü bırak neti eczanelerde bile sahte olabiliyor , ya kendi internet sitesinden alıcaksın , mustelanın varmı bilmiyorum ama yada güvendiğin tanıdık bir eczaneden
ne kullanıyorsun, güneşinde en etkili olduğu dönem son 3 ayımız. dikkat etmek gerekecek. benim zaten lekelerim var yüzümde daha da artacak diye ödüm kopuyor
kızlar allah kısmet ederse doğumdan sonra korse takmayı düşünen ve fikri olan varsa paylaşırmı tombiş olmama rağmen benim göbeği yoktu kızım da sezeryan oldum sonrada acıdan takamadım yağ birikintisi oldu iğrenç bunda bari dayanıp taksamda düz olsa diye geldi aklıma sizce......?
niyeki günde bir fincan kahve birşey yapmaz bende çay içemiyorummmm
günaydınnnn tontişlerrrrrrrrrrrrrr
doktora gidecek arkadaşlar harika haberlerle gelin
bebişlerimiz nasıllar kızlarrrrrrrrrmaşallah onlaraaaaaa
ben yemek yemeden tekmelemiyor benim kuzularım sakin bebeklerde değiller ultrasonda çok hareketli diyo doktorlarama çok uyuyorlar heralde
kızlar siz herşeylerini aldınız heralde ben daha hiç birşey almdım bu ay başlıcaz inşallah ama battaniye örüyorum ilk hazılık olarak
temizliği güzel , yanlarda fırçaları var döne döne içine doğru ittiriyo pislikleri oradanda çekiyor , girebildiği heryeri gayet güzel temizliyor , kıl tüy bilşey bırakmıyo , zaten otomatikte kullanılıyo manuelde , tek sıkıntı giremediği yerler oluyor buzdolabı arkası gibi ince yerler , oralarıda dip bucak temizlikte diğer süpürgenin ince ucuyla yapıyorum oda ayda bir filan yetiyo , çok batmıyo oralar . Dediğim gibi günlük temizlik için harika , ben çoğu zaman silmiyorum bile peşinden çünkü tahtaları filan parlatıyobirde cep telefonu şarjı kadar az elektrik tüketiyo
hmmm anladım canım , benim baktığımın biberon çantası içinde ayrıydı makyaj çantasının uzunu gibi ve 120 dedi ama bana çok geldi , belki araştırsak aynısı daha uygunda vardır ama onu alacağıma kendime şık ve kocaman bir çanta alırım die düşünüyorum , bakalım artık gezip bi fikir edinmek lazım en kısa zamanda , seninkide hoş ama boyutlarını tam anlayamadım küçük gibi gördüm sanki :26: battaniyesi , bikaç giysisi , biberonu , alt açması , mama kutusu , bezi sığarmı acaba ?
zaten eczaneden aldım özellikle sordum sahtesi falan varmış ne diyosunuz diye
eczanedeki sahte olmaz dediler ama biter bitmez bi de mustelayı denicem bakalım inşallah aynı sıkıntıyı yaşamam mustelanın da kendi sitesi var sanırım bebek bakım ürünlerini de musteladan alıcam
acaba mustelanın kendi sitesinden alışveriş yapan var mı aramızda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?