kızlar e bebekten alışveriş yapanınız var mı ya da annebebekmagazaları.com dan alışveriş yapanınız
güvenli siteler mi sipariş yapabilir miyim
Bugün 24 haftama yeni giriyorum. Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum. Doktor bunu istedi diye yaptırma zorunluluğumuz yok
şuan herşeyim normal seyrinde gidiyor artık biraz uzak duracağım hastanelerden. benim gibi düşünen arkadaşlar varmı acaba ?
günaydın kimsecikler beni merak etmemiş yine
öylemi dedi , o zaman bu kadar sahte ilaç üretiliyor onları nalburlarmı satıyor acababen çok pimpirikliyim canım , herşeyi kılına tüyüne incelerim , hiç memnun değilim bu huyumdan ama elimde değil malesef güvendiğim bir eczane var antalyada , ordan başka biyerden almıyorum hiçbirşey , yakın olsan tavsiye ederdim sana orayı
e bebekten aldım cnm yeni geldiler bi sorun olmadı
Canım biberondu emzik bezi falan sığar tabi de öyle battaniye bir kaç kıyafet falan zorlanır çanta diye düşünüyorum. Ben bi çantanın detaylı resmini çekeyim sana pek küçük değil ama öyle bavul gibi de değil
bilmiyorum kafein vermiyorlar arkadaşımada 7.aydan sonra vermişti....
Laracım hoşgeldin bende 2-3 gun once aklımdan gecırdım senıkalp kalbe karşıymıs derler bende hiç birşey almadım ve aynen battanıye örüyorum ilk hazırlık olarak 7. aydan sonra başlanırmış alışverise denılıyor ne bilim anlamadım..
Allah allah ben medya markt ta görmustum bunu işe yaramaz demıstım kendı kendıme demek marifetliymişne kadar a aldın ??
merhaba kızlarr,bende ekim anneleri konusuna bugün adım tmış bulunmaktayımm..yazdıklarınızı okuyorum,bebiş alışverişlerinizi falan çok özeniyorum sizeçünkü ben alışverişe çıkamıyorum..
erken kasılmam olduğu için sürekli yatar ve nadiren oturur vaziiyetteyim.aksi halde hemen karnım sertleşiyo.
plesentamda aşağıda..erken doğum vs olur diye korkmuyo değilim ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..azzra seninde plesentan aşağıda sanırım senin hareketlerinde sınırlama var mı..
benim gibi erken kasılması olan var mı yada..
bende bulmuştum tam tazmanyalıymışaynısı benim aldığımda canım sadece resimler farklı , benim aldığımda turuncu , o oyuncak torbasımı yoksa kirli çamaşırlar içinmi satan adamda bilmiyordu , sence hangisi ?
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...nnelerinin-bebislerine-aldigi-ciciler-41.html
Canım senin için çantayı detaylı çektim bak bakalım nasıl bulacaksın
daha sabah sürdüm lieracı şimdi karnımda kuru tortu bırakmış yine
bana yaramadı sanırım mustela eczanelerde satılıyo mu ki illa netten mi almamız gerekiyo ???
ben ikisinden de almadım ama arkadaşım sürekli olarak herşeyini e bebkten alyor.çok ta memnun.. bişey olmadı şimdiye kadar...kızlar e bebekten alışveriş yapanınız var mı ya da annebebekmagazaları.com dan alışveriş yapanınız
güvenli siteler mi sipariş yapabilir miyim
canım belki 2li 3lü 4lü test olsaydı sana katılırdım.çünkü sonucu değişecek şeyler değil..fakat şeker yüklemesi hepsinden önemli.. en azından önlenebilir birşey. şekerin yüksek çıkması bebeğin anne karnındaki ve ilerideki hayatını etkileyecek bir durum.. ve dedğim gibi düşürebilirsin eğer yüksekse...ve bebeğini birçok şeyden korumuş olursun..Bugün 24 haftama yeni giriyorum. Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum. Doktor bunu istedi diye yaptırma zorunluluğumuz yok
şuan herşeyim normal seyrinde gidiyor artık biraz uzak duracağım hastanelerden. benim gibi düşünen arkadaşlar varmı acaba ?
anneler merhaba :) ben simdi kontrolden geldim bebişim 550 gr olmuş normal haftamıza göre 2 hafta öndemişiz oğlumu gördüm çok mutlu oldum
canım o kirli çamaşır torbası ama ben prima bezlerini paketinin içinden çıkarıp onun içine dizmeyi düşünüyorum
canım ben mustela kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim...ben burdan aldım şayet almak istersen burdan alabilirsin daha önce de saç için ampul ve bir çok bakım ürününü ben buradan alıyordum kargosu hızlı pek beklemiyorsun...
Mustela | Tm Mustela rnleri %25 indirimli | Dermoeczanem - Dermokozmetik
3 al 2 öde kampanyasından almıştım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?