2012 Ekim Anneleri

merhaba:))) sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum herkese:119::119::119:

kızlar gebelik aşıları hangileri tetanoz var bildiğim başka varmı? kim yaptırdı bende sağlık ocağını bi ziyaret edicem unuttum ya :18: çok yoğunum bu günlerde:18:

Bugün 24 haftama yeni giriyorum. Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum. Doktor bunu istedi diye yaptırma zorunluluğumuz yok
şuan herşeyim normal seyrinde gidiyor artık biraz uzak duracağım hastanelerden. benim gibi düşünen arkadaşlar varmı acaba ?

evet ben hastanelerden uzak durma konusunda senın gıbı dusunuyorum ....benım doktorum bana tokluk şekeri ölçme cıhazı vermıstı normal çıkarsa kan tokluk şekerın şeker yuklemesıne bıle gerek yok demıstı öyle kaldı zaten 24. haftada bakılıyor dıye bende ustune dusmedım açıkcası...

en iyisini yapıyosun hele burası güneydoğu herşey sahte zaten burda yaşayan insanlar 45 lira verip bu kremi almazlar çok kalmış bi kremdi belkide bana denk geldi neyse mustelayı kendi sitesinden alıcam inşallah bi yamukluk çıkmaz

e bebekten aldım cnm yeni geldiler bi sorun olmadı

yaaaaa alacağım ürün e bebekte yok ( bi çanta beğendim ,
annebebek magazalarıcom diye bi site var güvenemedim ilk kez duydummm acaba alsam mı orda var

zahmet olmicaksa sevinirim , ben etrafımda hep koca koca bebek çantalarını tıka basa gördüğümden herhalde bana hepsi küçük gibi geliyor

anneler merhaba :) ben simdi kontrolden geldim bebişim 550 gr olmuş normal haftamıza göre 2 hafta öndemişiz oğlumu gördüm çok mutlu oldum

işe yaramazmı heleki şu dönem kurtarıcı gibi oldu bana belki bebeğim gelincede vaktim olmicak , o zamanda çok işime yaricak , 2 saat şarj oldu az öncede başlattım , ben foruma bakıyorum oda hanım kız gibi süpürüyo şimdi :)) bitek oda değil herşeyi samsung aldık beyaz eşyaları yani , hepsi çok özellikli ve iyi çıktı , ben daha başka bi marka almayı hiç düşünmüyorum , annemde media markta gidelim diyor kaç aydır burayada açılmış ama kısmet olmadı henüz

selam canım hosgeldın.benımde plesentam asagıda.bende ıkı aydır hareketlerıme cok dıkkat edıyorum.plesentanın son aylardakı durumu onemlı suanda zaten yukarı cıkabılır.hareketlerıne dıkkat edıp dınlenmeye calıs.bır sorun olmuyormus rahat tut ıcını.ben progesteron fıtıl kullanıyorum ıkı aydır bırde magnezyum.

Selam anneler nasılsınız kuzucuklar nasılll bızım kızz havuzu denızı pek sevdıııı kıpır kıpırrr.... Alanyaaa cokk bunaltıcı degılll havaa esıyor buram buram

canım o kirli çamaşır torbası ama ben prima bezlerini paketinin içinden çıkarıp onun içine dizmeyi düşünüyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...nnelerinin-bebislerine-aldigi-ciciler-41.html

Canım senin için çantayı detaylı çektim bak bakalım nasıl bulacaksın

saol canım zahmet oldu , benim gördüklerimde böyleydi gözleri sadece ayrı olarak ısı geçirmez biberonluk vardı ve azcık daha büyüktü ama 120 de vermem ona açıkçası , iyi günlerde kullanın prensesinle beraber çarşıya çıkınca başkalarınada bakayım , bulabilirsem seninkindende alabilirim

daha sabah sürdüm lieracı şimdi karnımda kuru tortu bırakmış yine
bana yaramadı sanırım mustela eczanelerde satılıyo mu ki illa netten mi almamız gerekiyo ???

canım ben mustela kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim...ben burdan aldım şayet almak istersen burdan alabilirsin daha önce de saç için ampul ve bir çok bakım ürününü ben buradan alıyordum kargosu hızlı pek beklemiyorsun...

Mustela | Tm Mustela rnleri %25 indirimli | Dermoeczanem - Dermokozmetik

3 al 2 öde kampanyasından almıştım ben..

kızlar e bebekten alışveriş yapanınız var mı ya da annebebekmagazaları.com dan alışveriş yapanınız
güvenli siteler mi sipariş yapabilir miyim
ben ikisinden de almadım ama arkadaşım sürekli olarak herşeyini e bebkten alyor.çok ta memnun.. bişey olmadı şimdiye kadar...
canım belki 2li 3lü 4lü test olsaydı sana katılırdım.çünkü sonucu değişecek şeyler değil..fakat şeker yüklemesi hepsinden önemli.. en azından önlenebilir birşey. şekerin yüksek çıkması bebeğin anne karnındaki ve ilerideki hayatını etkileyecek bir durum.. ve dedğim gibi düşürebilirsin eğer yüksekse...ve bebeğini birçok şeyden korumuş olursun..
anneler merhaba :) ben simdi kontrolden geldim bebişim 550 gr olmuş normal haftamıza göre 2 hafta öndemişiz oğlumu gördüm çok mutlu oldum

bebişine nazar değmesin...

canım o kirli çamaşır torbası ama ben prima bezlerini paketinin içinden çıkarıp onun içine dizmeyi düşünüyorum

aaa oda iyi fikirmiş , kirli koysak onuda her çamaşırda yıkamak lazım o zamanda diğer parçalara göre rengi solar , en güzeli ya hazır bez ya oyuncak , duruma göre bakarız artık

Kızlarrr urunn olarakk mustelanın kını alın bebısınızeee.... Mustelanın bakım cantası 150 tl

iyiymiş bu site , ben evlenmeden önce hep dermalogica kullanıyordum , perfect bir ürün , burada bi dermatologtan alıyordum ben eczanede filan yoktu , hep iyi markalar var , güzel kampanyalar oluyomu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…