en iyisini yapıyosun hele burası güneydoğu herşey sahte zaten burda yaşayan insanlar 45 lira verip bu kremi almazlar çok kalmış bi kremdi belkide bana denk geldi neyse mustelayı kendi sitesinden alıcam inşallah bi yamukluk çıkmaz
canım mustelanın kendi sitesinde onlıne satış katoloğu yoktu yanlış hatırlamıyorsam :44:
Selam anneler nasılsınız kuzucuklar nasılll bızım kızz havuzu denızı pek sevdıııı kıpır kıpırrr.... Alanyaaa cokk bunaltıcı degılll havaa esıyor buram buram
iyiymiş bu site , ben evlenmeden önce hep dermalogica kullanıyordum , perfect bir ürün , burada bi dermatologtan alıyordum ben eczanede filan yoktu , hep iyi markalar var , güzel kampanyalar oluyomu ?
saol canım zahmet oldu , benim gördüklerimde böyleydi gözleri sadece ayrı olarak ısı geçirmez biberonluk vardı ve azcık daha büyüktü ama 120 de vermem ona açıkçası , iyi günlerde kullanın prensesinle beraberçarşıya çıkınca başkalarınada bakayım , bulabilirsem seninkindende alabilirim
evet canım ben çok memnunum burdan aldığım ürünlerden...kampanya en çok bıoxcin ürünlerinde ve dermalogica ürünlerinde oluyor...dermalogica nın göz altı serumları kampanyaya girdiğinde kaçırmıyorum çünkü gerçekten çok memnunum...
Kuzumun bübchen bakım ürünlerinide buradan sipariş verip alacağım inş.
saol canım zahmet oldu , benim gördüklerimde böyleydi gözleri sadece ayrı olarak ısı geçirmez biberonluk vardı ve azcık daha büyüktü ama 120 de vermem ona açıkçası , iyi günlerde kullanın prensesinle beraberçarşıya çıkınca başkalarınada bakayım , bulabilirsem seninkindende alabilirim
Canım biz joker magazasından aldık sizin oralarda var mı joker?
evet tatlım joker mağazası var bende gittiğimde görmüştüm...şampuan ve pişik kremi vardı ama bariyerli pişik önleyici yoktu birde el yüz bakım kremi ve vücut yıkama jeli var bitki özlü olan( şu sıvı sabunlar gibi üstten basmalı bal rengi görünümünde) poposunu yıkadığım zaman onu kullanmayı düşünüyorum...bunları orada bulamayınca vazgeçtim jokerden almadan çıktım..oradaki çalışan bayan gelir dedi ama bakalım getireceklermi...
Jokerde bübchen ürünlerinin ikincisi de %50 indirimliydi. Bak bakalım mağazasına olmadı internetten de sipariş edebilirsin.
Hanımlar bu kozmonot montlardan almayı düşünüyormusun?
Zeyland ın bir ürününü nette gördüm çok hoşuma gitti birde mağazasında gidip görmek lazım tabii...
Erkek bebekler için...
Zeyland Kozmonot Mavi ZEY-S0204 | | Bebefix.com
Kız bebekler için...
Zeyland Kozmonot Pembe ZEY-ZE091 | | Bebefix.com
canım ben mustela kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim...ben burdan aldım şayet almak istersen burdan alabilirsin daha önce de saç için ampul ve bir çok bakım ürününü ben buradan alıyordum kargosu hızlı pek beklemiyorsun...
Mustela | Tm Mustela rnleri %25 indirimli | Dermoeczanem - Dermokozmetik
3 al 2 öde kampanyasından almıştım ben..
merhaba kızlar.herzaman giremiyorum siteye.kusura bakmayın.umarım herkes ve bebişleri iyidir.birşey sormak istiyorum geçen gün dr a gittiğim de doktorum bebeğin ters durduğunu söyledi.ama merak etme döner.olabilen birşey dedi.sizde bebeği ters olan varmı bu hafta.bu arada 24 haftalığım.
merhaba hanımlar.. iş yerinde çok yoğunum şu an ama size yazamadan edemedim. bebişim ben müşterilere sinir oldukça tepikliyo hiç sevmicek huzursuzluğu yawrucumbir de bişey sormak istiyorum canlarım ana kucağı şekline oto koltugu almak yeterli mi yoksa evde de kullanabilen müzikli ev tipi görmüştüm e bebk sitesinde o da alınsa çok mu olar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?