2012 Ekim Anneleri

Selam anneler nasılsınız kuzucuklar nasılll bızım kızz havuzu denızı pek sevdıııı kıpır kıpırrr.... Alanyaaa cokk bunaltıcı degılll havaa esıyor buram buram

ohhh süper yaa tatil iyi gelmiştir ikinizede , bende istiyorummm bakalım gidebilirsek doğuma kadar süper olur , sonra bebişle hiç gidilmiyo teyzemden biliyorum :26:

hayırlı bir hafta diliyorum kızım cuma günü karnesini aldı anasınıfı bitti hayırlısı ile ilkokula başlayacak inşallah nasılda çabucak büyüyorlar tatilimiz bugün başladı kızımla evde vakit geçirmeye çalışıyoruz sabah geç uyandık bugün kahvaltımızı yaptık hafta sonu misafirlerim vardı dün çok dolaştık dışardaydık çok yorulmuşum kasığım ağrıyor artık eski halim yok bakıyorumda bugünde nevresimleri yıkadım evimi toparladım o kadar gün sayıyoruz işte minik kızımı bekliyoruz merakla yaz sıcaklarıda bastırdı ne yapsak bilmiyorumki

iyiymiş bu site , ben evlenmeden önce hep dermalogica kullanıyordum , perfect bir ürün , burada bi dermatologtan alıyordum ben eczanede filan yoktu , hep iyi markalar var , güzel kampanyalar oluyomu ?

evet canım ben çok memnunum burdan aldığım ürünlerden...kampanya en çok bıoxcin ürünlerinde ve dermalogica ürünlerinde oluyor...dermalogica nın göz altı serumları kampanyaya girdiğinde kaçırmıyorum çünkü gerçekten çok memnunum...

Kuzumun bübchen bakım ürünlerinide buradan sipariş verip alacağım inş.

selam kızlar nasılsınız biz eimle tartıştık dün annemde kaldım bugünde eve geldim 1 2 işim var halledip tekrar gidicem haberiniz olsunn orda net yok giremiyorum...

Canım niveaydı unibabydi işte aklına ne geliyorsa hepsinin çanta ebatları hemen hemen aynı çok büyük değiller. Bilemiyorum bunun içindeki malzemeler beni cezbetti Alman markası zaten Annem özellikle aldı bunları Anneannesi sağolsun

Sen yine gez dolaş bak bebek doğduktan sonra baktım ki bu çanta yetmeyecek evde sırt çantamız var mis gibi ona da tıkarım yeni çanta alamayacam hele ki markalı olup kullanışsız olanları hiç alamam Benim bebek arabasının çantası var concordun fiyatı 200 tl yuhh yani çok para

Canım biz joker magazasından aldık sizin oralarda var mı joker?

bendende bi öneri sana FactorB'cim....Avvio diye bir marka var belkı netten görmüşşündür. onalrdan almak için bir mağazaya gittim ve orda Molly idi sanırım adı, öle bi markada vardı. hoşuma gıttı..125 ten 85 e inmiş. onu aldım. kocaman çanta, içinde termosu alt acma bezı ve kirli bez için bi mini çanta daha vardı...çanta ayrıyeten bebek çantası gıbıde değil.hoş duruyo....
istersen resminide çekerım senın için.

Canım biz joker magazasından aldık sizin oralarda var mı joker?

evet tatlım joker mağazası var bende gittiğimde görmüştüm...şampuan ve pişik kremi vardı ama bariyerli pişik önleyici yoktu birde el yüz bakım kremi ve vücut yıkama jeli var bitki özlü olan( şu sıvı sabunlar gibi üstten basmalı bal rengi görünümünde) poposunu yıkadığım zaman onu kullanmayı düşünüyorum...bunları orada bulamayınca vazgeçtim jokerden almadan çıktım..oradaki çalışan bayan gelir dedi ama bakalım getireceklermi...

Jokerde bübchen ürünlerinin ikincisi de %50 indirimliydi. Bak bakalım mağazasına olmadı internetten de sipariş edebilirsin.

Jokerde bübchen ürünlerinin ikincisi de %50 indirimliydi. Bak bakalım mağazasına olmadı internetten de sipariş edebilirsin.

aaaa iyi oldu söylediğin sağolasın canım yarın çıkacağız eşimle tekrar bakarız...dediğin gibi netten de sipariş verebiliriz

merhaba kızlar.herzaman giremiyorum siteye.kusura bakmayın.umarım herkes ve bebişleri iyidir.birşey sormak istiyorum geçen gün dr a gittiğim de doktorum bebeğin ters durduğunu söyledi.ama merak etme döner.olabilen birşey dedi.sizde bebeği ters olan varmı bu hafta.bu arada 24 haftalığım.

kızlar ben çatlaklar için doğal yağları kullanıyorum.kayısı çekirdeği,susam ve fındık yağı karışımı duymuştum.2. aydan beri düzenli bu karışımı sürüyorum.cildimi çok güzel nemlendiriyor.şu ana kadar hiç çatlak olmadı ama neler neler sürüp çatlayanlar da var tabi çevremde biraz genetik yapı ve cildin elastik olmasıyla ilgili diye düşünüyorum.bol su içelim bir de bu da çok önemli...

merhaba hanımlar.. iş yerinde çok yoğunum şu an ama size yazamadan edemedim. bebişim ben müşterilere sinir oldukça tepikliyo hiç sevmicek huzursuzluğu yawrucum bir de bişey sormak istiyorum canlarım ana kucağı şekline oto koltugu almak yeterli mi yoksa evde de kullanabilen müzikli ev tipi görmüştüm e bebk sitesinde o da alınsa çok mu olar??

Kızlar merhaba ben aşımı oldum geldim kolum ağrıyor şuan bebişlerimin kalp atışlarınıda dinledik çok şükür iyilermiş kilomda 63*5 olmuş 58le hamile kalmıştım şuan herşey yolunda

ben de detaylıya girdiğimde kızım tersti.ama onlar sürekli dönüyorlar zaten,sorun yok. eğer doğuma 1 ay kala falan öyle durursa dönemez pek..benim kızın poposu aşağıda başı yukardaydı yani tam olarak dimdik içimde oturuyordu.bir de yüzü benim sırtıma dönüktü..her türlü tersti yani

canım ben hem arabada kullanmak için alacağım hem de evde kullanmak için alacağım..daha doğrusu babannesi alacak

Bright Starts Snuggle Ducking Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com

Bu modeli evde kullanmak için alacağım daha önce buna benzer bir model bakmıştık ama geri yatmıyordu bunu e bebekte yeni gördük çok güzel üstelik 3 çeşit yatırma pozisyonu var çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…