Kızlar merhaba ben aşımı oldum geldim kolum ağrıyor şuan bebişlerimin kalp atışlarınıda dinledik çok şükür iyilermiş kilomda 63*5 olmuş 58le hamile kalmıştım şuan herşey yolunda
merhaba kızlar.herzaman giremiyorum siteye.kusura bakmayın.umarım herkes ve bebişleri iyidir.birşey sormak istiyorum geçen gün dr a gittiğim de doktorum bebeğin ters durduğunu söyledi.ama merak etme döner.olabilen birşey dedi.sizde bebeği ters olan varmı bu hafta.bu arada 24 haftalığım.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 20+1 haftalık hamişim oğluşum olacak:)
hoşgeldin... Senle haftalarımız aynıymış:)
benim de haftam aynı :) yalnız bir şey dikkatimi çekti aranızda iki gün var fakat boylar 9 cm farkıteşekkür ederimm evt:)
canım ben hem arabada kullanmak için alacağım hem de evde kullanmak için alacağım..daha doğrusu babannesi alacak
Bright Starts Snuggle Ducking Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
Bu modeli evde kullanmak için alacağım daha önce buna benzer bir model bakmıştık ama geri yatmıyordu bunu e bebekte yeni gördük çok güzel üstelik 3 çeşit yatırma pozisyonu var çok güzel..
benim de haftam aynı :) yalnız bir şey dikkatimi çekti aranızda iki gün var fakat boylar 9 cm farkı
Ben çok çabuk yoruluyorum artık , bide herşeyi makineler yapıyo yani , ya nenelerimiz gibi elde yıkasaydık nolurdu acaba :26: bi balkon yıkadam , çarşaf değiştirdim , çamaşır astım pilim bittibiz yorulunca bebişlerimizde yoruluyormu acaba?
merhaba kızlar.herzaman giremiyorum siteye.kusura bakmayın.umarım herkes ve bebişleri iyidir.birşey sormak istiyorum geçen gün dr a gittiğim de doktorum bebeğin ters durduğunu söyledi.ama merak etme döner.olabilen birşey dedi.sizde bebeği ters olan varmı bu hafta.bu arada 24 haftalığım.
canım bu dediğin çanta bumu.. ben de dün bakarken beğenmiştimm..nasıl özellikleri..birde hangi rengini aldın. Molly Anne Bebek Bakım Çantası M-861 - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.combendende bi öneri sana FactorB'cim....Avvio diye bir marka var belkı netten görmüşşündür. onalrdan almak için bir mağazaya gittim ve orda Molly idi sanırım adı, öle bi markada vardı. hoşuma gıttı..125 ten 85 e inmiş. onu aldım. kocaman çanta, içinde termosu alt acma bezı ve kirli bez için bi mini çanta daha vardı...çanta ayrıyeten bebek çantası gıbıde değil.hoş duruyo....
istersen resminide çekerım senın için.
canım ben hem arabada kullanmak için alacağım hem de evde kullanmak için alacağım..daha doğrusu babannesi alacak
Bright Starts Snuggle Ducking Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
Bu modeli evde kullanmak için alacağım daha önce buna benzer bir model bakmıştık ama geri yatmıyordu bunu e bebekte yeni gördük çok güzel üstelik 3 çeşit yatırma pozisyonu var çok güzel..
25 ocak..yok senin de baştan popoya görünüyo ama sanırım hafta atlamışsın 9 cm atmış boyun :)canım benim 22 ocak son adet tarihim sizinki kaç.. sizin ölcümler baştan popoya görünüyo , benimki baştan ayağa onun için farklı sanırım....
Canım bu model çok güzelmiş. Tam yatmıyordu dediğin model şu ekteki mi? Ben ektekini almak istiyordum eğer o yatmıyorsa ve senin paylaştığın yatıyorsa onu alayım.
Bright Starts Comfort&Harmony Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
canım bu dediğin çanta bumu.. ben de dün bakarken beğenmiştimm..nasıl özellikleri..birde hangi rengini aldın. Molly Anne Bebek Bakım Çantası M-861 - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
25 ocak..yok senin de baştan popoya görünüyo ama sanırım hafta atlamışsın 9 cm atmış boyun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?