2012 Ekim Anneleri

Ben çok çabuk yoruluyorum artık , bide herşeyi makineler yapıyo yani , ya nenelerimiz gibi elde yıkasaydık nolurdu acaba :26: bi balkon yıkadam , çarşaf değiştirdim , çamaşır astım pilim bitti biz yorulunca bebişlerimizde yoruluyormu acaba?

Kızlar merhaba ben aşımı oldum geldim kolum ağrıyor şuan bebişlerimin kalp atışlarınıda dinledik çok şükür iyilermiş kilomda 63*5 olmuş 58le hamile kalmıştım şuan herşey yolunda

geçmiş olsun ikinizide kol ağrısı 2-3 güne geçiyo üzerine yatmamaya çalış
ben de oldum ,2. dozu temmuz başında olucam :)

Benimde bir onceki kontrolum de dr bebek ters demisti,firsat buldukca sola yat,uzun sure dik oturmamaya calis dedi,son gittigimde ayrintiliya girdim herhangi bisey demedi dr bende sormayi unuttum,ama son aya kadar surekli donuyorlar diye biliyorum

herkse merhabar sayfalar yine akıp gitmiş..okullar kapandı oh derken şimdi de 4+4+4 seminerlerimiz başladı..şu haziran bi bitsin sonra daha güzel olacak..neyse haftasonu mother care gittim.indirim başlamış.5 li çıtçıtlı bodyler 40 tl, 3 lü tulum takımı 51 tl ve yine 3 lü çıtçıtlı body 27 tl.eğer ilgilenen arkadaşlar varsa haber vermek istedim..

ben de Bright Starts Comfort&Harmony Ev Tipi Ana Kucağı nı beğendim ya bu beğendiğimin ayakları yuvarlak tip tam zemine geliyo her tarafta korkuyom diğer türlüde hareket ettiklerinde düşerler mi diye

benim de haftam aynı :) yalnız bir şey dikkatimi çekti aranızda iki gün var fakat boylar 9 cm farkı

canım benim 22 ocak son adet tarihim sizinki kaç.. sizin ölcümler baştan popoya görünüyo , benimki baştan ayağa onun için farklı sanırım....

sorma cnm yaa bide insan normaldede kilolu olunca yükte artınca byaa kötü oluyo ben dün temzilik yaptım gece heryerim ağrıdı ilerki zamanlarda napıcaz bakalım allah hepimize yardım etsin ananeme söyledimde bana kaba bi tabirle öküze boynuzu ağır gelmez dedi ananecim :)))))))) ben sen gibiyken çapaya gidiyodum dedi :))

[canım benim hemen endişelenme..daha çok dönücekler, kıpır kıpırlar bu haftalarda. ben detaya girdiğimde normal duruodu baktık o arada ters döndü bi süre öyle kaldı sonra bi daha normale döndü:) çılgınlar yani. yerleri de genişse daha çok dönüolar.

kızlar selam bu arada:) benim cumartesi detayım vardı. doktor herşey yolunda gidiyor dedi, sadece kalple ilgili bişi var dedi. ona çok moralim bozuldu? kalp odacıklarından biri diğerinden küçük dedi. normalde çaplarının eşit olması lazımmış. 4 hafta sonra tekrar kontrole giriceksin o zamana kadar belki gelişir belki aynı kalır bakıcaz dedi. eğer aynı kalmak bile değil çap farkı açılırsa o zaman kalp problemi olabilir dedi. o kadar üzüldüm ağladım ki böyle bişi duyan varmı?:26: bir ay bekliycem öyle. ne olucak bilmiorum..inşallah gelişimini tamamlar, çok korkuyorum dua edin kızlar..
[/FONT]

Son düzenleme:
kızlar kızımın bebek sekerı dıycemde ıcınde lavanta var bıtmk uzere cok cıcı oldular ıykı kendım yapmısım hem benı oyaladı hemde cok hosuma gıttı onun ıcın bırseyler yapmak

canım bu dediğin çanta bumu.. ben de dün bakarken beğenmiştimm..nasıl özellikleri..birde hangi rengini aldın. Molly Anne Bebek Bakım Çantası M-861 - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

Canım bu model çok güzelmiş. Tam yatmıyordu dediğin model şu ekteki mi? Ben ektekini almak istiyordum eğer o yatmıyorsa ve senin paylaştığın yatıyorsa onu alayım.

Bright Starts Comfort&Harmony Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com

kızlar selam bu arada:) benim cumartesi detayım vardı. doktor herşey yolunda gidiyor dedi, sadece kalple ilgili bişi var dedi. ona çok moralim bozuldu? kalp odacıklarından biri diğerinden küçük dedi. normalde çaplarının eşit olması lazımmış. 4 hafta sonra tekrar kontrole giriceksin o zamana kadar belki gelişir belki aynı kalır bakıcaz dedi. eğer aynı kalmak bile değil çap farkı açılırsa o zaman kalp problemi olabilir dedi. o kadar üzüldüm ağladım ki böyle bişi duyan varmı?:26: bir ay bekliycem öyle. ne olucak bilmiorum..inşallah gelişimini tamamlar, çok korkuyorum dua edin kızlar..[/FONT][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

daha önce duymadım ama bebiş daha küçük büyüyecektir korkma üzülme hemen dua et 1 ay sonra güzel haberlerini alırsın inşallah

canım bu dediğin çanta bumu.. ben de dün bakarken beğenmiştimm..nasıl özellikleri..birde hangi rengini aldın. Molly Anne Bebek Bakım Çantası M-861 - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

hayır fama o değil...senin için baktım şimdi.benım aldığım bu linkteki..
http://www.alisveriskulupleri.com/urunresimleri/unnado-molly-612-anne-bebek-bakim-cantasi-kahve.jpg
görebıldınmı?

özellıkleri işte söyledıgım gıbı, termos çanta var bıberon ıcın..alt açma ıcın bı bez , bir de kirli bez için mını bı cantası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…