QUOTE]
daha önce duymadım ama bebiş daha küçük büyüyecektir korkma üzülme hemen dua et 1 ay sonra güzel haberlerini alırsın inşallah
hemen yaz bize döner dönmez , bende doktoruma gideceğim direk bakalım o isteyecekmi , istemezse genede girmek istiyorum , sen memnun kalırsan bende andevada girebilirim ama doktorum gerekli görürse medisuda girerim mecbur , inşallah hayırlı haberlerle dönersin
canım seninki ters sayılmazmış:)benim başı aşağıdaydı.oyüzden korktum.ama sanırım çok hareketliler dönücektir inş..ben de detaylıya girdiğimde kızım tersti.ama onlar sürekli dönüyorlar zaten,sorun yok. Eğer doğuma 1 ay kala falan öyle durursa dönemez pek..benim kızın poposu aşağıda başı yukardaydı yani tam olarak dimdik içimde oturuyordu.bir de yüzü benim sırtıma dönüktü..her türlü tersti yani
benimde bir onceki kontrolum de dr bebek ters demisti,firsat buldukca sola yat,uzun sure dik oturmamaya calis dedi,son gittigimde ayrintiliya girdim herhangi bisey demedi dr bende sormayi unuttum,ama son aya kadar surekli donuyorlar diye biliyorum
[canım benim hemen endişelenme..daha çok dönücekler, kıpır kıpırlar bu haftalarda. Ben detaya girdiğimde normal duruodu baktık o arada ters döndü bi süre öyle kaldı sonra bi daha normale döndü:) çılgınlar yani. Yerleri de genişse daha çok dönüolar.
Içim rahatladı vallaha korkmuştum.dönmezse die.....
Kızlar selam bu arada:) benim cumartesi detayım vardı. Doktor herşey yolunda gidiyor dedi, sadece kalple ilgili bişi var dedi. Ona çok moralim bozuldu? Kalp odacıklarından biri diğerinden küçük dedi. Normalde çaplarının eşit olması lazımmış. 4 hafta sonra tekrar kontrole giriceksin o zamana kadar belki gelişir belki aynı kalır bakıcaz dedi. Eğer aynı kalmak bile değil çap farkı açılırsa o zaman kalp problemi olabilir dedi. O kadar üzüldüm ağladım kiböyle bişi duyan varmı?:26: Bir ay bekliycem öyle. Ne olucak bilmiorum..inşallah gelişimini tamamlar, çok korkuyorum dua edin kızlar.. [/font]
[canım benim hemen endişelenme..daha çok dönücekler, kıpır kıpırlar bu haftalarda. ben detaya girdiğimde normal duruodu baktık o arada ters döndü bi süre öyle kaldı sonra bi daha normale döndü:) çılgınlar yani. yerleri de genişse daha çok dönüolar.
kızlar selam bu arada:) benim cumartesi detayım vardı. doktor herşey yolunda gidiyor dedi, sadece kalple ilgili bişi var dedi. ona çok moralim bozuldu? kalp odacıklarından biri diğerinden küçük dedi. normalde çaplarının eşit olması lazımmış. 4 hafta sonra tekrar kontrole giriceksin o zamana kadar belki gelişir belki aynı kalır bakıcaz dedi. eğer aynı kalmak bile değil çap farkı açılırsa o zaman kalp problemi olabilir dedi. o kadar üzüldüm ağladım kiböyle bişi duyan varmı?:26: bir ay bekliycem öyle. ne olucak bilmiorum..inşallah gelişimini tamamlar, çok korkuyorum dua edin kızlar.. [/FONT]
bu model tam yatmıyo mu ya
ama özellikleirnde yattığı yazıyodu ben mi yanlış okudum acaba ??? ben de onu beğenmiştim tam yatmadımı olmuyo ki
Hepsiburadadan sipariş vermiştim iptal ettim şimdi istediğim ürünlerin temini uzun sürecektiBen yine anneme gidicem haftaya 4-5 gün yokum.
Arzum bebenin ateş ölçerini sipariş etmiştim aranızda hiç bilen alan var mı;?
Arzum Bebbe Kulaktan Ve Alından Ateş Ölçer Dijital Termometre - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
bende çok kararsız kaldım , kulaktan ve popodan her zaman net sonuç vermeyebiliyormuş sanırım ben koltukaltından ölçen birşey alıcam , birde emzikler var geçen linklemiştim ama ne kadar kullanışlı bilemiyorum yorumları iyiydi
Medifine Emzikli Ateş Ölçer - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Canım bu model çok güzelmiş. Tam yatmıyordu dediğin model şu ekteki mi? Ben ektekini almak istiyordum eğer o yatmıyorsa ve senin paylaştığın yatıyorsa onu alayım.
Bright Starts Comfort&Harmony Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
hoşgeldin..masumiyeeeeeeeet listeler güncelleniyor mu bakiiiiiiimmerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 20+1 haftalık hamişim oğluşum olacak:)
doğum için ters pozisyon yani makat geliş benimki.son ay böyle olunca sezeryan oluyor mecburen..ama daha gezer benim kızım...daha ne taklalar atacaklar onlar inşallah..canım seninki ters sayılmazmış:)benim başı aşağıdaydı.oyüzden korktum.ama sanırım çok hareketliler dönücektir inş..
hoşgeldin..masumiyeeeeeeeet listeler güncelleniyor mu bakiiiiiiim
Doğum için ters pozisyon yani makat geliş benimki.son ay böyle olunca sezeryan oluyor mecburen..ama daha gezer benim kızım...daha ne taklalar atacaklar onlar inşallah..
Aramıza yeni katılan ve göremediğim kaçırdığım birileri varsa hepiniz hoşgeldiniz...inşallah bu sayfalarda doğum hikayelerimizi,sütümüzü,uykularımızı,mutluluklarımızı,emekleme,yürüme,diş çıkarma haberlerimizi maceralarımızı bütüüüüüüüüün heyecanlarımızı paylaşmak nasip olur
Canım be incelemedim bunu mağazada. Sitesinde görüp beğenmiştim. Ama sanırım Masumiyet ve Asude incelemişler. Tam yatmadığını söylemişlerdi. Asude bizi bilgilendirirse daha iyi olur. Onun paylaştığı ürünün tam yatıp yatmadığını
[/QUOTE][
Arzum bebenin ateş ölçerini sipariş etmiştim aranızda hiç bilen alan var mı;?
Arzum Bebbe Kulaktan Ve Alından Ateş Ölçer Dijital Termometre - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?