2012 Ekim Anneleri

QUOTE]

daha önce duymadım ama bebiş daha küçük büyüyecektir korkma üzülme hemen dua et 1 ay sonra güzel haberlerini alırsın inşallah

saol canım..amin inşallah..bende duymadım hiç doktor öyle söyleyince şaşırdım kaldım. 6 temmuzu bekliycem artık, inşallah dediğin gibi güzel haberleri alırım:26: dua etmekten başka bi çarem yok

selam annişlerr nasılsınız bebişler nasıl cogunlukla detaylıya girmişiz iki gün sonra görücem oglumu detaylıda eşimde ilk defa görücek dualarınızı bekliyorum

amin canım aminnn yazarım yazmammı hiççç ama ne yalan söyliyim meraktan çatlamak üzereyim:))

canım seninki ters sayılmazmış:)benim başı aşağıdaydı.oyüzden korktum.ama sanırım çok hareketliler dönücektir inş..

benimde bir onceki kontrolum de dr bebek ters demisti,firsat buldukca sola yat,uzun sure dik oturmamaya calis dedi,son gittigimde ayrintiliya girdim herhangi bisey demedi dr bende sormayi unuttum,ama son aya kadar surekli donuyorlar diye biliyorum

saol canımm....bende çok oturuyorum.masabası başı işim.belkide ondan yavrum sıkışıyoo..

korkma canım.eminim normale döner.dr kötü bişey olsa geçmez falan derdi.demekki olabiliyo...zaten demişte fark açılırsa sorun olur die.dua et canımmm..inş.bişey olmaz...

Son düzenleme:

daha önce duymuştum böyle bir problem bebekte ama yüksek ihtimal düzeliyor onlar sen kötü düşünmeki iyi olsun herşey bol bol dua et , Rabbim korur meleklermizi

Kızlar dün akşam kanald d yeni bir program başladı ismi şebeke , uzun zamandır bu kadar gülmemiştim tam bizlik eşimde bende bayıldık , prensesimide ilk kez bu kadar çok hissettim , hoşuna gitti herhalde gülmemiz oda durmadı yerinde , mutlaka seyredinnnnnn

bu model tam yatmıyo mu ya
ama özellikleirnde yattığı yazıyodu ben mi yanlış okudum acaba ??? ben de onu beğenmiştim tam yatmadımı olmuyo ki

Canım be incelemedim bunu mağazada. Sitesinde görüp beğenmiştim. Ama sanırım Masumiyet ve Asude incelemişler. Tam yatmadığını söylemişlerdi. Asude bizi bilgilendirirse daha iyi olur. Onun paylaştığı ürünün tam yatıp yatmadığını

merhaba kızlar,

butikbebe diye bir site keşfettim, markafoni'nin anne & bebek için olanı gibi.

ben henüz bebek alışverişine başlamadım, daha erken olduğunu düşünüyorum ama buradan başlayabilirim

bende çok kararsız kaldım , kulaktan ve popodan her zaman net sonuç vermeyebiliyormuş sanırım ben koltukaltından ölçen birşey alıcam , birde emzikler var geçen linklemiştim ama ne kadar kullanışlı bilemiyorum yorumları iyiydi
Medifine Emzikli Ateş Ölçer - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

slm kızlar bende ne zamandır yorumlarınız okuyorum ama yazamıyordum..bugün bende katılayım aranıza dedim,iyi yapmışım demi .yeni üyelerimizde var onlarada burdan hoşgeldiniz diyorum...

Alından kızılötesiyle ölçenleri de çok methediyorlar. Hem ateş ölçüyor hem suyun sıcaklığı hem biberondaki mamanını sıcaklığını falan da ölçüyormuş

evet canım senin linkinde ki yatmıyor bende oo yüzden vazgeçtim...ama bu model yatıyor çokta güzel müzikleri titreşimi falan var ayrıca kumaşı çok kaliteli polarlı böyle yumuşacık :) minik oğlumu bunun içinde hayal ediyorum yumuşak yumuşak yerim onu ben

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 20+1 haftalık hamişim oğluşum olacak:)
hoşgeldin..masumiyeeeeeeeet listeler güncelleniyor mu bakiiiiiiim
canım seninki ters sayılmazmış:)benim başı aşağıdaydı.oyüzden korktum.ama sanırım çok hareketliler dönücektir inş..
doğum için ters pozisyon yani makat geliş benimki.son ay böyle olunca sezeryan oluyor mecburen..ama daha gezer benim kızım...daha ne taklalar atacaklar onlar inşallah..

aramıza yeni katılan ve göremediğim kaçırdığım birileri varsa hepiniz hoşgeldiniz...inşallah bu sayfalarda doğum hikayelerimizi,sütümüzü,uykularımızı,mutluluklarımızı,emekleme,yürüme,diş çıkarma haberlerimizi maceralarımızı bütüüüüüüüüün heyecanlarımızı paylaşmak nasip olur

hoşbuldukkkkkk:))

Kızlar bu diğer payşaştığınız model yatmıyor geçen hafta e bebekte bulduk bu modeli ve yatmıyor ama benim eklediğim linkteki yatıyor üstelik birde içinin kumaşı çok kaliteli

Son düzenleme:
aramıza yeni katılan ve göremediğim kaçırdığım birileri varsa hepiniz hoşgeldiniz...inşallah bu sayfalarda doğum hikayelerimizi,sütümüzü,uykularımızı,mutluluklarımızı,emekleme,yürüme,diş çıkarma haberlerimizi maceralarımızı bütüüüüüüüüün heyecanlarımızı paylaşmak nasip olur[/QUOTE]

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…