2012 Ekim Anneleri

bebeğin ters durması veya durmaması ıcın daha erken degılmı canım bunlar resmen takla atıyorlar ki içerde neden doktor böyle bır sey demış erkenden anlamadım telaşlanacak bir şey yok çünkü daha 16 haftan var doğuma

mothercare ayın belli gunlerınde ındırım yapıyormus hangı tarıhler bunlar bılıyor musun ?

canım merak etme 40.haftaya kadar her şeylerini tamamlıyorlar arkadasımdan bılıyorum.hatta 5 yaşına kadar beyın gelişimi devam ediyor.stres yapma guzel haberler alacaksın

Bu ara indirim var canım ben geçen hafta gittim % 50 indirim vardı ama hiçbişey beğenemedim...idil baby, bebetto,albimini,panço gibi markaların ürünleri beni daha çok cezbediyor...Bu aralar gidersen muhakkak yakalarsın canım indirimi

ben bikaç mağaza gezmiştim haftasonu 10 lu hastane çıkışının kalitelisine 100 diyorlar o zaman idil baby almak daha mantıklı , özdilek avm de varmış mağazası , bu hafta bi gidip bakıcam , bu arada sizlerden çok şey öğreniyorum ben bilmezdim hiç bu bebek markalarını ne güzel bir amaç için kullanıyoruz forumu dimi ? Hepimizin birbirimize faydası oluyor , iyiki varsınız kızlar :13:

ben agustos sonu eylul gıbı bebeğime alışveriş yapmayı düşünüyordum..acaba her ay duzenlı bır ındırım varmı dıye merak ettım

evet canım paylaşımlarımız çok güzel ve çok faydalı...

kızlar ayrıntılı ultrasonun sonucu anındamı çıkıyor yoksa bekliyormusun ben ayın 14 ünde gireceğimde inşallah pek bir fikrim yok cevaplarsanız sevinirim

bende henüz başlamadım alışverişe bi yerden başlamak lazım aslında

Son düzenleme:
kızlar ayrıntılı ultrasonun sonucu anındamı çıkıyor yoksa bekliyormusun ben ayın 14 ünde gireceğimde inşallah pek bir fikrim yok cevaplarsanız sevinirim

evet canım zaten anlık bir durum yani o anda herşeye bakılıyor ve söyleniyor sonra rapor olarak ve resimlerle beraber dosyalanıp eline veriliyor

ASUDE

ablam kullanıyordu canım oldukça memnun hatta bana weewell e o kadar para verme arzum al diyor sürekli...benimde aklımdan geçiyor almak[/QUOTE]

Ayy canım valla sağol cevap verdiğin için benimde aklımda hangisini alayım diye düşünüyordum yorumlardan iyi olduğunu duymuştum ama burdan da duymaya ihtiyacım vardı

Bu arada aklımdayken sorayım sana sen almıştın sevi bebenin giderli küvetini kovasını ve maşrapasını hangi siteden aldın hatırlamıyorum da bana gittigidiyorun linkini vermişsin orda 50 tl ye geliyor üçlü set sanki sen daha ucuza almıştın diye hatırlıyorum bana pahalı geldi de fiyatı :44:

Son düzenleme:

bende ayın 13 ünde giricem inş hemen veriyolarmış sonucları ben telde sordum

ASUDE

ablam kullanıyordu canım oldukça memnun hatta bana weewell e o kadar para verme arzum al diyor sürekli...benimde aklımdan geçiyor almak

Ayy canım valla sağol cevap verdiğin için benimde aklımda hangisini alayım diye düşünüyordum yorumlardan iyi olduğunu duymuştum ama burdan da duymaya ihtiyacım vardı

Bu arada aklımdayken sorayım sana sen almıştın sevi bebenin giderli küvetini kovasını ve maşrapasını hangi siteden aldın hatırlamıyorum da bana gittigidiyorun linkini vermişsin orda 50 tl ye geliyor üçlü set sanki sen daha ucuza almıştın diye hatırlıyorum bana pahalı geldi de fiyatı :44:

evet canım biraz fiyat farkı var ama benim aldığım sitede birde kargo ücreti vardı oysa bu gitti gidiyordaki sette kargo bedava..

Son düzenleme:
Son düzenleme:

benim söz ettiğim kampanya sezon sonu kampanyasıymış görevli uzun bi süre devam eder dedi..bunun dıışnda bildiğim kadarıyla her ayın 15 in de kampanyada oluyormuş bunu da ablam söyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…