bebeğin ters durması veya durmaması ıcın daha erken degılmı canım bunlar resmen takla atıyorlar ki içerde neden doktor böyle bır sey demış erkenden anlamadımmerhaba kızlar.herzaman giremiyorum siteye.kusura bakmayın.umarım herkes ve bebişleri iyidir.birşey sormak istiyorum geçen gün dr a gittiğim de doktorum bebeğin ters durduğunu söyledi.ama merak etme döner.olabilen birşey dedi.sizde bebeği ters olan varmı bu hafta.bu arada 24 haftalığım.
herkse merhabar sayfalar yine akıp gitmiş..okullar kapandı oh derken şimdi de 4+4+4 seminerlerimiz başladı..şu haziran bi bitsin sonra daha güzel olacak..neyse haftasonu mother care gittim.indirim başlamış.5 li çıtçıtlı bodyler 40 tl, 3 lü tulum takımı 51 tl ve yine 3 lü çıtçıtlı body 27 tl.eğer ilgilenen arkadaşlar varsa haber vermek istedim..
[canım benim hemen endişelenme..daha çok dönücekler, kıpır kıpırlar bu haftalarda. ben detaya girdiğimde normal duruodu baktık o arada ters döndü bi süre öyle kaldı sonra bi daha normale döndü:) çılgınlar yani. yerleri de genişse daha çok dönüolar.
kızlar selam bu arada:) benim cumartesi detayım vardı. doktor herşey yolunda gidiyor dedi, sadece kalple ilgili bişi var dedi. ona çok moralim bozuldu? kalp odacıklarından biri diğerinden küçük dedi. normalde çaplarının eşit olması lazımmış. 4 hafta sonra tekrar kontrole giriceksin o zamana kadar belki gelişir belki aynı kalır bakıcaz dedi. eğer aynı kalmak bile değil çap farkı açılırsa o zaman kalp problemi olabilir dedi. o kadar üzüldüm ağladım kiböyle bişi duyan varmı?:26: bir ay bekliycem öyle. ne olucak bilmiorum..inşallah gelişimini tamamlar, çok korkuyorum dua edin kızlar.. [/FONT]
bebeğin ters durması veya durmaması ıcın daha erken degılmı canım bunlar resmen takla atıyorlar ki içerde neden doktor böyle bır sey demış erkenden anlamadımtelaşlanacak bir şey yok çünkü daha 16 haftan var doğuma
mothercare ayın belli gunlerınde ındırım yapıyormus hangı tarıhler bunlar bılıyor musun ?
Bu ara indirim var canım ben geçen hafta gittim % 50 indirim vardı ama hiçbişey beğenemedim...idil baby, bebetto,albimini,panço gibi markaların ürünleri beni daha çok cezbediyor...Bu aralar gidersen muhakkak yakalarsın canım indirimi
Bu ara indirim var canım ben geçen hafta gittim % 50 indirim vardı ama hiçbişey beğenemedim...idil baby, bebetto,albimini,panço gibi markaların ürünleri beni daha çok cezbediyor...Bu aralar gidersen muhakkak yakalarsın canım indirimi
ben bikaç mağaza gezmiştim haftasonu 10 lu hastane çıkışının kalitelisine 100 diyorlar o zaman idil baby almak daha mantıklı , özdilek avm de varmış mağazası , bu hafta bi gidip bakıcam , bu arada sizlerden çok şey öğreniyorum ben bilmezdim hiç bu bebek markalarınıne güzel bir amaç için kullanıyoruz forumu dimi ? Hepimizin birbirimize faydası oluyor , iyiki varsınız kızlar :13:
ben bikaç mağaza gezmiştim haftasonu 10 lu hastane çıkışının kalitelisine 100 diyorlar o zaman idil baby almak daha mantıklı , özdilek avm de varmış mağazası , bu hafta bi gidip bakıcam , bu arada sizlerden çok şey öğreniyorum ben bilmezdim hiç bu bebek markalarınıne güzel bir amaç için kullanıyoruz forumu dimi ? Hepimizin birbirimize faydası oluyor , iyiki varsınız kızlar :13:
kızlar ayrıntılı ultrasonun sonucu anındamı çıkıyor yoksa bekliyormusun ben ayın 14 ünde gireceğimde inşallah pek bir fikrim yok cevaplarsanız sevinirim
kızlar ayrıntılı ultrasonun sonucu anındamı çıkıyor yoksa bekliyormusun ben ayın 14 ünde gireceğimde inşallah pek bir fikrim yok cevaplarsanız sevinirim
ASUDE
ablam kullanıyordu canım oldukça memnun hatta bana weewell e o kadar para verme arzum al diyor sürekli...benimde aklımdan geçiyor almak
Hanımlar bu kozmonot montlardan almayı düşünüyormusun?
Zeyland ın bir ürününü nette gördüm çok hoşuma gitti birde mağazasında gidip görmek lazım tabii...
Erkek bebekler için...
Zeyland Kozmonot Mavi ZEY-S0204 | | Bebefix.com
Kız bebekler için...
Zeyland Kozmonot Pembe ZEY-ZE091 | | Bebefix.com
bebeğin ters durması veya durmaması ıcın daha erken degılmı canım bunlar resmen takla atıyorlar ki içerde neden doktor böyle bır sey demış erkenden anlamadımtelaşlanacak bir şey yok çünkü daha 16 haftan var doğuma
mothercare ayın belli gunlerınde ındırım yapıyormus hangı tarıhler bunlar bılıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?