2012 Ekim Anneleri

Hatırlıyorum da karar veremiyor insan Uni babyi de methediyorlardı o da de-bebekte satılıyor kız ve erkekoğalmış aslında geçen gün paylaşmıştım burda kız ve erkek bebeğe özel temizleme mendili gördün mü? Görmediysen yine bulurum

evet canım gördüm bahsettiğin mendilleri ondan alalım diyor eşim doğumdan sonra hem onları hem de huggıes i deneriz bakalım hanginden memnun kalacağız diyor...

küvet setinde karar verebildin mi canım ?

bir de şu linkini eklediğim montlar hakknda ne diyorsun tatlım?

Son düzenleme:
evet canım gördüm bahsettiğin mendilleri ondan alalım diyor eşim doğumdan sonra hem onları hem de huggıes i deneriz bakalım hanginden memnun kalacağız diyor...

küvet setinde karar verebildin mi canım ?

Sorma yaa alt tarafı plastik bir küvet ama zorlandım karar verirken ve verdim siparişimi gittigidiyordan inşallah perşembeye kadar gelir pembesini istedim tabi ki

Hepsi buradadan da arzum bebenin ateş ölçeriyle lierac krem ısmarladım onlarda hızlı kargoyla gelecek bakalım dört gözle bekleyecem

Tatlım mont da güzel benimde aklımda öylesi var ama bebişler anca 3 aylıkken falan giydiririz 6 aylık oldukların da bahara denk gelecek kalın olur var mı küçük ebatları?

yanakları pembe pembe bir pamuk kızın olsun hemi bir de böyle süslü püslü bi cimcime olsun annesi

canım iyi yapmışsın almakla dediğim gibi ufak bir fiyat oynaması var o da kargo farkı zaten Hayırlı olsun canım güle güle kullanın...

ateş ölçer bi gelsinde bende eşime göstereyim bakalım bende ondan alırım belki...
canım mont için ne diyorsun yine sorayım bari az önce ki mesajda geç yazdım da

Tatlım mont da güzel benimde aklımda öylesi var ama bebişler anca 3 aylıkken falan giydiririz 6 aylık oldukların da bahara denk gelecek kalın olur var mı küçük ebatları?

canım 3 - 6 bedeni var bu modellerin bende onda kararsız kaldım aslında 3 -6 ay ideal olur sanırım aralık ocak şubat gibi soğuklardA giydirebiliriz

Pembelerden alamıyorum kendimi ayrıca Kızım gerçekten süslü cimcime olucak orası kesin cicileri hep öyle daha da alıcaz Halası da alacak daha Babaanne alacak

İnşallah bir an önce kavuşurum siparişlerime :18:

Derecenin fiyatı da uygun 60 tl hem de özellikli ben sipariş etmeden önce Haziran annelerine de sordum ordan da alan olmuş benimkinden bende verdim siparişimi çatlak kremim de bitmişti iyi oldu

canım 3 - 6 bedeni var bu modellerin bende onda kararsız kaldım aslında 3 -6 ay ideal olur sanırım aralık ocak şubat gibi soğuklardA giydirebiliriz

Mont da güzel canım bende olsam alırdım dışarı çıkarırken soğuklarda kuzunu sıcacık tutar
Ben almayacam artık kıafet dediğim gibi daha Hala ve Babaannede almak istiyor bişeyler

derecenın fıyatı gercekten uygun fonksıyonuda gayet ıyı bence çatlak kremı lıerac kullanıyorum bende umarım ıse yarar benım carsamba gunu detaylım var umarım hersey yolundadır 5 hafta oldu cok ozledım pasamı

Babanneler anneannler bu günler için

canım gittigidiyorda sistem güzel çalışıyor mesela sen ürünü kargodan teslim alıp sonra da nette sipariş sayfandan onaylamazsan karşı taraf hemen parasını alamıyor bu da bizler için bir avantaj...bu yüzden de kargoları hızlı ve sağlam geliyor

ayrıca ben lieracı 33,90 artı 5 20tl kargo ucretıyle alıyorum en uygunu orjınalde urun sen ne kadara aldın canım

Tatlım ben hepsiburadadan sipariş ettim 55 tl ye inmiş hali normalde 75 tl gibi bir fiyatı var başka siparişlerimde olduğu için kargo ödemedim. Ben her siteden kredi kartıyla alış veriş yapamıyorum korkudan yoksa vardır elbet daha ucuza satan yerler

Daha önceleri de gittigidiyordan aldığım şeyler oldu hepsi de geldi bir sorun çıkmadan çok şükür. Şimdi açıkcası bu küveti ben kendim bi yerlerden taşımak istemedim kapıma kadar gelsin bunda kargo ücreti de yoktu iyi oldu

dogru canım bılmedıgım yerden bende bısey alamıyorum ama gıttıgıdıyor da bı eczaneden alıyorum urun elıme ulasınca okey verıyorum oyle cekılıyor karttan gıttıgıdıyor tarafından canım kargoyu eldeen oduyorsun sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…