evet cnm dogru hatırlıyorsun ama zaman durdu gıbı sankıhatırladıgım kadarıyla yurtısında calısıyordu degılmı dogumda gelecektı sanırım sabır canım yapacak bısey yok
dogru canım bılmedıgım yerden bende bısey alamıyorum ama gıttıgıdıyor da bı eczaneden alıyorum urun elıme ulasınca okey verıyorum oyle cekılıyor karttan gıttıgıdıyor tarafından canım kargoyu eldeen oduyorsun sadece
evet cnm dogru hatırlıyorsun ama zaman durdu gıbı sankı
Ozaman iyiymiş bana da adını ver madem öyle bir daha ki siparişimi ona vereyim nasılsa 1 tüp 1 ay anca gidiyor
Bu arada ben puseti neo concord aldım o da çok güzel tavsiye ederim
LİERAC PHYTOLASTIL JEL.ECZANEDEN ŞOK FİYAT33,90 concord ta cok kalıtelı canım bakmıstım ben ama maxı cosıden yana karar kıldım allah saglıkla kullanmak nasıp etsın
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, hamilelik nasil gidiyor? benim bel agrilarim basladi, bel de degil aslinda popom ve kuyruk sokumu kemigimayrilicak gibi hele ki ayakta cok durunca. suan da acayip mide agrim var gögsumun alti agriyor. valla daha da agarlastik mi yandik, Allah hayirla ve saglikla bu sureci atlatmamizi nasip etsin bizlere.
kızlar hergün pekmez yemek bebeğe kilo aldırıyormuş duydunuz mu bunu hiç...
ben duydum,ama özellikle keçi boynuzu pekmezi olacak. ben her gün bir iki ç. kaşığı içiyorum
günaydın annecikler ve kuzucukları , sabahın köründe öyle bir sıcak varki , bugünlerde 6-8 derece daha artıcakmışbugün zaten o kadar şiş uyandımki , ellerim ve ayak tabanlarım sızlıyor resmen napıcas 4 ay daha bilmem
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, hamilelik nasil gidiyor? benim bel agrilarim basladi, bel de degil aslinda popom ve kuyruk sokumu kemigimayrilicak gibi hele ki ayakta cok durunca. suan da acayip mide agrim var gögsumun alti agriyor. valla daha da agarlastik mi yandik, Allah hayirla ve saglikla bu sureci atlatmamizi nasip etsin bizlere.
günaydınlar dikkat et o şişliklere canım onları doktorlar hiç sevmezler
doktordan önce bende sevmiyorumdakeşke bir çaresi olsa diyorum
çok geç saatlerde birşey yememeye çalışıyorum şişlik olmasın diye ama ne kadar dikkat etsek yine bize buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?