2012 Ekim Anneleri

Ozaman iyiymiş bana da adını ver madem öyle bir daha ki siparişimi ona vereyim nasılsa 1 tüp 1 ay anca gidiyor

Bu arada ben puseti neo concord aldım o da çok güzel tavsiye ederim

arkadaşlar siteyi ekleyince virüs yazan bişey çıktı o yüzden sildim. Chicco banyo seti diye yazarsanız Nurturia'nın sitesinden bulabilirsiniz. 4lü set( tırnak makası-saç fırçası-kulak temizleme çubukları ve sünger) 48 lira. Garanti kartı olanlara 6 taksit. Kargo bedava

Ozaman iyiymiş bana da adını ver madem öyle bir daha ki siparişimi ona vereyim nasılsa 1 tüp 1 ay anca gidiyor

Bu arada ben puseti neo concord aldım o da çok güzel tavsiye ederim

LİERAC PHYTOLASTIL JEL.ECZANEDEN ŞOK FİYAT33,90 concord ta cok kalıtelı canım bakmıstım ben ama maxı cosıden yana karar kıldım allah saglıkla kullanmak nasıp etsın

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, hamilelik nasil gidiyor? benim bel agrilarim basladi, bel de degil aslinda popom ve kuyruk sokumu kemigim ayrilicak gibi hele ki ayakta cok durunca. suan da acayip mide agrim var gögsumun alti agriyor. valla daha da agarlastik mi yandik, Allah hayirla ve saglikla bu sureci atlatmamizi nasip etsin bizlere.

bendede kuyruk sokumu agrısı vardı cok oturdugum zaman oluyordu ozellıkle sabıt sandalyede oturursan daha cok oluyor kursta cok oturdugumda oluyordu bendede hamılelıkte oluyormus yatınca gecıyor

ben duydum,ama özellikle keçi boynuzu pekmezi olacak. ben her gün bir iki ç. kaşığı içiyorum

bebege kılo aldırırmı bılmıyorum ama anneye kılo aldıracagı kesın zaten kılo alımımı durduramıyorum gercı bebegım saglıklı olsundda kıloları verırım ama dıkkat edıyorum artık ben

Selam canlarim,gunaydin...
Dun haberlerde gecti de yazayim dedim,makyaj malzemeleri pahalisi ucuzu kalitelisi pazardani farketmeden iclerinde agir metaller kursun kadmiyum gibi maddeler varmis ve hamile bayanlarin cok dikkat etmeleri gerektigini belirttiler uzmanlar.deodorantlar da dahilmis buna.mumkun oldugunca bu donemde makyaj yapmamaya ozen gostermeliymisiz.bir de koyurenk makyaj malzemelrinde daha fazla risk varmis ornegin koyurenk ruj gibi...

günaydın annecikler ve kuzucukları , sabahın köründe öyle bir sıcak varki , bugünlerde 6-8 derece daha artıcakmış bugün zaten o kadar şiş uyandımki , ellerim ve ayak tabanlarım sızlıyor resmen napıcas 4 ay daha bilmem

günaydınlar dikkat et o şişliklere canım onları doktorlar hiç sevmezler

o kuyruk sokumu bendede 2-3 hafta önce kadar başladı , sanki batıyor gibi ama dimdik oturursam batmıyor , budamı hamileliktenmiş :26: gidince doktoruma sorayım diyordum bende , daha ne şekilden şekile gireceğiz bakalım , ben zatern pert oldum yani , orta parmağım ve yüzük parmağımı hissetmiyorum , kuyruk sokumu kemiği batıyor , her sabah şiş uyanıyorum ve birde hayatımda sivilceli biri değildim ama heryerimde sivilce çıkıyor sırtım ve göğüs bölgemde dahi ayrıca 4-5 haftadır aşırı kilo aldığımı hissediyorum yani doğursamda kurtulsam moduna girmeme az kaldı , sabrediyorum bakalım , Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…