Selam canlarim,gunaydin...
Dun haberlerde gecti de yazayim dedim,makyaj malzemeleri pahalisi ucuzu kalitelisi pazardani farketmeden iclerinde agir metaller kursun kadmiyum gibi maddeler varmis ve hamile bayanlarin cok dikkat etmeleri gerektigini belirttiler uzmanlar.deodorantlar da dahilmis buna.mumkun oldugunca bu donemde makyaj yapmamaya ozen gostermeliymisiz.bir de koyurenk makyaj malzemelrinde daha fazla risk varmis ornegin koyurenk ruj gibi...
günaydın annecikler ve kuzucukları , sabahın köründe öyle bir sıcak varki , bugünlerde 6-8 derece daha artıcakmışbugün zaten o kadar şiş uyandımki , ellerim ve ayak tabanlarım sızlıyor resmen napıcas 4 ay daha bilmem
canlarım saat 3te ayrıntılım var bana ve oğlişime dua edin herşey yolunda gitsin dualarınıza ihtiyacım varrrr
kızlar günaydınnn havalar çok sıcakk gece uyuyamadım yatakta kendimi oturma odasına attım camı açıp öyle yattım yinede sıcaktı kocacımda sabah farketmiş yokluğumu arıyo evin içinde şimdi böyleyse temmuz ağustosta napıcaz çok merak ediyorum
Ozamana bittik demektir zaten
Herkese günaydın hanımlar,
Allah kısmet ederse bende Ekim annesi olacağım. Bir oğlum olacak. Ancak bize 20 haftada cinsini belli etti.
Normalde o kadar hareketli bir bebek olmasına rağmen ultrasona girince eli ensesinde ayaklar üstüste atılmış keyf yapıyor:)
Takip ettiğim kadarı ile aranızda tetenos aşısını olmayan yok herhalde. Ben kararsız kaldım. Doktorum bana bıraktı. Ama yinede "yakaladım mı hamilelikten önce yaptırmalarını istiyorum ben hastalarıma" dedi. Süresi var mı onuda bilmiyorum, yarın 22. haftam doluyor.
Geç kalmış olablir miyim acaba?
valla öyle bittik pişikler olucazz klimayla haşır neşir olucaz bütün yaz
Bu arada ben aşı yaptırmadım dr gerekjde duymadı ne biliyim bende gitmedimmm inş kötü yapmamışımdır
canlarım saat 3te ayrıntılım var bana ve oğlişime dua edin herşey yolunda gitsin dualarınıza ihtiyacım varrrr
Bu arada ben aşı yaptırmadım dr gerekjde duymadı ne biliyim bende gitmedimmm inş kötü yapmamışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?