2012 Ekim Anneleri

canlarım saat 3te ayrıntılım var bana ve oğlişime dua edin herşey yolunda gitsin dualarınıza ihtiyacım varrrr

canım bende duydum onu. dediğin gibi bu dönemde mümkün olduğu kadar makyajdan kaçının dio doktorlar. fondoten filan özellikle cildin daha çok emdiği malzemeler daha zararlıymış..hakkaten dikkat etmemiz lazım:26:

sabahın bu saatinde başladı sıcak tüm gün nasıl olucak artık bilmem klimalı ortamdayım ben gün içi sıcaklığını çok hissetmiorum ama iş çıkışı eve giderken yeteri kadar hissettirio kendini. elim ayaklarım şişti iyice. önceden akşamları oluodu günün yorgunluğundan diodum ama bende ilk defa bu sabah şişliklerle uyandım dahada artınca sıcaklar topaç gibi yuvarlanıcaz heralde..allah yardım etsin hepimize..doktorum yapıcak bişi yok dedi ama mümkün olduğu kadar bol su iç, tuzludan kaçın ve protein ağırlıklı beslen dedi. çok işe yarıomuş o bilginiz olsun..

Son düzenleme:
kızlar günaydınnn havalar çok sıcakk gece uyuyamadım yatakta kendimi oturma odasına attım camı açıp öyle yattım yinede sıcaktı kocacımda sabah farketmiş yokluğumu arıyo evin içinde şimdi böyleyse temmuz ağustosta napıcaz çok merak ediyorum

Herkese günaydın hanımlar,
Allah kısmet ederse bende Ekim annesi olacağım. Bir oğlum olacak. Ancak bize 20 haftada cinsini belli etti.
Normalde o kadar hareketli bir bebek olmasına rağmen ultrasona girince eli ensesinde ayaklar üstüste atılmış keyf yapıyor:)

Takip ettiğim kadarı ile aranızda tetenos aşısını olmayan yok herhalde. Ben kararsız kaldım. Doktorum bana bıraktı. Ama yinede "yakaladım mı hamilelikten önce yaptırmalarını istiyorum ben hastalarıma" dedi. Süresi var mı onuda bilmiyorum, yarın 22. haftam doluyor.
Geç kalmış olablir miyim acaba?

Ozamana bittik demektir zaten

Valla terslik gibi iş yerimdeki klıma bozuldu firma taşınacak yeniden klıma almaz şimdi bunlar çünkü gittiğim yerde merekezi soğutma ısıtma sistemi varmış:26: Ne yapcam bilmiyom nerden baksan hemen hemen 2 ayı bulur bizim gitmemmiz yandımmmmmm ben:18::18::18::18:

20. haftadan sonra yapılıyor ama sen hemen bağlı olduğun sağlık ocağındaki hemşirene sorarsan o doğru bilgiyi verecektir

Bu arada ben aşı yaptırmadım dr gerekjde duymadı ne biliyim bende gitmedimmm inş kötü yapmamışımdır

gittiğin hastane ultra lüx olursa yani o zamanda doğum 5000 den aşağı olmaz, o hastanelerde tek kullanımlık aletler kişiye özel kullanılıyormuş onun dışında risk var , sonuçta gidip elimizle steril etmiyoruz , herkeste işini dört dörtlük yapmadığına göre bu memlekette ben aşı olmakta fayda görüyorum

Bu arada ben aşı yaptırmadım dr gerekjde duymadı ne biliyim bende gitmedimmm inş kötü yapmamışımdır

Benim doktorum zaten zaten bu konularda çok hassas. Mide bulantılarını o kadar ağır geçirdim ki,işimi evimi, eşimi bırakıp birbuçuk ay annemde yattım. Doktora ilaç için yalvaracaktım ama "kesinlikle olmaz" dedi. Göbeklerimize süreceğimiz kremi bile 5. aydan sonra dedi. Aşı konusunda da " Sağlık bakanlığının bir çalışması olduğu için vurulmayın diyemiyorum" dedi. "Bunun asıl amacı steril ortamlarda doğum yapmayanlar için" dedi. "Allah korusun bir kaza geçirsen zaten acilde ilk tetenos aşısı yaparlar hastaya" dedi.

FactorB, bende bugün sağlık ocağını arayacağım ,bakalım onlar ne diyecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…