Benim doktorum zaten zaten bu konularda çok hassas. Mide bulantılarını o kadar ağır geçirdim mi,işimi evimi, eşimi bırakıp birbuçuk ay annemde yattım. Doktora ilaç için yalvaracaktım ama "kesinlikle olmaz" dedi. Göbeklerimize süreceğimiz kremi bile 5. aydan sonra dedi. Aşı konusunda da " Sağlık bakanlığının bir çalışması olduğu için vurulmayın diyemiyorum" dedi. "Bunun asıl amacı steril ortamlarda doğum yapmayanlar için" dedi. "Allah korusun bir kaza geçirsen zaten acilde ilk tetenos aşısı yaparlar hastaya" dedi.
FactorB, bende bugün sağlık ocağını arayacağım ,bakalım onlar ne diyecek.
sendemi antalyadasın , 07 yazıyoda :)) öyleysen nereye gidiyorsun doktor kim yani ?
Yok, İstanbul da yaşıyorum. Ama Antalyalıyım:)
Burada Medikalpark'a gidiyorum.
benimde eşim istanbullu bizde antalyada yaşıyoruz , iyikide ordasın zaten antalya çok sıcak bu aralar
Sıcakmııı dur kız daha bişi görmedik yeni başlıyoruz bence :)))
Selam canlarim,gunaydin...
Dun haberlerde gecti de yazayim dedim,makyaj malzemeleri pahalisi ucuzu kalitelisi pazardani farketmeden iclerinde agir metaller kursun kadmiyum gibi maddeler varmis ve hamile bayanlarin cok dikkat etmeleri gerektigini belirttiler uzmanlar.deodorantlar da dahilmis buna.mumkun oldugunca bu donemde makyaj yapmamaya ozen gostermeliymisiz.bir de koyurenk makyaj malzemelrinde daha fazla risk varmis ornegin koyurenk ruj gibi...
Günaydın kızlarcım...sıcaklar başladı herkes bundan dert yanmış kıyamam yaa anlıyorum sizi bundan önceki evimde üzerimde ıslak havlu ayaklarım bildiğiniz leğenin içinde oruç tutmuştum.hadii toplanın bana gelin şimdi ki evim o kadar serin ki gün içerisinde çorap giydiğim oluyor ama bizde kışın en az 400 tl doğalgaz parasını kesin veririz evi sıcak olanlar olaya bu gözden bakın
çalışan arkadaşlarıma tavsiyem şu; meyveleri dondurup iş yerine götürün,pet şişeleri de suyla dondurup götürebilirsiniz öğle arası ayaklarına koyabilirsiniz hatta ve hatta rahat terlikler alın kızlarcım kendinize ayıp değilya iş yerinde değiştiriverirsiniz Rabbim yardımcınız olsun
kızlar havalar çok sıcak bu gece uyuyamadım temmuz ağustosta napıcaz bilmiyorum..
birde birşey sormak istyorum ayrıntılı ultrasona giren arakadaşlar istanbuldan varsa eğer ne kadar ücret ödediler hangi hastane cvp verirseniz sevinirim
ben hamile kaldığımı öğrendikten sonraki ilk muayenede sordum doktoruma kozmetik konusunu. o da güvendiğin kaynaklar dışında aslaaaaaaaaaa dedi.. sonra da zaten normalde de kullanmamanız gerekir ki dedi.. aslında kızlar hep hamileymiş gibi sağlıklı beslenmeli hareketlere aldığımız ürünlere dikkat etmeliyiz..ama yapmıyoruz çoğu zaman..Selam canlarim,gunaydin...
Dun haberlerde gecti de yazayim dedim,makyaj malzemeleri pahalisi ucuzu kalitelisi pazardani farketmeden iclerinde agir metaller kursun kadmiyum gibi maddeler varmis ve hamile bayanlarin cok dikkat etmeleri gerektigini belirttiler uzmanlar.deodorantlar da dahilmis buna.mumkun oldugunca bu donemde makyaj yapmamaya ozen gostermeliymisiz.bir de koyurenk makyaj malzemelrinde daha fazla risk varmis ornegin koyurenk ruj gibi...
o kuyruk sokumu bendede 2-3 hafta önce kadar başladı , sanki batıyor gibi ama dimdik oturursam batmıyor , budamı hamileliktenmiş :26: gidince doktoruma sorayım diyordum bende , daha ne şekilden şekile gireceğiz bakalım , ben zatern pert oldum yani , orta parmağım ve yüzük parmağımı hissetmiyorum , kuyruk sokumu kemiği batıyor , her sabah şiş uyanıyorum ve birde hayatımda sivilceli biri değildim ama heryerimde sivilce çıkıyor sırtım ve göğüs bölgemde dahi ayrıca 4-5 haftadır aşırı kilo aldığımı hissediyorum yani doğursamda kurtulsam moduna girmeme az kaldı , sabrediyorum bakalım , Allah yardımcımız olsun hepimizin
kızlar çok sessizsiniz bugün , sıcaklar hepimizi mayıştırdı galiba , doğumdan önce tatile gidebilsek ne güzel olurdu , aslında istiyorum ama parayada kıyamıyorum bi taraftan kızıma daha alınacak çok şey var
ben hamile kaldığımı öğrendikten sonraki ilk muayenede sordum doktoruma kozmetik konusunu. o da güvendiğin kaynaklar dışında aslaaaaaaaaaa dedi.. sonra da zaten normalde de kullanmamanız gerekir ki dedi.. aslında kızlar hep hamileymiş gibi sağlıklı beslenmeli hareketlere aldığımız ürünlere dikkat etmeliyiz..ama yapmıyoruz çoğu zaman..
göğüsteki sivilceleri asla sıkmayacakmışız onlar sütle ilgiliymiş dedi birisi..ayakta veya uzun süre oturur durumdan sonraki şişlikler normal diye okudum. yani ayaklar aşağıdayken olanlar.. ama senin sabah şiş uyanma işini doktoruna sor bence..bir de sadece bir iki parmakta oluşan şişlik ve his kaybı da doktora bildirilmeliymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?