2012 Ekim Anneleri

sendemi antalyadasın , 07 yazıyoda :)) öyleysen nereye gidiyorsun doktor kim yani ?

merhaba hepinize kızlar....sıcakalrdan dert yanmalar başlamışşş.....allah bu sıcakalrda hepimize yardım etsin inş....

bu arada MOTHERCARE ürünlerinin online olarak satıldıgı bır site var mı? bilen varsa ,yazarsa çok memnun olurum arkadaşlar?

günaydın kızlar:)))

gülşah canım üzülme daha zamanı var bebişlerin gelişmesi için inş. sağlıkla büyür kuzun bi sorun olmadan kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimize.

kızlar dün bu yılki bugüne kadar olan en sıcak günü yaşadım allah yardımcımız olsun sıcaklarda hamilelik gerçekten çook zor oluyor

sabah sağlık ocağına gittim aşımın ilk dozunu oldum sonraki doz 1 ay sonra aşı yapılan kolum hafif ağrıyo ve yanıyo 3 güne kadar geçecekmiş, bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok

güzeldi dakikada 135 dedi ebe bide bulamadı oğlumu sola bak dedim sonra buldu:))

bu sabah bebeğimin hareketleri ilk defa bu kadar belirgindi çok şükür:):)

Günaydın kızlarcım...sıcaklar başladı herkes bundan dert yanmış kıyamam yaa anlıyorum sizi bundan önceki evimde üzerimde ıslak havlu ayaklarım bildiğiniz leğenin içinde oruç tutmuştum.hadii toplanın bana gelin şimdi ki evim o kadar serin ki gün içerisinde çorap giydiğim oluyor ama bizde kışın en az 400 tl doğalgaz parasını kesin veririz evi sıcak olanlar olaya bu gözden bakın

çalışan arkadaşlarıma tavsiyem şu; meyveleri dondurup iş yerine götürün,pet şişeleri de suyla dondurup götürebilirsiniz öğle arası ayaklarına koyabilirsiniz hatta ve hatta rahat terlikler alın kızlarcım kendinize ayıp değilya iş yerinde değiştiriverirsiniz Rabbim yardımcınız olsun

cnm ben de rujların içinde olduğunu duymuştum kurşun varmış rujlarda.hiç ruj sürmüyorum ben.sadece kalem rimel bi de az allık :)))

400 tl doğalgazmı oda ne öyle aman tanrımmm biz klimayla ısınıyoruz kışın burda oda ayda +100 tl elektrik parası ediyo

günaydın teyzeler bugün saat 16 da ayrıntılı ya gircez dua edin bize hayırlı haberlerle gelelim inşallah, çok çok heyecanlıyız..

kızlar havalar çok sıcak bu gece uyuyamadım temmuz ağustosta napıcaz bilmiyorum..
birde birşey sormak istyorum ayrıntılı ultrasona giren arakadaşlar istanbuldan varsa eğer ne kadar ücret ödediler hangi hastane cvp verirseniz sevinirim

Medikalpark-Bahçelievler hastanesinde yaptırdım ben. Dr. Osman Özyurt, perinatoloji uzmanı. Netten araştırırsan detaylı ultrason diye zaten ilk sıralarda bu doktorun sitesi çıkıyor. Kendi yerinde ne kadara yapıyor bilmiyorum, hastaneye haftada 3 gün geliyor. 255 lira fiyatı.

ben hamile kaldığımı öğrendikten sonraki ilk muayenede sordum doktoruma kozmetik konusunu. o da güvendiğin kaynaklar dışında aslaaaaaaaaaa dedi.. sonra da zaten normalde de kullanmamanız gerekir ki dedi.. aslında kızlar hep hamileymiş gibi sağlıklı beslenmeli hareketlere aldığımız ürünlere dikkat etmeliyiz..ama yapmıyoruz çoğu zaman..

göğüsteki sivilceleri asla sıkmayacakmışız onlar sütle ilgiliymiş dedi birisi..ayakta veya uzun süre oturur durumdan sonraki şişlikler normal diye okudum. yani ayaklar aşağıdayken olanlar.. ama senin sabah şiş uyanma işini doktoruna sor bence..bir de sadece bir iki parmakta oluşan şişlik ve his kaybı da doktora bildirilmeliymiş...

kızlar çok sessizsiniz bugün , sıcaklar hepimizi mayıştırdı galiba , doğumdan önce tatile gidebilsek ne güzel olurdu , aslında istiyorum ama parayada kıyamıyorum bi taraftan kızıma daha alınacak çok şey var

bu arada gerçekten de çooooook sıcak.bi sabah serinlği bile yoktu. 7de sıcakla birlikte uyandım. allahtan ki evim serin..yatak odamız sabah güneşi alıyor..kalın perdeler hep kapalı..oturma odam baya serin. hele ki dışardan girince ohhhhhhhhhhhhhhh oluyorum.

evet çok sıcak gerçekten durduğum yerde fenalık geçircek gibi oluorum tatil olsa evet süper olurdu ama alışverişi düşünüyorum bende başlamadım henüz hiç

sorucam canım perşembede benim randevum var , ya ben uzaylımıyım neyim diyorum bazen , herkeste olan bende olmuyor , kimsede olmayan enteresan şeylerde hep bana olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…