2012 Ekim Anneleri

görüntüsü gayet güzelde ağırlığı nasıl acaba birde çift yönlümü?

cıft yonlu degıl 7 kg felan.zaten kızım dogdugu zaman hemen havalar soguk olucak yaza kadar cıkmıycak.yazında buyumus olucak bana bakmak ıstıycenı dusunmuyorum valla.travel sıstem alıcaktım vazgectım cok agır bırde uzun solluklu kullanımı olmıyacak bır araba o yuzden puset aldım...cevremdekı herkes bana puset onerdı travelı duran cok ınsan var hıc kullanamadım dıyolar ay cok konustum hala kafam karısık

Hanımlar bu havalarda işimiz var valla oturduğum yerde terliyorum Geceleri şimdiden rahat uyuyamamaya başladım.

canım benım bende bunu kullanıyorum kendım ıcın bıle.kızımada bunu kullanmayı dusunuyorum kokusu felan da yok ole normal ıslak pamuk gıbı yumusacık..http://www.prima.com.tr/tr_TR/proddetail/baby-products/Pamperssensitive/id/5

Son düzenleme:

bence çift yönlü olması gerekiyor ama bende çok fikir sahibi değilim henüz , acele etmicem 6-7 ay olana kadar almam sanırım

bence çift yönlü olması gerekiyor ama bende çok fikir sahibi değilim henüz , acele etmicem 6-7 ay olana kadar almam sanırım

valla tercıh meselesı ben cok arastırdım dıgerlerı hem cok agır hemde arabanın bagajına sıgmıyor.o yuzden bunu tercıh ettım .zaten ana kucagınıda alıcam tamam benım ısım kızımın pek eksıgı kalmadı artık.nevresım takımı,bebek bezı,corap onlarıda aldım mı tamam.tabı kendımede pıama takımı

Hanımlar bu havalarda işimiz var valla oturduğum yerde terliyorum Geceleri şimdiden rahat uyuyamamaya başladım.

aynen cnm bide ne hikmetse gece karnım şişiyo sertleşyio rhat edemiyorum şimdi iyiyim ama gece davul gibi oluyo karnım oda rahatsız ediyo tabi gece attım kendimi oturma odasına biraz rahat uyumuşum allah yardımcımız olsun kızlar

ben geçen gün baktım pijama takımlarına , 100 den aşağı yok iyi birşey , ama ben sabahlıklı baktım , kışın çünkü gece emzirirken lazım olur sabahlık üşürüz yoksa , güpürlüler var 150-170 arası , ama şu an hep yazlık modeller var , ağustos sonu gelirmiş kışlıklar , onuda erteledim

sıcaklar birden bastırdı adete bende yanıyorum evim o kadar sıcak değil sabah yatak odam ve çocuk odam güneş alıyor öğlenden sonra oturma odam salonum güneş alıyor şu an askılıyla oturmuş vaziyetteyim kızlar gece bebişim oynamadı ve sabaha kadar uyumadım kalktım tatlı yedim süt içtim ama yok yok sabah kalktım yine yok çok korktum yine tatlı yedim çikolata yedim süt içtim ve yatağa uzundım beklemeye başladım yarım saat geçti tık yok bide karnım yumuşamıştı bu sefer ağlamaya başladım kızım nolur oyna bizi bırakıp gitme dedim neyseki sonra birden kafasını sivriltti karnım yamuldu sanki bir gerildi canım yavrum benim atmaya başladı galiba uykuya dalmıştı neysaki yüzüm gülmeye başladı ALLAHIM acılarını göstermesin sizdede oluyomu arkadaşlar benim kızım iki gündürlü çok pasiflaeşti nedense....

Pansuman Malzemeleri :: Hidrofil Rulo Pamuk 1 kg - Medikal Ürünler

Ben bu tip pamuk kullanmayı düşünüyorum. Kardeşim kullandı gayette memnundu. El ayası kadar parçalar kopardı. Kaynamış soğumuş su ile ıslattı. Kapaklı bir kapta muhafaza etti. Suyu tutuyor, kurumuyor. Harici temizlik yapılacak neticede, ıslak mendillere göre çok daha zararsız olduğunu düşünüyorum.
Birde unibaby diye bir markanın sanırım var, yeni doğan ıslak pamuk yazıyordu üzerinde. Ama içini görmedim. Onuda inceleyebilirsin.

AYYY CANIM VALLA ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNN BU SICAKLARDA

evet çok sıcak gerçekten durduğum yerde fenalık geçircek gibi oluorum tatil olsa evet süper olurdu ama alışverişi düşünüyorum bende başlamadım henüz hiç
ŞİMDİ SOĞUK BİR SUYA GİRSEM COSSSS EDERİM

BENDE UYUYAMIYORUMMM BAKALIM BU 3 AY NASIL GEÇECEK

Bende sabahlıklı olan takımlardan alıcam ama benım evım merkezı sıstemlı cok sıcak oluyor.kullanmama gerek kalmaz ama hastanede kullanırım.benım gıbı kısında kısa kollu gıyen bırıde kısa kolu alır herhalde

Her bebeğin yapısı farklı olabilir. Bana şimdiye kadar çikolata, meyvesuyu veya diğer şeyler işe yaramadı. Uyudu mu imkanı yok uyanmıyor. Hareketleride alakasız zamanlarda olabiliyor. Bende alıştım artık, ona göre takip ediyorum.
Belki sıcaklar onlarıda etkilemiştir:).

Merhabalar kızlarr...

muhabbet sabahlık sanırım:)

ben sabahlık almayı dşünmüyorum çünkü giyeceğim bişi değil öyle bi adetim hiç olmadı olmazda diye düşünüyorum

midem fena yanıyor yine zehir geliyo ağzımdanbide kusmalarım oluyo yine bu aralarrr

zaten pamuk kullanmak sağlıklıda işte üretilirken çok ilaç atıyorlar , bu linktekinde bi açıklama yok ama medical bi ürün olduğu için normal pamuktan iyidir kesin , sen ıslatacağın kaba birde bulabilirsen doğal , el sıkması zeytinyağı eklersen çok iyi olur , o zaman pişik bile olmazmış bebekte

ayyy kıyamam yaaa neden uyandırıyorsun minnoşu , bende dünden beri hissetmiyorum ama daha bu haftalarda normal deniyor 1-2 gün hissetmemek , o yüzden rahatsız etmiyorum bende belki uyuyordur die

bende hıc gıymedım dolapta beklıyolar bırtek yenı evlendıgımde gıydım o kadar

benimde adetim değilde sabahlık ama olmuşken tam takım olsun hem gece uyanınca üzerimize almak için birşey lazım olucak illaki , zaten kısa kısalar şimdikiler , bilemiyorum yinede kararsızım , lohusayı çok ateş basarmış , belki hiç gerek kalmicak bile sabahlığa , hastanede nasıl birşey lazım olucak asıl onu merak ediyorum ben , gecelikmi yoksa alt üst takımmı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…