2012 Ekim Anneleri

Canım benimde geceleri karnım çok şişiyor doktorum gaz olabileceğini gece yatmadan son öğünümde activia yememi söyledi bide geceleri çok su içmemeye çalışmalısın..19 dan sonra yediklerine dikkat etmelisin lifli yiyecekler yemeği dene ben denedim ben 1 haftadır daha iyi gibiyim ama sen yinede doktora sormalısın

benimde adetim değilde sabahlık ama olmuşken tam takım olsun hem gece uyanınca üzerimize almak için birşey lazım olucak illaki , zaten kısa kısalar şimdikiler , bilemiyorum yinede kararsızım , lohusayı çok ateş basarmış , belki hiç gerek kalmicak bile sabahlığa , hastanede nasıl birşey lazım olucak asıl onu merak ediyorum ben , gecelikmi yoksa alt üst takımmı :26:

Ben linki rasgele buldum. Rulo pamuk yazıp detaylı inceleyebilirsin netten. Ya da en iyisi medikalcilere bak. Hastane çevrelerinde oluyor muhakkak.

Pijama konusuna gelince. Geçende lw.waikikide 25 liraya alt-üst takım vardı. Son aylarda da giyebilirsiniz emzirirkende giyebilirsiniz, ona göre modeli vardı. Mevsimlik gibi duruyordu. Kol ve bacak boyu uzun. Ben sabahlıklı takım almayı düşünüyorum, ama bundan da alacağım iki tane olsun en azından. Hem fiyatı çok uygundu.
Tabi Ekim ayına göre almalıyız pijamaları. Ben karda kışta bile kolsuz ile ya da gecelik ile yatar kalkarım ama lohusa dönemi başka oluyor. Sen üşümüyorum zannediyorsun ama bebekte gaz oluyor. Büyüklerimiz çorap-patik giydirme konusunda ki ısrarlarında hakları var yani:)

bende hıc gıymedım dolapta beklıyolar bırtek yenı evlendıgımde gıydım o kadar
benimde çeyizimdeki duruyor işte saten:)

penyeler hoş duruyor ama ben sanmıyorum kışın zaten yelek giyeriz diye düşünüyorum cnm üstümüze hemen evde

ayyy kıyamam yaaa neden uyandırıyorsun minnoşu , bende dünden beri hissetmiyorum ama daha bu haftalarda normal deniyor 1-2 gün hissetmemek , o yüzden rahatsız etmiyorum bende belki uyuyordur die

evet uyuyordur ama benimki böyle değildi çok harekliydi o yüzden tedirgin etti beni belkide şimdi uykucu olmuşşş cadı kızım

400 tl doğalgazmı oda ne öyle aman tanrımmm biz klimayla ısınıyoruz kışın burda oda ayda +100 tl elektrik parası ediyo

evet öyle hayatım ankara ayazı+170 metrekare ev+bebekk faktörleri bize 400 lirayı gözden çıkarttırıyor bizim kombi kışın tek başına 100 liralık elektrik harcıyor siz Akdenizdesiniz galiba Allah yardımcımız olsun devlet bize biz devlete

benimde çeyizimdeki duruyor işte saten:)

penyeler hoş duruyor ama ben sanmıyorum kışın zaten yelek giyeriz diye düşünüyorum cnm üstümüze hemen evde

aaa iyi fikir aslında yelek , benim hiç adetim değildir yelek giymek , yeleğimde yok zaten , anneme söyliyim örsün bana bi tane

Bu arada gecelikte almalıyız. Özellikle normal doğum yapacaklar. Çünkü sancı odasında devamlı kontrol edecekler. Üzerimizde gecelik olmalı. Doğumdan sonra giymeye gerek olmayacağı için idareten, şöyle büyük beden basit bir gecelik alınabilinir.
Ameliyat olacaklar için gerekli değil, onlar zaten saati geldi mi direk ameliyat önlüğünü giyip gidecekler.

neden bız hastanede normal dogum yapanlardan daha fazla kalıcaz.amelıyat onluguyle 3 gun gecmez sanırım..

gecelik sabahlık konuşulmuş sanırım.sabahlık giymeyi ben de pek sevmeyenlerdenim ama özellikle hastanede çok gerekli oluyo bence.kalkıp yürütüyolar hemşireler zaten o zaman gecelikle veya pijamayla dolaşmak pek hoş olmuyo.hele koca koca pedler,pamuklu gazlı bezler konulsa bile sürekli yattığımız için ordan burdan taşma olasılığına karşın sabahlık mutlaka gerekli bence.bir de kollarımıza serum falan bağlanacağı için kısa kollu olması daha mantıklı.tam hatırlamıyorum ama ben yarı baygınken hemşireler sanırım bana pijamamın sadece üstünü giydirmişlerdi.altta sadece iç çamaşırı vardı ilk baştasonra ister altını giy,ister gecelik farketmiyo.önden düğmeli olması da emzirme açısından çok daha kullanışlı..

neden bız hastanede normal dogum yapanlardan daha fazla kalıcaz.amelıyat onluguyle 3 gun gecmez sanırım..
:) ameliyat önlüğü doğama girerken giyilecek. Sonra pijama giyebilirsin.
Hangisi ile rahat edeceğinizi düşünüyorsanız onu almalısınız. Ben normal doğum yaparsan sancıyı gecelikle -ki devamlı kontrole geldiklerinde o haldeyken pijamamın altını çıkartıp giyemem- doğum sonrasında pijama giymeyi düşünüyorum.

ben önce normali denemek istediğim için suni sancı aldığımda gecelik falan giymedim.direkt ameliyat önlüğüyle bi nst bi doğumhane öyle gezdim valla

ben bır pıjama bırde gecelık alıcam herhalde kaynanam pıjama al dah aıyı dıyor ama bakalım

egedeyim cnm ben havası suyu hiçbiryere benzemez çok şükür herşey bol havası güzelll allah yardımcınız olsun 400 lira az para değil bir evin 1 aylık masrafı 4 aya vurursan 1600 tl yapar ki daha fazla yakarsınız

ben önce normali denemek istediğim için suni sancı aldığımda gecelik falan giymedim.direkt ameliyat önlüğüyle bi nst bi doğumhane öyle gezdim valla
Tecrübeli annelerin fikirleri çok önemli tabi. Ben sadece tahmin edebiliyorum ne olacaklarını.
Belki normal doğumda da hastaneler sancı odasında önlük gibi bişey giydiriyorlardır. Doğum yaklaşında bu konuları doktorla konuşmak en iyisi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…