aynen cnm bide ne hikmetse gece karnım şişiyo sertleşyio rhat edemiyorum şimdi iyiyim ama gece davul gibi oluyo karnım oda rahatsız ediyo tabi gece attım kendimi oturma odasına biraz rahat uyumuşum allah yardımcımız olsun kızlar
Merhabalar kızlarr...
muhabbet sabahlık sanırım:)
ben sabahlık almayı dşünmüyorum çünkü giyeceğim bişi değil öyle bi adetim hiç olmadı olmazda diye düşünüyorum
midem fena yanıyor yine zehir geliyo ağzımdanbide kusmalarım oluyo yine bu aralarrr
zaten pamuk kullanmak sağlıklıda işte üretilirken çok ilaç atıyorlar , bu linktekinde bi açıklama yok ama medical bi ürün olduğu için normal pamuktan iyidir kesin , sen ıslatacağın kaba birde bulabilirsen doğal , el sıkması zeytinyağı eklersen çok iyi olur , o zaman pişik bile olmazmış bebekte
benimde çeyizimdeki duruyor işte saten:)bende hıc gıymedım dolapta beklıyolar bırtek yenı evlendıgımde gıydım o kadar
benimde adetim değilde sabahlık ama olmuşken tam takım olsun hem gece uyanınca üzerimize almak için birşey lazım olucak illaki , zaten kısa kısalar şimdikiler , bilemiyorum yinede kararsızım , lohusayı çok ateş basarmış , belki hiç gerek kalmicak bile sabahlığa , hastanede nasıl birşey lazım olucak asıl onu merak ediyorum ben , gecelikmi yoksa alt üst takımmı :26:
Her bebeğin yapısı farklı olabilir. Bana şimdiye kadar çikolata, meyvesuyu veya diğer şeyler işe yaramadı. Uyudu mu imkanı yok uyanmıyor. Hareketleride alakasız zamanlarda olabiliyor. Bende alıştım artık, ona göre takip ediyorum.
Belki sıcaklar onlarıda etkilemiştir:).
ayyy kıyamam yaaa neden uyandırıyorsun minnoşu , bende dünden beri hissetmiyorum ama daha bu haftalarda normal deniyor 1-2 gün hissetmemek , o yüzden rahatsız etmiyorum bende belki uyuyordur die
merhaba herkeseee nasılsınız??
400 tl doğalgazmı oda ne öyle aman tanrımmm biz klimayla ısınıyoruz kışın burda oda ayda +100 tl elektrik parası ediyo
benimde çeyizimdeki duruyor işte saten:)
penyeler hoş duruyor ama ben sanmıyorum kışın zaten yelek giyeriz diye düşünüyorum cnm üstümüze hemen evde
Bu arada gecelikte almalıyız. Özellikle normal doğum yapacaklar. Çünkü sancı odasında devamlı kontrol edecekler. Üzerimizde gecelik olmalı. Doğumdan sonra giymeye gerek olmayacağı için idareten, şöyle büyük beden basit bir gecelik alınabilinir.
Ameliyat olacaklar için gerekli değil, onlar zaten saati geldi mi direk ameliyat önlüğünü giyip gidecekler.
çokk uygunmu kzlar ınceleyın derım
johnson db-210 jogger travel bebek arabas | | bebefix.com
aaa iyi fikir aslında yelek , benim hiç adetim değildir yelek giymek , yeleğimde yok zaten , anneme söyliyim örsün bana bi tane
:) ameliyat önlüğü doğama girerken giyilecek. Sonra pijama giyebilirsin.neden bız hastanede normal dogum yapanlardan daha fazla kalıcaz.amelıyat onluguyle 3 gun gecmez sanırım..
Bu arada gecelikte almalıyız. Özellikle normal doğum yapacaklar. Çünkü sancı odasında devamlı kontrol edecekler. Üzerimizde gecelik olmalı. Doğumdan sonra giymeye gerek olmayacağı için idareten, şöyle büyük beden basit bir gecelik alınabilinir.
Ameliyat olacaklar için gerekli değil, onlar zaten saati geldi mi direk ameliyat önlüğünü giyip gidecekler.
:) ameliyat önlüğü doğama girerken giyilecek. Sonra pijama giyebilirsin.
Hangisi ile rahat edeceğinizi düşünüyorsanız onu almalısınız. Ben normal doğum yaparsan sancıyı gecelikle -ki devamlı kontrole geldiklerinde o haldeyken pijamamın altını çıkartıp giyemem- doğum sonrasında pijama giymeyi düşünüyorum.
evet öyle hayatım ankara ayazı+170 metrekare ev+bebekk faktörleri bize 400 lirayı gözden çıkarttırıyorbizim kombi kışın tek başına 100 liralık elektrik harcıyor siz Akdenizdesiniz galiba Allah yardımcımız olsun devlet bize biz devlete
Tecrübeli annelerin fikirleri çok önemli tabi. Ben sadece tahmin edebiliyorum ne olacaklarını.ben önce normali denemek istediğim için suni sancı aldığımda gecelik falan giymedim.direkt ameliyat önlüğüyle bi nst bi doğumhane öyle gezdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?