2012 Ekim Anneleri

2500 . sayfamız olmuşş maaşallahhh.....

bende bu gecelik işine takmış durumdayım bide açık renkleri seviyorum ama doğum sonrası ikidebir pansuman filan yapılıyosa habire batar koyu renkmi almak lazımdırki acaba ?

sorucam canım perşembede benim randevum var , ya ben uzaylımıyım neyim diyorum bazen , herkeste olan bende olmuyor , kimsede olmayan enteresan şeylerde hep bana olur
bende de oluyor o göğüsteki sivilceler. beyaz minik minik isilik gibi..
Eki Görüntüle 442544 kızlar ben dun aksam gıttım ve bu arabayı aldım nasıl sızce.hala baska mı alsaydım dıyorum.
güle güle kullanın inşallah. görünüşü güzel.. benim tercihim çift yönlü,hafif ve katlana katlana küçücük kalan bagajda problem yapmayan bir araba. ve bunu buldum.. heryerde de yorumlarını okudum istediğim budur dedim..
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com
valla ben sanırım tülbentlerden ağız mendili gibi kesip kesip yapacağım. ılık suyla siler,pamukla veya başka bişeyle de kurularım..
bence hem bir tane bol penye gecelik kısa kollu hem de altüst takım lazım.hangisi iyi olursa..ben diyorum kanamam çok olursa gecelik rahat olmaz.ama sezeryan olursa dikişlerle gecelik uygun gibi.anlaşılan koca bi valizle gideceğiz

sorucam canım perşembede benim randevum var , ya ben uzaylımıyım neyim diyorum bazen , herkeste olan bende olmuyor , kimsede olmayan enteresan şeylerde hep bana olur
bende de oluyor o göğüsteki sivilceler. beyaz minik minik isilik gibi..
Eki Görüntüle 442544 kızlar ben dun aksam gıttım ve bu arabayı aldım nasıl sızce.hala baska mı alsaydım dıyorum.
güle güle kullanın inşallah. görünüşü güzel.. benim tercihim çift yönlü,hafif ve katlana katlana küçücük kalan bagajda problem yapmayan bir araba. ve bunu buldum.. heryerde de yorumlarını okudum istediğim budur dedim..
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com
valla ben sanırım tülbentlerden ağız mendili gibi kesip kesip yapacağım. ılık suyla siler,pamukla veya başka bişeyle de kurularım..
bence hem bir tane bol penye gecelik kısa kollu hem de altüst takım lazım.hangisi iyi olursa..ben diyorum kanamam çok olursa gecelik rahat olmaz.ama sezeryan olursa dikişlerle gecelik uygun gibi.anlaşılan koca bi valizle gideceğiz

kızlar merhaba bugün benim belim çok ağrıyor ya bitane parol içtim doktorum ağrın olura içebilirsin demişti normalmi bu ağrılar sırtıma kadar vururyor yaa ağrısı

ben hiç düşünmemiştim gecelik mi, sabahlık mı, pijama takımımı diye valla şimdi sizin telaşınızı görünce bende telaşlandım :18::18:

en iyisi tecrübeli annelerden fikir almak sanırım.

dün şeker yüklemesi için hastaneye gittim. öncesinde muaynede olduk bebişimiz iyiymiş şükür 732 gr olmuş :) benim gittiğim hastanede şeker yüklemesi hiç öyle korkulacak gibi birşey değil. çünkü hazırladıkları karışım bildiğin limonata tadında :) ben yanımda hiç bişey götürmedim onlar kendileri karışımı hazırladılar içine de aroma döktüler ortaya harika birşey çıktı. büyük bir bardak içtim inan ki bir bardak daha olsa içerdim.

sonuç için aradım belliymiş sonucum ama doktor kendi arayacakmış

inşallah şekerim falan çıkmaz

selam kızlar. pijama konusuna girmişsiniz. benim ablamın ilk doğumunda 2 tane gecelik götürmüştü bir sorun olmadı, normal doğum yapmıştı. ikincisi sezeryan oldu o zaman da 2 gecelik koymuştuk çantasına, ama hastanede bizden pijama istediler. yoğun bakımdan pijamayla çıktı ve hastanede kaldığı 2 gün boyunca onu giydi. gecelikleri hiç ellenmedi. en son evde lohusa fotosu çekerken giydirdik cicili geceliğini. ben de çantaya 1 gecelik, 1 pijama koymayı düşünüyorum.

Selam Kızlar,
Bugün Ankara da çok sıcak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :18:
Bana sanki bu hafta karnım daha çok çıkmış gibi geliyor. şu zamana kadar anlamıyorlardı hamile olduğumu ama artık anlıyorlar galiba. Bir de şu sıralar çok fazla ekmek yemek istiyorum. Benim gibi olan var mı? Kendimi frenliyorum tabii; ama nasıl bir istek var anlatamam ve neden ekmek olduğunu merak ediyorum.

Dün epey araştırdığım iki konu var. Masumiyet ve Asude de bahsettiler. Arzum'un ateş ölçeri. Ben o kadar araştırmama rağmen hala kararsızım ARzum çok kullanışlı görünüyor. Hem kulaktan hem alından ölçebiliyor. Odadaki sıcaklığı içeceklerin sıcaklığını da ölçüyor. Bu kadar işlevsel olması beni korkutuyor. Araştırdığım diğer iki model Braun ve Weewell. Bu özellikler niye bu çok övülen iki markada yok ki acaba diye merak ediyorum. Mesela Braun hakkında neredeyse kimse kötü bişey söylemiyor ama tek yaptığı kulaktan ölçmek. Weewell için de aynısı geçerli; o ekstradan oda ısısnı da ölçüyor. Hepsiburada sitesinde Braun'da %31 indirim var ve kdv ile birlikte 89 liraya geliyor; yine hepsiburada'da Weewell 89 lira. Arzum ise 59 lira. İşte bu kafamı karıştırıyor. Evet Arzum daha cazip görünüyor ama 59 lirada para. Eğer 30 lira daha kısıp beğenmezsem kötü olur. Bu arada ateşölçer kullanan tüm kadınlar aslında koltuk altından hatta popodan ölçmenin daha gerçekçi sonuçlar verdiğini söylüyorlar. O yüzden braun da alsanız Arzum da alsanız daha ucuz olan koltuk altından ölçülen aletleri evinizde mutlaka bulundurun diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Araba meselesine gelince. Tugçeserdarcım senin paylaştığın model Mclaren mi? Ben travel system istediğim için iki model aklımdaydı. Chico Trio Living system ve Mclaren Techno XLR. Bebek arabası kullanna tüm kadınlar baston pusetlerin daha kullanışlı olduğunu yazmışlar. Ne marka alırsanız alın eninde sonun da hafifliğinden ve kolay katlanabilirliğinden dolayı Mclaren Triump modeline dönüleceği gibi bir genel kanı var. Ben bu yüzden Mclaren'e daha sıcak bakıyordum ama oto koltuğunun ayrıca monte edilememesi arabanın üstüne konması beni rahatsız ediyordu. Kolay çıkarıp takılmayan bir hale geldiğini okumuştum bir kaç yerde. Chicco setinin fonksiyonları da ayrıca beni cezbediyordu. Ama acaba o kadarına da gerek yok mu diye düşünüyorum. Sonuçta en fazla 6 ay kullanabilecekler. Ancak dün eşimde dolaşırken eşim bir bebek arabasını diğerlerine göre daha çok sevdi. O model is TFK Buggster S. Bu model baston değil 3 tekerlekli ama Mclaren'den daha hafif. Kumaş kalitesi açısından daha üst. Ancak bu modelin kendi oto koltuğu yok; Maxi Cosi veriyorlar. Maxi Cosi oto koltuğu iskelete rahatça oturtulabiliyor. Ve kendinize dönük olarak kullanıyorsunuz. Bebek büyüyünce arabaya geçiyorsunuz ve bu sefer dışa dönük kullanıyorsunuz( Mclaren de kendine dönük kullanma yok; Chicco da var)
Fiyat açısndan bu üçü arasında en pahalısı Chicco; sonra Mclaren, en son Buggster. Üretim yerleri : Chicco : İngiltere, Mclaren : Çin, TFK Buggster: Almanya. Bu açıdan Mclaren'e bir eksi daha. Ama sonra Mclaren'e döneceksem baştan mı alsam diyorum. Sonuçta en çok yazın kullanıcam ve yaza inşaallah bebeklerimiz büyümüş olacaklar ve oto koltuklarını kullanmıyor olacaklar. Linklerini paylaşayım siz de bir göz atın.

T:F:K Buggster S 3'Lü Travel Sistem Bebek Arabası + Maxi Cosi Cabriofix New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Maclaren Techno XLR Travel Sistem Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Chicco Trio Living Auto Fix Completo Travel Sistem - e-bebek.com

Son olarak gecelik ve pijamalarda haklısınız en az bir takım gecelik ve sabahlık ve bir takım pijama gerkeli. Ancak daha kış sezonu gelmediği için ilgili kişler bana göstermediler bile (!) ürünlerini. Ama bence kısa kollu beğendiğiniz varsa alabilirsiniz.

Çok çok uzun oldu kusura bakmayın

Son düzenleme:
bu 1200-1500 tl arası bebek arabalarında abs , airbag filanda varmı ? yoksa diğerleri gibi onlarda yolda bildiğimiz gibimi gidiyor? kızıma canım feda ama asla vermem bi arabaya o parayı ben , eşimde almak istese aldırtmam

maşallah bebişine inşallah bizim hastanedede vardır o limonatalı karışımdan yoksa istifra edebilirim ben aç karna şekerli su içersem hemde birkaç kez

kızlar merhaba bugün benim belim çok ağrıyor ya bitane parol içtim doktorum ağrın olura içebilirsin demişti normalmi bu ağrılar sırtıma kadar vururyor yaa ağrısı

vücudun ağırlık merkezi değiştiğinden ağrırmış bel , pozisyonunu değiştir ve dik durup dik oturmaya çalış , bende işe yarıyor

maşallah bebişine inşallah bizim hastanedede vardır o limonatalı karışımdan yoksa istifra edebilirim ben aç karna şekerli su içersem hemde birkaç kez

iğrenç bişi o şekerli su heleki aç karnına ben 2 gün üst üste yükleme yaptırmak zorunda kaldım sağlık ocağındaki azdı 50 gr hastanedeki 100 grdı iğrençti ki ben çayı bile şekersiz içerim öğürdüm midem bulandı çok şükür bişey çıkmadı sağlık ocağında yüksek çıktı 1 saatlikte ertesi gün hastanedekinde normal çıktı o 3 saatlikti

kızlarrrrr nasılsınız ben pek iyi değilim tansiyonum düşük sanırım halsizim

bende gecelik, pijama ve sabahlık almayı düşünüyorum benim sazeryan olacağı için ilk gecelik giyerim ayaklanıncada pijama giyerim diye düşündüm

cimeka bende öyle bir araba düşünüyorum , beğendim bunu , fiyatıda iyi özellikleride ama ben 6. aydan sonra almayı düşünüyorum , hemen kullanmayacağım için kalabalık yapmasın birde ben babaslingleri çok beğendim ilk zamanlar babasling kullanmayı düşünüyorum , yazada arabasını alırız inşallah

şu şeker yüklemesi benide çok korkutuyor sabah yataktan baygın kalkıyorum zaten açlıktan hastanelerde nasıl dayanıcam ben bilemiyorum vallaaaaa
yataktan kalkmadan bir kase conflex yiyorum sütle birlikte öyle kalkıp kahvaltı ediyorum ben yaaaaaa

bu arada sade mısır gevreği cornflex yiyorum sizce bunun zararı olurmu bu gidişimde doktorada sormayı düşünüyorum

neden birkaç kez içiyorsun?bir kez içiyorsun ve bir kaç kez kan veriyorsun benim bildiğim bu..yanımızda limon götürüp sıkabilirmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…