sıcaklar birden bastırdı adete bende yanıyorum evim o kadar sıcak değil sabah yatak odam ve çocuk odam güneş alıyor öğlenden sonra oturma odam salonum güneş alıyor şu an askılıyla oturmuş vaziyetteyim kızlar gece bebişim oynamadı ve sabaha kadar uyumadım kalktım tatlı yedim süt içtim ama yok yok sabah kalktım yine yok çok korktum yine tatlı yedim çikolata yedim süt içtim ve yatağa uzundım beklemeye başladım yarım saat geçti tık yok bide karnım yumuşamıştı bu sefer ağlamaya başladım kızım nolur oyna bizi bırakıp gitme dedim neyseki sonra birden kafasını sivriltti karnım yamuldu sanki bir gerildi canım yavrum benim atmaya başladı galiba uykuya dalmıştı neysaki yüzüm gülmeye başladı ALLAHIM acılarını göstermesin sizdede oluyomu arkadaşlar benim kızım iki gündürlü çok pasiflaeşti nedense....
ben felisimfelisi merak ediyorum nerede bilen var mı??hergün girerdi.
şu şeker yüklemesi benide çok korkutuyor sabah yataktan baygın kalkıyorum zaten açlıktan hastanelerde nasıl dayanıcam ben bilemiyorum vallaaaaa
yataktan kalkmadan bir kase conflex yiyorum sütle birlikte öyle kalkıp kahvaltı ediyorum ben yaaaaaa
bu arada sade mısır gevreği cornflex yiyorum sizce bunun zararı olurmu bu gidişimde doktorada sormayı düşünüyorum
kızlarrrrr nasılsınız ben pek iyi değilim tansiyonum düşük sanırım halsizim
bende gecelik, pijama ve sabahlık almayı düşünüyorum benim sazeryan olacağı için ilk gecelik giyerim ayaklanıncada pijama giyerim diye düşündüm
neden birkaç kez içiyorsun?bir kez içiyorsun ve bir kaç kez kan veriyorsun benim bildiğim bu..yanımızda limon götürüp sıkabilirmişiz
şu şeker yüklemesi benide çok korkutuyor sabah yataktan baygın kalkıyorum zaten açlıktan hastanelerde nasıl dayanıcam ben bilemiyorum vallaaaaa
yataktan kalkmadan bir kase conflex yiyorum sütle birlikte öyle kalkıp kahvaltı ediyorum ben yaaaaaa
bu arada sade mısır gevreği cornflex yiyorum sizce bunun zararı olurmu bu gidişimde doktorada sormayı düşünüyorum
bende her seferinde içiyoruz die biliyorum , bana zaten en yükseğini yapar doktor çünkü benim insülin direncim var zaten , çok kilo almamın sebeplerinden biride o, ilacımı alamıyorum tabiki gebişlikten
ama nesfit aynı zamanda diyet değilmi canımzararı olacağını sanmıyorum ama nesfitin meyvelisini veya sadesini yersen daha faydalı,içlerinde bize lazım olan herşey var..
iyiyim demek adet olmuş , bendede var halsizlik ama sıcaklardan die düşünüyorum , senle günümüz aynıymış , hangimiz önce doğurucaz bakalım
her seferinde içilmiyor cnm içmeden kan veriyosun sonra içiyosun şekerli suyu 3 saat boyuncada saat başı parmaktan kan alıp bakıyolar küçük cihazla
anladım canım uyandık gittik derken 1 saat , 3 saatte aç bekleyeceksek işimiz zor gibi görünüyo
slm kızlarrrrr...
Bugün ayrıntılıya gircek arkdaşlarımız vardı girdilermi nasıl geçti inş kimsede bir sorun çıkmamıştır....
cnm ben kendi yaşadığımı anlatayım aile hekiminde 50 grlık glikoz yüklediler 1 saat bekledim 1 daha parmaktan kan aldılar bitti onda sonuç şüpheli çıkınca hastanede yaptırdım onda 3 saat aç bekledim 3.saatte elim ayağım titriyodu açlıktan 50 grla yaptıkları tarama testiymiş 100grla yapılan gerçek şeker yüklemesiymiş doktorum bana öyle söyledi 3.saatin sonunda verdiğimde 66 çıktı şekerim ama bayılcaktım
afedersiniz kızlarrrrher seferinde içilmiyor cnm içmeden kan veriyosun sonra içiyosun şekerli suyu 3 saat boyuncada saat başı parmaktan kan alıp bakıyolar küçük cihazla
öylemi dersiniz markete gidince iyice bi araştırıyım ben bunları takıldım bak şimdisade mısır gevreğinin şöyle zararı olur , mısırın glisemik indexi baya yüksek o yüzden kan şekerini hızlı yükseltiyor ama cimekanın dediği gibi nesfit daha iyi olur çünkü tahıllı oluyo onlar daha faydalı ve daha doyuurucu , çileklisini çok beğeniyorum bende
cnm ben kendi yaşadığımı anlatayım aile hekiminde 50 grlık glikoz yüklediler 1 saat bekledim 1 daha parmaktan kan aldılar bitti onda sonuç şüpheli çıkınca hastanede yaptırdım onda 3 saat aç bekledim 3.saatte elim ayağım titriyodu açlıktan 50 grla yaptıkları tarama testiymiş 100grla yapılan gerçek şeker yüklemesiymiş doktorum bana öyle söyledi 3.saatin sonunda verdiğimde 66 çıktı şekerim ama bayılcaktım
afedersiniz kızlarrrrher seferinde içilmiyor cnm içmeden kan veriyosun sonra içiyosun şekerli suyu 3 saat boyuncada saat başı parmaktan kan alıp bakıyolar küçük cihazla
öylemi dersiniz markete gidince iyice bi araştırıyım ben bunları takıldım bak şimdisade mısır gevreğinin şöyle zararı olur , mısırın glisemik indexi baya yüksek o yüzden kan şekerini hızlı yükseltiyor ama cimekanın dediği gibi nesfit daha iyi olur çünkü tahıllı oluyo onlar daha faydalı ve daha doyuurucu , çileklisini çok beğeniyorum bende
slm kızlarrrrr...
Bugün ayrıntılıya gircek arkdaşlarımız vardı girdilermi nasıl geçti inş kimsede bir sorun çıkmamıştır....
ama nesfit aynı zamanda diyet değilmi canım
bende sadece nestlenin mısır gevreğini alıyorum içinde demir filan bazı vitaminler var aslında çokta katkılı olmasın diye onu tercih ediyorum
inşallah hepimiz hayırla sağlıkla kucağımıza alırız canım ama benim ikiz olunca belliki ben erken doğuururum gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?