2012 Ekim Anneleri

Ayy hadi çok sevindim darısı başıma inş yarın 16 da bende giricem... Gözün aydın olsun cinsiyet olayına gelince bence takma kafana yarın tekrar git doktoruna mutlaka görecektir. Sağlığı yerinde ya ister kız olmuş ister erkek gerisi yalan valla.....

gözün aydın ama o kadar inceleyip cinsiyeti görememesi enteresan geldi bana ne kadar sürdüki ?

Biz gittik geldik kızlar ayrıntılıya, çok şükür herşeyi iyi bebeğimin herşeyini inceliyorlar: yarık dudak, burun, el parmakları, ayak parmakları, mide böbrek, kalp, kemik olçümleri, plasentanın duruşu, amniyon sıvısı herşey çok güzeldi ama yüzünü gizlemeye çalışıyordu oğlum sonra birini çekti diğeri alnında kaldı çok çabaladı doktor ama kımıldamadı, masadan kalktık oynamaya başladı miniğim :) sadece sağ böbrek çapı 4.5 mm 5 in üstünde kötü doğduktan sonra takip ettirin dedi doktor bunada şükür... kuzum 693 gr haftasıylada uyumlu Allahıma şükürler olsun.
yarında kendi dokturumuzda randevumuz var sabah 9:30 da bakalım o ne diyecek Rabbim tüm bebeklere sağlık versin inanılmaz bir duygu..

senin radyologtan sonra jinekologtan randevun varmı ? yoksa kontrol gibimi bakıcak? Bide jinekoloğa para alıyorlarmı acaba ?

seninde gözün aydın canım maşallah oğluna kocaman olmuş seninki ne kadar sürdü ?

senin radyologtan sonra jinekologtan randevun varmı ? yoksa kontrol gibimi bakıcak? Bide jinekoloğa para alıyorlarmı acaba ?

Radyologtan sonra sonuçlarla beraber çıkıcam doktorumun yanına öyle demiştişti zaten sonuçlarınla gel bende bakayım kont yapayım demişti

selam kızlar 2-3 gündür giremiyorum misafirlerim var. herkes iyidir umarım. ben ve bebişimde iyiyiz şükür benim kız geçen hafta oynuyordu çok şaşırdım ilk defa başlamıştı ama sonra durdu şimdi nadir oynuyor anca başlar düzene girer diyorlar bakalım.
ayrıntılıya giren kızlar gözünüz aydın diyorum sağlıklı olduğunu duymak kadar güzel birşey yok Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. ben arada girmeye çalışırım kendinize iyi bakın kızlar

bekleriz şekerim arada değil sık sık gel

bugün benim kızımında miskinliği tuttu annesi gibi galiba , az önce açtım vivaldi four seasons kulaklığıda taktım karnıma , pıt pıt vurmaya başladı yirim onu ben yirim , dışarı atasım var kendimi ama pencereden bakıyorum hala güneş var az daha duriyim bari

maşallah bebişine inşallah bizim hastanedede vardır o limonatalı karışımdan yoksa istifra edebilirim ben aç karna şekerli su içersem hemde birkaç kez

canım inşallah vardır çünkü bildiğin limonata ben normalde çayı, kahveyi falan şekersiz içen biriyim. düşün hiç zorlanmadım içerken o kadar güzel yapmışlardı :))

yaptırmayan arkadaşlar için benim ki şöyle oldu.

önce kolumdan kan aldılar sonra o limonatayı içirdiler bir saat sonra tekrar kolumdan kan aldılar. onun için 60 lira aldılar bu arada. sonuç çıkmış ama doktorun kendisi arayacağı için söylemediler. hala aramadı. inşallah herkesin sonucu iyi çıkar.

maşallah bebişine inşallah bizim hastanedede vardır o limonatalı karışımdan yoksa istifra edebilirim ben aç karna şekerli su içersem hemde birkaç kez

canım inşallah vardır çünkü bildiğin limonata ben normalde çayı, kahveyi falan şekersiz içen biriyim. düşün hiç zorlanmadım içerken o kadar güzel yapmışlardı :))

yaptırmayan arkadaşlar için benim ki şöyle oldu.

önce kolumdan kan aldılar sonra o limonatayı içirdiler bir saat sonra tekrar kolumdan kan aldılar. onun için 60 lira aldılar bu arada. sonuç çıkmış ama doktorun kendisi arayacağı için söylemediler. hala aramadı. inşallah herkesin sonucu iyi çıkar.

ben de her gün dinliyorum onu. Antonio L. Vivaldi - The Four Seasons (Full - Live) - YouTube

kızlar göbeğinizde kahverengi çizgiden var mı? benim var çok hoşuma gidiyor. baktıkça çocukluğumdaki şu sahne geliyor aklıma,yengem dayımın oğlunu yeni doğurmuştu ben de 12 yaşındaydım ona yenge bu karnındaki çizgi ne demiştim,o da bana şşşşş ayıp sen karışma,hamilelerde olur o demişti.. aynısı bende var şimdi. baya kahvereng. göğüs uçlarım da karardı ve genişledi..bi şekil olduk bakalım,allah sonumuzu hayır etsin:18::18::18: ben yazın nasıl yürüyeceğim dedim eşime,o da valla ben de meraktayım dedi,onu düşünüyormuş o da 100+larda doğuma girecek sadece ben varım dimi

gözün aydın ama o kadar inceleyip cinsiyeti görememesi enteresan geldi bana ne kadar sürdüki ?

yarımsaate yakın baktı zaten benide sinir eden o oldu hem kafamı karıştırdı hemde cinsiyetinin üstünde durmadı.sağolsun doktorumda yurtdışındaymış sonucu bir başka doktora gösterdim

oda güzel canım 60 tl ye 1 bardak limonata bakalım benden kaç alıcaklar

Bugün kızımın halasıyla birlikte alış verişe çıktık. İkeadan karyolamızı aldık çok şükür. Helvinsk olandan 60X120 cm ebatlarındakini. İç yatağını daha sonra alacaz kısmet olursa onu da İstikbalden düşünüyorum Biotec olanından.
Başka şeylerde aldık onları da birazdan ciciler topiğine ekleyecem

hayır canım bende olucam o kadar hatta fazlası , zaten benim normaldede diyetsiz bir hayatım yoktu , hamile kalınca diyette bitti , geçmiş olsun yani ama bünyemi bedenimi iyi tanıyorum , sonrasında vermesi kolayda benim için şu an almaması çok zor ama tek bebeklerimiz sağlıklı olsunda boşverrrr gerisini

hayırlı olsun canım , kızımın karyolasıda o boyda 3 sene götürür bizi , bende istikbalden alacaktım yatağını ama kendi yatağı vardı , istikbaldeki visco olanın aynısı bu yatak dedi adam , bende yazın terletmesin dedim , yok terletmez kışında sıcak tutar dedi , bakalım kullanıp görücez artık , iyi günlerde sağlıkla kullansın minik kızın

valla öyle avutuyorum kendimi..napalım,inşallah verebilirim,bende tiroid var ya ondan korkuyorum..

kızlar ben çok kötüyüm,az önce eşimle tartıştık,sağır sultan duymuştur hani bizim isim sorunu var..hele kızım hayırlısıyla doğsun da diyorum ama çok üzülüyorum içten içe...kayınvalidem eşimi aramış muhabettin arasında ismini ne düşünüyorsunuz demiş. eşimle kararımız belli zaten az çok. ama daha hiç kimseye söylemeyelim diye bir karar almıştık.o da bir anda söylemiş.. neyse telefon kapanmış. kayınpederim aramış eşimi,olmaz o isim ..................... olacak o kadar demiş,eşimi resmen fırçalamış..eşim de bişey diyememiş..o isim de ölen kızlarının ismi..büyük sözüme tövbe ama düşünmüyorum bunu koymayı.bu arada en samimi arkadaşımın kızının adı.eşim de bizim düşündüğümüz ve onların dedikleri ismi iki isim olarak bana sordu böyle olsa diye. tabi ben de hayır dedim.. izin versinler de kızımızın ismini biz koyalım falan dedim,birkaç şey söyledim..ikimiz de kızdık atıştık..uzun sürmedi konuşuyoruz ama bana çıkar yol söyleyin ne olur. 4 ay var bu sorundan sonsuza kadar bir daha açılmamak üzere kurtulmak istiyorum..hem çok kızgın hem çok üzgünüm...bir de vicdan yapıyorum kızım sağlıklı olsun da ne olursa olsn diyorum ama isim çok önemlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…